Aihe

Deittipalvelu palkkaa kirjoittajia esiintymään naisina

Anonyymi

Te naisista valittavat miehet - ette kai ole viestitelleet Tanjam kanssa? Kukaan ei tiedä kuka on Tanja. Niin, ja Tanjana esiintyvä henkilö hän voi olla myös mies. Mieshän siinä paremmin pärjääkin koska tietää mikä miehiin vetoaa. Ja ennen kuin joku alkaa taas parkua naisten petollisuudesta,, niin nämä deittipalvelut ovat miesten omistuksessa, miesten ideoimia, ja asiakkaiden rahat menevät miesten taskuun.

https://yle.fi/uutiset/3-11724446

13

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lukekaa tuo artikkeli. Ja miehille tiedoksi että siellä on lista sellaisista deittisivustoista joilla lienee kytköksiä tuollaisen lievästi sanoen kyseenalaisen ja moraalittoman toiminnan kanssa. Eli maksullisiksi jäseniksi liittyneet miehet maksavat viestittelystä feikkiprofiilin kanssa, joka puolestaan tekee työtä palkkiota vastaan. Feikkivastaajia on siellä siis enemmänkin. Tämä Tanja lopetti hommat kun tuli huono omatunto - syystäkin! Mutta siellä on töissä muita. Välttäkää noita sivustoja!

  • Anonyymi

   En yhtään epäile että joku opiskelija ex-puhelinmyyjä siellä laittelee viestiä.

   Esim iDates, kun sinne kirjautuu niin alkaa heti tulla viestejä "hei komistus" jne. Pyydetään vastaamaan ja sehän on tietty maksullista. Valokuvissa näkyy ulkomaan maisemia esim Saksasta tai Englannista.

   Joten lapsellisen kornia että palvelu yrittää vedättää ihmisiä näin.

   • Anonyymi

    Kornia, mutta uppoaa joihin kin miehiin. Aiemmin huijarit paljastuivat helposti mm. koska eivät osanneet suomea. Heidän viestinsä vilisivät kirjoitusvirheitä. Nythän sinne on palkattu suomenkielisiä ihmisiä. Hyvä kirjoitustaito on ehtoja työpaikalle. Nykyiset huijarit siis osaavat kirjoittaa. Älkää liittykö sivustoille joissa viesteihin vastaaminen on maksullista!


  • Anonyymi

   Olen aina sanonut että älkää etsikö kyumppania netistä koska naiset ei ole oikeita vaan ne rahastaa teitä ettekä pääse oikeesti treffeille. Tuossa oiva esimerkki miten miehiä huijataan. Menkää oikeesti johonkin baariin etsimään se nainen. Itse löysin vaimoni baarista.
   Baarissa sua ei huijata ja pääset heti juttelee naisen kanssa kasvotusten jos olet asiallinen etkä liikaa kännissä. Baarissa tutustut heti siihen naiseen ja siitä voi suhde syntyä. Tai missä vaan kahvilassa voi naiselle jutella kasvotusten heti siinä. Se on paras tapa eikä kukaan vie rahojasi.
   Kai sen verran osaatte olla sosiaalisia, hakekaa naista tanssimaan vaikka, siitä se lähtee.

   • Anonyymi

    Baarissakin voi olla huijareita ja koijareita. Viinaan meneviä ja hyväksi käyttäjiä. Mitä sellaisella kumppanilla tekee. Tavallisessa elämässä missä tahansa voi kohdata sen oikean kun on vaan sosiaalinen ja alkaa juttelemaan.


  • Anonyymi

   Nää nettivedätykset on niin huvittavia, siis sikäli, että niihin kukaan lankeaa. Tähän huijaukseen langenneet miehet eivät sentään maksaneet omaisuuksia, mitä Suomalaiset naiset ovat maksaneet erilaisissa vedätyksissä.
   Haloo kaikille, jos pitää maksaa sille kultamussukalle jotain ennen tapaamista, niin se on huijaus...

   • Anonyymi

    Jotkut yksityisyrittäjähuijarit pyytävät nettituttaviltaan rahaa. Mutta tässähän ei toimitti noin läpinäkyvästi vaan koko deittisivuston toiminta perustui huijaukseen. Mies luulee juttelevansa oikean naisen kanssa, ja kyseessä onkin ammattikirjoittaja joka saa viestittelystä palkan. Ko. deittipalvelussa asiakas joutuu viestien lähettämisestä ja/tai vastaanottamisesta joka kerta maksamaan, ja deittipalvelu käärii rahat. Koska nuo feikkinaiset eivät itse pyydä mieheltä rahaa tai mitään muutakaan, voi kestää todella kauan ennen kuin mies tajuaa tulleensa petkutetuksi.


   • Anonyymi

    Ihan samalla lailla on niitä miehiä jotka ovat naisille rahaa lähettäneet.


  • Anonyymi

   Tommoset huijarit joutais linnaan ja sivustot kiinni. En vaan oo oikeen vielä tajunnu tollasten sivustojen viehätystä. Tarkotan siis sellasia, jossa mies maksaa jokasesta viestistä. Ilmasiakinhan on tai edes kuukausimaksullisia. Kertokaa nyt ihmeessä, että miksi kukaan siis menee tollasille sivustoille? Älkääkä nyt sanoko naisten takia. Vai onko logiikka jotenki, että kun maksaa, niin naiset olis parempia tai niitä olis enemmän? Miksi ne olis parempia tai niitä olis enemmän? Keksiikö joku tuohon jonkun muunkin syyn, kun että ne naiset saa siitä rahallista hyötyä?

  • Anonyymi

   Voi hyvää päivää. Ei mitään uutta auringon alla. Onpa tuota tullut itsekin joskus kokeiltua.

  • Anonyymi

   Samanlaista toimintaa pyörittää Ranella oy, aputoiminimiä :
   Hot Erotic
   Studio Erotic
   Hot Erotic-Club
   STARIUS
   DRA
   VALONHUONE

   Hot eroticin nimellä treffisivuja on ainakin seksiseuraa24h.fi ja muut sieltä löytyvät senssipalstat. Pikainen vilkaisu tarjontaan paljasti kaiken olevan feikkiä, jos joku nuihin ilmotuksiin lankeaa niin voivoi. Enempi kun penkoi, niin "käyttäjien" kuvat löytyy käänteisellä kuvahaulla eri gallerioista yms.
   "Palvelu on tarkoitettu ainoastaan viihdetarkoitukseen" NIINKÖ, minusta tuo on tarkoitettu vain viemään rahat reppanoilta. Tai viihteeksi yrityksen työntekijöille hehheh.

  • Anonyymi

   Täysin oikein jos nainen menettää rahansa. Siinä on vain oma tyhmyys jos antaa rahansa tuntemattomalle.

   • Anonyymi

    Tässä jutussa kylläkin puhuttiin miehistä jotka menettävät rahansa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   20694
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   328
   6013
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   315
   3654