Viiankiaapa

Anonyymi

Lukekaas sodankyläläiset alta, mitä tuolla Tornio-palstalla joku kirjoitti:
Niin tekeekin. Olen persu ja vastustan vastustamisen vastustamistakin. Vastustan myös kaikkia muita persuja ja joskus itseänikin. Olen siis samanlainen kuin kaikki muutkin persut.
Vaaleissa äänestän kuitenkin aina vihreitä. Ne ovat paljon viisaampia kuin pörsupöljäkkeet, ennen kaikkea se Sodankylän tyttö, joka tosissaan puolustaa Viiankiaapaa. Se on tosi hieno tyttö ja oikeassa sen suon suhteen.
Kaivosyhtiö valehtelee, että suon alle tehty kaivos ei kuivata suota. Näin voi ollakin niin kauan kuin kaivos toimii ja siitä huolehditaan. Mutta kun kaivostoiminta loppuu, niin kaivosyhtiö häipyy ja jättää kaivoksen tyhjennettynä oman onnensa nojaan. Vedet valuvat kaivoskäytäviin ja SUO ON KUIVA KUIN SAHARA.

37

2909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Torniolaiset näyttävät tajunneen asian. Ei kaivosyhtiö tosiaankaan aio jäädä ikuisiksi ajoiksi huolehtimaan luolistaan. Ja kun yhtiö häipyy, niin kuivaa myös suo.

      • Anonyymi

        Päivänselvä asia. Ei kukaan voi taata, etteikö suon alla olevasta kaivoksesta ole koskaan mitään harmia. Kaivoksen toiminta-aika on lyhyt, eikä kukaan pysty sanomaan, mitä tapahtuu sen jälkeen. Parasta jättää kaivos perustamatta. MIKÄ ON SUOJELTU, SE ON SUOJELTU.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivänselvä asia. Ei kukaan voi taata, etteikö suon alla olevasta kaivoksesta ole koskaan mitään harmia. Kaivoksen toiminta-aika on lyhyt, eikä kukaan pysty sanomaan, mitä tapahtuu sen jälkeen. Parasta jättää kaivos perustamatta. MIKÄ ON SUOJELTU, SE ON SUOJELTU.

        Ei suojelualueille tosiaan pidä perustaa kaivoksia. Eihän suojelulla ole silloin mitään merkitystä jos suojelupäätökset kumotaan heti kun joku ulkomaalainen niin haluaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei suojelualueille tosiaan pidä perustaa kaivoksia. Eihän suojelulla ole silloin mitään merkitystä jos suojelupäätökset kumotaan heti kun joku ulkomaalainen niin haluaa.

        Sodankylä on surkea paikkakunta, joka kuvittelee pystyvänsä elämään kaivosyhtiöiltä tippuvilla murusilla. Kun kaivosyhtiöt häipyvät parinkymmenen vuoden päästä kunnan puhtaaksi ryöstettyään ja tuhottuaan luonnon, niin siellä sitten sodankyläläiset istuvat paskakasassa lakki kourassa ihmettelemässä, että miten tässä nyt näin kävi.


      • Anonyymi

        Lupaehtoihin pitää ehdottomasti tulla kirjaus että kun kaivostoiminta loppuu niin ympäristöministeri käy varmistamassa ettei kaivoksen pohjaan jää reikää ettei vedet karkaa Kiinaan.


    • Anonyymi

      Kittilässä ottivat tyytyväisinä kaivoksen vastaan ja nauttivat siitä.

    • Anonyymi

      Kittilänkaivoksesta nauttii aikamoni sodankyläläinenkin. Jotkut muuttaneet pysyvästi Kittilään.

      • Anonyymi

        Tehtiinkö se kaivos Kittilässä suojelualueelle?


    • Anonyymi

      Kyllä se olisi pitänyt olla Kittilässäkin silloin aikanaan joku akitaattori kaivosta torpetoimassa että saivat kittiläläisetkin makoilla rauhassa kotona ja yhteiskunta elättäisi.

      • Anonyymi

        Eikä olis sotkettu vesistöjä.


    • Anonyymi

      Alottaja yksin kirjoittelle,no mkäpäs siinä.

      • Anonyymi

        Eipä kirjottele yksin. Minäki kirjotin.


    • Anonyymi

      Työttömillähän on aikaa kirjoitella

      • Anonyymi

        Niin minullakin, vaikka olenkin töissä.


    • Anonyymi

      Onko pyllyki kaivos.
      Onhan se.
      Tuottoisa onkin.

    • Anonyymi

      Suomessa näitä jälkiä ja muita tiukastisuojeltuja alueita eniten Euroopassa, 1913000 ha. Toiseksi eniten Ruotsissa 361000 ha, kolmanneksi eniten Ukrainassa 293 ha. Ettei ny aivan hirveitä tapahdu jos joku jänkä vähä kaivoksesta kärsikin.

    • Anonyymi

      Ei varmaankaan, varsinkin kun otetaan huomioon että ruotsissa on euroopa suurin metsäpinta-ala ja Suomessa silti 5-6 kertaa enemmän suojelualaa.

      • Anonyymi

        Suomihan on Suomi ja maailmankuulu hölmöydestään.
        Tiukasti pistää suojeluun omia arvokkaita metsiään ja saa niistä päätöksistään sitten kärsiä tulevaisuudessa. Mitäpä siihen muu maailma oikeastaan kantaa ottamaan, seuraavat vain sivusta ja nauravat makeasti hölmöyttämme (eteenkin ruotsalaiset) :))


    • Anonyymi

      Esimerkiksi poulalaiset ovat tyytyväisiä suomen turvepäätöksistä kun siellä metsähakkeen hinta on pompsatanut Suomen aiheuttaman kysyntäpiikin vuoksi. Muunmuassa meille Naantaliin tulee neljä laivalastia viikossa.

    • Anonyymi

      Itämeri mustana laivojensavusta, että suomalaiset tarkenee ja turpeet säästyy.

    • Anonyymi

      Hiukan ne puolalaiset harrastaa hirteishuumoria kun meillä suot ja metsät suojellaan niin Puolassa hakataan suojelualueilta polttorankaa suomalaisille. Euroopassa yleensä suojelualueilla hoidetaan ja käytetään metsiä ja silti luontoa voi suojella eikä kuten Suomessa jätetään suojelualueet pusikoitumaan ettei niistä voi kukaan nauttia.

    • Anonyymi

      Eikä tiettysi missään jos jonoon laitettaisiin yksi laiva lisää jonka lastin energiamäärä riittäisi korvaamaan kaikki Suomeen suunnitellut tuulivoimalat. Eikä kenenkään ympäristö turmeltuisi kun ei tarvittaisi niitäkään myllyjä.

    • Anonyymi

      Suomessa turvetuotanto ajetaan alas, työpaikkoja poistuu useita tuhansia. Metsät suojeluun ja energiapuun hakkuu verolle, sieltäkin väki työttömien jonoon. Samanaikaisesti rakennetaan Ruandaan turvevoimalaa meidän verovaroilla. Tämä on kai sitä vihervassareiden ideologista maailman pelastusta ja Suomen olot kurjistuu.

      • Anonyymi

        Sehän on hyvä.


      • Anonyymi

        Sehän olisi vähän samantyyppistä toimintaa, kun tämä monikansallisten laivayhtiöiden toiminta kun vievät vanhoja romutettavaksi meneviä laivoja Afrikan itärannikolle ruostumaan ja purettavaksi. Siellä niitä sitten puretaan lapsityövoimalla ja halpatyönä ilman mitään turvallisuusmääräyksiä ja myrkkyselvityksiä yms.
        No saavatpahan laivansa pois silmistä ja asian muiden hoidettavaksi...


    • Anonyymi

      Eiköhän se vaaleissa tule keskustalle selväksi että vähä on sitä omaakin ajatusta tuotava esille eikä aina vihervassareille vaan päätä nyökyttää.

    • Anonyymi

      Siperia opettaa.

    • Anonyymi

      Kaikki muut politikot ovat hehkuttaneet Kemin selluinvestoinnin mahtavuudesta ja kehuneet kuinka tärkeä asia se on Suomelle, mutta Vihreät ovat pysyneet poissa julkisuudesta ettei vaan joutuisi paljastamaan töitä tuhoavaa kantaansa.

      • Anonyymi

        Kemin tehdas on katastrofi.


    • Anonyymi

      Muidenkin vihreiden mielestä kaikki kehitys Helsingin ulkopuolella on katastrofi.

    • Anonyymi

      Ei se vaan vihreitä heiritse yhtään toi matkailun aiheuttamat päästöt kun on kysymyksessä lystinpito. Heti kyllä älähdetään jos on kysymyksessä jonkun toimeentulo.

    • Anonyymi

      Nyt on keksitty sekin että puun käyttö pirtinlämmitykseen saastuttaa hirveästi vaikka helsingissä hiilellä lämmitettäviä keila- ym liikuntahalli tiloja enemmän ku meillä täällä rakennuksia koko pitäjässä ja niistä saasteista ei puhu kukaan mitään, ei ainakaan vihreät.

    • Anonyymi

      Hyvä juttu oli taas kauniista viisaasta Karppisen likasta. Tuleva vaikuttaja ja kansanedusta. Peukkuja!

    • Anonyymi

      Ohisalo/Sanna Marin ovat yksintein tuhonneet Suomen, kaksi onttopää mimmiä? Aivan uskomatonta! Ja se on sallittu! Prisman apukassasta tehtiin pääministeri joka pisti Suomen tilan totaaliseen katastrofiin, apuna tässä on hänellä vihreä-liikkeen idealistiseen hurmaan vaipunut Ohisalo jonka ammattitaidosta kukaan ei tiedä. Vain että hän puolustaa natsien synnyttämää vihreätä puoluetta ja sen tavoitteita täysin vailla vastuuntuntoa. Miten tämän tasoiset ihmiset pääsevät päättämään miljardien suuruisista summista? Mikä tätä maata oikeasti vaivaa???

    • Anonyymi

      Kyllä vihreän liikkeen alkujuuret ovat itsessään natsisaksassa. Siellä jalopuutkin istutettiin hakaristin muotoon, laadittiin eläinsuojelumääräyksiä ja susi rauhoitettiin ensimmäisenä Länsi-Euroopassa. Tästä lienee tehty oikein tieteellistä tutkimusta ja jopa opinnäytetöitä.

      • Anonyymi

        Pääseeköhän Satu Hassi historiaan maininnalla ”Suomen paras naispuolinen tuotannon lamauttajamestari”? Limbot ovat jo sitä luokkaa. Kukahan häntä oikein sponsoroi ja yllyttää? Isänmaallisuus on kaukana.,.


    • Anonyymi

      Kittilässä laittavat gouldenia suoleen, köntteinä laittavat ja salakuljettavat. Ei ihme, että mainareilla aina kelkat uusia ja merssu pihassa!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1738
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      62
      1103
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      145
      1079
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      76
      910
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      905
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      23
      871
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      850
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      759
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      61
      754
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      721
    Aihe