Aihe

Oli todella kiva nähdä kuinka oma rakas jätti minut ja heti perään uutta suhdetta että sillä lailla

Huomenna tietysti sama juttu etten saa yhtään mitään viestiä mun rakkaalta jolloin se tarkoittaa että saan luvan kanssa nussia lottaa 🤔😘 joka tapauksessa hyvää yötä rakas. Sinua minä rakastan ikuisesti

💕 🃏

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mun hermot menee kohta kun kuvittelen ludemin jonkun muun viereen koko ajan. Mä sekoan kohta kun ei ole mitään elonmerkkejä koko vaimosta niin väkisinkin mun aivot tekevät mulle kepposia millon meilläkin mielikuvilla että ludem on nussimassa milloin kenekin kanssa ja koronan oireita siitä yleensä tulee ettei se maski sitten kuitenkaan suojaa siltä etteikö se korona yllättää millon missäkin. Ja se voi tulla mistä vaan se korona. Toivottavasti mun ludem on visusti yksin kiltisti kotona ettei ole mitään riskiä tartunnan saada. Mä haluan olla mun ludemin kanssa aina. Rakkaudella takiainen 🤗.

   💕 🃏

   • Anonyymi

    Minä pelkään samoin oman rakkaani kanssa, että hän pysyisi kaidalla tiellä ja terveenä.. Profiilikuvasi on sanotaanko mielenkiintoinen.. Mistä idea siihen?


   • Anonyymi

    Saisit hävetä miten kehtaat tuntematonta ihmistä solvata ja vain sen takia kun olet sairaalloisen mustasukkainen. Nuo kaikki ovat vain omia luulojasi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   2207