Aihe

Nutrilett VLCD/ENE -dieetti

Anonyymi

Moi!

Mietiskelin tässä että onko jokin dietissäni pielessä. Aloitin nutrauksen käytännössä jo 3.1. Pari päivää sujui ihan oikeaoppisesti, mutta siitä eteenpäin tyrin dieetin leipää/hedelmiä syömällä kun en vielä kunnolla tajunnut ketoosin ideaa. Pidin epämääräisiä nutrilett + leipäpäiviä siis välissä, ja aloitin sitten kunnolla alusta 12.1.

Nyt on siis 4-5 päivää nutrattu kunnolla, ja vielä ei ainakaan ole tullut mitään selkeää ketoosioloa. Nälkä ja heikotus vaivaa vähän väliä edelleen (maha kurnii nytkin), vatsaa välillä turvottaa. Päivän aikana vedän siis 5 annospussia ohjeiden mukaan, lisäksi 1-2 pientä porkkanaa ja 1-2 viipaletta suolakurkkua. Lisänä d-vitamiinia ja kalanmaksaöljyä. Minulla on myös rautakuuri. Vettä tulee juotua tosissaan.

Se että onko paino laskenut vai ei on kysymysmerkki, kun en puntaria ole pitkään aikaan käyttänyt enkä sellaista omistakkaan. Peilistä en vielä huomaa huomattavaa eroa, ehkä kasvojen turvotus on jonkin verran laskenut!

Ja tosiaan liikuntapuolelta käyn vain välillä pidempiä ja välillä lyhyempiä kävelylenkkejä, jos energiat palautuisivat niin tekisin enemmän. Olen kans nukkunut aika huonosti näin tyhjällä vatsalla.

Kiitos jo etukäteen jos joku jaksaa heittää analyysiä tästä tilanteesta!

15

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tällä ei oo mitään tekemistä keto sapuskan kans ku rahaa pyytävät tosta moskasta.

  • Porkkanat ja maustekurkut eivät sovi pussikuurilla. Valkokaalikin on aika hiilihydraattipitoista mutta sitä voi syödä pari sataa grammaa päivässä. Ketoosin pitäisi alkaa kyllä parissa päivässä mutta ehkä se ei sinulla vie nälkää.

  • Anonyymi

   Laihduta ennemmin terveellisesti kuluttamalla energiaa,ei tarvitse myöhemmin katua seurauksia.

  • Anonyymi

   Kiitos vastauksista! Ehkä kokeilen suolakurkkujen sijaan suolavettä ja porkkanan korvaan jollakin vielä kevyemmällä. Tahdon yrittää tätä ketoosia vielä viikon, ja siitä sitten alkaa pikkuhiljaa lisäämään ruokamääriä normaalimpaan suuntaan.

  • Anonyymi

   Hyvä oikopolku jojoiluun eikä muuta. Yrittäjä tienaa sinun epäonnistumisillasi.

  • Anonyymi

   Näillä pilataan vain aineenvaihdunta, mikä onkin sitten vaikeampi korjata

  • Anonyymi

   Mitähän laatua ne soppapussit yleensä on? Tuli vaan mieleen kun luin tuon jutun huippu-urheilun ravitsemuksesta. Jos urheiljoilleikin tuputetaan huonoja tuotteita niin kuinkahan sitten ihan tavallisille tallaajille?
   "Suomalaisessa huippu-urheilussa, kuten myös yleensä lähes aina bodaus/fitnesspiireissä, käytetään ns. markettiravinteita(jotka ovat kuntoilijoille suunnattuja ja yleensä aina ainoastaan Food-grade laatuisia) vaikka tavoitteena on paras mahdollinen lopputulos. Jos tavoitteena on nousta huipulle, niin silloin kroppa pitää saada tankattua mahdollisimman täyteen ja harjoituksen jälkeen palautettua mahdollisimman tehokkaasti. Ravinnolla ja ravinteilla on tässä äärimmäisen tärkeä osuus, mutta usein juuri tärkeimmässä asiassa tehdään ne pahimmat virheet.
   Ihan esimerkkinä voi mainita 50 kilometrin kilpakävelyn arvokisat, joissa viime vuosina on usein käynyt niin, että suomalaiset kävelijät eivät pääse aina edes maaliin saakka, ja saattavat jopa ensiaputelttaan joutua kesken kisan, tai heti maaliintulon jälkeen. Tätä on yleensä aina edeltänyt se, että urheilija oksentaa kaiken ulos, kun urheilujuoma ei pysy sisällä. Usein on kyse siitä, että joko tankkausta ei ole tehty riittävän laadukkailla ravinteilla, ja/tai urheilujuoma ei ole riittävän laadukasta ja siksi imeytyminen on niin huonoa, että mahalaukussa hölskyy imeytymättömät ravinteet. Sitten kun ne oksennetaan pois on kroppa liian tyhjä jotta pystyisi hyvään kisasuoritukseen, ellei sitten olla jo loppupuolella kisaa ja maaliin sinnitellään pelkällä tahdonvoimalla."

  • Anonyymi

   Ehkä hieman turhaa hätäilyä ja tuomitsemista täällä kommenteissa. Itselläni tämä dieetti (2-3vkoa) toimi seuraavanlaisesti;
   1) Pudotin ainakin turvotuksen nopeasti pois, mikä helpotti mukavasti oloa itseni kanssa.

   2) Aloin arvostaa ruokaa. Siis olisin nutrauskuurilla ollessani tehnyt mitä vaan että olisin saanut edes kasviksia mussutettavaksi, mikä sitten johtikin parempiin ruokavalintoihin nutrauksen jälkeen. Kynnys oli ja on aikas korkea vieläkin ostaa mitään mättöä tuon nestepainotteisen kuurin jälkeen. (Eikä mahakaan sitä olisi heti kestänyt)

   3) Ihminen kestää kyllä hetken vähän vähemmällä sapuskalla. Tässä kuurissa on juurikin hyvä se että kaikki tarvittavat ravintoaineet saa kyllä vaikka kalorit ja hiilarit on nollissa, ettei ala hiukset tippumaan ja kynnet halkeilemaan ym.

   4) Ruokarytmi on nyt enempi kohillaan eikä tule naposteltua niin paljoa, kun joutui asennoitumaan tuohon 5 pussia päivässä systeemiin.

   5) Vedenjuontikin jäi kuurilta päälle.

   Tää on siis tehokas startti oikeasti terveellisiä ruokatottumuksia kohti. Kun voi vain asennoitua siihen, että nämä ne nyt on mitä kaupasta haet ja mitä päivän aikana saat syödä.(Tulee vähemmän repsahduksia) Itse kuuri tuntui raskaalta, sitä en kiellä, mutta ei muu omalla kohdallani auttanut että pääsi eroon raskaiden ruokien ja herkkujen ylensyönnistä/himosta.

  • Anonyymi

   Ja luuloilla taas mennään.

   • Anonyymi

    Ja kusetettavia riittää Nutriletin kassan kasvattamiseksi.


  • Anonyymi

   kyllä henkisesti auttaa nutrilet mutta anna aikaa itselle 2vuotta. niin jo 10 kiloa on hyvä saada 2 vuodessa. pois jos nyt 77kg niin 2 vuoden päästä 67kg .esimerkinä.ja jos ikäsi 30v niin onnistuu parenmin jos ikä 70v.

   • Anonyymi

    "Ja kusetettavia riittää Nutriletin kassan kasvattamiseksi."

    laihduttaminen onnistuu paljon paremmin terveellisellä ravinnolla ja pitämällä hiilihydraatit/sokerit riittäävän matalana. THL:n 50E% on todella korkea määrä.
    Unohda tyydyttyneellä rasvalla pelottelu ja kalorien laskeminen. Syö itsesi kylläiseksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Ja kusetettavia riittää Nutriletin kassan kasvattamiseksi."

    laihduttaminen onnistuu paljon paremmin terveellisellä ravinnolla ja pitämällä hiilihydraatit/sokerit riittäävän matalana. THL:n 50E% on todella korkea määrä.
    Unohda tyydyttyneellä rasvalla pelottelu ja kalorien laskeminen. Syö itsesi kylläiseksi.

    "Nutrilet, VLCD, ei suositella käytettäväksi pidempään kuin 3 viikkoa kehon nääntymistilaan joutumisen välttämiseksi joka myös pysäyttää laihtumisen."

    valmistajan kotisivulta.


  • Anonyymi

   muuten mulla hyvin ruoan kanssa mutta suklaata menee 2kg- 3kg kk noin 10-15 levyä kk .on ollut nyt kesäkuusta saakka painoin jo 67,8kg nyt pelkään että painan 78kg. ikä 70v. mies pituus sotilaspassissa 169sm nyt 165sm.

   • Anonyymi

    " nyt pelkään että painan 78kg."

    Pelkäät???


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   282
   6811
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   254
   4983
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   223
   3964