Hilloahot toivat rasismikortilla 38 000 maahanmuuttajaa ja ulkomaista halpatyövoimaa paljon

Anonyymi

https://www.cbc.ca/news/world/louisville-police-breonna-taylor-death-1.5619262

Ylläpidon kuuluisi puuttua, palstalla viljeltävään rasismiin - joka tuomitaan jo kaikkialla maailmassa, eikä kuulu Suomeenkaan.

https://www.theguardian.com/us-news/2019/nov/07/is-america-a-democracy-if-so-why-does-it-deny-millions-the-vote

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-

Ohisalo puolestaan, voisi alkaa kertomaan, missä viipyvät Vihreiden lupaukset "eläkeläisköyhyyden siirtämisestä historiaan". Piti olla Vihreille / koko hallitukselle, se tärkein asia jos pääsevät hallitukseen.

"business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisi-ekstremisti-talousrikollisjärjestön rahoittaminen, Suomen valtion / kansalaisten varoilla ja kustannuksella, on iso rikos Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten oikeusturvaa ja yhdenvertaisuutta vastaan.

Poliisien ja supon militarisoiminen, entisten ja nykyisten poliisien lahjonta, korruptoiminen, eli ostaminen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän taakse, vastikkeettomilla yritys-maataloustuilla, heidän veropakolaisyrityksilleen - on iso rikos, jota tutkimaan Suomessa, tarvitaan puolueettomia, ulkopuolisia tahoja. Valtakunnanoikeus pitäisi olla jo käytössä.

95

400

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rauhoitu nyt jo. Meitä johtaa Sanna-pääministeri, joka ei ota vastaan ketään ulkomaalaista, jolla ei ole opiskelu- tai työpaikka valmiina täällä Suomessa.
   Kohta alkaa tapahtua unelmiesi mukaisesti, joten ota juhannus rennosti ja toivu taudistasi. Demarit ja vasuria auttaa sinua.
   Heinäkuun alussa menet lääkäriin, ellet ole parantunut monisuuntaisesta vimmastasi.

   • Anonyymi

    Eiks kreikast oo tulos 170 terroristia(vai tulko net jo?), ainakin minä olen aivan kauhuissani enkä saa edes nukuttua tuon uhan alla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiks kreikast oo tulos 170 terroristia(vai tulko net jo?), ainakin minä olen aivan kauhuissani enkä saa edes nukuttua tuon uhan alla.

    Ketä on Hilloahot?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ketä on Hilloahot?

    Eiks ne(monikkomuoto) oo hallaihojen sukulaissii, sen tuo lockdown teettää?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ketä on Hilloahot?

    Orpo, Mykkänen, Rinne, Urpilainen, Stub, Katainen, Hendriksson.

    Puolueina.....Kokoomus, kepu, SDP, RKP, Vihreät, Vasemmisto. Siniset.

    Siinäpä pääasialliset "Hillotolppalaiset".

    PerusSuomalaiset on ainut Suomalaisten puolue.


  • Anonyymi

   Nyt saa valita, luovuttaako 10 miljardia euroa, BF-talousrikollisjärjestön äärioikeiston ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, veroparatiisihävittäjiin - vaiko käy allekirjoittamassa kansalaisaloitteen, veroparatiisi-hävittäjä-suunnitelmien perumiseksi, nyt kun se on mahdollista. Suosittelemme osallistumaan tärkeään kansalaisaloitteeseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16455838/bf-medioissa-kuten-is-teita-vedatetaan-akessonin-aarioikeiston-taakse-keskusteluissa

   • Anonyymi

    Kun kaasuputki 2 on valmis Saksaan, Venäjä hyökkää Suomeen, joten pajunkissoillako sinä luulet pystyväsi taistelemaan venäjän armeijaa vastaan?


  • Anonyymi

   Täytyy olla ökyrikas perintö- ja verosuunnittelijamiljonääri, joka jaksaa jankuttaa mamuista, kun 500 000 Suomen kansalaista, on äärioikeiston takia syväkyykyssä vanhoina, vammaisina ja pitkäaikaissairaina.

   • Anonyymi

    Miksi ei tynkähammas ja sen hallitus ole tehneet asialle mitään 2 vuodessa, johtuisiko siitä että kaikki aika on mennyt suunnitellessa miten saataisiin rajan tälle puolelle mahdollisimman paljon islamisteja ilman että äänestäjät asiaan reagoisivat?


