Aihe

Tinder on peestä, mitä sitten?

Anonyymi

Laittakaapa pariutuneet meille sinkuille vinkkejä ja oman elämän kokemuksia siitä miten ja mistä olette seuraa löytäneet näin tinder-aikakaudella?

10

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Töistä, harrastuksista (ei baari), kauppa, kirjasto, katu jne.

   • Anonyymi

    Kaikista noista olet löytänyt seuraa viime aikoina?


  • Anonyymi

   En mitään, melkein huijaus koko tinder ellet osta jotain "parempaa" silti saattaa näyttää useamman kerran samaa kuvaa vaikka joka kerran sen pyyhkäisit pois.
   Valitsee kuitenkin ne naamat joita näyttää eikä esim, nykyistä seurustelukumppaniani koskaan vaikka samoilla apajilla oltiinkin,,,,,,
   Kyllä en luota Tinderiin muuta kuin rahastusmielessä täysin .

   Lisänä venäläisnaisten seksi seuraa ja kirjoitteluseuraa ihan englanniksi todella paljon mutta jos jaksaa uskoa että Voronezistä asti pitää hakea nainen niin ok!

  • Anonyymi

   En ole tällä aikakaudella deittaillut mutta osallistu uusiin harrastuksiin, ole ihmisten kanssa tekemisissä, osallistu kaikenlaiseen tapahtumaan (korona joo rajoittaa tällä hetkellä) ja älä etsi. Osa kyllä on löytänyt puolison tinderistä joten ei sekään varmaan aivan huono sovellus ole. Mieti minkälaisen ihmisen haluat ja tutustu eri ihmisiin ilman ennakko odotuksia. Ole oma itsesi, valheet johtaa eroon.

  • Anonyymi

   No baarissa kävin aikoinaan ja siellä juttelin pöydässä naiselle jota en tuntenut. Tuli puhe jääkiekosta ja pyysin sitä sitten katsomaan jäkistä seuraavana päivänä koska kannatettiin samaa joukkuetta. Kännissä minä olin, nainen ei niinkään mutta nainen lähti katsomaan jäkistä ja sen jälkeen mentiin baariin kaljalle. Siitä se lähti oltiin sen jälkeen koko ajan yhdessä.

   Pitää siis pyytää naista jäkis matsiin , jäkis matsikin on treffit. Älä sano naiselle että lähdetkö treffeille vaan kiinnostaisiko sinua lähteä vaikka jäkis matsiin tai rannalle tai autonäyttelyyn. Älä siis mainitse treffi sanaa.

  • Anonyymi

   Tapasimme yhteisten tuttujen kautta tupareissa. Silloin ei vielä tapahtunut mitään, mutta myöhemmin kun sattumalta näimme kaupassa, jäimme jutuille eikä kummallakaan ollut kiire pois tilanteesta. Yksi asia johti toiseen, jne.

   Olin sillä hetkellä suunnitellut eläväni yksin mutta toisin vaan kävi.

   -palstahessu

  • Tinderistä

  • JanK

   Tinderin aikakaudella en ole ollut sinkku, mutta sitä ennen irl pääasiassa. Missä nyt ikinä itsekin liikkui ja tapasi ihmisiä. Sitten aikoinaan kirjeenvaihto oli kova juttu. Sitä kauttakin on muutama löytynyt.

   Irl ne taitaa pääasiassa löytyä. Vinkki, kun kohtaat ihmisiä niin muista hymyillä ja katso suoraan silmiin hymyillessäs. Se on monelle kova paikka, mutta tekee yleensä hyvän vaikutuksen katseen kohtaajaan., vaikka vähän ujostuttaisikin siinä kohtaa. Katse ja hymy jää aina mieleen, jos se kolahtaa.

  • Anonyymi

   Koskaan enkä milloinkaan ole Tinderissä ollut enkä edes tiedä miten se toimii. En ole koskaan tavannut miestä netissä, vain ja ainoastaan irl.
   Itselleni on erittäin tärkeää tavata ihminen ja tehdä ensivaikutelma, jota mitenkään netin kautta ei saa. On niin helppo valehdella ummet ja lammet, kun tapaa ihmisen silmäkkäin voi tehdä havaintoja ja vaikutelmia ja päättää haluaako tuota tavata toista kertaa.
   Nykyisen mieheni tapasin yhteisen tutun luona, enkä suoraan sanottuna edes mitenkään innostunut hänestä, hän sen sijaan ihastui minuun heti. Pidin välimatkaa ja viestin etten halua mitään enempää, mutta hän oli tälle yhteiselle ystävällemme sanonut että voisiko tämä välittää pyynnön että voisimmeko tavata kahvilassa. Suostuin siihen vaikka ei kiinnostanut.
   Siinä istuskeltiin ja juteltiin ja huomasin että onhan tuo ihan mukava kaveri kuitenkin. Aloimme tapailla kahvin ja kävelylenkkien merkeissä, minulla oli silloin jo koira joten sen kanssa käveltiin.
   No aikaa myöten asiat eteni ja aloimme todella viihtyä yhdessä. Tässä nyt sitten ollaan, asutaan yhdessä ja ollaan kihloissa.
   Yhden miesystävän tapasin kadulla kaupan näyteikkunaa katsoessani. Hän pysähtyi siihen viereen ja alettiin jutella. Kävelimme yhdessä minun kotitalolleni ja sovimme että hän tulee seuraavana päivänä autolla hakemaan minua. Ja se lähti siitä. Toista vuotta oltiin yhdessä.
   Itselleni tuollaiset nettitreffi jutut tuntuu vieraalle ja vastenmieliselle. En koskaan lähtisi vieraan matkaan ja haluan oppia tuntemaan toista ennenkuin mennään yhtään pitemmälle. Jos se ei miehelle sovi, saa mennä.

  • Anonyymi

   Facebookissa tutustuin minun avovaimooni. Pyysin sitä reippaasti lenkille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   213
   14198
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   181
   5227