Koronan riskiryhmät 800e/kk orjuuseläkkeillä, ilman aitoa oikeusturvaa Suomessa

Anonyymi

Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvat, vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaisairaat, nälkäpalkoilla orjien töitä raataneet, on jätetty täysin heitteille Suomessa.

http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2020/10/Koyhyysvahti-Suomen-Koyhyysraportti-2020.pdf

800€/kk ei riitä aitoon oikeusturvaan, aitoihin ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiin, mahdollisuuksiin torjua ja ennaltaehkäistä, koronaan sairastumisia, eli poikkeuslakien ehdot, eivät Suomessa täyty.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

Sipilän ja Lintilän Teekutsuhallitus, jossa rikkaat perintölapset, jakavat koronatukia kaltaisilleen, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, on jättänyt vuosikymmeniä heitä turhaan äänestäneet, vakavien koronariskiryhmien ytimeen kuuluvat, 800€/kk orjuuseläkeläiset, täysin heitteille ilman mitään tukea valtiolta, koronan torjuntaan ja ennaltaehkäisemiseen, saati luvattuja sairaus-kansaneläkkeiden korotuksia.

Tasa-arvoa rikkaille perintölapsille keskenään - vakavien perhe-lähisuhde-taloudellisen-fyysisen-seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohteet, ilman luvattuja sairaus-kansaneläkkeiden korotuksia, äärimmäisessä köyhyydessä 800€/kk orjuuseläkkeillä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

Ruotsi sentään toteutti 1 250€/kk minimieläkkeet, jotka Tanskassa, Saksassa, Norjassa ym ovat poikkeuslakien ehtona. Suomen 800€/kk orjuuseläkkeet Romanian ja Venäjän mallia.

Jo kuntavaaleissa me 800€/kk orjuuseläkeläiset, jätämme äänestämättä, koska korruptoidusta eduskunnan yksipuoluejärjestelmästä, ei löydy vaihtoehtoa.

68

676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan oikein työnvieruksijoille.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Onneksi yritystukiloisille b ilä riittää ilmaisrahaa kun otetaa i lkomaan velkaa.

        Jos kaikki maksisvat veronsa kuin duunarit ei ulkomaan velkaa tarvittaiis


      • Anonyymi

        Työnvieroksujat veroparatiiseissa.

        Aloituksessa on kyse Suomen vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, kun et älynnyt.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitä äänestämättä jättäminen auttaa? Muuttaa?

    • Anonyymi

      Onneksi matuilla on paljon paremmin, "KELAn kustantamat" isot lukaalit, ökyautot, jättiTV:t, iPhonet, muotivetimet, ja 2x/vuosi lomareissut sinne mistä ovat paenneet, yms.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Köyhyysrajan alle jätettyjä 800€/kk orjuuseläkkeitä, ei ole päivitetty vastaamaan 2020-luvun korkeita elinkustannuksia, eikä korotettu kymmeniin vuosiin.

      Kansalaisten oikeuksien, kuten oikeusturvan, tiedottamisen sijasta, valtiovalta on siirtynyt korostamaan kansalaisten velvollisuuksia ja rajoituksia, mikä on epädemokraattista ja eriarvoistavaa, kun köyhyyteen pakotetuilla, ei ole yhdenvertaisia mahdollisuuksia, käyttää palveluja ja ostaa turvallisuutta, kuten hyväosaisilla.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansalaisoikeudet

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitä sellaiset "koronatoimet", eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä ovat, jotka jättävät riskiryhmien vakavimpaan ytimeen kuuluvat, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, täysin heitteille, ilman aitoa oikeusturvaa, eli mahdollisuuksia torjua ja ennaltaehkäistä koronaa- ym tulevia pandemioita.

      https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/miljardsatsning-pa-pensionerna

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vastikkeettomia yritys-maatalous-koronatukia saanut, pulska keskiluokka, yrittää nyt paimentaa köyhyyteen jätettyjä äänestämään, kiristämällä sillä valheeksi jo todistetulla, että "tulee vielä pahempaa, jos ette äänestä", eli suoraa kiristämistä eduskunnan korruptiopäättäjiltä.

      https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/09/covid-used-as-pretext-to-curtail-civil-rights-around-the-world-finds-report