  • Anonyymi

   PetosPersKokoomus juurikin moninkertaistivat maahanmuuton rasismikortillaan, ja ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin, syrjäyttivät oman kansamme työttömät, syvemmälle köyhyyteen, osattomuuteen ja työttömyyteen.

   https://www.lemonde.fr/international/article/2020/08/09/en-pologne-des-milliers-des-manifestants-apres-l-arrestation-d-une-militante-lgbt_6048524_3210.html

   Puolassa mistä PetosPersKokoomuslaiset, toisivat nälkäpalkkalaisia, tuhannet ihmiset marssivat nyt ihmisoikeuksien puolesta. Sellainen äärioikeistovaltio.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tyhmät teinit kuuluvatkin vankilaan. Tuossa venäläiset tekivät aivan oikein.


  • Anonyymi

   Marinin uho talouden tuho.

  • Anonyymi

   Vai "veronkevennyksiä" PetosPersKokoomuslaiset, täällä teille lupailevat, se mitä se tarkoittaa suomeksi on miljardeja veroparatiiseihin, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille veropakolaisyrityksineen, AKTIIVILEIKKURIgiljotiinia kansalle, eläkeläiset syväkyykyssä leipäjonoihin jne. Varokaa haksahtamasta pörssikeinottelijoiden vipuun.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   Hallitukselle tulee kiire, jos aikoo pitää äänestäjänsä. Jo kuntavaaleissa jätämme äänestämättä, ellei Suomen äärimmäiseen köyhyyteen 800€/kk jätettyjä orjuuseläkkeitä, ole konkreettisesti nostettu edes siihen köyhyysrajalle, eli 1 250€/kk minimieläkkeiksi, kuten kaikissa Pohjoismaisissa demokratioissa jo on.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Opposition veroparatiisi-äärioikeiston populistiporvarit, PetosPersKok eivät ole vaihtoehto, vaan vielä pahempi kurjistaminen, joten äärioikeistoa kartetaan kuin ruttoa.
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

  • Anonyymi

   Voivoi sentään! Köyhä-ressukat. Joulukin tulee ja tortut pitää paistaa.

  • Anonyymi

   https://www.dw.com/en/world-food-prices-hit-6-year-high-amid-covid-pandemic/a-55809293

   Ruoan hinta noussut järkyttävästi, kuten kaikki muutkin elinkustannukset. Suomi on EU:n kalleimpia maita, ellei kallein.

   Eläkekorotukset olivat käytännössä eläkeleikkauksia.

   EK-medioissa ei uutisoida köyhyysongelman ja eriarvoisuuden kasvusta mitään, varsinkaan puolen miljoonan sairaus-kansaneläkeläisen, äärimmäiseen köyhyyteen jättämisestä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aika tietämätön olet. Kok. ja kepu tekivät sen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hilloahojen tavoite on moninkertaistaa maahanmuutto ja järjestää iso kaaos yhteiskuntaan, syväkyykyttämällä lisää, oman kansamme köyhyyteen pakotettuja sairaus-kansaneläkeläisiä, työttömiä, syrjäytettyjä, eli n. paria miljoonaa Suomen kansalaista, köyhyysrajan alapuolella, tai sen tuntumassa.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

  • Anonyymi

   Ummikot lukutaidottomat pääsevät postille hommiin, huonolla palkalla tietty ei kyllä hyvalta vaikuta?👹👺👹

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Väkivaltarikollinen, raiskaaja, kymmenen lapsen "isä".

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/M35lg0/modemiljonar-misstankt-i-traffickingharva

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei tuonut, kokoomus-keskusta enemmistönä hallituksessa toi, persut vähemmistönä, vastusti, mutta heitä ei kuunneltu.

   • Anonyymi

    Laitetaanko linkki ihan valtioneuvoston sivuilta? Kaikki äänestyksetkin henkilötietoineen löytyy sieltä useankin vuoden takaa. Moni PS-fani voisi järkyttyä, jos lukisi totuutta persumedian tilalla.

    Helppoahan se elo on, jos sokeasti uskoo jonkun hilloniityn juttuja, sekä kuvittelee niitä todeksi.


  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

   Se oli raaka valinta, ottaa heikoimmassa asemassa olevilta, puolustuskyvyttömiltä köyhyyseläkeläistä, rahat maahanmuuton rahoittamiseen, kuten PetosPersKokRkpKrdliike-veroparatiisi-äärioikeistoporvarit tekivät.

   Muut Pohjoismaiset oikeusvaltiot, korottivat pienimmät sairaus-kansaneläkkeet
   1 250e/kk MINIMIELÄKKEIKSI ja ottivat rahat maahanmuuttoon valtiolta, eivät köyhimmiltä, kuten Suomen korruptioporvarit.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   • Anonyymi

    Ja tämä vihervasemmisto hallitus lyö lyötyä viherveroillaan ei tässä ole enää muuta vaihtoehtoa kun äänestää persuja?


  • Anonyymi

   Varokaa äänestämästä PetosPersKokoomusta, tai tulee pakkorokotuksia ym pakkoja ja kipeitä leikkauksia kaikille pieni- ja keskituloisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16695973/unicef-ruokkii-lapsia-aarioikeiston-ihannevaltiossa-britanniassa

   Äärioikeiston populistiporvarit, tietävät lisää kurjistamista, lisää nälkää, hoitamattomia sairauksia, köyhyyttä Suomen kansalle, PetosPersKok.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sama meno näyttää jatkuvan, nykyisenkin EK:n korruptiohallituksen aikana. Opettajatkin tuodaan jo uus-Francolaisesta Espanjasta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

   Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, tulee koko ajan helpommaksi, kun vain vilkaiseekaan EK-medioitten äärioikeistoradikalistista aivopesua.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

  • Anonyymi

   Kova äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten ja eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän, mainostaminen ja aivopesu meneillään EK-medioissa. Älä unta äänestämisestä näe, ellet tienaa yli 7000€/kk, kuten PetosPersKok keskinansio Hilloahoilla on.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   Kannattaa käydä osallistumassa, kansalaisaloitteeseen, uuteen sellaiseen, kansanäänestämisen järjestämiseksi, veroparatiisi-äärioikeiston suuruudenhullun, tarpeettoman ja kymmeniä miljardeja maksan ryöstö-hävittäjähankkeen estämiseksi ja perumiseksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16450982/bf-veroparatiisirikolliset-vaarantavat-suomen-turvallisuutta-valepropagandalla

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   Nykyisenkin hallituksen pettämät, puoli miljoonaa 800€/kk orjuuseläkeläistä, tekevät viisaasti, jättämällä kokonaan äänestämättä jo kuntavaaleissa.

   PetosPersKok eivät ole vaihtoehto, vaan vielä pahempi heikennys työttömille, syrjäytetyille, pieni- ja keskituloisille ja sairaus-kansaneläkeläisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

  • Anonyymi

   EK-medioitten gallupeissa, mainostetaan PetosPersKokoomusta. Jos haluatte lisää ulkomaista halpatyövoimaa, niin uskokaa.

  • Anonyymi

   Perussuomalaisten kannatuksen nousu saa sekopäät ulisemaan entistäkin fanaattisemmin. Ainoa vaikutus on se, että se näyttäytyy entistäkin selvemmin pelkkänä persunvihaajien trollauksena.

  • Anonyymi

   Väsynyt ja vanha juttu. Jokainen tietää jo tässä vaiheessa että Sisäministeriö vastaa maahanmuuttoa koskevan lainsäädännön valmistelusta, ohjaa ja kehittää maahanmuuttohallintoa sekä tulosohjaa Maahanmuuttovirastoa.

   Yksikään perussuomalainen ei vielä ole ollut sisäministerinä eikä päättämässä näistä asioista.

  • Anonyymi

   Sellaisien asioiden toteamisella kuin. että maahanmuuttajia käytetään palkkojen polkemiseen, maahanmuuttopolitiikka ontuu tai että radikaali islam on ongelma myös Suomessa, ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa. Todellisessa rasismissa on kyse siitä, että ihmisiä vainotaan ja haukutaan esim. erilaisen ihonvärin tai syntyperän vuoksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Oppositon äärioikeistoporvareille, veroparatiisi-PetosPersKokoomuksella, on suunnitelmissa tuoda jälleen, uudet 38 000:tta maahanmuuttajaa, eli ulkomaista halpatyövoimaa veroparatiisiyrityksilleen, jos niitä erehdytte tottelemaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

   On parempi jättää kokonaan äänestämättä, jo kuntavaaleissa, kuin koskea pitkällä tikullakaan, opposition äärioikeistopopulisti-porvareihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

  • Anonyymi

   Hillotolppalaiset ovat Kokoomukse, RKP:n ja Kepulaisten edustajia, sillä he loisivat, keräävät osinkonsa ja pitävät yllä ns. "yritykset" köyhän kansan raatamilla verorahoilla.

   Kokoomus ym. loiset haukkuvat muita yhteiskunnan varoilla elämisestä, mutta ovat ja tekevät sitä itse suuressa mittakaavassa. Kuvittelevat vieläpä, että kansa ei sitä huomaa ja tajua.

  • Anonyymi

   PetosPersKok ei edusta "kansaa", Hilloahojen keskitulot alkavat 7000€:sta, siis tuloista joita tavalliset kansalaiset, eivät koskaan näe elämässään. Populistiporvareiden äänestämistä mainostavat, EK-mediat tilattuine veroparatiisi-gallupeineen. EK:llehan on aivan sama, mitkä eduskunnan korruptiopuolueista ovat vallassa, kun ne kaikki edustavat sitä samaa, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

   Itsestään liikoja luulevat resupetterit, äänestävät itseään vastaan, jos luulevat äärioikeiston hillokeisareita edustajikseen, Kokoomustakin äärioikeistolaisempia veroparatiisi-pörssikeinottelijoita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685101/iso-kansanliike-tulossa-kuntavaali-boikotista-korruptiopaattajien-herattelemiseksi

   Korruptio Suomen valtaapitävien keskuudessa, EK-mediamainoksineen ja EK-hovinarreineen, on niin diktatuurinomaista jo, että sellaisen korruptiovallan pönkittämiseen äänestämällä, ei ole syytä enää osallistua.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

  • Anonyymi

   Juu.

   Ja Ohisalo haluu pistää VIELÄ paremmaks, ja tuoda 80 000! :)

  • Anonyymi

   Hillaahoo on valmis myymään kaikki periaatteensa päästäkseen ministeriauton takapenkille.

  • Anonyymi

   Aktiivileikkuri-giljotiini pamahtaa välittömästi, ym kipeät leikkaukset, kaikilta pieni- ja keskituloisilta, jos joku vielä PetosPersKokoomuslaisiin erehtyy.

   Eikä nykyisestä hallituksesta,ole apua, ovat samaa EK.ta, kaikki eduskunnan korruptiopuolueet. Siksi äänestämättä jättäminen, on uusi kansanliike, aidon demokratian ja kansalaisten oikeuksien saavuttamiseksi ja puolesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16674573/aktiivileikkuri-giljotiinia-pukataan-jo-populistiporvareiden-leirista-ym-heikennyksia

  • Anonyymi

   Minä viihdyn hyvin. Olen tiukista tiukin rasisti-porvari-kommunisti-fasisti. Pidän tiukasti kiinni oikeuksistani pieneen eläkkeeseen. Ruikutusryhmän kuikuilu ei mihinkään auta. Pysykää siellä vihreällä niityllä levittämässä kaikkialle apulantaa.

  • Anonyymi

   Se on hyvä jos ymmärrät, olla äänestämättä "vappusatas"-valheita, toista kertaa. Sitä paitsi hallituspuolueitten eduskuntavaalilupaukset, olivat hallituksen oikeistosiivelläkin:
   "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen", eli Vasemmiston, Sdp:n ja Vihreiden, olisi pitänyt pystyä jo toteuttamaan, ne sivistys- ja oikeusvaltioissa, poikkeuslakienkin ehtona olevat 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, eli aidon oikeusturvan minimi 2021.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   Hilloahoilla syyhyää jo aktiivileikkurit ym. heikennykset, kaikilta pieni- ja keskituloisilta. Hillokeisareiden kk-tulot, alkavat 7000€/kk:sta, joten tyhjätaskujen on turha kuvitella, että ne ajaisivat kenenkään muiden, kuin veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden etuja.

   Hallituksen naiset ministereinä, ovat kunnostautuneet lähinnä miljardien jakamisessa verokeitaisiin, entiseen malliin ja pinnallisina hyväosaisten, upporikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, veroparatiisi-voittojen takaajina.

   Ei ole mitään syytä enää äänestää. Äänestysboikotti jo kuntavaaleissa, on uusi kansanliike, ainakin sairaus-kansaneläkeläisten, työttömien ja syrjäytettyjen, pieni- ja keskituloisten keskuudessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   Suomessa ei mitään "sosialismia" ole ollut koskaan, eikä tule olemaan. Varsinkaan eduskunnan syvästi korruptoituneesta yksipuoluejärjestelmästä, sellaista ei löydy.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   PetosPersKokoomuksen on turha yrittää mitään, teitä ei kukaan enää koskaan, tule edes harkitsemaan. Olette niin pahan kurjistamisen ja köyhyyteen pakottamisen, Suomen kansalaisille aiheuttaneet, että tipahdatte ulos eduskunnasta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

   Olemme ennemmin kokonaan äänestämättä, kuten aiomme olla jo kuntavaaleissa, kun luvattuja aitoja eläkekorotuksia, ei ole tehty. Edes ex-äärioikeistohallituksen, PetosPersKokoomuksen kipeitä leikkauksia, eivät ole 800€/kk köyhyyseläkeläisille kompensoineet, joten se on goodbye koko korruptoitunut eduskunta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

  • Anonyymi

   Hakeudu nyt jo hyvänen aika sinne hoitoon? :/

   Tää on varmaan jo KYMMENES tuhannes sun trollaus tosta IIIIHAN samasta aiheesta!

