Aihe

Matkailu--

Anonyymi

Milloin niitä lämpimiä autotalleja tai autohalleja matkailukohteisiin rakennetaan, erityisesti kovilla pakkasilla autot varmemmin käynistyvät ja muutenki kivempaa?

Jossain kohteessa, jossain päin Suomea oli lomakohteessa kerrostalo jossa oli autohallissa paikka? Sellaisia nykyaikana luulisi ihmiset haluavan enemmän talvimatkailussa?

Joskus matkailtiin sateisena kesänä jossain telttailen, ajateltiin majoittua alueelle jossa oli paljon erikokoisia majoituskohteita. Missään ei kaiketi ollut autotallia, jossa olisi voinut pitää auton ikkunat yön yli auki, kuivata teltta, kuivata vaatteita ja muuta jota ei viitsi kuljetella sisätiloihin (ei ainakaan hotellihuoneeseen asti. Matkailu kun on kivempaa kun vähemmän menee aikaa tavaoiden siirtelyyn.

9

172

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pysy kotonasi näin korona aikana. Vai pitäisi sulle rakentaa lämpimät autotallit. Pystytä teltta kotonasi olohuoneeseen ja vie autosi lähimpään lämpimään autohalliin. Siellä autossasi käy välillä nukkumassa ikkunat avoinna. Säästät eurojasi, luontoa, etkä levitä mahdollista koronaavirustasi muihin ihmisiin.

   • Anonyymi

    Heh, on ne juntit vaan niin juntteja.


  • Anonyymi

   Niitä alkaa kärähtelemään, ensimmäinen paloi jo.

  • Anonyymi

   sähkökoslat pittää jättää talaveks sisäle, hyytyy muute pakkasiin

   • Anonyymi

    Jaa, että talaveks sisäle.


  • Anonyymi

   Melkoinen slummikylä on Levi. Jotkut nauttii luonnosta mememttä luontoon. Mikäpä siinä. Pysyttelen etelämmässä, jossa auto käynnistyy lämmittämättä.

   • Anonyymi

    Ei tii'ä, siks' pä kyssyy saiko matkailuala niitä korona avustuksii, joil' jost' vaan kul' ett' kuuluis' käyttää toiminnan kehittämiseen?
    Miks' autotallit tai hallit on lapi' matkail' alall' kui' jokkii ongelma, niit' mual' ki vähä. Kyl' kakt' moni tiet', ettei usill' autoill' käynist' onkelmi jur' ole jätyy siin pienelmil' säillä "liru mootor mennä rikki, sähkö-ikkuna kone hajal', on niitä ikä-ihmissi joit' otetaa mukaa reissuil' joill' lämmin on turvallisuuta.


   • Anonyymi

    Joo en ole itsekään joutunut ikinä raaputtaamaan auton laseja tai istumaan jääkylmään autoon. Autot mahtuu taliin ja työpaikat on tarjonut aina yhtenä etuna lämpöisen paikan autolle tai
    m-pyörälle. Varustelutasot vaihtelee noissa pohjoisen vuokramökeissä, mutta ihmeen harvasta talli löytyy.


  • Anonyymi

   Nythän siellä Levillä olis ollu lämmin varasto sinunki autolle, kun sattui se tulipalo.
   Olis se sinunki kosla ainaki yhen kerran lämmenny kunnolla, ku olisit hoksannu viiä sen sinne varastorakennukshen joka paloi maan tasalle mennä viikonloppuna.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   331
   21661
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   6152
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   359
   4085