Mies ei halua minua

Anonyymi

Laitoin tämän tänne tuolta mieskunnon puolelta...En voi usko että kirjoitan keskusteluryhmään, mutta olen niin epätoivoinen että toivoisin saavani etenkin miehiltä vinkkejä/apua tai jotain tietoa omista kokemuksistanne.

Olen 26 vuotias nainen ja olen tapaillut nyt 6kk ajan minua vanhempaa miestä, hän on 41v. Olen yhden lapsen äiti, mutta olen hoikka, mielestäni ihan hyväkroppainen ja kauniiksikin minua on kehuttu. Minulla ei ole ollut kuin neljä seksikumppania ennen nykyistä miestä ja koskaan ei mitään ongelmia ole ollut vaan ehkä enemmänkin nopeasti laukeamisen suhteen ja minua ei ole koskaan asia häirinnyt vaan olen rakastanut sitö että mies nauttii. Itsekin kyllä saavutan orgasmin lähes joka kerta, olen tosi sinut itseni kanssa ja kokeilunhaluinen, koen siis olevani aika seksuaalinen.

Ongelmaan: meillä oli tämän ihanan miehen kanssa aivan tajutonta seksiä ensimmäiset 4-5kk. Sitä oli paljon ja olisin valmis kokeilemaan hänen kanssaan mitä vain ja myös kerroin sen. Miehellä oli 20v suhde ennen minua ja kertoi että seksiä ei heillä ollut enää useampaan vuoteen ja tuntui että mies otti minusta ”kaiken irti” . Seksi oli todella hyvää.
Satunnaisesti hänellä saattoi lopahtaa erektio kesken mutta aina sille löytyi jokin syy, esim krapulassa tai kovan työstressin takia. Päätin silloin että parasta varmasti reagoin neutraalisti sillä en halua että hänelle tulisi asiasta mitään painetta - monesti hän vain jatkoi minun tyydyttämistä ja asia jäi siihen.
Nyt viimeisten viikkojen aikana tilanne on mennyt pikkuhiljaa pahemmaksi. En saa häntä tulemaan, en suuseksillä, käsin... asteittain tilanne on ajautunut lyhyen ajan sisällä siihen että kun otan vaatteet pois, hänelle ei tule erektiota. Mikään, ei mikään ole niin nöyryyttävää kun pienenkin erektion saavutettua penis vain pehmenee kädessäni. Minulla ei ole koskaan ollut tällaista.

Tämä on johtanut siihen, että mietin johtuuko asia minusta. En kosketa oikein? Hän ei koe minua seksikkäänä enää? En tunnu hyvältä, enkö ole tarpeeksi tiukka? Onko rintani liian pienet? Mietin kaikki vaihtoehdot aina kun erektio ei tule - keksin kyllä itsestäni aina syyn ja nyt viimeisin oli eilen illalla kun yritin reagoida neutraalisti ja pussasin miestäni ja sanoin että ei se mitään rakas aletaan vaan nukkumaan, niin oikeasti voin niin pahoin että menin vessaan itkemään.
Miksi mies ei halua enää minua? Suhde on kuitenkin tuore ja en ole lihonut tai mitään muutakaan. Kehun häntä jatkuvasti, haluan häntä tavattoman paljon ja hänkin kyllä sanoo minua usein seksikkääksi, mutta hän ei kiihotu minusta enää.

Mitä teen? Mistä tämä voi johtua? Olen valmis ottamaan KAIKKI vinkit ja selitykset vastaan ja haluaisin kuulla kokemuksianne. Rakastan miestä, rakastan myös seksiä ja minulla on niin surullinen olo tästä.

4

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No kuulostaa aika kurjalta. Älä nyt kuitenkaan itseäsi siitä syytä!. Juoko mies minkä verran ja polttaako? Entä liikkuuko? Nuo asiat vaikuttavat stressin lisäksi todella paljon.

    • Anonyymi

      Ota asia rohkeasti puheeksi, vaikka vaikee voi olla, kiusallinenkin. Eikös se miehillä ala olla erektio-ongelmia suunnilleen tuosta iästä alkaen. Onhan siihenkin lääkkeet olemassa. Ei se sinusta voi johtua.. En usko ainakaan. Eikä se myöskään miehesi vika ole, eihän yleensä itse voi vaikuttaa seisooko vai ei,jos on erektio-ongelmia.. Minun miehellä samaa vikaa ja ikä on vähä alle 40. Ei olla tehty tästä numeroa, koska onhan seksi muutakin kuin yhdyntä. Jos erektio lopahtaa, jatkaa hän usein muulla tavalla tyydyttäen minua.. Toimii meillä näin. T. Nainen, suhteessa 15v

    • Anonyymi

      Tuntemuksilla on väliä, puhutteko asioista, ymmärrättekö toisia? Löytyisikö sieltä syytä tälle? Onko tullut jotain lapsuksia julki, joka syö kunnioitusta ja toisen arvostamista alaspäin? Fiilis ei palaa enään entiseen, jos pettyy johonkin toisessa, toisen piirteinä voi olla joku tapa ajatella asioita ja toimia, mikä tuntuu toisesta oudolta ja huonoltakin?

      Voi olla joku ihan toisesta mitättömältäkin kuulostava seikka, siksi puhuminen auttaa aina. Muuten tuskin selviää sinulle. Luottamuksen voi myös menettää, jos sen on saavuttanut aiemmin jollain sanomisella tai teolla. Olemme yksilöitä ja jokainen käsittelee asioita omalla tavalla. Samoin kuin kokeekin asiat omalla tavalla, siksi myös toista ymmärtämällä oikein, on merkitystä.

    • Moi ikä tuo joillekin tuollaisia vikoja tullessaan,lääkärin apu varmaan ois paikallaan.Vika ei todellakaan ole sinussa vaan kumppaninsa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      457
      3358
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      443
      3213
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      133
      2899
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2232
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2090
    6. 182
      1430
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1357
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1236
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      85
      1228
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe