Koronan riskiryhmät 800e/kk orjuuseläkkeillä, ilman aitoa oikeusturvaa Suomessa

Anonyymi

Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvat, vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaisairaat, nälkäpalkoilla orjien töitä raataneet, on jätetty täysin heitteille Suomessa.

http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2020/10/Koyhyysvahti-Suomen-Koyhyysraportti-2020.pdf

800€/kk ei riitä aitoon oikeusturvaan, aitoihin ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiin, mahdollisuuksiin torjua ja ennaltaehkäistä, koronaan sairastumisia, eli poikkeuslakien ehdot, eivät Suomessa täyty.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

Sipilän ja Lintilän Teekutsuhallitus, jossa rikkaat perintölapset, jakavat koronatukia kaltaisilleen, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, on jättänyt vuosikymmeniä heitä turhaan äänestäneet, vakavien koronariskiryhmien ytimeen kuuluvat, 800€/kk orjuuseläkeläiset, täysin heitteille ilman mitään tukea valtiolta, koronan torjuntaan ja ennaltaehkäisemiseen, saati luvattuja sairaus-kansaneläkkeiden korotuksia.

Tasa-arvoa rikkaille perintölapsille keskenään - vakavien perhe-lähisuhde-taloudellisen-fyysisen-seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohteet, ilman luvattuja sairaus-kansaneläkkeiden korotuksia, äärimmäisessä köyhyydessä 800€/kk orjuuseläkkeillä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

Ruotsi sentään toteutti 1 250€/kk minimieläkkeet, jotka Tanskassa, Saksassa, Norjassa ym ovat poikkeuslakien ehtona. Suomen 800€/kk orjuuseläkkeet Romanian ja Venäjän mallia.

Jo kuntavaaleissa me 800€/kk orjuuseläkeläiset, jätämme äänestämättä, koska korruptoidusta eduskunnan yksipuoluejärjestelmästä, ei löydy vaihtoehtoa.

69

426

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihan oikein työnvieruksijoille.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Onneksi yritystukiloisille b ilä riittää ilmaisrahaa kun otetaa i lkomaan velkaa.

    Jos kaikki maksisvat veronsa kuin duunarit ei ulkomaan velkaa tarvittaiis


   • Anonyymi

    Työnvieroksujat veroparatiiseissa.

    Aloituksessa on kyse Suomen vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, kun et älynnyt.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä äänestämättä jättäminen auttaa? Muuttaa?

  • Anonyymi

   Onneksi matuilla on paljon paremmin, "KELAn kustantamat" isot lukaalit, ökyautot, jättiTV:t, iPhonet, muotivetimet, ja 2x/vuosi lomareissut sinne mistä ovat paenneet, yms.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Köyhyysrajan alle jätettyjä 800€/kk orjuuseläkkeitä, ei ole päivitetty vastaamaan 2020-luvun korkeita elinkustannuksia, eikä korotettu kymmeniin vuosiin.

   Kansalaisten oikeuksien, kuten oikeusturvan, tiedottamisen sijasta, valtiovalta on siirtynyt korostamaan kansalaisten velvollisuuksia ja rajoituksia, mikä on epädemokraattista ja eriarvoistavaa, kun köyhyyteen pakotetuilla, ei ole yhdenvertaisia mahdollisuuksia, käyttää palveluja ja ostaa turvallisuutta, kuten hyväosaisilla.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansalaisoikeudet

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä sellaiset "koronatoimet", eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä ovat, jotka jättävät riskiryhmien vakavimpaan ytimeen kuuluvat, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, täysin heitteille, ilman aitoa oikeusturvaa, eli mahdollisuuksia torjua ja ennaltaehkäistä koronaa- ym tulevia pandemioita.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/miljardsatsning-pa-pensionerna