  • Anonyymi

   VTV on jättänyt tutkimatta, VVM:n varojenkäyttöä, jos ties kuinka pitkältä ajalta, eli tuo Yli-Viikarin tapaus, toi nyt mahdollisuuden, alkaa selvittämään korruption laajuutta, myös VVM:ssä, Kok-Hetemäen ym mitä niitä äärioikeisto-jehuja siellä onkaan huseerannut, Ollilan "työryhmineen", eli valtion varojen jakamiset, äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, eli isoon talousrikollisuuteen, suoraan veroparatiiseihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Kyllä nuo asiat tulee nyt selvittää, juurta jaksaen, että mitä on se suuri ylimielisyys, salailu ja härski miljardien toisensa perään, siirteleminen ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, pörssikeinottelija-talousrikollisille, ollut ja mitä se on tänä päivänä. Korruptio eduskunnassa, ministeriöissä ym vallankäyttäjien keskuudessa, on hämärää ja jätetty tutkimatta, jo vuosikymmenet, nyt on korkein aika.

   PetosPersKokKe-Hetemäen hetteikkö VVM:ssä tutkintaan.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

   800€/kk orjuuseläkeläiset Suomessa, puoli miljoonaa Suomen kansalaista, ei mikään vähemmistö, on jätetty ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, käytännössä raa´an ihmiskaupan välineiksi.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

   PetosPersKokKe:n vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden vihaajat, kuolaavat jo uusien heikennyksien ja leikkureiden perään, vaikka jo nyt Suomessa tehdään, käytännössä kansanmurhaa, köyhyyseläkeläisten ennenaikaisilla köyhyyteen tappamisilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

   Ex-äärioikeistohallituksen jota kukaan, ei ollut koskaan, missään demokraattisissa vaaleissa edes äänestänyt, tekemät kipeät leikkaukset on nyt kompensoitava ja toteutettava Suomeen 1 250€/kk minimieläkkeet, kuten kaikissa aidoissa demokratioissa ja oikeus-sivistysvaltioissa on.

   Aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, tulee kuulua jo perustuslain mukaan,jokaiselle Suomen sairaus-kansaneläkeläiselle. Sivistysvaltioiden mittapuun mukaan, 2021 ne ovat 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891923/yksinasuvat-800ekk-orjuuselakelaiset-eivat-aanesta-quotomaishoitajiaquot-rikkaille

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   Uusi kansalaisvelvollisuus, on äänestämättä jättäminen, kun korruptio ja heikompien hyväksikäyttö, läpäisee eduskunnan, ministeriöt ym vallankäyttäjät, jotka tekevät käytännössä IHMISKAUPPAA, Suomen 800€/kk orjuuseläkeläisillä.

  • Anonyymi

   AKTIIVILEIKKURIA kuolaavat, 7000€/kk ja siitä ylös päin, köyhyyteen pakotettujen kustannuksella tienaavat, PetosPersKokKe, eivät tule enää koskaan, saamaan Suomen köyhyyteen pakotettujen kansalaisten ääniä. Samoin nykyinen hallitus, joka jatkaa samaa ihmiskauppaa 800€/kk orjuuseläkeläisillä ja vastikkeettomien "korona"-ym tukien jakamista, upporikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, suoraan pörssikeinotteluun voiton maksimointiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16898508/miljoonia-tienanneet-quotartistitquot-kerjuulla-koyhyyteen-pakotettujen-kustannuksella#comment-107640624

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hillovihreät vetelevät naruista ja hallitsevat maatamme.

  • Anonyymi

   KokPersut koraanin lukemisen puolustajat, ovat suunnittelemassa, tuovansa 30 000 maahanmuuttajaa, lisää ulkomaista halpatyövoimaa, kuten ex-äärioikeistohallituksessa tekivät.

   PetosPersKokKe:n veroparatiisi-"kauppakamarit", ilmoittivat uutisissa tuon tavoitteen, joten jos tuette PetosPersKokoomusta, haluatte maahanmuuton moninkertaistamista, valtavan määrän ulkomaisen halpatyövoiman tuontia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

  • Anonyymi

   Veroparatiisiyritykset kuten veroparatiisi-Stora enso ja UPM, eivät työllistä aidosti, eivät maksa veroja mihinkään valtioon, käyttävät vain Suomen valtiota / kansalaisten enemmistöä käteiskassanaan.

   Veroparatiisi-PetosPersKokKe:lla jälleen uusia, veroparatiisi-valetyöllistämis-suunnitelmia, ovat "kauppakamareineen" suunnittelemassa 30 000:n ulkomaalaisen maahantuomista halpatyövoimaksi.

   Veroparatiisiyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Yritys-maatalous-koronatuet on poistettava kokonaan, veroparatiisiyrityksiltä ja tiloilta.

  • Anonyymi

   30 000 maahanmuuttajaa, ulkomaista halpatyövoimaa, PetosPersKokoomuksen suunnitelmissa, ilmoitti veroparatiisi-"kauppakamari".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

   Heti jos vaaliääniä saavat, alkaa oman kansan syväkyykyttäminen ja kipeät leikkaukset, kaikilta pieni- ja keskituloisilta, AKTIIVILEIKKURIT työttömille ja syrjäytetyille, eikä mitään oikeuksia, on PetosPersKok:n suunnitelmissa.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

   Jälleen miljoonatukia "kulttuurin" verukkeella, upporikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, suoraan pörssikeinotteluun verokeitaisiin.

   Saarikko ei osaa edes hävetä, kun puhuu "todellisesta tarpeesta" ja samaan aikaan kengittää puolta miljoonaa, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pahoinpideltyä 800€/kk orjuuseläkeläistä hengiltä.

   Saisivat hävetä eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopäättäjät, vaan eivät osaa.
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pahempaa kuin nykyisen hallituksen nahistelu, on luvassa, jos PetosPersKok:in maahanmuutto-suunnitelmat, joita edistävät rasismikorttia heiluttelemalla, toteutuisivat, eli aikovat tuoda veroparatiisiyrityksille, ulkomaista halpatyövoimaa MONINKERTAISTAMALLA maahanmuuttoa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia rasismikortilla. Suunnitelmissa 30 000 henkilöä, ja sama joka ikinen vuosi, eli jos olisivat hallituksessa, sen aikana tulisi 1 200 000 uutta maahanmuuttajaa, ulkomaista halpatyövoimaa, joten varokaa ihmiset edes hipaisemasta, populisti-äärioikeistoporvareita missään tilanteessa, se olisi pieni- ja keskituloisten kansalaisten loppu Suomessa. Jättäkää ennemmin äänestämättä, sillä on isompi vaikutus korruptiopoliitikoihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906097/petosperskok-aikovat-lisata-30-000-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuontia-joka-vuosi

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Massiivinen maahanmuutto, eli ulkomaisen halpatyövoiman tuonti, alkaa välittömästi, ja suomalaisten syväkyykyttäminen, AKTIIVILEIKKURIT, ym heikennykset ja kipeät leikkaukset kaikilta pieni- ja keskituloisilta, jos joku vielä erehtyy nöyristelemään, äärioikeiston PetosPersKokoomusta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912476/hilloahot-lisaamassa-valtion-velkaa-veroparatiisihavittajilla-ja-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuonnilla

  • Anonyymi

   Ennen vihakirjoitusten uskomista, suosittelemme paluuta todellisuuteen. Ex-äärioikeistohallitus, eli se jota ei kukaan ollut koskaan, missään demokraattisissa vaaleissa äänestänyt, eikä koskaan enää tule äänestämään, eli PetosPersKokoomusliike-eiliset, MONINKERTAISTIVAT maahanmuuton 38 000:lla ja aikovat NELINKERTAISTAA tuon määrän, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, jos joku ääliö niitä vielä tottelisi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

  • Anonyymi

   Missä on rasismia palstalla? En ole huomannut kun pelkän realismin ja totuuden.

  • Anonyymi

   Kaikki yhteinen raha menee huijareille ja pennit jää kansalle,
   Näin on kaikissa yhteiskassoissa aina ollut ja tulee olemaan.
   Eläkkeet paranevat ainoastaan silloin, jos työnantaja maksaa kunkin Maija meikäläisen eläke sulku tilille työeläke kertymän, ja lääkärin työkyvyttömyys lausuntoa vastaan Maija saa keneltäkään kysymättä nostaa määrä summan kk.
   Pankin sijoitus neuvojan kanssa Joensuussa asuva Maija sijoittaa ne Joensuun vuokra sijoitus asunto osakkeisiin, ja syö sijoituksensa eläkkinä, ja silloin verovaroja ei tarvita vuokra asunto tuotantoon, eikä järkyttävää virkamies laumaa eläkehakemuksia työntämään eteen ja taaksepain, hehän antaa myöntävän lausunnon vain suhteilla.
   Saat olla tippapullossa, ja rullatuolissa, jos Suhteita ei ole työ eläkettä et saa, näin olen nähnyt 65 vuoden aikana maan makaavan.

   Invalideille ja työkyvyttömille joille työkertymää ei synny valtio maksaa veroista eläkkeen ja eläkerahastot suljetaan, koska ne on kreikan pankeissa ja ne kiristää niitä vastaan aina lisää pankkitukea, sanoen, miljardinne menee pankin mukana konkurssiin. Ellette tue meitä muutamalla biljoonalla. Mafia siellä kauppaa eläkerahastoja, eikä niitä ihmiset saa takaisin.

  • Anonyymi

   Jos olet valmis maksamaan maitolitrasta 4,5 euroa ja jugurtista 6 niin maatalous tuki tulee lopettaa, koska maito nyt tuen ansiosta on halvempaa kuin pullotettu vesi,
   Maidon tuotantoon tulee ostaa tila - traktorit- puimurit. Kylvö ja niittokoneet,
   Säilörehu siilot, navaetat koneineen, joten ei käy kateeksi muilla kuin kolhoosi tilojen kannattjilla maan viljelijää,

   Jos tuki lopetataan, euroopasta tulee EU tuettua puolalaista maitoa ja piimää halvemmalla ja ihmiset ostaa sitä, omat tilat kuolee,
   Ja sinä ja minä itse kriisi aikana kun yksikään kalkkuna eikä soija laiva tule satamaan. Koska kuten viime sodassa itämeri oli niin täynnä sotalaivoja että sodan päätyttyä amerikkalaiset avustus laivat ei päässeet itä merta pitkin vaan tulivat Norjaan, ja avustukset kannettiin selässä kinttupolkuja pitkin, joten kansamme ja itsensä nälkään tappamis ehdotuksia nuo maatalous tukien leikkaajien ehdotukset on.

   En ole viljelijä, mutta yrittäjän laskutaito riittää laskemaan jota kuinkin kuinka kalliita miljoona lainoja viljelijät ottaa kaiken ostamiseen ja rakentamiseen,
   Vain laskutaidoton kadehtii viljelijää.
   Sokeri ruo, olta pitää tuki ottaa pois, koska sitä lisätään painoksi kaikkiin elintarvikkeisiin. Koska epäterveellinen sokeri on eniten tuettua.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, ottavat niitä lainoja voiton maksimointiin ja verokeinotteluun, eivät tarpeeseen. Tilojen eläinrääkkäys, maan pilaaminen myrkkylannoitteilla, tarpeettomien koneiden ostaminen ulkomailta, ym ovat enemmän sääntö, kuin poikkeus.

   Suomessakin on siirryttävä, tukemaan ihmisten aitoa oikeusturvaa, että voivat ihan itse viljellä tarvitsemansa ravinnon ja veroparatiisitilat- ja yritykset, on poistettava kokonaan tukien piiristä. Eivät upporikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, mitään tukia tarvitse.

  • Anonyymi

   Enemmistö kansalaisista ei käytä, eikä tarvitse maitotuotteita, enää mihinkään. Maitoallergiat yleistyneet, ym myrkkyjen ja härkäpavun käytön takia, ns. maataloustuotteille yliherkistyminen, joten ei kiitos maitotuotteita, ei myrkyissä viljeltyjä viljoja, ym.

   Norjalaiset heittivät, vakavia autoimmuunisairauksia aiheuttavat myrkkypavut, eli härkäpavun Suomeen, jota veroparatiisiyritykset ja EK-Yle nyt kauppaavat, ratkaisuna proteiinin tuotantoon. Italiassa härkäpavun viljelykin, on kielletty monilla alueilla, kun siitä sairastuvat niin lapset, kuin aikuiset.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16314748/harkapapu-laukaisee-autoimmuunisairauksia-kuten-sle-dermatomyosiitti-ym

  • Anonyymi

   Ruotsissa nostettu syytteet Veroparatiisi-soteyrityksiä mm. Attendoa vastaan. Samoin taitaa olla suuntaus, myös muiden veroparatiisiyrityksien suhteen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16958654/veroparatiisi-hotelliketju-scandicin-johdolle-11-miljoonaa-potkut-3500lle-tyontekijalle

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

   Veroparatiisi-kauppakamari tiedotti, että PetosPersKokKeRkpKrd suunnittelevat, ulkomaisen halpatyövoiman NELINKERTAISTAMISTA, mikäli joku niitä äärioikeistolaisia veroparatiisi-hillokeisareita, vielä luulee "suomalaisiksi".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

   EK-medioissa annetaan valheellisesti ymmärtää ja syyllistetään KokPersuksi, jos vastustat rikkaiden EU-valtioiden rahoittamista, omaa kansaamme kurjistamalla ja syväkyykyssä, ilman aitoa oikeusturvaa nöyryyttämällä. Emme äänestäisi Veroparatiisi-äärioikeisto-populistiporvareita koskaan. Tiedoksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16956170/soinikatainenhilloahot-halpatyovoiman-tuontia-ulkomailta-valevastustamis-eu-tukipaketin-hyvaksyntaa

  • Anonyymi

   Tehkää ilmoituksia PetosKokPerssinliike-Eilisten väkivallasta, jos teitä painostetaan, uhkaillaan, teille huudellaan, melutaan, tönitään, käskytetään, määräillään, ym missään äänestyspaikoilla, tai matkalla niihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17002650/vaalialueet-siivottava-aarioikeisto-hairikoista--tiedoksi-kaikkiin-vaalipiireihin-

   Suomen kansalaisilla on oltava oikeudet, aidosti rauhassa käydä äänestämässä. Mitään asiatonta möykkäämistä ja ovienpielissä roikkumista, tai mitään äärioikeisto-uhkaa, ei pidä joutua kokemaan äänestyspaikoilla, tai piha-alueilla, matkalla äänestämään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

  • Anonyymi

   Maahanmuutto-puolue PetosKokPersRkpKrdKe:t suunnittelevat, ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin NELINKERTAISTAMISTA.

  • Anonyymi

   Kepu lahko haluaa finni nuoret äänestys kopille, ettei tukiaiset katoa heimolta!😭🤣😂

  • Anonyymi

   Sehän toteutuu tänne rahdattavien terroristien kohdalla. Elinikäinen elatus kaikilla mukavuuksilla.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Viimeksi kun PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eiliset, hokivat "rajojen sulkemista", ne toivat rasismikortilla 38 000 ulkomaista halpatyövoimaa, veroparatiisiyrityksien yritystukipummauksen välineiksi, nyt tulee NELINKERTAINEN määrä, jos vielä niitä joku nöyristelee ja tottelee EK-medioitten korruptiopoliitikkojen mainoksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

   Viisain päätös minkä voitte enää tehdä, on kieltäytyä äänestämästä, kun korruptio läpäisee eduskunnan ja kuntien korruptiopoliitikot korruptiopuolueineen.

   Rasismikortilla sitä ulkomaista halpatyövoimaa, maahantuodaan.

  • Anonyymi

   PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-hillokeisarit metsän"omistajat" veroparatiisi-metsäyhtiöineen, toimivat kuten marjanpoiminta-vakuutuskuoririkolliset, eli tuovat nyt metsuritkin Thaimaasta ja haukkuvat vielä päälle, kotimaisia työttömiä, joita eivät kelpuuta töihin, kun palkkojen maksu ei kiinnosta, vastikkeettomia yritys-maataloustukia ja verohelpotuksia verojenkiertoon nauttivia, kaksinaamaisia tukijusseja.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/thaimaalaiset-metsurit-paiskivat-toita-sievin-metsissa-suomesta-tekijoita-ei-loytynyt-edes-kissojen-ja-koirien-kanssa/8296586#gs.gsu104

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Rasismikortin nöyristely, on maahanmuuton lisäämisen tilaamista.

  • Anonyymi

   Populisti-Äärioikeistoporvarit suunnittelevat, rasismikortilla maahanmuuton NELINKERTAISTAMISTA, että on sitten niitä äärioikeisto"hoitajia", joiden kielitaidosta, eli täysin epäolennaisista asioista, köyhyyteen pahoinpideltyjen eläkeläisten kannalta, kitistä korruptiovaaleissa. Voiko turhempaa jonninjoutavaa "aihetta" olla korruptio-vaalitentin aiheena, kun kansa näkee jo nälkää Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17279763/rasismikortilla-maahanmuutto-moninkertaistuu-kielitaito-lisaantyy#comment-112322398

  • Anonyymi

   Köyhyyteen populistiporvareiden rasismikortti johtaa, vielä pahempaan oikeusturvattomuuteen ja osattomuuteen, kaikille pieni- ja keskituloisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

   Ei näytä olevan kieli"ongelmia", äärioikeiston veroparatiisiporvareilla, kun filippiiniläisiä ja thaimaalaisia äärioikeisto"hoitajia", tuovat rasismikortilla Veroparatiisi-sote-rahastuksen välineiksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottaminen, ALTISTAA seksuaaliselle, taloudelliselle, fyysiselle ja henkiselle väkivallalle - joka on Äärioikeiston populistiporvareiden tavoite.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   5316
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   3532
  3. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   231
   1510
  4. Ukrainalaiset varastivat kaikki ruoat

   Olimme leipäjonossa, kuten ennen eläkepäivää muutenkin. Oli jo hyvissä ajoin Ukrainan pojat tulleet. Kun ovet aukesivat, niin kaksin käsin kantoivat
   Maailman menoa
   182
   995
  5. Millä vitun mandaatilla Sanna Marin

   Menee Ukrainaan heilumaan, sehän antaa Venäjälle, lisäsyyn operoida Suomeenkin?! :x
   Maailman menoa
   308
   967
  6. Sofian piti taas matkia Martina ja ostaa samanlainen nahkatakki.

   Miksi seuraa Martina ja pukeutuu ja ostaa samoja vaatteita, on kuin kiusan tekoa .?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   922
  7. Vanhemmalle södelle naiselle

   Olithan ihan mukava, ei siinä mitään mutta pysy jo kauempana minusta. Sydämeni kuuluu nyt naiselle joka voisi ikänsä puolesta olla sinun oma tyttäresi
   Tunteet
   69
   790
  8. Mä haluisin niin paljon nähdä

   Sinut.. voi tätä haluamisen määrää.. :(
   Ikävä
   27
   723
  9. Et sä kehtaisi kumminkään

   Et kehtaisi seistä vierelläni! Vai kehtaisitko? naiselle mieheltä
   Ikävä
   49
   714
  Aihe