Herran Päivä

"Herran Päivä" on tärkeä ilmaisu Raamatussa, viitaten tulevaan päivään, jolloin Jumala tulee aloittamaan vihansa kaatamisen tämän maailman päälle. Olivatpa sitten Vanhassa tai Uudessa Testamentissa, Herran Päivää käsittelevät pyhät kirjoitukset ovat hyvin johdonmukaisia, ja vertailussa maalaavat erittäin selkeän kuvan tästä Jumalan vihan tulevasta päivästä.

Jes 13:6 Valittakaat, että Herran päivän on juuri läsnä; hän tulee niinkuin hävitys Kaikkivaltiaalta.
Jes 13:7 Sentähden pitää kaikki kädet lankeeman maahan, ja kaikki ihmisten sydämet vaipuman.
Jes 13:8 Hämmästys, tuska ja kipu pitää tuleman heidän päällensä; heillä pitää oleman tuska niinkuin lapsen synnyttäväisellä: yhden pitää toista kauhistuman, heidän kasvonsa pitää oleman punaisen niinkuin tulen.
Jes 13:9 Sillä katso, Herran päivä tulee kauhiasti vihaisna ja julmana, hävittämään maata, ja siitä teloittamaan syntisiä,
Jes 13:10 Ettei tähdet taivaassa, ja hänen kointähtensä paista kirkkaasti; aurinko ylenee synkiästi, ja kuu paistaa pimiästi.
Jes 13:11 Minä tahdon rangaista maan piirin hänen pahuutensa tähden ja jumalattomat heidän vikainsa tähden, ja tahdon lopettaa koreiden ylpeyden, ja nöyryyttää jaloin ynseyden;
Jes 13:12 Niin että mies pitää oleman kalliimpi puhdasta kultaa, ja ihminen enempi kunnioitettu kuin kappale Ophirin kultaa.
Jes 13:13 Sentähden minä liikutan taivaan, niin että maan pitää vapiseman paikastansa Herran Zebaotin vihan kautta, ja hänen julman vihansa päivän kautta.

Tässä muutomia tästä kappaleesta löytyviä elementtejä, jotka tullaan näkemään Herran Päivää käsittelevissä pyhissä kirjoituksissa, toistuvan uudestaan ja uudestaan:

1. Jumalan viha
2. Tuho pahojen päälle
3. Aurinko, kuu, ja tähdet pimentyvät
4. Taivas ja maa tärisevät
5. Verrattaan synnytystuskissa olevaan naiseen

Joel 1:15 Voi, voi sitä päivää! sillä Herran päivä on juuri läsnä, ja tulee niinkuin kadotus Kaikkivaltiaalta.

Joel 2:9 He ajelevat ympäri kaupungissa, ja muurien päällä juoksevat, ja kiipeevät huoneisiin, ja tulevat akkunoista sisälle, niinkuin varas.
Joel 2:10 Hänen edessänsä vapisee maa, ja taivas värisee: aurinko ja kuu pimenevät, ja tähdet peittävät valkeutensa.
Joel 2:11 Sillä Herra on paneva jylinänsä hänen sotaväkensä edellä; sillä hänen sotaväkensä on sangen suuri ja väkevä, joka hänen käskynsä toimittaa; sillä Herran päivä on suuri ja sangen hirmuinen, kuka sitä voi kärsiä?

Joel 2:30 Ja tahdon antaa tapahtua tunnustähdet taivaassa ja maassa, veren, tulen ja savun suitsun.
Joel 2:31 Auringon pitää muuttuman pimiäksi, ja kuun vereksi; ennenkuin se suuri ja hirmuinen Herran päivä tulee.

Näissä pyhissä kirjoituksissa Joelin kirjasta, me löydämme monia samoista elementeistä:

1. Jumalan viha
2. Tuho pahojen päälle
3. Aurinko, kuu, ja tähdet pimentyvät
4. Taivas ja maa tärisevät
5. Verrataan varkaaseen
6. Pilvet ja pimeys
7. Tuli

Amos 5:18 Voi niitä, jotka Herran päivää pyytävät! Sillä mitä siitä on teille? Se Herran päivä on pimeys ja ei valkeus.
Amos 5:19 Niinkuin joku pakenis jalopeuran edestä, ja karhu kohtais häntä; ja niinkuin joku tulis huoneesen, ja nojais kätensä seinälle, ja kärmeeltä pistettäisiin.
Amos 5:20 Eikö Herran päivä ole pimiä, ja ei valkia, synkiä ja ei selkiä?

Aamoksen kuvauksessa, näemme jälleen:

1. Tuhon pahojen päälle
2. Totaalisen pimeyden

Zep 1:14 Sillä Herran suuri päivä on läsnä, se on läsnä sangen kiiruusti; kuin Herran päivän parku on tuleva, niin väkeväin pitää silloin haikiasti huutaman.
Zep 1:15 Sillä se päivä on kauheuden päivä, vaivan ja ahdistuksen päivä, tuulen ja tuulispään päivä, pimeyden ja synkeyden päivä, pilven ja sumun päivä,
Zep 1:16 Basunan ja vaskitorven päivä, vahvoja kaupungeita ja korkeita linnoja vastaan.
Zep 1:17 Minä tahdon ihmisille ahdistuksen tehdä, ja heidän pitää käymän niinkuin sokiat, että he ovat Herraa vastaan syntiä tehneet; heidän verensä pitää vuodatettaman, niinkuin tomu, ja heidän lihansa niinkuin loka.
Zep 1:18 Ei heidän hopiansa eikä kultansa pidä heitä sinä Herran vihan päivänä voiman auttaa, vaan koko maa pitää hänen kiivautensa tulelta kulutettaman; sillä hän tekee nopiasti lopun kaikkein kanssa, jotka maassa asuvat.

Zephanjan kuvauksessa, näemme jälleen:

1. Jumalan vihan
2. Tuhon pahojen päälle
3. Pilvet ja pimeyden
4. Väkevien miesten haikiasti itkevän
5. Pasuunan
6. Tulen

Kun pääsemme Uuteen Testamenttiin, Jumala tekee edelleen saman tyyppisiä viittauksia Herran Päivään:

Ap.t 2:19 Ja minä annan tunnustähtiä ylhäällä taivaassa ja merkkejä alhaalla maan päällä, veren ja tulen ja savun suitsun.
Ap.t 2:20 Auringon pitää muuttuman pimeydeksi ja kuun vereksi, ennenkuin se suuri ja julkinen Herran päivä on tuleva.
Ap.t 2:21 Ja pitää tapahtuman, että jokainen, joka avuksi huutaa Herran nimeä, se tulee autuaaksi.

Apostolien tekojen 2. luvussa, Joelin 2. lukua siteerataan, ja taas me näemme:

1. Tuhon pelastumattomien päälle
2. Aurinko ja kuu pimentyvät
3. Pilvet ja pimeyden
4. Tulen

70

1072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1.Tes 5:I Mutta ajoista ja hetkistä, rakkaat veljet, ei teille tarvitse kirjoittaa;
      1.Tes 5:2 Sillä te itse visusti tiedätte, että Herran päivä on tuleva niinkuin varas yöllä.
      1.Tes 5:3 Sillä kuin he sanovat: nyt on rauha ja ei mitään hätää, silloin kadotus lankee äkisti heidän päällensä, niinkuin raskaan vaimon kipu, ja ei he suinkaan saa paeta.
      1.Tes 5:4 Mutta te, rakkaat veljet, ettepä te ole pimeydessä, ettei se päivä teitä käsittäisi niinkuin varas.
      1.Tes 5:5 Te olette kaikki valkeuden lapset ja päivän lapset: emme ole yön emmekä pimeyden.
      1.Tes 5:6 Niin älkäämme siis maatko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.
      1.Tes 5:7 Sillä jotka makaavat, ne yöllä makaavat, ja ne, jotka juopuvat, ne yöllä juovuksissa ovat.
      1.Tes 5:8 Mutta me, jotka päivän lapset olemme, olkaamme raittiit, puetut uskon ja rakkauden rintaraudalla ja autuuden toivon rautalakilla.
      1.Tes 5:9 Sillä ei Jumala ole meitä pannut vihaan, vaan autuutta omistamaan, meidän Herran Jesuksen Kristuksen kautta,

      Jälleen kerran, samat elementit liittyvät Herran Päivään:

      1. Jumalan viha
      2. Tuho pelastumattomien päälle
      3. Pimeys
      4. Verrattaan synnytystuskissa olevaan naiseen
      5. Verrataan varkaaseen

      2.Pie 3:10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas yöllä, ja silloin taivaat suurella pauhinalla menevät pois, mutta elementit pitää palavuudesta sulaman, ja maa, ja rakennukset, jotka hänessä ovat, pitää palaman ylös.

      1. Verrataan varkaaseen
      2. Taivaat menevät pois suurella pauhinalla
      3. Tuli

      Nyt kun me olemme nähneet kaikki kolme selvää viittausta sanontaan "Herran Päivä" Uudessa Testamentissa, meidän tulee laittaa 1. Tessalonikalaiskirjeen 5. luku sen oikeaan kontekstiin. 1. Tessalonikalaiskirjeen 5. luku alkaa konjuktiolla "mutta" ja on luvussa 4. alkaneen ajattelun jatkoa.

      1.Tes 4:13 Mutta emme myös tahdo teiltä salata, rakkaat veljet, niistä, jotka nukkuneet ovat, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole:
      1.Tes 4:14 Sillä jos me uskomme, että Jesus on kuollut ja noussut ylös, niin on Jumala myös ne, jotka nukkuneet ovat, Jesuksen kautta tuova edes hänen kanssansa.
      1.Tes 4:15 Sillä sen me sanomme teille Herran puolesta: että me, jotka elämme ja jälkeen jäämme Herran tulemiseen, emme suinkaan ennätä niitä, jotka nukkuneet ovat.
      1.Tes 4:16 Sillä itse Herra astuu alas taivaasta, suurella huudolla, ja ylimmäisen enkelin äänellä ja Jumalan basunalla, ja kuolleet Kristuksessa ensin nousevat ylös.
      1.Tes 4:17 Sitte me, jotka elämme ja jälkeen jäämme, temmataan ynnä heidän kanssansa pilvihin, Herraa vastaan tuulihin, ja niin me aina Herran kanssa olemme.
      1.Tes 4:18 Lohduttakaat siis teitänne keskenänne näillä sanoilla.

      Tämä, totta kai, on selkein, eniten tunnetu kohta Raamatussa koskien ylöstempausta. Kuitenkin, monet lopettavat lukemisen siinä 5. lukuun jatkamisen ja tarinan loppuun pääsemisen sijaan.

      1.Tes 5:I Mutta ajoista ja hetkistä, rakkaat veljet, ei teille tarvitse kirjoittaa;
      1.Tes 5:2 Sillä te itse visusti tiedätte, että Herran päivä on tuleva niinkuin varas yöllä.

      Mihin hän viittaa kun hän sanoo "ajoista ja hetkistä"? Hän viittaa aikoihin ja hetkiin joista hän juuri kertoi meille luvussa 4 - ylöstempaukseen. Kirkolla Tessalonikassa ei ollut tarvetta että Paavali kirjoittaa heille ylöstempauksen ajoista ja hetkistä, koska he tiesivät jo, että Herran Päivä on tulossa niin kuin varas yöllä. Siksi Herran Päivän ajankohta on sama kuin ylöstempauksen ajankohta.

    • Seuraavaksi me näemme seuraavien lausuntojen avaavan luvun 7:

      Ilm 7:I Ja sitte näin minä neljä enkeliä seisovan neljän maan kulman päällä, ja neljää maan tuulta pitävän, ettei tuuli oisi puhaltanut maan päälle, eikä meren päälle, eikä yhdenkään puun päälle.
      Ilm 7:2 Ja minä näin toisen enkelin auringon koitosta tulevan ylös jolla oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joiden maata ja merta oli annettu vahingoittaa.
      Ilm 7:3 Ja sanoi: älkäät maata eikä merta eikä puita vahingoittako siihenasti kuin me merkitsemme meidän Jumalamme palveliat heidän otsissansa.

      On selvää näistä jakeista, että tähän mennässä, Jumala ei ole alkanut vahingoittaa maata, puita, tai merta. Jumalan viha on tulossa kaadettavaksi, rakeiden ja tuleen sekoittuneen veren muodossa, joka tulee polttamaan kolmanneksen puista ja kaiken vihreän ruohon. Kuitenkin, ylöstempauksen on tapahduttava aiemmin, ennen kuin hän aloittaa kaatamaan vihaansa ja syöksee tulta maanpäälle. Välittömästi tämän julistuksen jälkeen, ja ennen kuin Jumala alkaa kaataa vihaansa Ilmestyskirjan luvussa 8, lukematon suuri joukko ilmestyy taivaassa:

      Ilm 7:9 Sen jälkeen näin minä, ja katso, suuri joukko, jota ei yksikään lukea taitanut, kaikista pakanoista, ja sukukunnista, ja kansoista ja kielistä, seisovan istuimen edessä ja Karitsan edessä, valkeilla vaatteilla puetetut, ja palmut heidän käsissänsä.

      Ilm 7:13 Ja yksi vanhimmista vastasi ja sanoi minulle: kutka nämät valkeilla vaatteilla puetetut ovat, ja kusta he tulleet ovat?
      Ilm 7:14 Ja minä sanoin hänelle: herra, sinäpä sen tiedät. Ja hän sanoi minulle: nämät ovat ne, jotka suuresta vaivasta tulivat, ja he ovat vaatteensa pesseet ja ovat vaatteensa Karitsan veressä valaisseet.
      Ilm 7:15 Sentähden ovat he Jumalan istuimen edessä ja palvelevat häntä päivällä ja yöllä hänen templissänsä. Ja se, joka istuimella istuu, asuu heidän päällänsä.
      Ilm 7:16 Ei heidän pidä enään isooman, eikä enään janooman, eikä aurinko lankee heidän päällensä, ei myös yksikään palavuus.
      Ilm 7:17 Sillä Karitsa, joka istuimen keskellä on, kaitsee heitä ja johdattaa heitä eläväin vesilähdetten tykö, ja Jumala on kuivaava kaikki kyyneleet heidän silmistänsä.

      Nyt kun kaikki uskovaiset on poistettu, hän voi alkaa kaatamaan vihaansa samana päivänä.

      Ilm 8:I Ja kuin hän seitsemännen sinetin avasi, oltiin ääneti taivaassa lähes puoli hetkeä.
      Ilm 8:2 Ja minä näin seitsemän enkeliä Jumalan edessä seisovan, joille seitsemän basunaa annettiin.
      Ilm 8:3 Ja toinen enkeli tuli ja seisoi alttarin edessä, ja hänellä oli kultainen pyhän savun astia, jolle paljo suitsutusta annettiin, kaikkein pyhäin rukouksiin, kultaiselle alttarille antaaksensa, joka on istuimen edessä.
      Ilm 8:4 Ja suitsutuksen savu pyhäin rukouksista nousi enkelin kädestä Jumalan eteen.
      Ilm 8:5 Ja enkeli otti pyhän savun astian, ja täytti sen alttarin tulesta, ja heitti maan päälle, ja niin tapahtuivat äänet ja pitkäisen jylinät ja leimaukset ja maanjäristykset.
      Ilm 8:6 Ja ne seitsemän enkeliä seitsemällä basunalla hankitsivat basunilla soittamaan.
      Ilm 8:7 Ja ensimäinen enkeli soitti basunalla, ja tuli rakeita ja tulta verellä sekoitettuja, jotka maan päälle heitettiin; ja kolmas osa puista paloi ja kaikki viheriäinen ruoho paloi.

      Nyt katsotaan selkeintä kappaletta kaikista, Matteus 24, jossa Jeesus selvästi tuo esiin ylöstempauksen aikajanan suhteessa Herran Päivään, täydellisessä harmoniassa 1. Tessalonikalaiskirjeen 4 & 5 luvun ja Luukkaan 17. luvun kanssa:

      Matt 24:29 Mutta kohta sen ajan vaivan jälkeen aurinko pimenee, ja kuu ei anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaasta, ja taivaan voimat pitää liikutettaman.
      Matt 24:30 Ja silloin näkyy Ihmisen Pojan merkki taivaassa, ja silloin kaikki sukukunnat maassa parkuvat ja saavat nähdä Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvissä suurella voimalla ja kunnialla.
      Matt 24:31 Ja hän lähettää enkelinsä suurella basunan äänellä, ja he kokoovat hänen valittunsa neljästä tuulesta, yhdestä taivasten äärestä niin toiseen.

      Tässä me näemme, että Herran Päivä ja ylöstempaus (joka on samana päivänä) tapahtuu välittömästi vaivanajan jälkeen. Siksi "vaivanaika" ei ole Jumala kaatamassa vihaansa, koska hänen vihansa suuri päivä ei tule ennen kuin vaivanajan jälkeen!

    • Jatketaan lukemista Matteuksen 24. luvusta:

      Matt 24:32 Mutta oppikaat fikunapuusta vertaus: kuin sen oksa on tuores ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte suven läsnä olevan:
      Matt 24:33 Niin myös te, kuin te näette nämät kaikki, tietäkäät, että se on läsnä, oven edessä.
      Matt 24:34 Totisesti sanon minä teille: ei suinkaan tämän sukukunnan pidä hukkuman ennen kuin kaikki nämät tapahtuvat.
      Matt 24:35 Taivas ja maa pitää hukkuman, mutta minun sanani ei pidä suinkaan hukkaantuman.
      Matt 24:36 Vaan siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kenkään, ei taivaan enkelitkään, vaan minun Isäni yksinänsä.
      Matt 24:37 Mutta niinkuin Noan ajat olivat, niin pitää myös Ihmisen Pojan tulemus oleman.
      Matt 24:38 Sillä niinkuin he niinä päivinä vedenpaisumisen edellä olivat, söivät ja joivat, naivat ja huolivat, hamaan siihen päivään asti, jona Noa arkkiin sisälle meni,
      Matt 24:39 Ja ei tietäneet ennen kuin vedenpaisumus tuli, ja otti pois kaikki: niin pitää myös Ihmisen Pojan tulemus oleman.
      Matt 24:40 Silloin on kaksi kedolla: yksi otetaan ylös, ja toinen jätetään.
      Matt 24:41 Kaksi jauhavat myllyssä: yksi otetaan ylös, ja toinen jätetään.
      Matt 24:42 Valvokaat siis; sillä ette tiedä, millä hetkellä teidän Herranne on tuleva.

      Monet ihmiset viittaavat faktaan, että "kukaan ihminen ei tiedä päivää eikä tuntia" Kristuksen ylöstempaukseen tulemisesta, johon viitataan jakeissa 36 ja 42. He ovat oikeassa tehdessään niin. Kuitenkin, he sopivasti jättävät huomiotta lausunnon jakeessa 29, että tämä päivä tulee vaivanajan jälkeen ja opettavat, että Kristus voi tulla "hetkenä minä hyvänsä" siitä huolimatta, että vaivanaika ei ole vielä tullut.

      https://ihanjarkevablogi.blogspot.com/2020/07/herran-paiva.html

      • Anonyymi

        Ei hyvää päivää mitä satuja


      • Anonyymi

        Kaikki viimeiset vitsaukset, vihat, vaivat, vainot, sodat ja pedon kumartamiset ovat ennen Jeesuksen toista tulemista.
        Jeesus toisessa tulemisessaan herättää uskossa kuolleet pyhät kirkastetussa ruumiissa, ja elossa olevat pyhät muutetaan Jeesus vie heidät yhdessä 1000 vuodeksi taivaaseen. Kaikki, kaikkien kansojen jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa, myöskin paholainen sidotaan.

        Tuhannen vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Viimeinen tuomio heille: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema, eikä heistä jää juurta eikä oksaa.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

        Vielä muistutukseksi: Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein, että pääsee mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran ja vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki viimeiset vitsaukset, vihat, vaivat, vainot, sodat ja pedon kumartamiset ovat ennen Jeesuksen toista tulemista.
        Jeesus toisessa tulemisessaan herättää uskossa kuolleet pyhät kirkastetussa ruumiissa, ja elossa olevat pyhät muutetaan Jeesus vie heidät yhdessä 1000 vuodeksi taivaaseen. Kaikki, kaikkien kansojen jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa, myöskin paholainen sidotaan.

        Tuhannen vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Viimeinen tuomio heille: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema, eikä heistä jää juurta eikä oksaa.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

        Vielä muistutukseksi: Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein, että pääsee mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran ja vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen.

        1234567---

        "Kaikki viimeiset vitsaukset, vihat, vaivat, vainot, sodat ja pedon kumartamiset ovat ennen Jeesuksen toista tulemista."¨

        Ei pidä paikkaansa.

        Kannattaa katsoa tämä dokumentti aiheesta:

        "Vaivanajan Jälkeen" koko elokuva Suomeksi Tekstitettynä
        https://www.youtube.com/watch?v=emKLkkBH6Aw


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        "Kaikki viimeiset vitsaukset, vihat, vaivat, vainot, sodat ja pedon kumartamiset ovat ennen Jeesuksen toista tulemista."¨

        Ei pidä paikkaansa.