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vastikkeettomia yritys-maatalous-koronatukia saanut, pulska keskiluokka, yrittää nyt paimentaa köyhyyteen jätettyjä äänestämään, kiristämällä sillä valheeksi jo todistetulla, että "tulee vielä pahempaa, jos ette äänestä", eli suoraa kiristämistä eduskunnan korruptiopäättäjiltä.

   https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/09/covid-used-as-pretext-to-curtail-civil-rights-around-the-world-finds-report

   Uusi kansanliike äänestämättä jättämisen puolesta, on se ainut mahdollisuus, köyhyyteen pakotetuille ja jätetyille, vaatia oikeuksiaan. Viimeistään YK ihmisoikeuksia ja demokratiaa valvovat tahot, tulevat puuttumaan, Suomen äärioikeiston järjestäytyneiden EK-veroparatiisirikollisten diktatuuriin, joka on Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-medioissa käytetään veroparatiisi-HUS:in, rokotekaupparatsuja "asiantuntijoina", joita he eivät ole, vaan veroparatiisi"terveys- ja lääke"monopolien osakkaita ja myyntitykkejä.

   https://www.theguardian.com/world/live/2020/dec/23/coronavirus-live-news-us-cases-increase-14-in-one-week-france-to-reopen-uk-border

   Mitähän sen jälkeen tapahtuu, kun tieto Suomen todellisista koronaan sairastuneiden määristä, köyhyyteen ilman oikeusturvaa jätettyjen keskuudessa, kiirii kansainvälisten yhteisöjen tietoisuuteen ?

   Entäs kun veroparatiisirokotteet, osoittautuvat feikeiksi, eli jatkuvasti mutatoituva koronavirus, keksii aina uusia muotoja ja rokotteet vain sairastuttavat ihmisiä lisää, vievät heiltä immuuniärjestelmän, kun jopa lapsia, joilla se vasta on kehittymässä, rokotetaan veroparatiisi-monopolien rikastuttamiseksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Seuraavaksi veroparatiisi-pörssikeinottelijat, tulevat kauppaamaan "yleisrokotetta" - joka ei tietenkään sisällä riskejä ja toimii kuin häkä, kaikkiin influenssiin ja pandemioihin, ainakin korruptio-valtaapitävien ja heidän veroparatiisi-"terveys- ja lääke"-monopolien mainosten mukaan:

   https://elpais.com/ciencia/2020-12-28/los-pioneros-del-arn-ya-investigan-vacunas-contra-30-infecciones-diferentes.html

   Sitä ei tietenkään kerrota, että YK:kin on jo todennut, ettei sellaista rokotetta ole keksitty, eikä keksitä, millä iso korjaamaton köyhyysongelma ja eriarvoistaminen, jotka ovat kaikkien pandemioitten kasvualustaa, hoidettaisiin.

  • Anonyymi

   Suomenkin kansalaisilta, on köyhyyteen pakottamalla ja jättämällä, viety perustuslailliset oikeudet, aitoon oikeusturvaan, aitoihin ihmis-kansalais-potilaiden-itsemäärämisoikeuksiin.

   https://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/my-life-revolves-around-going-to-the-washroom-covid-19-leaves-chronically-ill-begging-for-access-1.5838661

   Siinä esimerkki harvinaissairaiden arjesta, Crohnin taudin kanssa, koronpandemian rajoitusten kanssa, tuohon kun lisätään se varattomuus, eli ei mahdollisuuksia, hoitaa itseä, ennaltaehkäistä ja torjua korona- ym pandemioita, jokainen voi käsittää, että Suomessakin päättäjien on aika toteuttaa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kuten kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa on.

