Aihe

En ikävöi miestäni

Anonyymi

Onko normaalia, että en ikävöi miestäni? Hän on nyt ollut reilun viikon pois, enkä ole tuntenut minkäänlaista ikävää. Hän on vielä monta viikkoa pois kotoa, mutta minua hämmästyttää että en tunne ikävää. Mistä tämä johtuu? Luulen ainakin rakastavani miestäni, mutta olisin luullut että minulle tulee ikävä?

9

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ootko yksin kotona?

  • Anonyymi

   Ihan suht normaalilta toi musta kuulostaa. Oletko noin yleensä sen luontonen, että ikävöit? Ei kaikki ihmiset ole ikävästä räytyvää sorttia. Ainakin mulle toi sun kuvaamas on ihan normaali olotila, kun mies on reissussa. Ekan viikon voin olla jopa tosi tyytyväinen kun saan olla rauhassa ja tehdä omiani ilman, että tarvii huomioida toista jatkuvasti. Jonkulaista lomaa tai ehkä jopa hermolepoa. Mieheni on tosiaan välillä reissutöissä ja ulkomaankomennus kestä normaalisti pari - kolme viikkoa. Mulle se ikävän tunne alkaa iskeä vasta siellä muutamaa päivää ennen kun toinen viimein tulee kotiin. Kaks - kaks ja puol viikkoa menee ihan fine.

  • Anonyymi

   Ketä ikävöit sen sijaan?

   • Anonyymi

    Toista :)


  • Anonyymi

   Aivan normaalia! Kaikki eivät suinkaan ikävöi. Miksi ikävöidäkkään? Sieltähän se oma kulta tulee aikanaan kun saa hommansa hoidettua.
   On paljon pareja joissa jommankumman työ tai jms vaatii poissaoloa asuinpaikasta pidempiäkin aikoja. Jatkuvasti. Tuo on vain jokapäiväistä elämää!

  • Anonyymi

   No ole iloinen, ettei sinulla ole eroahdistusta, sitä voi olla aikuisellakin, jatkoa lapsuuden turvattomasta kiintymyssuhteesta ta ilmenee vasta aikuisena. Esim. Jatkuvaa soittelua poissaolevalle. Lemmikeillä tietenki, tuo Messiki on aika riippuvainen tuosta isännästään.https://youtu.be/ZdeJgyMALs8

  • Anonyymi

   Kuulostaa terveeltä ja tasapainoiselta.

  • Anonyymi

   Missä asutte?

  • Anonyymi

   Omasta mielestäni olet ihastunut toiseen. Ajattelet sitä toista nyt kun olet kotona yksin. Muuta en osaa sanoa. Kyllä tälläisiä tapauksia rittää. Toivostavasti menee ohi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   332
   3680
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2565