Aihe

Kesäkunto2021

Anonyymi

Moikka, oon 18-vuotias nainen ja haluaisin aloittaa treenaamisen. Mitat löytyy 165cm/60kg. Motivaatio on kunnossa, otsikko on kesäkunto, mutta on muutakin minkä takia. Nimittäin oman hyvinvoinnin takia, sekä fyysisen että psyykkisen. Fyysiseen ei varmaan tarvii sanoo mitään mutta psyykkiseen sen verran, että tottakai liikunta virkistää mieltä yms ja se tekis hyvää. Sit on vielä se, että en olisi enää epävarma poikaystävän kanssa tai siis sillon kun hän katselee minua ja koskettelee. En aina oo mut välillä ja sen takia en pysty aina olemaan niin ”avoin mielinen”, kun haluaisin.
No anyway, tässä on 5kk aikaa ennen kuin alkaa kesä ja silloin olis aivan mahtavaa pystyä sanomaan että rakastan itseäni, aidosti. Ulkonäöllisesti epävarmat kohdat ovat masu ja peppu. En sanoisi, että olen lihava, mutta tiedättehän on semmosta pikkusta minkä vois ottaa pois. Pepussa taas epävarmuutta tuottaa kun se ei ole niin hirveän pyöreä, mutta ei täysin lättänäkään..
Kyselisin vain, että olisiko kenelläkään antaa mitään vinkkejä miten tehdä tämä projekti, niinkun just että minkälaista liikuntaa? kuinka paljon? mitä liikkeitä? ensin rasvan poltto? vai lihaksen kasvatus? treeniohjelmaa? ruoka ehdotuksia tms. ohjelmaa ehkäpä?
Lisäyksenä se etten pysty kuntosalille menemään, koska korona ja maskin kanssa en pysty treenaamaan.. kotona minulla on kyllä vastuskumpparit ja parit painot.
Näillä tiedoilla kenelläkään mitään vinkkejä? Ja vähän jotain kokemuksia olis myös kiva kuulla :) Ainii ja tietysti myös, että minkälaisia tuloksia voi tässä ajassa? ja miten siitä eteenpäin?
Tuntuu että tästä tuli kauheen epäselkee teksti, mutta kello onki melkein 1 yöllä joten ehkä ihan ymmärrettävää :D
Olisin kiitollinen jos joku edes yks tietävä vastais mun kysymyksiin🥺 Noooooh mutta nyt nukkumaan!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    116
    10790
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    121
    4178