  • Anonyymi

   Tässä saksalaisen tiedotusvälineen jutussa, sanotaan kyllä selkeästi, ettei lapsia, eikä riskiryhmiin kuuluvia, kuten autoimmuuni-reumasairaita, joille kaikki rokotteet voivat olla vaarallisia, pitäisi rokottaa:

   https://www.dw.com/en/covid-19-risks-and-side-effects-of-vaccination/a-56136620

   Suomen EK-medioissa näkee, pelkkää veroparatiisirokote-mainontaa, ilman varoituksia ja riskejä.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-miljonääri-Sipilän, mustelmien esittely ja "nyrkistä saamisella" kehuskelu, säälin ja vaaliäänten kerjääminen porvaripuolueelleen - ovat sitä kaksoisstandardin huippua tyypillisimmillään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   Köyhyyteen Sipilä-äärioikeiston korruptipoliitikkojen pahoinpitelemät ja jättämät, toista miljoonaa Suomen kansalaista, tekevät viisaasti, jos jättävät jo kuntavaaleissa, kokonaan äänestämättä. Ankaran köyhyyden ja osattomuuden, ilman aitoa oikeusturvaa jättämisen, saa pyytämättäkin.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

   Veroparatiisi-sote on kaadettava, kunnes se aito oikeusturva 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, toteutetaan Suomessakin, kuten kaikissa aidoissa demokratioissa on.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16727859/aito-demokratia-ei-ole---korruptiopoliitikkojen-yksityisomaisuutta

  • Anonyymi

   Korruptiopoliitikot kehtaavat vielä kehuskella, hoitavansa kansalaisten "arjen asioita", kun jättivät aidot sairaus-kansaneläkekorotukset tekemättä, veroparatiisi-apteekkien pääsymaksut poistamatta, perustuslain vastaiset eriarvoistamis- ja pakkomaksut, kuten Tre:en 400€ vuodessa, köyhyyteen pakotetuille k a l l i i m p i e n , kuin rikkaille, bussimatka-maksujen poistamisesta, maksukyvyttömiltä sairauseläkeläisiltä, ym.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   Yksikään nykyisen eduskunnan, hallituksen ja opposition, saati sen liepeillä pyörivien äärioikeistolaisten puolueiden, on enää turha haaveilla äänestäjistä. Syvästi korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, ei kannata enää äänestää.

  • Anonyymi

   Uusia variantteja löydetty jälleen Britanniassa. Eikä vieläkään aitoa oikeusturvaa, puolella miljoonalla 800€/kk orjuuseläkeläisellä, eli ei aitoja mahdollisuuksia hoitaa itse itseään, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioihin sairastumisia.

   https://www.lemonde.fr/planete/article/2021/02/10/le-sars-cov-2-circulait-sans-doute-en-france-des-novembre-2019_6069431_3244.html

   Monta järjettömän hintaista ja tarpeetonta mutkaa, vältettäisiin jos korruptiopäättäjät lukisivat, mitä kansalaiset tietävät ja kirjoittavat.

  • Anonyymi

   EK-Yle teki jälleen pohjanoteeraukset, mitä tulee ns. tiedotusvälineiden "totuuteen".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16800911/ylimielinen-ek-yle-julistaa-quottotuuttaquot-vihaignoroimalla-koyhyyselakelaisia-hengilta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16791164/ei-voi-vieda-kiinaan-ja-venajalle-sita-mika-ei-ensin-toteudu-kotimaassa-eli-aitoa-demokratiaa

   Suomi esiintyy demokratiana ja ihmisoikeuksien valtiona, vaikka 5,5 miljoonaisesta väestöstä Suomessa, puolelta miljoonalta 800€/kk orjuuseläkeläiseltä, puuttuvat aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet ja aidot mahdollisuudet torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioihin sairastumisia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-Yle uutisoi, että nykyinenkin EK:n hallitus, on kuten PetosPersKokKe, eli jatkamassa vastikkeettomien "koronatukien" jakamista, suoraan veroparatiiseihin.

   Köyhyyseläkeläiset heitteillä Suomessa, ilman aitoa oikeusturvaa.

   Emme äänestä enää - korruptio-eduskunta ei edusta demokratiaa, eikä kansalaisten oikeuksia Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisirokote-testi-maski-pakko-ym bisneksillä, ei torjuta, eikä hoideta korona- eikä tulevia pandemioita. Autoimmuunisairauksista, joihin Covid-19-pandemia kuuluu, ei parannuta. Valeuutisia EK-medioissa, ei todellakaan kannata uskoa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

   Kuntien rahoittaminen on käytännössä, äärioikeiston veroparatiisirikollisuuden rahoittamista ja köyhyysongelman, eriarvoistamisen, kansan kahtiajaon pahentamista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

   On jäljellä enää yksi vaihtoehto, saada huomiota köyhyysongelmaan, äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa. 800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke 2021, vaan hädänalaisten ihmisten pahoinpitelemistä ja heitteillejättöä.

  • Anonyymi

   Mitä ihmettä tuo äänestämättä jättäminen auttaisi , selitä , kukaan vähät välitä jos ei ääni kuulu , mielenosoituksia vaan eduskuntatalon eteen !

  • Anonyymi

   Vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, eivät kykene matkustamaan eduskunta-talon eteen, ei ole rahaa, eikä terveyttä. Kyllä kansanedustajien tehtävä, on pitää vaalilupauksensa, kymmeniä kertoja turhaan äänestäneiden, mitta on vain tullut täyteen, eli emme enää äänestä, ennen kuin luvattu: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään historiaan" eli 1 250€/kk minimieläkkeet totetetaan.

   https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE12843418/det-norske-rigshospital-kun-astrazenecavaccinen-kan-forklare-blodpropper-hos-sundhedsansatte/

   Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläisille, olisi erityisen tärkeää, kun kuuluvat koronan riskiryhmiin, saada sellaiset sairaus-kansaneläkkeet, joilla voisi aidosti hoitaa itseä, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioita ja entistäkin vakavemmin sairastumisia. Köyhyyteen jättäminen ALTISTAA kaikelle taloudelliselle, fyysiselle, seksuaaliselle, henkiselle ja pandemia- väkivallalle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

  • Anonyymi

   Vallanpitäjien korruptio ja ahneus, ovat tulleet demokratioiden ja kansalaisten oikeuksien tilalle. Koronapandemiaa käytetään, koko ajan kovempiin toimenpiteisiin, kansalaisten käskyttämiseksi ja rajoittamiseksi.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/demonstrationer-runt-om-i-europa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   Suomen perustuslainkin mukaan, kaikilla Suomen kansalaisilla, kuuluisi olla ensin se aito perusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, mahdollisuudet hoitaa itseä, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioita - nyt ei ole, ei edes Pohjoismaisia 1 250€/kk minimieläkkeitä. Miljardien siirteleminen pörssiyhtiöille verokeitaisiin, hoituu hallitukselta ja eduskunnalta, kansalaiset jätetty kerjäläisten asemaan Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940

   Käytännössä ihmiskauppaa ja ennenaikaiseen hautaan pakottamista, jota korruptiopoliitikot yhdessä veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoiden kanssa, Suomessa toteuttava, eristämällä köyhyyteen pakottamalla, 800€/kk orjuuseläkeläiset, käytännössä vangeiksi kotiin ja veroparatiisi-sotelaitoksiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  • Anonyymi

   EK-medioitten pohjanoteeraus, on Äärioikeisto-Keskustan Kulmunille, koronasäälin kerjääminen, eli kuntavaalimainonta. Kulmuni / Äärioikeisto-Keput, eduskuntavaalien suorassa vaalilähetyksessä, LUPASIVAT 800€/kk köyhyyseläkeläisille, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille:

   "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   Tulikin käytännössä kovia eläkeleikkauksia, Sipilän ja Lintilän satojen miljardien eurojen siirrot veroparatiisi-pörssiyrityksille, lautakasan uhoaminen: "eläkeläisille ei sitten mitään" - eli voiko totaalisempaa takinkääntöä ja äänestäjien pettämistä, törkeää valehtelua olla, kuin koronasääliä EK-medioissa kerjäävän Kulmunin/Äärioikeisto-Kepujen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935679/aanestamatta-jattaminen-on-ihmisoikeus-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan-ja-kunnat

  • Anonyymi

   Suomessa ovat EU:n korruptoituneimmat ja piittaamattomimmat päättäjät, joille vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, puolen miljoonan Suomen kansalaisten henget, eivät näytä merkitsevän yhtään mitään. Pääasia näyttää olevan Veroparatiisi-äärioikeisto-populistien miellyttäminen ja "vapauksien" turvaaminen, jättämällä koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvat, vakavassa riskissä olevat 800€/kk orjuuseläkkeille, ilman aitoa oikeusturvaa, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, mahdollisuuksia itse hoitaa itseä, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym vakavia pandemioita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17017562/aarioikeiston-quotvapausquot-populistien-takia-suomen-kansalaiset-koronariskissa-#comment-108778485

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Köyhyyteen ilman aitoa oikeusturvaa jätetyille, koronan riskiryhmien ytimeen kuuluville, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairairaille, koronapandemia ja ilmastonmuutos, ovat jatkuva hätätilanne, kun mitään apua Suomen valtiolta ei ole saatu ja luvatut eläkekorotukset, otettiin käytännössä eläkeleikkauksina, taka-oven kautta, moninkertaisesti pois. Mitään päivityksiä köyhyyseläkkeisiin, ei myöskään ole tehty vuosikymmeniin.

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008100988.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026701/vihreat-unohtivat-sosiaalisen-oikeudenmukaisuuden-ilmastonmuutoksen-torjunnan-edellytyksen

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

   Suomen korruptiopäättäjät, eivät tunne "sosiaalisen oikeudenmukaisuuden" käsitettä. Veroparatiisi-sotea ne mainostavat ek-medioissaan, mutta kansalaisista heikoimmassa asemassa, iän, vammaisuuden ja vakavien pitkäaikaissairauksien kanssa kituuttavat, on jätetty käytännössä täysin heitteille, vakavan koronapandemian ja ilmastonkuumenemisen keskellä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17025140/veroparatiisi-soten-ihmiskauppa-panttivangeille--luvataan-quottaskurahaaquot

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

   Moni 800€/kk orjuuseläkeläisistä, ei vakavien sairauksien takia, voi ottaa mitään koronarokotteita, joutumatta hengenvaaraan, heille eristäytyminen ja äärimmäisen varovaisuuden itserajoitusten kanssa eläminen, on arkipäivää, jota Suomen korruptiopäättäjät, ei edes näe, saati tue mitenkään.

  • Anonyymi

   Eikö yksi itsesääliketju olisi riittänyt? On mullakin pitkäaikaissairauksia, mutta en ole tehnyt niistä elämänuraa.

   • Anonyymi

    Pilkkaat heitä, jotka yrittävät puolustaa itseään ja toisia eläkeläisköyhiä, vaatia puuttuvia kansalaisoikeuksia. Et erota oikeudenmukaisuusvaatimuksia, joten jätä edes vihakirjoituksesi tekemättä.


  • Anonyymi

   Mistä näkee linkit Ruotsin, Norjan, Tanskan eläkkeisiin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen korruptiopäättäjät, jättivät koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvat, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, ilman euronkaan tukea koronan torjuntaan - iso osa 800€/kk orjuuseläkeläisistä, ei voi joutumatta vakavaan hengenvaaraan, ottaa mitään koronarokotteita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

   Riskiryhmät altistettiin tietoisesti koronapandemialle, kun ei annettu mitään tukea koronan torjuntaan, saati luvattuja: "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" kuten Kepujen eduskuntavaaleissa lupasivat.

  • Anonyymi

   Ovat varmaan pakkorokottaneet, kyseisiä riskiryhmiä, Veroparatiisi-sotelaitoksissa hengiltä, korruptiopäättäjien nyökytellessä ahneita päitään.

  • Anonyymi

   On täyttä puppua, että Suomen eduskunta, olisi "hoitanut koronan parhaiten" - Suomi on ainut Pohjoismaa, jossa koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvat, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, jätettiin ilman euronkaan tukea, 800€/kk orjuuseläkkeille, eli ei tullut edes niitä kipeästi tarvittavia, aitoja korotuksia köyhyyseläkkeisiin.

   Korruptiopäättäjät Suomessa, käytännössä ALTISTIVAT 800€/kk -riskiryhmä-köyhyyseläkeläiset koronalle.

  • Anonyymi

   Suomen eduskunnan korruptiopoliitikoilla, käytännössä yhtä kovat, äärioikeistolaiset otteet, kuin Ranskassa äärioikeisto-Macronilla rokotepakkoineen, ym "terveys"fasismeineen, jota kansalaiset syystäkin, laajasti vastustavat.

   https://www.aljazeera.com/news/2021/7/15/french-police-tear-gas-as-anti-vaccine-protest-turns-violent

   Erikoisia "demokratioita" EU:ssa, kun mielenosoituksista on tullut arkipäivää, eli niin etääntyneitä korruptio-vallankäyttäjät, ovat köyhyyteen pakotettujen, kansalaisten todellisuudesta.

  • Anonyymi

   Korona ei tartu niin helposti, jos pärjää 800/kk + asumistuki. Köyhällä on hyvä yleiskunto, kun joutuu jopa kävelemään lähikauppaan ja käymään ilmaisella uimarannalla polskuttamassa.
   Ei tarvi kallista kuntosalikorttia eikä bussimaksukorttia. Tarpeeksi kunnoton toki saa Kelan taksikortin.
   Perusruokaankin rahaa riittää. Se ei ole sisäfilepihviä eikä merilohipataa! Taidoton voi lukea Martta-liiton Keittokirjaa vähävaraisille.

  • Anonyymi

   https://www.spiegel.de/politik/deutschland/corona-impfplicht-debatte-fuer-nicht-geimpfte-wird-es-ungemuetlich-a-49262a92-6e07-4c1b-83cf-07e775491cbc

   Terveyssyistä koronarokottamattomien kiristäminen, näyttää olevan EU:n suunnittelmissa. Pitäisi olla ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien vastaista, asettaa ketään hengenvaaraan, painostamalla pakkorokotuksilla.

  • Anonyymi

   https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/c1c31349-cb90-482a-b961-046ac5d56e3b?ref=ampparit:1d2c

   Suomi sivuuttaa koronan riskiryhmien, puuttuvan oikeusturvan, ihmisiltä jotka eivät vakavien mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, voi ottaa koronarokotteita, joutumatta hengenvaaraa, eli joille pitäisi jo siitäkin syystä, olla vähintään ne 1 250€/kk minimieläkkeet, että pärjäisivät normaalia vaativamman koronan torjumisen kanssa elämissään.

  • Anonyymi

   Ihmiset tehkää valituksia Valtioneuvostoon, kun emme saa tiedonvälitystä, itseämme koskevista asioista / yhteiskunnan todellisuudesta, isosta, korjaamattomasta köyhyysongelmasta, jonka repimänä yhä useampi Suomen kansalainen, tämän päivän Suomessa kärvistelee.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17066182/quotpolarisaatioquot-vaalimainonta-korruptio-yksipuoluejarjestelman-liima-

   Äänestämättä jättäminen eduskuntavaaleissa, on enää ainut jäljellä oleva vaihtoehto, kun korruptio läpäisee eduskunnan, kaikki poliittiset puolueet ja päättäjät.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   On koko kansanterveyden kannalta, erittäin huono asia, että poliitikot jättivät, koronan riskiryhmät, jotka eivät vakavista terveyssyistä, voi ottaa mitään koronarokotteita, äärimmäiseen köyhyyteen Suomen oloissa, heitteille ilman aitoa oikeusturvaa, ilman euronkaan tukea valtiolta, huomattavasti normaalia vaativampaan koronan torjuntaan. Eikä luvattuja aitoja korotuksia, 800€/kk köyhyyseläkkeisiin, ole näkynyt.

   https://www.aljazeera.com/news/2021/8/6/nearly-35-percent-of-uk-delta-hospitalisations-fully-vaccinated

   Englannissa satoja koronarokotettuja, on sairaalassa delta-variantissa.
   Kaikki immuniteetti koronaviruksia vastaan, ei ole rokotteista, vaikka lääkebisnes nekin ansiokseen laskee, vaan ihmisten omasta, toimivasta puolustusjärjestelmästä ja esim. perussairauksien reseptilääkityksestä, kuten autoimmuuni-reumasairauksien, joka voi estää koronaan sairastumisen ja/tai lieventää oireita.

  • Anonyymi

   Terveyssyistä koronarokotteista kieltäytyvien, leimaaminen "rokotevastaisiksi" ja jättäminen heitteille, ilman euronkaan tukea valtiolta, vaativampaan koronan torjuntaan, on vakava virhe hallitukselta / eduskunnalta Suomessa.

   https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/aug/08/the-guardian-view-on-french-covid-pass-protesters-attention-must-be-paid

   Se juurikin aiheuttaa myös muuta rokotteista kieltäytymistä, kun ihmiset näkevät, etteivät päättäjät ole aidosti, ihmisten oikeusturvan, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien asialla, vaan pelkästään rokotemonopolien ja muun veroparatiisi-sote-ym bisneksien.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Elokapina sopii korruptiopoliitikoille, ym pörssikeinottelijoille EK-medioineen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17135847/elokapina-veroparatiisi-sota--ja-sote-monopolien-ja-korruptiopoliitikkojen-mainosliike

   Kaikki mitä mainostetaan "aktivismina", ei ole sitä. Elokapina ei näytä vastustavan suurimpia ilmastotuholaisia ja saastuttajia, Veroparatiisi-hävittäjähankkeita, eikä näkevän puolen miljoonan eläkeläisen, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamista, modernia ihmiskauppaa ja orjuuttamista, jota "terveyskriisin" nimellä mainostetaan, pörssikeinottelijoiden ansaitsemattomien etuuksien turvaamiseksi.

  • Anonyymi

   Tekivätkö hallitus / eduskunta, eli korruptiopoliitikot tietoisen päätöksen, jättäessään koronan riskiryhmät, jotka eivät voi vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, ottaa mitään koronarokotteita, täysin ilman tukea, normaalia merkittävästi vaativampaan koronan torjuntaan ?

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lV9bdk/finland-rott-pa-kartan--samtidigt-oppnar-de

   Eikä luvattuja, aitoja eläkekorotuksia, riskiryhmien 800€/kk orjuuseläkkeisiin, ole vieläkään tehty.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Onhan se selvä, ettei korona ole hallinnassa Suomessa, kun riskiryhmät jätettiin, 800€/kk orjuuseläkkeille, ilman euronkaan tukea, normaalia merkittävästi vaativampaan koronan torjuntaan, eikä luvattuja, aitoja korotuksia orjuuseläkkeisiin, ole vieläkään tehty.

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008379846.html

  • Anonyymi

   Saksankin koronarokote-uskovaisuus, alkaa rapistua, kun näkevät, ettei koronarokotteilla pandemia pysähdy, vaan ilmeisesti vain pahenee.

   https://www.theguardian.com/world/live/2021/nov/25/covid-news-live-germany-death-toll-passes-100000-vaccines-giving-people-false-sense-of-security-who-says

   Väärän turvallisuuden tunteen, levittämiseen veroparatiisi-koronarokote kelpaa, mutta sosiaalisen epäoikeudenmukaisuuden, eli köyhyysongelman korjaamatta jättäminen, tulee lopulta kalahtamaan, myös veroparatiisirikkaiden nilkkoihin.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   3817
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   380
   2804
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   1890
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   146
   1515
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1061
  6. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   352
   1021
  7. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   936
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   849
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   847
  Aihe