      Uusi kansanliike äänestämättä jättämisen puolesta, on se ainut mahdollisuus, köyhyyteen pakotetuille ja jätetyille, vaatia oikeuksiaan. Viimeistään YK ihmisoikeuksia ja demokratiaa valvovat tahot, tulevat puuttumaan, Suomen äärioikeiston järjestäytyneiden EK-veroparatiisirikollisten diktatuuriin, joka on Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-medioissa käytetään veroparatiisi-HUS:in, rokotekaupparatsuja "asiantuntijoina", joita he eivät ole, vaan veroparatiisi"terveys- ja lääke"monopolien osakkaita ja myyntitykkejä.

      https://www.theguardian.com/world/live/2020/dec/23/coronavirus-live-news-us-cases-increase-14-in-one-week-france-to-reopen-uk-border

      Mitähän sen jälkeen tapahtuu, kun tieto Suomen todellisista koronaan sairastuneiden määristä, köyhyyteen ilman oikeusturvaa jätettyjen keskuudessa, kiirii kansainvälisten yhteisöjen tietoisuuteen ?

      Entäs kun veroparatiisirokotteet, osoittautuvat feikeiksi, eli jatkuvasti mutatoituva koronavirus, keksii aina uusia muotoja ja rokotteet vain sairastuttavat ihmisiä lisää, vievät heiltä immuuniärjestelmän, kun jopa lapsia, joilla se vasta on kehittymässä, rokotetaan veroparatiisi-monopolien rikastuttamiseksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Seuraavaksi veroparatiisi-pörssikeinottelijat, tulevat kauppaamaan "yleisrokotetta" - joka ei tietenkään sisällä riskejä ja toimii kuin häkä, kaikkiin influenssiin ja pandemioihin, ainakin korruptio-valtaapitävien ja heidän veroparatiisi-"terveys- ja lääke"-monopolien mainosten mukaan:

      https://elpais.com/ciencia/2020-12-28/los-pioneros-del-arn-ya-investigan-vacunas-contra-30-infecciones-diferentes.html

      Sitä ei tietenkään kerrota, että YK:kin on jo todennut, ettei sellaista rokotetta ole keksitty, eikä keksitä, millä iso korjaamaton köyhyysongelma ja eriarvoistaminen, jotka ovat kaikkien pandemioitten kasvualustaa, hoidettaisiin.

    • Anonyymi

      Suomenkin kansalaisilta, on köyhyyteen pakottamalla ja jättämällä, viety perustuslailliset oikeudet, aitoon oikeusturvaan, aitoihin ihmis-kansalais-potilaiden-itsemäärämisoikeuksiin.

      https://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/my-life-revolves-around-going-to-the-washroom-covid-19-leaves-chronically-ill-begging-for-access-1.5838661

      Siinä esimerkki harvinaissairaiden arjesta, Crohnin taudin kanssa, koronpandemian rajoitusten kanssa, tuohon kun lisätään se varattomuus, eli ei mahdollisuuksia, hoitaa itseä, ennaltaehkäistä ja torjua korona- ym pandemioita, jokainen voi käsittää, että Suomessakin päättäjien on aika toteuttaa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kuten kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa on.

    • Anonyymi

      Tässä saksalaisen tiedotusvälineen jutussa, sanotaan kyllä selkeästi, ettei lapsia, eikä riskiryhmiin kuuluvia, kuten autoimmuuni-reumasairaita, joille kaikki rokotteet voivat olla vaarallisia, pitäisi rokottaa:

      https://www.dw.com/en/covid-19-risks-and-side-effects-of-vaccination/a-56136620

      Suomen EK-medioissa näkee, pelkkää veroparatiisirokote-mainontaa, ilman varoituksia ja riskejä.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-miljonääri-Sipilän, mustelmien esittely ja "nyrkistä saamisella" kehuskelu, säälin ja vaaliäänten kerjääminen porvaripuolueelleen - ovat sitä kaksoisstandardin huippua tyypillisimmillään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

      Köyhyyteen Sipilä-äärioikeiston korruptipoliitikkojen pahoinpitelemät ja jättämät, toista miljoonaa Suomen kansalaista, tekevät viisaasti, jos jättävät jo kuntavaaleissa, kokonaan äänestämättä. Ankaran köyhyyden ja osattomuuden, ilman aitoa oikeusturvaa jättämisen, saa pyytämättäkin.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

      Veroparatiisi-sote on kaadettava, kunnes se aito oikeusturva 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, toteutetaan Suomessakin, kuten kaikissa aidoissa demokratioissa on.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16727859/aito-demokratia-ei-ole---korruptiopoliitikkojen-yksityisomaisuutta

