Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vuokratyöstä ei hyvää sanottavaa

Anonyymi

Kokemusta on niin Staffpointista kuin enersensestä(värväämö) . Staffpoint tarjoaa Citymarket Kankaanpäähän töitä. Ensimmäisenä päivänä perehdytys 8 h siitä otettiin 50 euroa perehdytysmaksua????what minulle ei neuvottu mitään eikä perehdytetty. Summan saa takaisin kun 100 tuntia täynnä, mutta vuoroja tarjotaan kerran kuussa???? Kusetusta. Enersensellä taas ei mitään vastuuta mistään. työntekijöiden (keikkatyö) palkka alkaa juoksemaan kun ollaan kohteessa ( ensin toimistolle) siitä ei makseta. työpäivän jälkeen takaisin toimistolle ( siitä ei makseta. Kuitenkin käytetään firman autoja ja viedään kohteeseen työvälineet ja palautetaan toimistolle...kusetusta. Millaisia kokemuksia teillä?

9

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vuokratyö firma ei maksanut tuotantopalkkiota, vaikka vakkarit sai. Savo...

    • Anonyymi

      Staffpoint. Useita epämääräisiä asiakasyrityksiä. Perehdyttämiset aina mitä sattuu. Kaikilla jotain pielessä asenteiden kanssa. Ei mitään vastuuta kellään mistään. Kaikki pakosalla heti kun tulee ongelmia. Ei koskaan enää tuolle firmalle, eikä kyllä millekään muullekaan vuokrafirmalle. Toivottavasti kaatuvat kaikki. Ei tulisi ikävä.

    • Anonyymi

      Jotka eivät muualle pääse, menee tonne. Kattokaa peiliin vaan. Olette luusereita. 😆

      • Anonyymi

        Näitkö itsesi jo peilissä kun noin naurattaa?

        Tiedoksesi, että moni kansainvälinen firma on yksinomaan ulkoistanut toimintonsa henkilöstöfirmoille, säilyttäen aikaisemmin kauttaaltaan talonsisäisissä toiminnoissa nykyään vain ylemmät toimihenkilöt. Kaikki muu ulkoistettua ja pätkätyötä.

        Nauratko siis heille, keillä on olosuhteiden pakosta aivan ok vakityö vuokrafirmalla talonsisäistä vastaavalla palkalla?


    • Anonyymi

      Vuokrafirmat pitäisi kaikki lakkauttaa lainvoimalla ja kieltää kaikki työvoimalla keinottelu, samoin ulkomaalaisen halpatyövoiman käyttö pitää kriminalisoida.

    • Anonyymi

      Barona. Ei perehdyttämistä mihinkään, suoraan vain duuniin täysin vieraissa paikoissa. Pelkkää kertakeikkaa, ei mitään mahdollisuuksia määräaikaisiin hommiin. Työkaverit kaikki vittuuntuneita ja useasta eri vuokrafirmasta. Korona myötä duunit loppu kaikilta kuin seinään.

      • Anonyymi

        Kuulostaa siltä, ettei paljoa jääty kaipaamaan.


    • Anonyymi

      VMP... tyrkyttävät paskaduuneja pärstäkertoimien mukaan, eikä pätevyydet kiinnosta ketään. Väkisin vääriin hommiin vääriä tekijöitä jonotusjärjestyksessä. Palkanmaksu ok, toisin kuin varmaan monella muulla firmalla.

      • Anonyymi

        Jeps. Mainostavat ja tyrkyttävät firmaansa siellä missä ei pitäisi tai ei saisi. Kyseenalaista ja hämärää. Kuuluu joukkoon firmoja, jotka kiusaa tahalleen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2268
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1964
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      83
      1743
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1608
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      37
      1347
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    Aihe