Aihe

Timotolkkeja chattaa ja deittailee

Anonyymi

Timo Tolkki jätti pitkäaikaisen tyttöystävänsä kirjeellä. Koska sanoo, ettei pysty puhumaan suorassa kontaktissa tälläisestä. Eron peruste on sitoutumiskammoisuus.
https://www.seiska.fi/Uutiset/Ingrid-rakkaansa-kadottanut-Timo-Tolkki-ikavoi-kultaansa-Olen-kuullut-etta-han-asuu
Timo Tolkilla on todettu mielialahäiriö. Joka johtuu lapsuuden traumoista.
https://www.seiska.fi/Uutiset/Muusikko-Timo-Tolkki-avoimena-mielenterveysongelmistaan-Kaikki-johtuu-lapsuudestani/1156552

Tälläinen ongelma varmasti vaikuttaa omalla tavallaan parisuhteissakin.
Itse olen tutustunut chatissa kahteen mieheen. Kolmanteen netin ulkopuolella. Kaikilla oli selvästi samanlainen häiriö. Joskaan kukaan heistä, ei tunnustanut, eikä tunnistanut itse ko. häiriötä. Eivätkä he olleet saaneet mitään diagnoosia.
Käytös oli kuitenkin kaikilla kolmella ihan samanlaista. Kaikilla oli ollut myös, lapsuudessaan ja nuoruudessaan traumaattisia kokemuksia. Ajan kuluessa aloin huomamaan heissä, ajoittaista poikkeavuutta "normaalikäytöksestä" Agressiivisuutta, negatiivisuutta ja lievää harhaisuutta jne.
Alkuun he olivat mukavia, jopa luotettavan oloisia. Suhteet heihin jatkuivat pitkään. Oli luotettavan oloista rakkautta ja kiintymystä. Suhde pysyi ennallaan, mitään uutta, tai poikkeavaa ei ollut tapahtunut. Ei mitään, mikä olisi aiheuttanut loittonemista näistä tunteista.

Mutta, sitten äkkiarvaamatta, he"pudottivat pommin" He vain ykskaks viestitse, ei suullisesti, ilmoittivat minulle haluavansa lopettaa suhteen. Olisi kuulemma pitänyt tehdä se jopa aiemmin. Mutta eivät vaan kehdanneet, tai saaneet sitä sanotuksi. Mitään varsinaista syytä ei lopettamiselle kuitenkaan oikein ollut.
Jotenkin vain selittelivät, etteivät ole sopivia suhteeseen. Pitkän suhteen lopettaminen tällä tavalla yllätti ja hämmensi minua. Siksi, koska he antoivat suhteen jatkua liian kauan. Esittivät kaiken olevan ennallaan ihan loppuun asti.
Tämä tuntui minusta hyvin kiusalliselta. Olin tietämättäni, kuin roikkunut ihmisissä, jotka halusivatkin minusta eroon.

Kyllä sitä alkuun ihmetteli ja mietti, että miksi ja mitä on tapahtunut?
En kuitenkaan osannut olla edes vihainen, enkä oikeastaan pettynytkään.
Olin ainoastaan yllättynyt, jopa järkyttynytkin, yht´äkkisestä muutoksesta suhteessa. Koska se ei aikaisemmin näissä miehissä näkynyt millään tavalla.
He olivat loppuun asti, kuten ennenkin. Tulin lopulta siihen tulokseen, että ihminen toimii näin vain siksi, jos hänellä on mielenterveysongelma. Ne miehet, joilla tälläistä ongelmaa ole, eivät yleensä toimi näin. Heistä alkaa näkyä jo ennakkoon, kun suhde ei enää kiinnosta. Joten heidän kanssaan ero ei yleensä tule yllätyksenä. He myös uskaltavat sanoa suoraan, milloin ei enää kiinnosta. Eivätkä roikota naista suhteessa, jonka haluavat lopettaa. Nyt olen jo ollut yli 10 vuotta suhteessa miehen kanssa, jolla ei ole mielenterveysongelmia. Uskallan luottaa, ettei tälläistä yllätyspommia enää putoa. Olisin näistä kolmesta miehestä saattanut saada pahan trauman ja menettää luottamukseni kaikkiin miehiin. Jos en olisi ottanut huomioon ja ymmärtänyt, etteivät he olleet ehjiä mieleltään.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Taitavat löytää täältäkin itsensä.

  • Luulin alkuviestin perusteella kirjoittajan olevan Harmis 😂

  • Anonyymi

   Löysivät toisen naisen

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   272
   20126
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   16051
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   12769
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   311
   10413
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10288