Aihe

Miehiä on helppo huijata deittipalstoilla

Anonyymi

https://yle.fi/uutiset/3-11724446

Miehet maksaa tuhansia eivätkä koskaan pääse naisia tapaamaan. Olen sanonut että unohtakaa netti. Juokaa viinaa ja menkää baariin tapaamaan naisia. Baarissa näet naisen heti ja pääset juttelee eikä kukaan huijaa sinulta rahaa epämääräisillä viesteillä. Vain viinaa juomalla kumppani löytyy. Ja halvemmalla pääsee kun juo viinaa, ei se viina maksaa 8000 euroa kuten jutussa oleva mies on maksanut viesteistä naisten kanssa eikä ole yhtään naista tavannut kasvostusten silti.

T viinamies

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aika typerää maksaa siitä että saa kirjoitella naisille netissä. Todella typerää minun mielestä. En ole koskaan uskonut nettideitteihin. Kumppanini löysin konsertti tapahtumasta. Toki naisetkin menettää rahaa ulkomaalaisille huijareille joita eivät koskaan ole nähnyt. En ymmärrä miksei naiset lähde ulos tutustumaan miehiin, eikä suomessa ole hyviä miehiä?

  • Anonyymi

   Rumia miehii voi huijata. Komeat miehet ei tarvii deittipalstoja.

  • Anonyymi

   Miehet on epätoivoisia ja luulevat että olisivat muka komeita että naista kiinnostaa. Hahah ei rumia miehiä kukaan halua. Kai se nainen löytyisi tuolta muualta jos naisia kiinnostais tutustua mutta ei niitä kiinnosta koska mies ei ole komea top 10 mies.

  • Anonyymi

   Miehii voi huijata koska epätoivoisia ovat ja pitävät itseään parempi tasoisina kun ovatkaan ja sen takia luulevat että joku nainen kiinnostuu.

  • Anonyymi

   Monet vähemmän komeat ja jo ikääntyneetkin miehet luulevat itsestään ihan liikoja.
   Vaikka ei niitä heistä kiinnostuneita naisia ole, ollut, eikä tullut.
   Siitä huolimatta ovat niin polleaa naistenmiestä. Puhuvat jopa ylimielisesti, ettei kiinnosta vanhat ämmät, nuori sen naisen pitää olla. Eihän tuollaisille egoistisille ja typerille paskanjauhajille voi kuin nauraa.
   Luulevat kai olevansa joitain "Dannyja" ne persaukisemmatkin suomimiesten prototyypit, kaljuineen ja möhömahoineen ja turpeine naamoineen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   432
   5037
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2087