Aihe

Jos miehet saisitte päättää kaikkien Suomessa asuvien

Anonyymi

naisten ulkonäöstä ja luonteesta ja valita tänne kaikkein eniten itseänne miellyttävät naiset, niin millaisia naiset olisivat ei ainoastaan ulkonäöltään, pukeutumiseltaan ja yleisolemukseltaan, vaan myös persoonaltaan ja luonteeltaan? Haluaisitko tänne naisia jostain tietystä maasta/maista? Siis millaisten naisten keskellä haluaisit elää täällä Suomessa, vai oletko tyytyväinen kaikkeen tälläisenaan? Siis tuli vain yhtäkkiä mieleen että jos voisi edes mielikuvissaan hetkellisesti muutta todellisuuden jossa elää sellaiseksi että se vastaisi parhaiten omaa SISÄISTÄ todellisuutta. Niin olisiko se kovin erilainen kuin minä tämä ulkoinen todellisuus nyt tällä hetkellä näyttäytyy, siis suhteessa naisiin? Voihan tämän kysymyksen kohdistaa myös kaikkeen muuhunkin, mutta nyt kysyn vain naisista kun ollaan kerran sinkut-palstalla. Odotellen vastauksianne

21

103

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ottaisin tänne miljoona nuorta naista aasiasta, Thaimaa, Vietnam, Kamputsea, Filippiinit

   • Anonyymi

    Itseäni ei kiinnosta aasialaisista, kuin pääasiassa japanilaiset, korealaiset ja kiinalaiset.


  • Anonyymi

   No kyllä suomalaiset naiset ihan vastaa mun kysyntää.

   Ehkä voisin koko kulttuurin kyllä vaihtaa vaikka keskieurooppalaisemnaksi, missä ihmiset on yhteiskunnassa luonteekkaammin omia itseään johtavissakin asemissa.

   Tää on liian takaperoinen kulttuuri ja nuori.

  • Anonyymi

   Kyllä varmaan olisi semmoiset perinteisiä arvoja kannattavat naiset mukavia, ehkä jossain itäeuroopassa, liettua, latvia, ukraina on sellaisia naisellisia naisia joilla ei myöskään ole kusi ja feminismi noussut päähän. Löytyy varmaan myös jostain aasian maista hienoluonteisia naisia. Toki ehkä suomestakin vielä joitakin harvoja.

   -harmiseikirj-

   • Anonyymi

    Voisit ratkaista asian helposti kaikkia tyydyttävällä tavalla ja pakata laukkusi. Kukaan ei sua täällä kaipaisi ja pääsisit vihdoin itsellesi sopivampien naisten metsästykseen. Ainoa ehto olisi, että takaisin ei ole tulemista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voisit ratkaista asian helposti kaikkia tyydyttävällä tavalla ja pakata laukkusi. Kukaan ei sua täällä kaipaisi ja pääsisit vihdoin itsellesi sopivampien naisten metsästykseen. Ainoa ehto olisi, että takaisin ei ole tulemista.

    Kyllä varmaan kaikki palstan naisoletetut kaipaisivat :D

    -harmiseikirj-


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä varmaan kaikki palstan naisoletetut kaipaisivat :D

    -harmiseikirj-

    😂😂


   • Harmiksen pitää varmaan mennä suviseuroille bongaamaan giltsejä.


  • Anonyymi

   Sisäinen todellisuus

   Jos saisin edes hetkeksi tällaisen jumalallisen vallan käyttööni, päällystäisin silmää räpäyttämättä katukuvani Monica Belluccilla.

   Hän olisi kaikkialla.

   (hihitystä)

   • Anonyymi

    Tarkennus

    Siis en lähtisi ensitöikseni tölvimään herra Trumpia, pelastamaan maailman nälkää näkeviä lapsia tai siivoamaan maailman meriä haamuverkoista.

    Toimisin refleksinomaisesti.

    (hihitystä)


   • Anonyymi

    😃😃


   • Piti oikeen googlata et kuka tollanen on kun en ole koskaan kuullutkaan.
    No, kaikella kunnioituksella mut ei oo mitenkään ihmeellisen erottuva vaikka kyllä mä monesti noista välimeren neitosista ulkonäöltä pidänkin. Tuo ei kyllä erottuis millään tavalla välimerellisestä katukuvasta.


  • Anonyymi

   Suomi oli tässäkin mielessä hyvä maa kunnes se mentiin pilaamaan kaikenlaisella erikoisuudentavoittelulla, elitismillä ja kaikenkattavalla nirsoilulla. Ei tarvitsisi kuin kääntää kelloja taaksepäin ja palattaisiin takaisin tolkun aikoihin.

   • Anonyymi

    Mitä tarkoitat erikoisuudentavoittelulla?


  • Tylsäähän tää on, mutta kun tätä nyt hyvän tovin mietin, niin... En kyllä vaihtais mitään.

   Olen tyytyväinen nykyiseen kattaukseen. Kohtaan päivittäin upeita naisia, enimmän osan kosketusetäisyydellä, mikään enemmän on ihan omissa käsissä. Erilaisuus on siinäkin se avain, pää räjähtäisi jos olisi suunnilleen samassa formaatissa kaikki, vaikka olisi kuinka itse valinnut sen formaatin. Ei, näin ihan hyvä, eipähän tule tylsää.

  • Anonyymi

   Noh pettämätön maku on.

  • Anonyymi

   Mulle riittää puhdas luomu Suomalainen. 🇫🇮 Ei tarvii pakkelia eikä pinoteksiä pintaan.

  • Anonyymi

   Iloinen, eloisa, määrätietoinen, uskollinen, terve, järkevä, hoikka, pitkät hiukset, tykkää seksistä. Saa pukeutua ja meikata kuten haluaa, töissä tai työtön, tavallisen näköinen nainen.
   Joskus joku aivan tuntematon mies sanoi mulle tottakai juovuksissa ettei mulle tuota vaikeuksia saada ketä tahansa naista mutta tälläinen on hyvä.

  • Anonyymi

   Jos kaikki naiset olisivat samanluonteisia sekä samannäköisiä, niin kylläpäs olisi tylsää. Ihan sama, vaikka olisi ihanteeni.

  • En keksi mitään syytä miks haluisin et kaikki naiset ois samannäköisiä.
   Ite tykkään kyllä aidoista peppipitkätossuista (joita liian harvoin näkee), mutta ois se nyt aika tylsää, jos kaikki naiset näyttäis samanlaisilta.
   Se ois vähän sama jos kuuntelis musiikkinakin vain yhtä ja samaa kappaletta päivästä toiseen.

  • Anonyymi

   Oikeastaan kaikissa muissa EU-maissa asuu naisia, joiden toivoisi korvaavan suomalaisnaiset.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   361
   23731
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   316
   6396
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   411
   4709
  4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2009