Jos vallankaappaus-mellakoitsijat, olisivat olleet köyhiä, mustia, vasemmistolaisia

Anonyymi

Mitä todennäköisemmin, oltaisiin nähty paha verilöyly, Usa: n Capitol-kukkulalla.

Nyt kun äärioikeistoradikalistiset militanttijoukot, hyökkäsivät tekemään vallankaappausta, poliisit nyökyttelivät vieressä ja otattivat selfieitä mellakoitsijoiden kanssa.

https://www.cbc.ca/news/capitol-hill-police-blm-protestors-1.5864068

Suomen EK-medioissa, sama äärioikeistoradikalistinen kaksoisstandardi-uutisointi, näyttää jälleen, käyttävän kyseistä vallankaappaus-yritystä, kovemman militanttisen, eli äärioikeistolaisen poliisivaltion vaatimiseen.

Suomenkin demokratian tila, on tuota kaksoisstandardia täynnä. Puolen miljoonan äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa jätetyn 800€/kk orjuuseläkeläisen, ennenaikaiset kuolemat ja selkeä aidon oikeusturvan puuttuminen, eivät läpäise uutiskynnystä EK-Yle:ssä, ym EK:n äärioikeistomedioissa.

Näennäisdemokratia on sitä, että korruptoituneet vallanpitäjät ja veroparatiisirikolliset, pitävät demokratiaa heidän yksityisomaisuutenaan.

Politiikan tutkija Aaltola IS:ssa, päästi sammakon suustaan, siirtämällä vastuun Usa:n kongressiin hyökänneiltä, äärioikeistoradikalisti- vallankaappaus-yrittäjiltä, tv-katsojille toteamalla, että: "toivottavasti ääriryhmät eivät katso tv:ta". Siinä samalla hän tuli myös vaatineeksi, sanan-mielipiteiden- ja lehdistönvapauksien estämistä, siis sen mikä on demokratian ytimessä, ja pitäisi kuulua kaikille.

EK-Yle puolestaan vähättelee, äärioikeistoradikalisti-militanttien väkivaltaa, sanomalla, että "Trump käski heidän olla villejä". Olisiko uutisoitu noin, jos mellakoitsijat olisivatkin olleet köyhiä, mustia, vasemmistolaisia ei-äänestäviä, vaan oikeudenmukaisuutta vaativia ihmisiä. Ei varmasti.

42

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      totta kirjoitit. mustienhyökkäksen jälkeen olisi tarvittu lakaisukoneet siivoamaan hyökkääjien osat pois lattioilta

    • Anonyymi

      Tiettyjen tahojen Suomessa, korruptiopoliitikot- ym valtaakäyttävät, sekä äärioikealle radikalisoituneet poliisit, supot, armeijan ym aseistetut tahot, pitäisi tutkia perusteeellisesti, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisi-äärioikeistoradikalismin takia - on kaikkien tiedossa, että heitä on vallanpitäjissä ja paljon.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

      EK-"business finland"- PetosPersKokRkpKrd:n kansanedustajissa ja muissa vallanpitäjissä, löytyy äärioikeistoradikalismia, jota Suomessa jonka pitäisi olla muka demokraattinen valtio, näytetään edelleen katsottavan, läpi sormien.

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

    • Anonyymi

      Jos lehmät lentäisivät, ilmailu onnettomuudet lisääntyisivät.

      Onneksi äärioikeiston Trump terroristit eivät kerinneet räjäyttää tuomaan pommeja kongressissa.

      • Anonyymi

        Ei siellä sisällä mitään pommeja ollut älä valehtele?


    • Anonyymi

      Koko tapahtuma vaikuttaa suorastaan näytelmältä

    • Anonyymi

      Taustalla pitkään jatkunutta, kansan kahtiajakoa, äärioikeistoradikalismin hiljaista hyväksymistä, valtaapitävien keskuudessa, kuten Suomessakin.

      https://www.cbc.ca/news/world/u-s-capitol-trump-reaction-1.5863660

      Aidon oikeusturvan evääminen, on demokratianvastaisuutta, jota kovaa poliisivaltiota vaativat, äärioikeisto-veroparatiisi-EK-"business finland"- korruptio-vallankäyttäjät, toteuttavat edelleen. EK-medioissa ei nähdä tiedonvälitystä, ennenaikaisesti köyhyyteen jättämisen takia kuolleista.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

      Aito demokratia kuuluu heillekin, jotka eivät äänestä, kuten moni aikoo tehdä jo kuntavaaleissa, kun vaalilupaukset osoittautuivatkin jälleen, pelkiksi valheiksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

    • Anonyymi

      Suomessakin tietyt EK-BF-veroparatiisi-äärioikeistotahot, voisivat vetää johtopäätökset ja erota. Liian kauan on nähty kansankurjistamista, köyhyysongelman pahentamista ja ihmisten jättämistä, heitteille ilman aitoa oikeusturvaa.

      https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/we-will-never-concede-trump-baselessly-asserts-voter-fraud-speech-n1253011

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

      Kansanedustajina ja jopa perustuslakivaliokunnissa, toimii tuohon natsijärjestöön kuuluvia, tai sen toiminnassa mukana olevia.

      Kaikissa Pohjoismaissa merkki aidosta demokratiasta, on 1 250€/kk minimieläkkeet, eli edes jonkinnäköinen oikeusturva ihmisille.

    • Anonyymi

      EK-mediossa selkeästi yllyttävät, äärioikeistoradikalisteja, hehkuttamalla vallankaappausyritystä ja mainostamalla huligaaneja "rocktähdiksi". Voi tuota "tiedonvälityksen" alennustilaa Suomessa.

    • Anonyymi

      Jos Capitol Hill:lle olisi tunkeutunut vasemmistoanarkisteja tai blm-apinoita, niin rakennuksesta olisi jäänyt vain savuavat rauniot jäljelle ja kaikki irtain olisi varastettu.

      • Anonyymi

        Nimittelet ihmisiä "apinoiksi", eikö vihakirjoituksesi pitäisi jo poistaa.

        Ja huom. tunkeutujat olivat äärioikeistoa, samaa mitä PetosPersKokoomuslaiset Suomessa, veroparatiisi-EK-BF-osastoa.

        Vain ja ainoastaan veroparatiisi-äärioikeisto-trumpistit, yrittävät demokratian vastaista vallankaappausta, eivät ketkään muut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimittelet ihmisiä "apinoiksi", eikö vihakirjoituksesi pitäisi jo poistaa.

        Ja huom. tunkeutujat olivat äärioikeistoa, samaa mitä PetosPersKokoomuslaiset Suomessa, veroparatiisi-EK-BF-osastoa.

        Vain ja ainoastaan veroparatiisi-äärioikeisto-trumpistit, yrittävät demokratian vastaista vallankaappausta, eivät ketkään muut.

        Mikäs vallankumous se sellainen on, jossa kukaan ei julistaudu johtamaan maata?

        Mielenosoitus tuo oli.

        Yrittäkääpä ylläpitää edes vähän suhteellisuudentajua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikäs vallankumous se sellainen on, jossa kukaan ei julistaudu johtamaan maata?

        Mielenosoitus tuo oli.

        Yrittäkääpä ylläpitää edes vähän suhteellisuudentajua.

        Pyrkimys oli muuttaa uhkailemalla vaalitulosta, eli kaapata valta Trumpille. FBI tutkii trumpeloiden tekoja kotimaisena terrorismina ja kapinan lietsomisena. Täyttävät kummankin liittovaltion lainkohdan määritelmä. Niistä saa ihan kivoja tuomioita USA:ssa.


    • Anonyymi

      Mikäli hyökkääjät olisivat olleet mustia, nyt saataisiin lukea loputon määrä ymmärtäväisiä viestejä. Niitä raukkoja kun on sorrettu vuosisatoja, niin onhan se ihan ymmärrettävää että hyökkäsivät...

      • Anonyymi

        Ei tarvitse lukea sellaista, mitä ei ole kirjoitettu, koska sellaista ei ole koskaan tapahtunut.


    • Anonyymi

      Jos hyökkääjät olisivat olleet mustia niin olisivat ainakin sotkeneet ja tuhonneet kulttuurihistoriallisia taideteoksia miljoonien dollareiden edestä. Sen lisäksi meidänkin hallituksen naiset olisivat ylistäneet kun sorretut väriliset nousevat valkoista rahavaltaa vastaan. A ja Ö-luokan julkkikset olisivat twiitaannet tukeaan "sorretuille". Mutta nyt kun vallankumousta yrittivät valkoiset duunarit niin kummasti kaikki ovat kansanjoukkoa vastaan. Kummaa on myös Suomen feministinaisten hiljaisuus kun poliisi ampui vääränväristä naista tappavasti Capitol-kukkulalla.

      Tekopyhää on suhtautuminen puolin ja toisin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos hyökkääjät olisivat olleet mustia tai BLM...
      Mutta kun eivät olleet.

      Jos hyökkääjät olisivat olleet ulkoavaruuden muukalaisia niin olisivat räjäyttäneet koko töllin paikalle ison kuopan. Jos ja jos, yrittäkääpä siellä Leningradin konttorilla trollaamaan edes hiukan paremmin.

      • Anonyymi

        Onko PetosPersKokoomus siirtänyt konttorinsa Moskovasta, entiseen Leningradiin, nykyiseen Pietariin ? Hyvä tietää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valhe ja emävalhe ei maistu kun mikään ei tunnu miltään. Kansaneläkelaitokseltakin viljellään ahkerasti varautukaa sanaa. Varjelevan maskin luopujat heittivät pois kauan sitten.

      • Anonyymi

        Veroparatiisimaskibisneksillä ei ole pystytty torjumaan, koronapandemian leviämistä, ja tämä on toteamus. 25 miljoonaa ihmistä EU:ssa vaiko jo enemmän, on viruksen kantajia.


    • Anonyymi

      Täytyyy sanoa, että helvetinmoinen älämölö asiasta on syntynyt ihan niinkuin oltaisiin joku usa:n liittovaltio. Antaa niiden tapella siellä ihan rauhassa mitä vittua se meille kuuluu.

    • Anonyymi

      Kyllä demokratia, oikeusvaltio-periaate, kansalaisten oikeusturvan, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet ym vapauden perustuslailliset oikeudet, tulee kuulua kaikille ihmisille, niin Suomessa, kuin muuaallakin maailmassa.

      https://www.dw.com/en/opinion-donald-trumps-mob-rule/a-56153086

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

      Ei ole Suomenkaan demokratia, enää aitoa, ollut kymmeniin vuosiin. Lupaukset "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisestä historiaan" "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - vaihtuneet saman 800€/kk orjuuseläkeköyhyyden jatkamiseksi.

      Äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille, sen sijaan on lohjennut miljardeja miljardien perään, kaikilta eduskunnan yksipuoluejärjestelmän puolueilta.

    • Anonyymi

      Kannattaisi muistutella mieliin, äänestikö kukaan ex-äärioikeistohallitusta, eli oliko se demokraattisesti valittu ? Vastaus on kaikkien tiedossa, ei, kukaan ei äänestänyt sitä ex-äärioikeistohallitusta, mutta kaikki eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän puolueet, sen käytännössä laittoman hallituksen, silloin hyväksyivät. Suomen kansalaiset, eivät olleet sitä, demokraattisissa vaaleissa äänestäneet.

    • Anonyymi

      No kyllä minustakin nuo Trump-sekopäät pääsivät hämmästyttävän helposti tunkeutumaan tuonne kongressirakennukseen, vaikka toki tuossa nyt kuolikin 4 ihmistä. Sanoisin, että asia tulee ilman muuta tutkia, oliko Trump peräti itse antanut käskyn höllenttää turvatoimia jotta Proudsboyssit sun muut sekopäät pääsee tunkeutumaan sisälle?

      • Anonyymi

        Demokraatit arvostelivat kovin sanoin poliisien voimankäyttöä blm hulinoissa eivät yksinkertaisesti uskaltaneet käyttää enempää voimaa estääkseen sisäänpyrkijöitä?


    • Anonyymi

      Jos vallankaappaus olisi ollut kyseessä sisään menijöillä olisi ollut aseet joten turha dramatisoida myönnettäköön rajua mielenilmausta?

      • Anonyymi

        Olihan niillä aseita ja hirttosilmukoita. Washingtonissa aseen näkyvä kantaminen on vakava rikos.


      • Anonyymi

        FBI tutkii tekoa kotimaisena terrorismina ja kapinan lietsomisena. Koska se murtautumisen ja paikkojen rikkomisen lisäksi vaaransi varapresidentin, tulevan varapresidentin ja kongressin edustajien turvallisuuden. Yksinkertaisenkin pitäisi ymmärtää, että on eri asia vallata McDonalds kuin USA:n kongressi ja senaatti. Koska jälkimmäisestä voi pätkähtää todella pitkä kakku.


    • Anonyymi

      Niin todella olisi tapahtunut. Jos valtaajat olisivat olleet mustia, poliisi olisi antanut paukkua täysillä, eikä sitä olisi sen kummemmin tutkittu eikä ihmetelty. Nyt ei tiedä, mikä aiheutti tämän veteraaninaisen ampumisen. Ehkä hän osoitti jonkinlaisella aseella tätä ampujaa, sehän on mahdollista.

    • Anonyymi

      Capitol Hillin hyökkäksen takana oli Usan lippuja ja Trumpin vaalitunnuksia käyttäneet Antifan vasemmistoanarkistit. Suomen valtamedia ei tarkastanut faktoja.

      • Anonyymi

        Ei ole mitään faktoja silloin, kun asia ei ole totta.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe