Aihe

Jos vallankaappaus-mellakoitsijat, olisivat olleet köyhiä, mustia, vasemmistolaisia

Anonyymi

Mitä todennäköisemmin, oltaisiin nähty paha verilöyly, Usa: n Capitol-kukkulalla.

Nyt kun äärioikeistoradikalistiset militanttijoukot, hyökkäsivät tekemään vallankaappausta, poliisit nyökyttelivät vieressä ja otattivat selfieitä mellakoitsijoiden kanssa.

https://www.cbc.ca/news/capitol-hill-police-blm-protestors-1.5864068

Suomen EK-medioissa, sama äärioikeistoradikalistinen kaksoisstandardi-uutisointi, näyttää jälleen, käyttävän kyseistä vallankaappaus-yritystä, kovemman militanttisen, eli äärioikeistolaisen poliisivaltion vaatimiseen.

Suomenkin demokratian tila, on tuota kaksoisstandardia täynnä. Puolen miljoonan äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa jätetyn 800€/kk orjuuseläkeläisen, ennenaikaiset kuolemat ja selkeä aidon oikeusturvan puuttuminen, eivät läpäise uutiskynnystä EK-Yle:ssä, ym EK:n äärioikeistomedioissa.

Näennäisdemokratia on sitä, että korruptoituneet vallanpitäjät ja veroparatiisirikolliset, pitävät demokratiaa heidän yksityisomaisuutenaan.

Politiikan tutkija Aaltola IS:ssa, päästi sammakon suustaan, siirtämällä vastuun Usa:n kongressiin hyökänneiltä, äärioikeistoradikalisti- vallankaappaus-yrittäjiltä, tv-katsojille toteamalla, että: "toivottavasti ääriryhmät eivät katso tv:ta". Siinä samalla hän tuli myös vaatineeksi, sanan-mielipiteiden- ja lehdistönvapauksien estämistä, siis sen mikä on demokratian ytimessä, ja pitäisi kuulua kaikille.

EK-Yle puolestaan vähättelee, äärioikeistoradikalisti-militanttien väkivaltaa, sanomalla, että "Trump käski heidän olla villejä". Olisiko uutisoitu noin, jos mellakoitsijat olisivatkin olleet köyhiä, mustia, vasemmistolaisia ei-äänestäviä, vaan oikeudenmukaisuutta vaativia ihmisiä. Ei varmasti.

40

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   totta kirjoitit. mustienhyökkäksen jälkeen olisi tarvittu lakaisukoneet siivoamaan hyökkääjien osat pois lattioilta

  • Anonyymi

   Tiettyjen tahojen Suomessa, korruptiopoliitikot- ym valtaakäyttävät, sekä äärioikealle radikalisoituneet poliisit, supot, armeijan ym aseistetut tahot, pitäisi tutkia perusteeellisesti, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisi-äärioikeistoradikalismin takia - on kaikkien tiedossa, että heitä on vallanpitäjissä ja paljon.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   EK-"business finland"- PetosPersKokRkpKrd:n kansanedustajissa ja muissa vallanpitäjissä, löytyy äärioikeistoradikalismia, jota Suomessa jonka pitäisi olla muka demokraattinen valtio, näytetään edelleen katsottavan, läpi sormien.

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

  • Anonyymi

   Jos lehmät lentäisivät, ilmailu onnettomuudet lisääntyisivät.

   Onneksi äärioikeiston Trump terroristit eivät kerinneet räjäyttää tuomaan pommeja kongressissa.

   • Anonyymi

    Ei siellä sisällä mitään pommeja ollut älä valehtele?


  • Anonyymi

   Koko tapahtuma vaikuttaa suorastaan näytelmältä

  • Anonyymi

   Taustalla pitkään jatkunutta, kansan kahtiajakoa, äärioikeistoradikalismin hiljaista hyväksymistä, valtaapitävien keskuudessa, kuten Suomessakin.

   https://www.cbc.ca/news/world/u-s-capitol-trump-reaction-1.5863660

   Aidon oikeusturvan evääminen, on demokratianvastaisuutta, jota kovaa poliisivaltiota vaativat, äärioikeisto-veroparatiisi-EK-"business finland"- korruptio-vallankäyttäjät, toteuttavat edelleen. EK-medioissa ei nähdä tiedonvälitystä, ennenaikaisesti köyhyyteen jättämisen takia kuolleista.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

   Aito demokratia kuuluu heillekin, jotka eivät äänestä, kuten moni aikoo tehdä jo kuntavaaleissa, kun vaalilupaukset osoittautuivatkin jälleen, pelkiksi valheiksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   Suomessakin tietyt EK-BF-veroparatiisi-äärioikeistotahot, voisivat vetää johtopäätökset ja erota. Liian kauan on nähty kansankurjistamista, köyhyysongelman pahentamista ja ihmisten jättämistä, heitteille ilman aitoa oikeusturvaa.

   https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/we-will-never-concede-trump-baselessly-asserts-voter-fraud-speech-n1253011

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

   Kansanedustajina ja jopa perustuslakivaliokunnissa, toimii tuohon natsijärjestöön kuuluvia, tai sen toiminnassa mukana olevia.

   Kaikissa Pohjoismaissa merkki aidosta demokratiasta, on 1 250€/kk minimieläkkeet, eli edes jonkinnäköinen oikeusturva ihmisille.

  • Anonyymi

   EK-mediossa selkeästi yllyttävät, äärioikeistoradikalisteja, hehkuttamalla vallankaappausyritystä ja mainostamalla huligaaneja "rocktähdiksi". Voi tuota "tiedonvälityksen" alennustilaa Suomessa.

  • Anonyymi

   Jos Capitol Hill:lle olisi tunkeutunut vasemmistoanarkisteja tai blm-apinoita, niin rakennuksesta olisi jäänyt vain savuavat rauniot jäljelle ja kaikki irtain olisi varastettu.

   • Anonyymi

    Nimittelet ihmisiä "apinoiksi", eikö vihakirjoituksesi pitäisi jo poistaa.

    Ja huom. tunkeutujat olivat äärioikeistoa, samaa mitä PetosPersKokoomuslaiset Suomessa, veroparatiisi-EK-BF-osastoa.

    Vain ja ainoastaan veroparatiisi-äärioikeisto-trumpistit, yrittävät demokratian vastaista vallankaappausta, eivät ketkään muut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nimittelet ihmisiä "apinoiksi", eikö vihakirjoituksesi pitäisi jo poistaa.

    Ja huom. tunkeutujat olivat äärioikeistoa, samaa mitä PetosPersKokoomuslaiset Suomessa, veroparatiisi-EK-BF-osastoa.

    Vain ja ainoastaan veroparatiisi-äärioikeisto-trumpistit, yrittävät demokratian vastaista vallankaappausta, eivät ketkään muut.

    Mikäs vallankumous se sellainen on, jossa kukaan ei julistaudu johtamaan maata?

    Mielenosoitus tuo oli.

    Yrittäkääpä ylläpitää edes vähän suhteellisuudentajua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikäs vallankumous se sellainen on, jossa kukaan ei julistaudu johtamaan maata?

    Mielenosoitus tuo oli.

    Yrittäkääpä ylläpitää edes vähän suhteellisuudentajua.

    Pyrkimys oli muuttaa uhkailemalla vaalitulosta, eli kaapata valta Trumpille. FBI tutkii trumpeloiden tekoja kotimaisena terrorismina ja kapinan lietsomisena. Täyttävät kummankin liittovaltion lainkohdan määritelmä. Niistä saa ihan kivoja tuomioita USA:ssa.


  • Anonyymi

   Mikäli hyökkääjät olisivat olleet mustia, nyt saataisiin lukea loputon määrä ymmärtäväisiä viestejä. Niitä raukkoja kun on sorrettu vuosisatoja, niin onhan se ihan ymmärrettävää että hyökkäsivät...

   • Anonyymi

    Ei tarvitse lukea sellaista, mitä ei ole kirjoitettu, koska sellaista ei ole koskaan tapahtunut.


  • Anonyymi

   Jos hyökkääjät olisivat olleet mustia niin olisivat ainakin sotkeneet ja tuhonneet kulttuurihistoriallisia taideteoksia miljoonien dollareiden edestä. Sen lisäksi meidänkin hallituksen naiset olisivat ylistäneet kun sorretut väriliset nousevat valkoista rahavaltaa vastaan. A ja Ö-luokan julkkikset olisivat twiitaannet tukeaan "sorretuille". Mutta nyt kun vallankumousta yrittivät valkoiset duunarit niin kummasti kaikki ovat kansanjoukkoa vastaan. Kummaa on myös Suomen feministinaisten hiljaisuus kun poliisi ampui vääränväristä naista tappavasti Capitol-kukkulalla.

   Tekopyhää on suhtautuminen puolin ja toisin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jos hyökkääjät olisivat olleet mustia tai BLM...
   Mutta kun eivät olleet.

   Jos hyökkääjät olisivat olleet ulkoavaruuden muukalaisia niin olisivat räjäyttäneet koko töllin paikalle ison kuopan. Jos ja jos, yrittäkääpä siellä Leningradin konttorilla trollaamaan edes hiukan paremmin.

   • Anonyymi

    Onko PetosPersKokoomus siirtänyt konttorinsa Moskovasta, entiseen Leningradiin, nykyiseen Pietariin ? Hyvä tietää.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Valhe ja emävalhe ei maistu kun mikään ei tunnu miltään. Kansaneläkelaitokseltakin viljellään ahkerasti varautukaa sanaa. Varjelevan maskin luopujat heittivät pois kauan sitten.

   • Anonyymi

    Veroparatiisimaskibisneksillä ei ole pystytty torjumaan, koronapandemian leviämistä, ja tämä on toteamus. 25 miljoonaa ihmistä EU:ssa vaiko jo enemmän, on viruksen kantajia.


  • Anonyymi

   Täytyyy sanoa, että helvetinmoinen älämölö asiasta on syntynyt ihan niinkuin oltaisiin joku usa:n liittovaltio. Antaa niiden tapella siellä ihan rauhassa mitä vittua se meille kuuluu.

  • Anonyymi

   Kyllä demokratia, oikeusvaltio-periaate, kansalaisten oikeusturvan, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet ym vapauden perustuslailliset oikeudet, tulee kuulua kaikille ihmisille, niin Suomessa, kuin muuaallakin maailmassa.

   https://www.dw.com/en/opinion-donald-trumps-mob-rule/a-56153086

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Ei ole Suomenkaan demokratia, enää aitoa, ollut kymmeniin vuosiin. Lupaukset "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisestä historiaan" "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - vaihtuneet saman 800€/kk orjuuseläkeköyhyyden jatkamiseksi.

   Äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille, sen sijaan on lohjennut miljardeja miljardien perään, kaikilta eduskunnan yksipuoluejärjestelmän puolueilta.

  • Anonyymi

   Kannattaisi muistutella mieliin, äänestikö kukaan ex-äärioikeistohallitusta, eli oliko se demokraattisesti valittu ? Vastaus on kaikkien tiedossa, ei, kukaan ei äänestänyt sitä ex-äärioikeistohallitusta, mutta kaikki eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän puolueet, sen käytännössä laittoman hallituksen, silloin hyväksyivät. Suomen kansalaiset, eivät olleet sitä, demokraattisissa vaaleissa äänestäneet.

  • Anonyymi

   No kyllä minustakin nuo Trump-sekopäät pääsivät hämmästyttävän helposti tunkeutumaan tuonne kongressirakennukseen, vaikka toki tuossa nyt kuolikin 4 ihmistä. Sanoisin, että asia tulee ilman muuta tutkia, oliko Trump peräti itse antanut käskyn höllenttää turvatoimia jotta Proudsboyssit sun muut sekopäät pääsee tunkeutumaan sisälle?

   • Anonyymi

    Demokraatit arvostelivat kovin sanoin poliisien voimankäyttöä blm hulinoissa eivät yksinkertaisesti uskaltaneet käyttää enempää voimaa estääkseen sisäänpyrkijöitä?


  • Anonyymi

   Jos vallankaappaus olisi ollut kyseessä sisään menijöillä olisi ollut aseet joten turha dramatisoida myönnettäköön rajua mielenilmausta?

   • Anonyymi

    Olihan niillä aseita ja hirttosilmukoita. Washingtonissa aseen näkyvä kantaminen on vakava rikos.


   • Anonyymi

    FBI tutkii tekoa kotimaisena terrorismina ja kapinan lietsomisena. Koska se murtautumisen ja paikkojen rikkomisen lisäksi vaaransi varapresidentin, tulevan varapresidentin ja kongressin edustajien turvallisuuden. Yksinkertaisenkin pitäisi ymmärtää, että on eri asia vallata McDonalds kuin USA:n kongressi ja senaatti. Koska jälkimmäisestä voi pätkähtää todella pitkä kakku.


  • Anonyymi

   Niin todella olisi tapahtunut. Jos valtaajat olisivat olleet mustia, poliisi olisi antanut paukkua täysillä, eikä sitä olisi sen kummemmin tutkittu eikä ihmetelty. Nyt ei tiedä, mikä aiheutti tämän veteraaninaisen ampumisen. Ehkä hän osoitti jonkinlaisella aseella tätä ampujaa, sehän on mahdollista.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   272
   20145
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   16082
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   12772
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   311
   10418
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10295