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikot kehtaavat vielä kehuskella, hoitavansa kansalaisten "arjen asioita", kun jättivät aidot sairaus-kansaneläkekorotukset tekemättä, veroparatiisi-apteekkien pääsymaksut poistamatta, perustuslain vastaiset eriarvoistamis- ja pakkomaksut, kuten Tre:en 400€ vuodessa, köyhyyteen pakotetuille k a l l i i m p i e n , kuin rikkaille, bussimatka-maksujen poistamisesta, maksukyvyttömiltä sairauseläkeläisiltä, ym.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

      Yksikään nykyisen eduskunnan, hallituksen ja opposition, saati sen liepeillä pyörivien äärioikeistolaisten puolueiden, on enää turha haaveilla äänestäjistä. Syvästi korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, ei kannata enää äänestää.

    • Anonyymi

      Uusia variantteja löydetty jälleen Britanniassa. Eikä vieläkään aitoa oikeusturvaa, puolella miljoonalla 800€/kk orjuuseläkeläisellä, eli ei aitoja mahdollisuuksia hoitaa itse itseään, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioihin sairastumisia.

      https://www.lemonde.fr/planete/article/2021/02/10/le-sars-cov-2-circulait-sans-doute-en-france-des-novembre-2019_6069431_3244.html

      Monta järjettömän hintaista ja tarpeetonta mutkaa, vältettäisiin jos korruptiopäättäjät lukisivat, mitä kansalaiset tietävät ja kirjoittavat.

    • Anonyymi

      EK-Yle teki jälleen pohjanoteeraukset, mitä tulee ns. tiedotusvälineiden "totuuteen".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16800911/ylimielinen-ek-yle-julistaa-quottotuuttaquot-vihaignoroimalla-koyhyyselakelaisia-hengilta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16791164/ei-voi-vieda-kiinaan-ja-venajalle-sita-mika-ei-ensin-toteudu-kotimaassa-eli-aitoa-demokratiaa

      Suomi esiintyy demokratiana ja ihmisoikeuksien valtiona, vaikka 5,5 miljoonaisesta väestöstä Suomessa, puolelta miljoonalta 800€/kk orjuuseläkeläiseltä, puuttuvat aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet ja aidot mahdollisuudet torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioihin sairastumisia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Yle uutisoi, että nykyinenkin EK:n hallitus, on kuten PetosPersKokKe, eli jatkamassa vastikkeettomien "koronatukien" jakamista, suoraan veroparatiiseihin.

      Köyhyyseläkeläiset heitteillä Suomessa, ilman aitoa oikeusturvaa.

      Emme äänestä enää - korruptio-eduskunta ei edusta demokratiaa, eikä kansalaisten oikeuksia Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisirokote-testi-maski-pakko-ym bisneksillä, ei torjuta, eikä hoideta korona- eikä tulevia pandemioita. Autoimmuunisairauksista, joihin Covid-19-pandemia kuuluu, ei parannuta. Valeuutisia EK-medioissa, ei todellakaan kannata uskoa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

      Kuntien rahoittaminen on käytännössä, äärioikeiston veroparatiisirikollisuuden rahoittamista ja köyhyysongelman, eriarvoistamisen, kansan kahtiajaon pahentamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

      On jäljellä enää yksi vaihtoehto, saada huomiota köyhyysongelmaan, äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa. 800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke 2021, vaan hädänalaisten ihmisten pahoinpitelemistä ja heitteillejättöä.

    • Anonyymi

      Mitä ihmettä tuo äänestämättä jättäminen auttaisi , selitä , kukaan vähät välitä jos ei ääni kuulu , mielenosoituksia vaan eduskuntatalon eteen !

    • Anonyymi

      Vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, eivät kykene matkustamaan eduskunta-talon eteen, ei ole rahaa, eikä terveyttä. Kyllä kansanedustajien tehtävä, on pitää vaalilupauksensa, kymmeniä kertoja turhaan äänestäneiden, mitta on vain tullut täyteen, eli emme enää äänestä, ennen kuin luvattu: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään historiaan" eli 1 250€/kk minimieläkkeet totetetaan.

      https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE12843418/det-norske-rigshospital-kun-astrazenecavaccinen-kan-forklare-blodpropper-hos-sundhedsansatte/

      Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläisille, olisi erityisen tärkeää, kun kuuluvat koronan riskiryhmiin, saada sellaiset sairaus-kansaneläkkeet, joilla voisi aidosti hoitaa itseä, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioita ja entistäkin vakavemmin sairastumisia. Köyhyyteen jättäminen ALTISTAA kaikelle taloudelliselle, fyysiselle, seksuaaliselle, henkiselle ja pandemia- väkivallalle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

    • Anonyymi

      Vallanpitäjien korruptio ja ahneus, ovat tulleet demokratioiden ja kansalaisten oikeuksien tilalle. Koronapandemiaa käytetään, koko ajan kovempiin toimenpiteisiin, kansalaisten käskyttämiseksi ja rajoittamiseksi.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/demonstrationer-runt-om-i-europa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

      Suomen perustuslainkin mukaan, kaikilla Suomen kansalaisilla, kuuluisi olla ensin se aito perusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, mahdollisuudet hoitaa itseä, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioita - nyt ei ole, ei edes Pohjoismaisia 1 250€/kk minimieläkkeitä. Miljardien siirteleminen pörssiyhtiöille verokeitaisiin, hoituu hallitukselta ja eduskunnalta, kansalaiset jätetty kerjäläisten asemaan Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940

      Käytännössä ihmiskauppaa ja ennenaikaiseen hautaan pakottamista, jota korruptiopoliitikot yhdessä veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoiden kanssa, Suomessa toteuttava, eristämällä köyhyyteen pakottamalla, 800€/kk orjuuseläkeläiset, käytännössä vangeiksi kotiin ja veroparatiisi-sotelaitoksiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

    • Anonyymi

      EK-medioitten pohjanoteeraus, on Äärioikeisto-Keskustan Kulmunille, koronasäälin kerjääminen, eli kuntavaalimainonta. Kulmuni / Äärioikeisto-Keput, eduskuntavaalien suorassa vaalilähetyksessä, LUPASIVAT 800€/kk köyhyyseläkeläisille, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille:

      "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

      Tulikin käytännössä kovia eläkeleikkauksia, Sipilän ja Lintilän satojen miljardien eurojen siirrot veroparatiisi-pörssiyrityksille, lautakasan uhoaminen: "eläkeläisille ei sitten mitään" - eli voiko totaalisempaa takinkääntöä ja äänestäjien pettämistä, törkeää valehtelua olla, kuin koronasääliä EK-medioissa kerjäävän Kulmunin/Äärioikeisto-Kepujen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935679/aanestamatta-jattaminen-on-ihmisoikeus-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan-ja-kunnat

    • Anonyymi

      Suomessa ovat EU:n korruptoituneimmat ja piittaamattomimmat päättäjät, joille vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, puolen miljoonan Suomen kansalaisten henget, eivät näytä merkitsevän yhtään mitään. Pääasia näyttää olevan Veroparatiisi-äärioikeisto-populistien miellyttäminen ja "vapauksien" turvaaminen, jättämällä koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvat, vakavassa riskissä olevat 800€/kk orjuuseläkkeille, ilman aitoa oikeusturvaa, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, mahdollisuuksia itse hoitaa itseä, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym vakavia pandemioita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17017562/aarioikeiston-quotvapausquot-populistien-takia-suomen-kansalaiset-koronariskissa-#comment-108778485

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

      EK-medioissa esitellään Veroparatiisi-THL:n korruptionaamojen naureskelua, köyhyyteen tapettujen kansalaisten haudoilla tanssimista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

    • Anonyymi

      Köyhyyteen ilman aitoa oikeusturvaa jätetyille, koronan riskiryhmien ytimeen kuuluville, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairairaille, koronapandemia ja ilmastonmuutos, ovat jatkuva hätätilanne, kun mitään apua Suomen valtiolta ei ole saatu ja luvatut eläkekorotukset, otettiin käytännössä eläkeleikkauksina, taka-oven kautta, moninkertaisesti pois. Mitään päivityksiä köyhyyseläkkeisiin, ei myöskään ole tehty vuosikymmeniin.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008100988.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026701/vihreat-unohtivat-sosiaalisen-oikeudenmukaisuuden-ilmastonmuutoksen-torjunnan-edellytyksen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      Suomen korruptiopäättäjät, eivät tunne "sosiaalisen oikeudenmukaisuuden" käsitettä. Veroparatiisi-sotea ne mainostavat ek-medioissaan, mutta kansalaisista heikoimmassa asemassa, iän, vammaisuuden ja vakavien pitkäaikaissairauksien kanssa kituuttavat, on jätetty käytännössä täysin heitteille, vakavan koronapandemian ja ilmastonkuumenemisen keskellä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17025140/veroparatiisi-soten-ihmiskauppa-panttivangeille--luvataan-quottaskurahaaquot

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

      Moni 800€/kk orjuuseläkeläisistä, ei vakavien sairauksien takia, voi ottaa mitään koronarokotteita, joutumatta hengenvaaraan, heille eristäytyminen ja äärimmäisen varovaisuuden itserajoitusten kanssa eläminen, on arkipäivää, jota Suomen korruptiopäättäjät, ei edes näe, saati tue mitenkään.

    • Anonyymi

      Eikö yksi itsesääliketju olisi riittänyt? On mullakin pitkäaikaissairauksia, mutta en ole tehnyt niistä elämänuraa.

      • Anonyymi

        Pilkkaat heitä, jotka yrittävät puolustaa itseään ja toisia eläkeläisköyhiä, vaatia puuttuvia kansalaisoikeuksia. Et erota oikeudenmukaisuusvaatimuksia, joten jätä edes vihakirjoituksesi tekemättä.


    • Anonyymi

      Mistä näkee linkit Ruotsin, Norjan, Tanskan eläkkeisiin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen korruptiopäättäjät, jättivät koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvat, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, ilman euronkaan tukea koronan torjuntaan - iso osa 800€/kk orjuuseläkeläisistä, ei voi joutumatta vakavaan hengenvaaraan, ottaa mitään koronarokotteita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

      Riskiryhmät altistettiin tietoisesti koronapandemialle, kun ei annettu mitään tukea koronan torjuntaan, saati luvattuja: "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" kuten Kepujen eduskuntavaaleissa lupasivat.

    • Anonyymi

      Ovat varmaan pakkorokottaneet, kyseisiä riskiryhmiä, Veroparatiisi-sotelaitoksissa hengiltä, korruptiopäättäjien nyökytellessä ahneita päitään.

    • Anonyymi

      On täyttä puppua, että Suomen eduskunta, olisi "hoitanut koronan parhaiten" - Suomi on ainut Pohjoismaa, jossa koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvat, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, jätettiin ilman euronkaan tukea, 800€/kk orjuuseläkkeille, eli ei tullut edes niitä kipeästi tarvittavia, aitoja korotuksia köyhyyseläkkeisiin.

      Korruptiopäättäjät Suomessa, käytännössä ALTISTIVAT 800€/kk -riskiryhmä-köyhyyseläkeläiset koronalle.

    • Anonyymi

      Suomen eduskunnan korruptiopoliitikoilla, käytännössä yhtä kovat, äärioikeistolaiset otteet, kuin Ranskassa äärioikeisto-Macronilla rokotepakkoineen, ym "terveys"fasismeineen, jota kansalaiset syystäkin, laajasti vastustavat.

      https://www.aljazeera.com/news/2021/7/15/french-police-tear-gas-as-anti-vaccine-protest-turns-violent

      Erikoisia "demokratioita" EU:ssa, kun mielenosoituksista on tullut arkipäivää, eli niin etääntyneitä korruptio-vallankäyttäjät, ovat köyhyyteen pakotettujen, kansalaisten todellisuudesta.

    • Anonyymi

      Korona ei tartu niin helposti, jos pärjää 800/kk asumistuki. Köyhällä on hyvä yleiskunto, kun joutuu jopa kävelemään lähikauppaan ja käymään ilmaisella uimarannalla polskuttamassa.
      Ei tarvi kallista kuntosalikorttia eikä bussimaksukorttia. Tarpeeksi kunnoton toki saa Kelan taksikortin.
      Perusruokaankin rahaa riittää. Se ei ole sisäfilepihviä eikä merilohipataa! Taidoton voi lukea Martta-liiton Keittokirjaa vähävaraisille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/c1c31349-cb90-482a-b961-046ac5d56e3b?ref=ampparit:1d2c

      Suomi sivuuttaa koronan riskiryhmien, puuttuvan oikeusturvan, ihmisiltä jotka eivät vakavien mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, voi ottaa koronarokotteita, joutumatta hengenvaaraa, eli joille pitäisi jo siitäkin syystä, olla vähintään ne 1 250€/kk minimieläkkeet, että pärjäisivät normaalia vaativamman koronan torjumisen kanssa elämissään.

