Aihe

Koronan riskiryhmät 800e/kk orjuuseläkkeillä, ilman aitoa oikeusturvaa Suomessa

Anonyymi

Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvat, vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaisairaat, nälkäpalkoilla orjien töitä raataneet, on jätetty täysin heitteille Suomessa.

http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2020/10/Koyhyysvahti-Suomen-Koyhyysraportti-2020.pdf

800€/kk ei riitä aitoon oikeusturvaan, aitoihin ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiin, mahdollisuuksiin torjua ja ennaltaehkäistä, koronaan sairastumisia, eli poikkeuslakien ehdot, eivät Suomessa täyty.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

Sipilän ja Lintilän Teekutsuhallitus, jossa rikkaat perintölapset, jakavat koronatukia kaltaisilleen, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, on jättänyt vuosikymmeniä heitä turhaan äänestäneet, vakavien koronariskiryhmien ytimeen kuuluvat, 800€/kk orjuuseläkeläiset, täysin heitteille ilman mitään tukea valtiolta, koronan torjuntaan ja ennaltaehkäisemiseen, saati luvattuja sairaus-kansaneläkkeiden korotuksia.

Tasa-arvoa rikkaille perintölapsille keskenään - vakavien perhe-lähisuhde-taloudellisen-fyysisen-seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohteet, ilman luvattuja sairaus-kansaneläkkeiden korotuksia, äärimmäisessä köyhyydessä 800€/kk orjuuseläkkeillä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

Ruotsi sentään toteutti 1 250€/kk minimieläkkeet, jotka Tanskassa, Saksassa, Norjassa ym ovat poikkeuslakien ehtona. Suomen 800€/kk orjuuseläkkeet Romanian ja Venäjän mallia.

Jo kuntavaaleissa me 800€/kk orjuuseläkeläiset, jätämme äänestämättä, koska korruptoidusta eduskunnan yksipuoluejärjestelmästä, ei löydy vaihtoehtoa.

42

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihan oikein työnvieruksijoille.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Onneksi yritystukiloisille b ilä riittää ilmaisrahaa kun otetaa i lkomaan velkaa.

    Jos kaikki maksisvat veronsa kuin duunarit ei ulkomaan velkaa tarvittaiis


   • Anonyymi

    Työnvieroksujat veroparatiiseissa.

    Aloituksessa on kyse Suomen vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, kun et älynnyt.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä äänestämättä jättäminen auttaa? Muuttaa?

   • Anonyymi

    EK-yksipuoluejärjestelmässä ei kannata äänestää. Se äänestämättä jättäminen, muuttaa äänestysprosentit siihen näköön, että Suomen ulkopuolisten tahojen, on pakko puuttua tilanteeseen ja alkaa selvittämään, miksi koronankin aikana, puolta miljoonaa sairaus-kansaneläkeläistä, pidetään ilman aitoa oikeusturvaa, 800€/kk orjuuseläkkeillä ja miten syvää EK-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptio on, eli ulkopuoliset tahot tulevat puuttumaan, Suomen demokratiavajeeseen ja kansalaisten oikeusturvan, eli aidon demokratian vajeeseen.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223


  • Anonyymi

   Onneksi matuilla on paljon paremmin, "KELAn kustantamat" isot lukaalit, ökyautot, jättiTV:t, iPhonet, muotivetimet, ja 2x/vuosi lomareissut sinne mistä ovat paenneet, yms.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Köyhyysrajan alle jätettyjä 800€/kk orjuuseläkkeitä, ei ole päivitetty vastaamaan 2020-luvun korkeita elinkustannuksia, eikä korotettu kymmeniin vuosiin.

   Kansalaisten oikeuksien, kuten oikeusturvan, tiedottamisen sijasta, valtiovalta on siirtynyt korostamaan kansalaisten velvollisuuksia ja rajoituksia, mikä on epädemokraattista ja eriarvoistavaa, kun köyhyyteen pakotetuilla, ei ole yhdenvertaisia mahdollisuuksia, käyttää palveluja ja ostaa turvallisuutta, kuten hyväosaisilla.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansalaisoikeudet

  • Anonyymi

   Kovaksi on käynyt poliittinen, äärioikeistolainen EK-peli medioissa, kun toimittajat hyökkäilevät ja vihaignoroivat, puolustuskyvyttömiä 800e/kk orjuuseläkeläisiä kohtaan, varastamalla heidän hätähuuto-kirjoituksiaan ja pilkkaamalla niitä ,kuten EK-IS-media tekee. EK-Yle:stä ei enää kannata puhuakaan, Kok-Ylä-Anttila olisi pitänyt erottaa jo.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668236/ek-is-media-varastaa-koyhyyselakelaisten-kirjoituksia-quotkoronan-ytimestaquot

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

   Ei sinällään yllätä, EK-IS-äärioikeistomedian alhainen toiminta, mutta onhan se tiedonvälityksen alennustilaa ja toimittajien moraalin mädänneisyyttä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä sellaiset "koronatoimet", eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä ovat, jotka jättävät riskiryhmien vakavimpaan ytimeen kuuluvat, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, täysin heitteille, ilman aitoa oikeusturvaa, eli mahdollisuuksia torjua ja ennaltaehkäistä koronaa- ym tulevia pandemioita.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/miljardsatsning-pa-pensionerna

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vastikkeettomia yritys-maatalous-koronatukia saanut, pulska keskiluokka, yrittää nyt paimentaa köyhyyteen jätettyjä äänestämään, kiristämällä sillä valheeksi jo todistetulla, että "tulee vielä pahempaa, jos ette äänestä", eli suoraa kiristämistä eduskunnan korruptiopäättäjiltä.

   https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/09/covid-used-as-pretext-to-curtail-civil-rights-around-the-world-finds-report

   Uusi kansanliike äänestämättä jättämisen puolesta, on se ainut mahdollisuus, köyhyyteen pakotetuille ja jätetyille, vaatia oikeuksiaan. Viimeistään YK ihmisoikeuksia ja demokratiaa valvovat tahot, tulevat puuttumaan, Suomen äärioikeiston järjestäytyneiden EK-veroparatiisirikollisten diktatuuriin, joka on Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-medioissa käytetään veroparatiisi-HUS:in, rokotekaupparatsuja "asiantuntijoina", joita he eivät ole, vaan veroparatiisi"terveys- ja lääke"monopolien osakkaita ja myyntitykkejä.

   https://www.theguardian.com/world/live/2020/dec/23/coronavirus-live-news-us-cases-increase-14-in-one-week-france-to-reopen-uk-border

   Mitähän sen jälkeen tapahtuu, kun tieto Suomen todellisista koronaan sairastuneiden määristä, köyhyyteen ilman oikeusturvaa jätettyjen keskuudessa, kiirii kansainvälisten yhteisöjen tietoisuuteen ?

   Entäs kun veroparatiisirokotteet, osoittautuvat feikeiksi, eli jatkuvasti mutatoituva koronavirus, keksii aina uusia muotoja ja rokotteet vain sairastuttavat ihmisiä lisää, vievät heiltä immuuniärjestelmän, kun jopa lapsia, joilla se vasta on kehittymässä, rokotetaan veroparatiisi-monopolien rikastuttamiseksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Seuraavaksi veroparatiisi-pörssikeinottelijat, tulevat kauppaamaan "yleisrokotetta" - joka ei tietenkään sisällä riskejä ja toimii kuin häkä, kaikkiin influenssiin ja pandemioihin, ainakin korruptio-valtaapitävien ja heidän veroparatiisi-"terveys- ja lääke"-monopolien mainosten mukaan:

   https://elpais.com/ciencia/2020-12-28/los-pioneros-del-arn-ya-investigan-vacunas-contra-30-infecciones-diferentes.html

   Sitä ei tietenkään kerrota, että YK:kin on jo todennut, ettei sellaista rokotetta ole keksitty, eikä keksitä, millä iso korjaamaton köyhyysongelma ja eriarvoistaminen, jotka ovat kaikkien pandemioitten kasvualustaa, hoidettaisiin.

  • Anonyymi

   Suomenkin kansalaisilta, on köyhyyteen pakottamalla ja jättämällä, viety perustuslailliset oikeudet, aitoon oikeusturvaan, aitoihin ihmis-kansalais-potilaiden-itsemäärämisoikeuksiin.

   https://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/my-life-revolves-around-going-to-the-washroom-covid-19-leaves-chronically-ill-begging-for-access-1.5838661

   Siinä esimerkki harvinaissairaiden arjesta, Crohnin taudin kanssa, koronpandemian rajoitusten kanssa, tuohon kun lisätään se varattomuus, eli ei mahdollisuuksia, hoitaa itseä, ennaltaehkäistä ja torjua korona- ym pandemioita, jokainen voi käsittää, että Suomessakin päättäjien on aika toteuttaa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kuten kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa on.

  • Anonyymi

   Tässä saksalaisen tiedotusvälineen jutussa, sanotaan kyllä selkeästi, ettei lapsia, eikä riskiryhmiin kuuluvia, kuten autoimmuuni-reumasairaita, joille kaikki rokotteet voivat olla vaarallisia, pitäisi rokottaa:

   https://www.dw.com/en/covid-19-risks-and-side-effects-of-vaccination/a-56136620

   Suomen EK-medioissa näkee, pelkkää veroparatiisirokote-mainontaa, ilman varoituksia ja riskejä.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-miljonääri-Sipilän, mustelmien esittely ja "nyrkistä saamisella" kehuskelu, säälin ja vaaliäänten kerjääminen porvaripuolueelleen - ovat sitä kaksoisstandardin huippua tyypillisimmillään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   Köyhyyteen Sipilä-äärioikeiston korruptipoliitikkojen pahoinpitelemät ja jättämät, toista miljoonaa Suomen kansalaista, tekevät viisaasti, jos jättävät jo kuntavaaleissa, kokonaan äänestämättä. Ankaran köyhyyden ja osattomuuden, ilman aitoa oikeusturvaa jättämisen, saa pyytämättäkin.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

   Veroparatiisi-sote on kaadettava, kunnes se aito oikeusturva 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, toteutetaan Suomessakin, kuten kaikissa aidoissa demokratioissa on.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16727859/aito-demokratia-ei-ole---korruptiopoliitikkojen-yksityisomaisuutta

  • Anonyymi

   Korruptiopoliitikot kehtaavat vielä kehuskella, hoitavansa kansalaisten "arjen asioita", kun jättivät aidot sairaus-kansaneläkekorotukset tekemättä, veroparatiisi-apteekkien pääsymaksut poistamatta, perustuslain vastaiset eriarvoistamis- ja pakkomaksut, kuten Tre:en 400€ vuodessa, köyhyyteen pakotetuille k a l l i i m p i e n , kuin rikkaille, bussimatka-maksujen poistamisesta, maksukyvyttömiltä sairauseläkeläisiltä, ym.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   Yksikään nykyisen eduskunnan, hallituksen ja opposition, saati sen liepeillä pyörivien äärioikeistolaisten puolueiden, on enää turha haaveilla äänestäjistä. Syvästi korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, ei kannata enää äänestää.

  • Anonyymi

   Uusia variantteja löydetty jälleen Britanniassa. Eikä vieläkään aitoa oikeusturvaa, puolella miljoonalla 800€/kk orjuuseläkeläisellä, eli ei aitoja mahdollisuuksia hoitaa itse itseään, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioihin sairastumisia.

   https://www.lemonde.fr/planete/article/2021/02/10/le-sars-cov-2-circulait-sans-doute-en-france-des-novembre-2019_6069431_3244.html

   Monta järjettömän hintaista ja tarpeetonta mutkaa, vältettäisiin jos korruptiopäättäjät lukisivat, mitä kansalaiset tietävät ja kirjoittavat.

  • Anonyymi

   EK-Yle teki jälleen pohjanoteeraukset, mitä tulee ns. tiedotusvälineiden "totuuteen".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16800911/ylimielinen-ek-yle-julistaa-quottotuuttaquot-vihaignoroimalla-koyhyyselakelaisia-hengilta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16791164/ei-voi-vieda-kiinaan-ja-venajalle-sita-mika-ei-ensin-toteudu-kotimaassa-eli-aitoa-demokratiaa

   Suomi esiintyy demokratiana ja ihmisoikeuksien valtiona, vaikka 5,5 miljoonaisesta väestöstä Suomessa, puolelta miljoonalta 800€/kk orjuuseläkeläiseltä, puuttuvat aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet ja aidot mahdollisuudet torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioihin sairastumisia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-Yle uutisoi, että nykyinenkin EK:n hallitus, on kuten PetosPersKokKe, eli jatkamassa vastikkeettomien "koronatukien" jakamista, suoraan veroparatiiseihin.

   Köyhyyseläkeläiset heitteillä Suomessa, ilman aitoa oikeusturvaa.

   Emme äänestä enää - korruptio-eduskunta ei edusta demokratiaa, eikä kansalaisten oikeuksia Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisirokote-testi-maski-pakko-ym bisneksillä, ei torjuta, eikä hoideta korona- eikä tulevia pandemioita. Autoimmuunisairauksista, joihin Covid-19-pandemia kuuluu, ei parannuta. Valeuutisia EK-medioissa, ei todellakaan kannata uskoa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

   Kuntien rahoittaminen on käytännössä, äärioikeiston veroparatiisirikollisuuden rahoittamista ja köyhyysongelman, eriarvoistamisen, kansan kahtiajaon pahentamista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

   On jäljellä enää yksi vaihtoehto, saada huomiota köyhyysongelmaan, äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa. 800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke 2021, vaan hädänalaisten ihmisten pahoinpitelemistä ja heitteillejättöä.

  • Anonyymi

   Mitä ihmettä tuo äänestämättä jättäminen auttaisi , selitä , kukaan vähät välitä jos ei ääni kuulu , mielenosoituksia vaan eduskuntatalon eteen !

  • Anonyymi

   Vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, eivät kykene matkustamaan eduskunta-talon eteen, ei ole rahaa, eikä terveyttä. Kyllä kansanedustajien tehtävä, on pitää vaalilupauksensa, kymmeniä kertoja turhaan äänestäneiden, mitta on vain tullut täyteen, eli emme enää äänestä, ennen kuin luvattu: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään historiaan" eli 1 250€/kk minimieläkkeet totetetaan.

   https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE12843418/det-norske-rigshospital-kun-astrazenecavaccinen-kan-forklare-blodpropper-hos-sundhedsansatte/

   Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläisille, olisi erityisen tärkeää, kun kuuluvat koronan riskiryhmiin, saada sellaiset sairaus-kansaneläkkeet, joilla voisi aidosti hoitaa itseä, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioita ja entistäkin vakavemmin sairastumisia. Köyhyyteen jättäminen ALTISTAA kaikelle taloudelliselle, fyysiselle, seksuaaliselle, henkiselle ja pandemia- väkivallalle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

  • Anonyymi

   Vallanpitäjien korruptio ja ahneus, ovat tulleet demokratioiden ja kansalaisten oikeuksien tilalle. Koronapandemiaa käytetään, koko ajan kovempiin toimenpiteisiin, kansalaisten käskyttämiseksi ja rajoittamiseksi.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/demonstrationer-runt-om-i-europa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   Suomen perustuslainkin mukaan, kaikilla Suomen kansalaisilla, kuuluisi olla ensin se aito perusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, mahdollisuudet hoitaa itseä, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioita - nyt ei ole, ei edes Pohjoismaisia 1 250€/kk minimieläkkeitä. Miljardien siirteleminen pörssiyhtiöille verokeitaisiin, hoituu hallitukselta ja eduskunnalta, kansalaiset jätetty kerjäläisten asemaan Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   398
   12823
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   9462
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   8561
  4. Hallituksen salainen muistio: Paluu normaaliin lykkääntyy

   heinäkuun loppuun – syynä rokotusten viivästyminen https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce988c84-9b0c-4e6d-86cc-40bd35d51bb5 Miten käy kuntavaalien?
   Maailman menoa
   186
   5530
  5. Ex-missi Sabina Särkkä heivattiin tylysti ulos Selviytyjistä: "Se oli kyllä pahin juoruilupaikka!"

   Olipa tyly tiputus. Ex-missi, somevaikuttaja Sabinalla on pari sanaa sanottavana Selviytyjät-kisasta, eikä ihme. Voimia! https://www.suomi24.fi/viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   2955