        Kannattaa katsoa tämä dokumentti aiheesta:

        "Vaivanajan Jälkeen" koko elokuva Suomeksi Tekstitettynä
        https://www.youtube.com/watch?v=emKLkkBH6Aw

        Olen katsellut näitä elokovia, mitä tempaukseen tulee. Minä en niitä hyväksy, hyväksyköön ken haluaa.

        Pysyn siinä näkemyksessäni mitä kirjoitin, enkä muuta näkemystäni.

        Omistan lehtisen ISRAEL JA IANKAIKKINEN RAKKAUS. Kaarlo Syväntö. Tämänkin lehtisen sisältö on täyttä satua tuhatvuotisine valtakuntineen maanpäällä jne...

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olen katsellut näitä elokovia, mitä tempaukseen tulee. Minä en niitä hyväksy, hyväksyköön ken haluaa.

        Pysyn siinä näkemyksessäni mitä kirjoitin, enkä muuta näkemystäni.

        Omistan lehtisen ISRAEL JA IANKAIKKINEN RAKKAUS. Kaarlo Syväntö. Tämänkin lehtisen sisältö on täyttä satua tuhatvuotisine valtakuntineen maanpäällä jne...

        1234567---

        Katsoitko tuon minkä linkkasin?


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        Katsoitko tuon minkä linkkasin?

        Kyllä minä sitä katsoin mutta pitäydyn näkemyksiini.

        Tänä aikana on tärkeää julistaa kolmannen enkelin varoitussanomaa pedosta ja pedonmerkistä, sillä Jumalan viha tulee kohtaamaan pedon kumartajia.

        Pedonmerkkihän on sunnuntai, Jumalan merkki on sapatti.

        Peto saa vallan ja voiman yhdeksi hetkeksi. Ilm.17:12. Ja ne kymmenensarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. 13. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat VOIMANSA JA VALTANSA PEDOLLE.

        1700-Luvun Luterilaiset virret kertovat pedosta antikristuksesta paavista, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi.

        Viimeinen vaino ennen Jeesuksen toista tulemista tulee pedon ja pedon kumartajien taholta. Vastakkain tulee olemaan pedonmerkki sunnuntai, ja Jumalan merkki sapatti. Kumpikaan ei merkistään luovu, ei peto, eikä Jumala. Pedon antama rangaistus on ajallinen kuolemanrangaistus. Jumalan antama rangaistus merkkinsä sapatin hylkääjille on ikuinen ero Jumalasta kadotus.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä minä sitä katsoin mutta pitäydyn näkemyksiini.

        Tänä aikana on tärkeää julistaa kolmannen enkelin varoitussanomaa pedosta ja pedonmerkistä, sillä Jumalan viha tulee kohtaamaan pedon kumartajia.

        Pedonmerkkihän on sunnuntai, Jumalan merkki on sapatti.

        Peto saa vallan ja voiman yhdeksi hetkeksi. Ilm.17:12. Ja ne kymmenensarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. 13. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat VOIMANSA JA VALTANSA PEDOLLE.

        1700-Luvun Luterilaiset virret kertovat pedosta antikristuksesta paavista, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi.

        Viimeinen vaino ennen Jeesuksen toista tulemista tulee pedon ja pedon kumartajien taholta. Vastakkain tulee olemaan pedonmerkki sunnuntai, ja Jumalan merkki sapatti. Kumpikaan ei merkistään luovu, ei peto, eikä Jumala. Pedon antama rangaistus on ajallinen kuolemanrangaistus. Jumalan antama rangaistus merkkinsä sapatin hylkääjille on ikuinen ero Jumalasta kadotus.

        1234567---

        Jos sinä haluat olla 100% varma, että menet taivaaseen kun kuolet, katso alla oleva video:
        https://www.youtube.com/watch?v=mE10aQgtaKI&feature=emb_title


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki viimeiset vitsaukset, vihat, vaivat, vainot, sodat ja pedon kumartamiset ovat ennen Jeesuksen toista tulemista.
        Jeesus toisessa tulemisessaan herättää uskossa kuolleet pyhät kirkastetussa ruumiissa, ja elossa olevat pyhät muutetaan Jeesus vie heidät yhdessä 1000 vuodeksi taivaaseen. Kaikki, kaikkien kansojen jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa, myöskin paholainen sidotaan.

        Tuhannen vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Viimeinen tuomio heille: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema, eikä heistä jää juurta eikä oksaa.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

        Vielä muistutukseksi: Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein, että pääsee mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran ja vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen.

        1234567---

        Jeesus ei myös kertonut ihan kaikkea, koska häntä ei olisi ymmärretty oikein. Raamatussa (Johannes 16 - Raamattu 1992 (KR92) - RAAMATTU.FI)
        on teksti, jossa sanotaan:

        ”Paljon enemmänkin minulla olisi teille puhuttavaa, mutta te ette vielä kykene ottamaan sitä vastaan”.

        Elikkä tieto tuotiin eri kansoille eri aikoina juuri sen mukaan, jota ihmiset juuri sillä hetkellä pystyisivät omaksumaan.


    • Anonyymi

      Vosikos se jumala mennä vaikka vihanhallintakurssille. Kuulemma paatuneetkin rikolliset ovat saaneet sellaisesta apua. Tiedän toki että jumala on kroonikona vaikeampi patologinen tapaus tuossa suhteessa.

    • Anonyymi

      Eikö tuollaisista vihapuheista pitäisi sivistyneissä kulttuureissa joutua välittömästi leivättömän pöydän ääreen, ja tulla tuomituksi vankimielisairaalaan elinkautiselle.

      • Onko totuuden kertominen mielestäsi vihapuhetta?


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        Onko totuuden kertominen mielestäsi vihapuhetta?

        Ei tietenkään siinä tapauksessa, jos sinun totuutesi on sitä.


      • LukasWiltzon kirjoitti:

        Onko totuuden kertominen mielestäsi vihapuhetta?

        Unohdit vain todistaa totuutesi, joten annahan tulla.


      • Repe.RuutikaIIo kirjoitti:

        Unohdit vain todistaa totuutesi, joten annahan tulla.

        Ps. 119:160 Sinun sanas on alusta totuus ollut: kaikki sinun vanhurskautes oikeudet pysyvät ijankaikkisesti


      • LukasWiltzon kirjoitti:

        Ps. 119:160 Sinun sanas on alusta totuus ollut: kaikki sinun vanhurskautes oikeudet pysyvät ijankaikkisesti

        Unohtui yhä. Vinkki: Mikä kelpaa alioikeudessa todisteeksi, kelpaa useimmille ihmisille muutenkin.


    • Anonyymi

      Vai että tämmöstä.
      Tuota oman käsityksen mukaan Jumalan viha piti leppyä Jeesuksen sovitustyöhön.
      Eikö Jeesuksen päälle kaadettu vihanmalja ollutkaan riittävä Jumalalle että kaataa ny vielä tänne ihmisten päälle.

      • Oletko lukenut Ilmestyskirjan? Siellähän Jumalan viha ja rangaistus tulee maan päälle oikein kunnolla.


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        Oletko lukenut Ilmestyskirjan? Siellähän Jumalan viha ja rangaistus tulee maan päälle oikein kunnolla.

        "Oletko lukenut Ilmestyskirjan? Siellähän Jumalan viha ja rangaistus tulee maan päälle oikein kunnolla."

        Olen.
        Olen tullut siihen tulokseen että Jeesuksen sovinto ei ole ollut täysimittainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Oletko lukenut Ilmestyskirjan? Siellähän Jumalan viha ja rangaistus tulee maan päälle oikein kunnolla."

        Olen.
        Olen tullut siihen tulokseen että Jeesuksen sovinto ei ole ollut täysimittainen.

        Oman käsityksen mukaan Jeesus kärsi meidän kaikkien ihmisten pahat teot ja synnit.
        Ei pitäisi tulla mitään vihan maljoja kun kaikki on jo sovitettu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oman käsityksen mukaan Jeesus kärsi meidän kaikkien ihmisten pahat teot ja synnit.
        Ei pitäisi tulla mitään vihan maljoja kun kaikki on jo sovitettu.

        Tämän anteeksiannon voi vastaanottaa ainoastaan Jeesukseen Kristukseen uskomalla. Jos haluat välttää ikuisen kärsimyksen helvetisssä, niin näin se onnistuu: https://www.youtube.com/watch?v=yJTh1fbpfmk


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Oletko lukenut Ilmestyskirjan? Siellähän Jumalan viha ja rangaistus tulee maan päälle oikein kunnolla."

        Olen.
        Olen tullut siihen tulokseen että Jeesuksen sovinto ei ole ollut täysimittainen.

        Jeesus teki oman osansa. Sinun tulee antaa sovittaa itsesi Jumalan kanssa, jos haluat päästä taivaaseen:

        2. Kor. 5:20 Niin olemme me Kristuksen puolesta käskyläiset; sillä Jumala neuvoo meidän kauttamme. Niin me rukoilemme siis Kristuksen puolesta, että te Jumalan kanssa sovitte.

        Kannattaa katsoa tuo video, jonka linkkasin tuohon alapuolelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oman käsityksen mukaan Jeesus kärsi meidän kaikkien ihmisten pahat teot ja synnit.
        Ei pitäisi tulla mitään vihan maljoja kun kaikki on jo sovitettu.

        Vihan malja kaadetaan vain jumalattomien niskaan, ei uskovien. Asia selitetään kyllä raamatussa. Uskovat kristityt eivät ole maan päällä enää sillä hetkellä kun Jumala kostaa maailmalle ja jumalattomille. Tai ainakin itse ymmärrän asian näin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Oletko lukenut Ilmestyskirjan? Siellähän Jumalan viha ja rangaistus tulee maan päälle oikein kunnolla."

        Olen.
        Olen tullut siihen tulokseen että Jeesuksen sovinto ei ole ollut täysimittainen.

        Oli. Kaikille jotka uskovat. Ainoastaan jumalattomat joutuvat "juomaan vihan maljasta" eli ne jotka eivät usko sovitustyöhön.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vihan malja kaadetaan vain jumalattomien niskaan, ei uskovien. Asia selitetään kyllä raamatussa. Uskovat kristityt eivät ole maan päällä enää sillä hetkellä kun Jumala kostaa maailmalle ja jumalattomille. Tai ainakin itse ymmärrän asian näin.