    • Anonyymi

      Ihmiset tehkää valituksia Valtioneuvostoon, kun emme saa tiedonvälitystä, itseämme koskevista asioista / yhteiskunnan todellisuudesta, isosta, korjaamattomasta köyhyysongelmasta, jonka repimänä yhä useampi Suomen kansalainen, tämän päivän Suomessa kärvistelee.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17066182/quotpolarisaatioquot-vaalimainonta-korruptio-yksipuoluejarjestelman-liima-

      Äänestämättä jättäminen eduskuntavaaleissa, on enää ainut jäljellä oleva vaihtoehto, kun korruptio läpäisee eduskunnan, kaikki poliittiset puolueet ja päättäjät.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On koko kansanterveyden kannalta, erittäin huono asia, että poliitikot jättivät, koronan riskiryhmät, jotka eivät vakavista terveyssyistä, voi ottaa mitään koronarokotteita, äärimmäiseen köyhyyteen Suomen oloissa, heitteille ilman aitoa oikeusturvaa, ilman euronkaan tukea valtiolta, huomattavasti normaalia vaativampaan koronan torjuntaan. Eikä luvattuja aitoja korotuksia, 800€/kk köyhyyseläkkeisiin, ole näkynyt.

      https://www.aljazeera.com/news/2021/8/6/nearly-35-percent-of-uk-delta-hospitalisations-fully-vaccinated

      Englannissa satoja koronarokotettuja, on sairaalassa delta-variantissa.
      Kaikki immuniteetti koronaviruksia vastaan, ei ole rokotteista, vaikka lääkebisnes nekin ansiokseen laskee, vaan ihmisten omasta, toimivasta puolustusjärjestelmästä ja esim. perussairauksien reseptilääkityksestä, kuten autoimmuuni-reumasairauksien, joka voi estää koronaan sairastumisen ja/tai lieventää oireita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Elokapina sopii korruptiopoliitikoille, ym pörssikeinottelijoille EK-medioineen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17135847/elokapina-veroparatiisi-sota--ja-sote-monopolien-ja-korruptiopoliitikkojen-mainosliike

      Kaikki mitä mainostetaan "aktivismina", ei ole sitä. Elokapina ei näytä vastustavan suurimpia ilmastotuholaisia ja saastuttajia, Veroparatiisi-hävittäjähankkeita, eikä näkevän puolen miljoonan eläkeläisen, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamista, modernia ihmiskauppaa ja orjuuttamista, jota "terveyskriisin" nimellä mainostetaan, pörssikeinottelijoiden ansaitsemattomien etuuksien turvaamiseksi.

    • Anonyymi

      Tekivätkö hallitus / eduskunta, eli korruptiopoliitikot tietoisen päätöksen, jättäessään koronan riskiryhmät, jotka eivät voi vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, ottaa mitään koronarokotteita, täysin ilman tukea, normaalia merkittävästi vaativampaan koronan torjuntaan ?

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lV9bdk/finland-rott-pa-kartan--samtidigt-oppnar-de

      Eikä luvattuja, aitoja eläkekorotuksia, riskiryhmien 800€/kk orjuuseläkkeisiin, ole vieläkään tehty.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onhan se selvä, ettei korona ole hallinnassa Suomessa, kun riskiryhmät jätettiin, 800€/kk orjuuseläkkeille, ilman euronkaan tukea, normaalia merkittävästi vaativampaan koronan torjuntaan, eikä luvattuja, aitoja korotuksia orjuuseläkkeisiin, ole vieläkään tehty.

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000008379846.html

    • Anonyymi

      Saksankin koronarokote-uskovaisuus, alkaa rapistua, kun näkevät, ettei koronarokotteilla pandemia pysähdy, vaan ilmeisesti vain pahenee.

      https://www.theguardian.com/world/live/2021/nov/25/covid-news-live-germany-death-toll-passes-100000-vaccines-giving-people-false-sense-of-security-who-says

      Väärän turvallisuuden tunteen, levittämiseen veroparatiisi-koronarokote kelpaa, mutta sosiaalisen epäoikeudenmukaisuuden, eli köyhyysongelman korjaamatta jättäminen, tulee lopulta kalahtamaan, myös veroparatiisirikkaiden nilkkoihin.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe