Olisiko vielä toivoa?

Anonyymi

Erottiin avovaimon kanssa viikko sitten. Päätti sitten yhtäkkiä pakata tavaransa ja muuttaa porukoilleen. Mitään ongelmia ei meidän parisuhteessa mielestäni ole koskaan ollut. Jättäessään minua syyksi kertoi lapsuuden vanhat traumat, joihin tarvitsee ammattiapua (tajusi tämän päivällä kun minä olin töissä). Vanhoista traumoista on kuulemma jäänyt hänelle läheisriippuvuus ja en voi olla hänen tukenaan paranemisprosessissa. Autoin häntä vielä pakkaamaan tavaroitaan. Lähtiessään halasimme toisiamme, itkimme ja vannoimme toisillemme rakkautta.

Seuraavana päivänä haki vielä joitain tavaroitaan luotani ja en edes tarkalleen muista mitä hänen lähtiessään sanoin, mutta päässäni kuohui. Pari päivää myöhemmin lakkasin seuraamasta häntä kaikissa sosiaalisissa medioissa ja hän teki samoin. Ajattelin pääseväni yli itse näin paremmin. Päivä päivältä minulla on vain suurempi ikävä häntä. Hän on ollut ainoa kumppani, jota olen rakastanut oikeasti. ”Järki sanoo ettei kannata ottaa yhteyttä, vaan keskittyä omaan elämään.” Tunteet taas sanoo että ”ota hyvä ihminen yhteyttä, jos voisitte palata vielä yhteen”

Päässäni pyörii ajatus siitä, että hän ei välttämättä itse uskalla ottaa yhteyttä, vaikka ehkä haluaisi, juuri siitä syystä, jos sanoin viimeistä kertaa nähdessämme jotain typerää ja näin ollen hän ajattelee, etten halua olla missään tekemisissä hänen kanssaan. Mitä mun kannattais tehdä?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Laita joku suht neutraali viesti että aiot nyt antaa aikaa hänelle ja itsellesi esim.kolme viikkoa, neljä viikkoa mutta sen jälkeen toivoisit että voisitte vielä jutella asiat läpi.

      Sitten pidät no contactin(voit googlata sen käytöstä näissä tapauksissa). Eli ei mitään kontaktia, ja ton ajan käytät itsesi hyväksi: teet asioita mistä pidät, treenaat mitä ikinä.
      Ja jos hän kokee että ongelma on hänen läheisriippuvuudessaan, teet samalla hänelle palveluksen ja annat hänelle sitä tilaa.

      Kandee googlailla, infoa löytyy.
      Tsemppiä, kävi miten kävi.

    • Anonyymi

      Toinen ukko kierroksessa, ei vaan halunnut kertoa suoraan.

    • Anonyymi

      Ota vain yhteyttä nöyrän ystävällisellä mielellä ja kyselet olisiko mahdollista keskustella tilanteesta, ehkä sen jälkeen kun hän olisi hieman yrittänyt selvitellä vanhoja traumojaan.
      Ja kun kai koet aika voimakkaasti tilanteen, niin etkö olisi ajatellut että mikäli yhteys löytyy uudelleen, niin voisitteko harkita avon sijasta aviota.

    • Anonyymi

      Kuule ole mies ja mene sinne ja sano suoraan ettet halua erota.me naise odotetaan että te miehet olette miehiä. Ota nyt hyvä mies ohjat käsiin!!!

    • Anonyymi

      "muuttaa porukoilleen"

      Teinijuttu?

    • Anonyymi

      Jos oman läheisriippuvuutensa takia otti ja lähti, lähti todennäköisesti mieli umpisolmussa saadakseen hengähtää, saadakseen miettiä asioita, joten viettäisin tuossa tilanteessa pari viikkoa hiljaiseloa häneen päin ja tuona aikana pyrkisin itsekin päästämään irti henkisesti. Ehditte kyllä vielä jutella. Ymmärrän tuon pakonomaisen tunteen laittaa just nyt heti viestiä mutta se voi sysätä toista kauemmas.

    • Anonyymi

      Soittelet vain nyt monta kertaa hänelle ja vollotat, että antaisi edes yhden mahdollisuuden. Kyllä hän sitten säälistä tulee takaisin. Toimi ainakin exäni kohdalla kun yritin hänet jättää. Lopulta kävikin niin, että hän jättikin minut.

    • Anonyymi

      Sun kannattaa lopettaa tuo itsellesi uskotteli, mitään ongelmia ei ollut. Varmaan oli, jos toinen noin toimi ja vaikka palais niin ei ne mihinkään tosta vaan itsestään katoa. Huvitti tuo, työpäivän aikana tosta vaan päätti muuttaa, ja ikä oli ja suhdetta ilmeisesti kolme päivää takana.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe