Aihe

Kahden kauppa Kepu vai Persut

Anonyymi

Maakunnissa kunnallisvaaleissa kilpaileviksi puolueikai on ennustettu Keskustaa ja Perussuomalaisia.

Käytännössä tarkoittaa Persut tulevat viemään ääniä pääasiassa Keskustalta ei niinkään vihervasemmistolta. Näin ennustavat viisaat.
Mitä olen seuraillut Halla-aho onkin hanakasti käynyt nimenomaan Kepun kimppuun. On toisaalta povattu eyyä USAn tapahtumat vaikuttaisivat Persujen kannatukseen. Onhan persut jumaloineet Trumppia ja ovat hänen tempuista ja opeista lumoutuneet. Nyt onkin huomattu ettei se Trumppi kovin isänmaallinen ollutkaan.
Olisiko hänellä rikoksia jemmassa, koska hommaa itselle ja perheelle elinikäistä syytesuojaa.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Trumppi täytyy saada sijoittamaan Suomutunturin toimintakeskukseen.

  • Anonyymi

   Kemijärvellä tulee iso muutos

  • Anonyymi

   Eipä hyvältä näytä nyt Kemijärven tilanne, jos Perussuomalaisia tulee useampia valtuustoon silloin ei hyvää seuraa. Se tiedetään jo ne kunnat joissa on ollut useampia Persuja valtuustossa siellä on riidelty ja rähisty, ja valituksia tehty, esim Oulu.

   Keskusta varmasti olisi paikallaan kunhan vain saisi uutta nuorempaa verta päätöksentekoon, vasemmisto on tarpeen tasapainottajana.

   Sipilä taisi lopullisesti sössiä Keskustan takijaispuolueeksi mikä mahdollistaa nyt Persujen nousun. Hankala paikka on puolueella tuollaisen alaspudotuksen jälkeen nousta. Pitäisikö Kepun palata juurilleen ja potkia pois nämä city keput.

   Persut voi räksyttää opositiossa niitäkin tarvitaan luomaan persupelkoa Vihreiden ja Vasemmistoliiton taltuttamiseksi.

  • Anonyymi

   Eipä taida olla kovinkaan kiinnostusta nuorilla asettua kepun kelkkaan.On niin ukkoutunut porukka ja pirtissä päättäjien klubi,ettei varmaan mitään uusia ideoita voida edistää paikkakunnan parhaaksi jos siitä ei ole itselle mitään hyötyä.Näin omaan napaan tuijottavaa on se kepun toiminta.

   • Anonyymi

    Keskusta se on kaiken tuonut huh mitä negaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Keskusta se on kaiken tuonut huh mitä negaa

    Myös vienyt,semmonen se Kepu on pettää aina.


   • Anonyymi

    Niin ja mitä persut on , aivan kahvoa populisti porukkaa Trumpin ihailijoita, ei semmosia pidä päästään päättämään muiden asioista.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   38
   2164