Aihe

Kukakohan se meidän asioista päättää

Anonyymi

On tehty mielipdetiedusteluja tuulivoimasta ja säännönmukaisesti valtaosa vastaajista vastustaa tuulivoimaa paikkakunnalleen ja vihervassareiden ministerit vaan ovat ajamassa tuulimyllyjä jokaisen vaaran laelle.

9

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Asioista päättävät meidän itsemme valitsemat kansanedustajat ja kaupungissa he ketä me olemme äänestäneet päättäjiksi.

   Viranhaltijat myös, he valmistelevat ja esittävät asioita ja lopullisen leiman lyövät poliittisin perustein valitut valtuutetut ja hallitus. Kaupungin virkoihin valitaan hakemuksensa jättäneistä ihmisistä heitä ketä poliittisin perustein valitut ihmiset kannattavat ja äänestävät.

   Lautakuntiinkin ihmiset valitaan puolueen saaman äänimäärän perusteella, ei osaamisen tai tietämyksen perusteella, jäsenkirja määrää. Kyllä siellä niitä kumileimasimia on, kaikki eivät edes perehdy perusteellisesti asioihin vaan hamuavat valtaa, se hivelee itsetuntoa, kun nimi tai naama näkösällä lehdissä.

   Jaksan kyllä ihmetellä muutamienkin ihmisten vallan ja julkisuuden hakuisuutta, kahmitaan enemmän luottamustoimia mihin rahkeet riittää. Jos jakaa itseään liian moneen hommaan niin oikeasti ei pysty yhtäkään kunnolla hoitamaan!

   Kuntavaalit kohtapuolin ja jokainen ehdokas lupaa hyvää sekä kaunista ja julkaisee itsestään kehuja ja ollaan niin osaavia, mutta jos näistä ehdokkaista oikeasti tuntee muutamia ja seuraa heidän tekemisiään niin ei taatusti ääntä, kun nähnyt miten omakin elämä huonosti hallinnassa, esim. päihteet.

   Meillä valta siellä uurnilla!

  • Anonyymi

   Tuulimyllyt on ihana asia. Tulis vaan joka kolmanteen vaaraan. Niitä riittää täällä harvaan asutussa lapissa.

  • Anonyymi

   Kuntapäättäjillä ei liene mitään päätösvaltaa meidän elämään vaikuttavissa asioissa. Onneksi. Korkeintaan että onko tärkeänpi kolata keskustan vai syrjäkylien kaukaloita.

   • Anonyymi

    Eikös ne päättäjät ole siunaamassa juurikin kaupunkilaisten asioita kuten kouluverkko, turhat liikenneympyrät ja uimahalli? Ympyrätauti vaivaa ja kaikki lapset isoihin kouluhin ja kolhoosi päiväkoteihin ja osteleehan tuo kaupuni päättäien tuella iänvanhoja kerrostaloja keskustasta.

    Eikö se juurikin vaikuta meidän elämään, kun koulumatkat ja matkat päiväkoteihin pitenee, kun muutama iso keskittymä. Nousee se veroäyri noiden ympyröiden rakentamisen ja vanhojen Aaltotalojen korjausten myötä. Lappiaa korjattiin kymmenillä miljoonilla, kaupungintaloon tulossa sama ja terveyskeskusta ei ole vaan hajautettu sinne tänne sikin sokin. Perusasiat ensin kuntoon ja vasta sitten ne rönsyt.


  • Anonyymi

   Olikos siinä komiikkaa vai miten se pitäisi ilmaista kun vihreiden ministeri esitteli viimeviikolla linjauksia sähköautojen lisäämiseksi ja samanaikaisesti sähköpulaan tuotiin Virosta hiilenpoltolla tuotettua sähköä. Näin se maailma pelastuu.

  • Anonyymi

   Kuntavaali keväällä. Äänestäjät, olkaa aktiivisia, peratkaa tiheällä kammalla ehdokasjoukkoa. Lukekaa kannanottoja, käykää kuuntelemassa ja puhuttamassa ehdokaita, kun kiertelevät toreilla ja turuilla kosiskelemassa äänestäjiä. Mutta varokaa, että ette lähesty liikaa Keskustalaisia, vaikka sattuisitte olelle taputtamaan tai menemään lähelle, alkaa huuto, että nyrkkiä tuli ja kunnolla, siis puhutelkaa parin metrin päästä!

   • Anonyymi

    Persutelttojen lähettyvillä kannattaa varmistaa ettei vasaroita ole näkyvillä.


  • Anonyymi

   Käytännössähän sähköautot tosiaan toimii kyllä kivihiilellä ja millä ne lie siellä Venäjälläkin henkensä uhmaten sitä sähköä tuottaa,

  • Anonyymi

   Ei kannatte moittia venäjän energiatuotantoa vaan olemme tyytyväisiä että saamme sieltä hankkeet lämmitykseen ja sähköä vaikkei siellä niin ilmastosta huolta kannetakkaan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   29
   3442
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   2500
  3. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   273
   2293