Aihe

Armeija 4/1/2021

Anonyymi

Moi, onkos tääl muitaki ns" inttileskiä" , en oo mistää löytäny tän hetkiselle ajalle keskusteluita nii ajattelin perustaa sellasen, jos halutaan keskustella ja purkaa yhdessä fiiliksiä ja ajatuksia siitä ajasta, ettei tarvii olla yksin.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Luulen, että tällä palstalla kirjoittavat ovat keskimäärin vanhempia, kuin inttiä käyvät ja heidän tyttö/poikaystävänsä, joten ei ehkä suuren suurta suosiota tämä keskustelu saa.

  • Anonyymi

   Se oli silloin yksinäistä kun mieheni oli intissä. Piti keksiä jotain tekemistä ja harrastuksia koko ajan etten ajattele miestäni niin paljon. Kävin aina sitten mieheni lomilla hakemassa sen kotiin, oli 4 tunnin ajomatka ja lähdin usein jo monta tuntia aikaisemmin ja odottelin siellä portilla kaksikin tuntia oli niin kova ikävä aina.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   13982
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   181
   5176