        Juuri näin. Kristityt temmataan pois maan päältä ennen Jumalan vihan kaatamista:

        Todiste siitä, että Vaivanaika EI OLE Jumalan Vihaa
        https://www.youtube.com/watch?v=2ugkhKhx5Kg


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihan malja kaadetaan vain jumalattomien niskaan, ei uskovien. Asia selitetään kyllä raamatussa. Uskovat kristityt eivät ole maan päällä enää sillä hetkellä kun Jumala kostaa maailmalle ja jumalattomille. Tai ainakin itse ymmärrän asian näin.

        Uskovat joutuvat kestämään puolet siitä ajasta ja vain ne jotka kestää sen ajan pelastuu.


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        Juuri näin. Kristityt temmataan pois maan päältä ennen Jumalan vihan kaatamista:

        Todiste siitä, että Vaivanaika EI OLE Jumalan Vihaa
        https://www.youtube.com/watch?v=2ugkhKhx5Kg

        Temmataan vasta vaivan/ahistuksen ajan puolivälissä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Uskovat joutuvat kestämään puolet siitä ajasta ja vain ne jotka kestää sen ajan pelastuu.

        Vaivanaika ja Jumalan viha on kaksi eri asiaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Temmataan vasta vaivan/ahistuksen ajan puolivälissä.

        Ylöstempaus tulee vaivanajan jälkeen. Sitten alkaa Jumalan viha. Tämä on ihan selvä juttu.

        Kannattaa katsoa tämä dokumentti aiheesta:

        "Vaivanajan Jälkeen" koko elokuva Suomeksi Tekstitettynä
        https://www.youtube.com/watch?v=emKLkkBH6Aw



      • Anonyymi

      • Anonyymi kirjoitti:

        Raamatun kirjotukset on mitä ilmeisemmin kirjotettu jossakin huumepsykooseissa.

        Ei ole:

        2. Timoteuksen kirje:
        3:16 Sillä kaikkinainen kirjoitus on Jumalalta annettu, ja tarpeellinen opiksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kuritukseksi, joka on vanhurskaudessa:


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli. Kaikille jotka uskovat. Ainoastaan jumalattomat joutuvat "juomaan vihan maljasta" eli ne jotka eivät usko sovitustyöhön.

        Joo mutta eikö jumalattomille ole helvettituomio?
        Mun mielestä ne kyllä olisi kerennyt sielä kärsiä ihan tarpeeksi siis aivan järjetöntä nämä vihan maljat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihan malja kaadetaan vain jumalattomien niskaan, ei uskovien. Asia selitetään kyllä raamatussa. Uskovat kristityt eivät ole maan päällä enää sillä hetkellä kun Jumala kostaa maailmalle ja jumalattomille. Tai ainakin itse ymmärrän asian näin.

        Joo mutta eikö jumalattomille ole helvettituomio?
        Mun mielestä ne kyllä olisi kerennyt sielä kärsiä ihan tarpeeksi siis aivan järjetöntä nämä vihan maljat.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Joo mutta eikö jumalattomille ole helvettituomio?
        Mun mielestä ne kyllä olisi kerennyt sielä kärsiä ihan tarpeeksi siis aivan järjetöntä nämä vihan maljat.

        Mikäli kristitty elää syntistä elämää uskontulonsta jälkeen, Jumala tulee kurittamaan häntä maan päällä:

        Hepr. 12:6 Sillä jota Herra rakastaa, sitä hän myös rankaisee; mutta jokaista poikaa hän pieksää, jonka hän korjaa.

        Ei-kristityt saattaavat usein päästä aika helpolla tässä maailmassa, mutta he saavat kyllä aikanaan rangaistuksensa helvetissä. Tämä on se normaali toimintatapa.

        Lopun aikoina ei-kristityt saavat kuitenkin poikkeuksellisti tuntea Jumalan vihan päällään jo maallisen elämänsä aikana.


      • LukasWiltzon kirjoitti:

        Mikäli kristitty elää syntistä elämää uskontulonsta jälkeen, Jumala tulee kurittamaan häntä maan päällä:

        Hepr. 12:6 Sillä jota Herra rakastaa, sitä hän myös rankaisee; mutta jokaista poikaa hän pieksää, jonka hän korjaa.

        Ei-kristityt saattaavat usein päästä aika helpolla tässä maailmassa, mutta he saavat kyllä aikanaan rangaistuksensa helvetissä. Tämä on se normaali toimintatapa.

        Lopun aikoina ei-kristityt saavat kuitenkin poikkeuksellisti tuntea Jumalan vihan päällään jo maallisen elämänsä aikana.

        Ei-kristityt saattaavat usein päästä aika helpolla tässä maailmassa, mutta he saavat kyllä aikanaan rangaistuksensa helvetissä.

        Rangaistuksen mistä?


      • Repe.RuutikaIIo kirjoitti:

        Ei-kristityt saattaavat usein päästä aika helpolla tässä maailmassa, mutta he saavat kyllä aikanaan rangaistuksensa helvetissä.

        Rangaistuksen mistä?

        Synneistänsä.


      • LukasWiltzon kirjoitti:

        Synneistänsä.

        Useimmat ihmiset eivät ole tehneet kovin pahoja vääryyksiä, enkä myöskään ymmärrä miten päättymätön kidutus heitä ojentaisi paremmiksi ihmisiksi. Sivistyneen rangaistuksen pääpointtihan ei koskaan voi olla sadistinen kosto.

        Tosin Vanhan testamentin Jumala on kaukana sivistyneestä, kun Hän on luonteeltaan lähinnä muinaisjuutalaisen heimopäällikön peilikuva.


      • Repe.RuutikaIIo kirjoitti:

        Useimmat ihmiset eivät ole tehneet kovin pahoja vääryyksiä, enkä myöskään ymmärrä miten päättymätön kidutus heitä ojentaisi paremmiksi ihmisiksi. Sivistyneen rangaistuksen pääpointtihan ei koskaan voi olla sadistinen kosto.

        Tosin Vanhan testamentin Jumala on kaukana sivistyneestä, kun Hän on luonteeltaan lähinnä muinaisjuutalaisen heimopäällikön peilikuva.

        "Tosin Vanhan testamentin Jumala on kaukana sivistyneestä, "

        Ei ole kuin yksi Jumala. Jumala on samanlainen läpi Raamatun.

        "Useimmat ihmiset eivät ole tehneet kovin pahoja vääryyksiä, enkä myöskään ymmärrä miten päättymätön kidutus heitä ojentaisi paremmiksi ihmisiksi."

        Yksikin synti riittää lähettämään ihmisen ikuisuudeksi helvettiin:

        Jaak. 2:10 Sillä jos joku koko lain pitää, ja rikkoo yhdessä, hän on vikapää kaikissa.

        Jos olet kertonut yhdenkin valheen olet syntinen ja matkalla helvettiin.

        Jumala on kuitenkin tehnyt pelastumisen helpoksi:

        Raamatun tie taivaaseen suomeksi tekstitetty
        https://www.youtube.com/watch?v=yJTh1fbpfmk


      • LukasWiltzon kirjoitti:

        "Tosin Vanhan testamentin Jumala on kaukana sivistyneestä, "

        Ei ole kuin yksi Jumala. Jumala on samanlainen läpi Raamatun.

        "Useimmat ihmiset eivät ole tehneet kovin pahoja vääryyksiä, enkä myöskään ymmärrä miten päättymätön kidutus heitä ojentaisi paremmiksi ihmisiksi."

        Yksikin synti riittää lähettämään ihmisen ikuisuudeksi helvettiin:

        Jaak. 2:10 Sillä jos joku koko lain pitää, ja rikkoo yhdessä, hän on vikapää kaikissa.

        Jos olet kertonut yhdenkin valheen olet syntinen ja matkalla helvettiin.

        Jumala on kuitenkin tehnyt pelastumisen helpoksi:

        Raamatun tie taivaaseen suomeksi tekstitetty
        https://www.youtube.com/watch?v=yJTh1fbpfmk

        >Yksikin synti riittää lähettämään ihmisen ikuisuudeksi helvettiin:

        Hirviöjumalasi on satuolento, kuten on satua Helvettikin.

        Pitää olla hyvin pahasti vinksahtanut palvoakseen mokomaa psykopaattista sadistia. Ja tuo Jaakoppi oli selvästi idiootti.


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        "Tosin Vanhan testamentin Jumala on kaukana sivistyneestä, "

        Ei ole kuin yksi Jumala. Jumala on samanlainen läpi Raamatun.

        "Useimmat ihmiset eivät ole tehneet kovin pahoja vääryyksiä, enkä myöskään ymmärrä miten päättymätön kidutus heitä ojentaisi paremmiksi ihmisiksi."

        Yksikin synti riittää lähettämään ihmisen ikuisuudeksi helvettiin:

        Jaak. 2:10 Sillä jos joku koko lain pitää, ja rikkoo yhdessä, hän on vikapää kaikissa.

        Jos olet kertonut yhdenkin valheen olet syntinen ja matkalla helvettiin.

        Jumala on kuitenkin tehnyt pelastumisen helpoksi:

        Raamatun tie taivaaseen suomeksi tekstitetty
        https://www.youtube.com/watch?v=yJTh1fbpfmk

        "Jumala on kuitenkin tehnyt pelastumisen helpoksi"

        Raamattu ei kyllä puhu mistään helposta pelastumisesta.


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        Mikäli kristitty elää syntistä elämää uskontulonsta jälkeen, Jumala tulee kurittamaan häntä maan päällä:

        Hepr. 12:6 Sillä jota Herra rakastaa, sitä hän myös rankaisee; mutta jokaista poikaa hän pieksää, jonka hän korjaa.

        Ei-kristityt saattaavat usein päästä aika helpolla tässä maailmassa, mutta he saavat kyllä aikanaan rangaistuksensa helvetissä. Tämä on se normaali toimintatapa.

        Lopun aikoina ei-kristityt saavat kuitenkin poikkeuksellisti tuntea Jumalan vihan päällään jo maallisen elämänsä aikana.

        Hullu se on.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Jumala on kuitenkin tehnyt pelastumisen helpoksi"

        Raamattu ei kyllä puhu mistään helposta pelastumisesta.

        Et ilmeisesti katsonut tuota videota?


      • Repe.RuutikaIIo kirjoitti:

        >Yksikin synti riittää lähettämään ihmisen ikuisuudeksi helvettiin:

        Hirviöjumalasi on satuolento, kuten on satua Helvettikin.

        Pitää olla hyvin pahasti vinksahtanut palvoakseen mokomaa psykopaattista sadistia. Ja tuo Jaakoppi oli selvästi idiootti.

        Kyllä sinä aikanasi ymmärrät olevasi väärässä tässä asiassa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hullu se on.

        Sinä et pysty ymmärtämään Raamattua, koska sinä et ole pelastunut:

        1. Kor. 2:14.Mutta ei luonnollinen ihminen ymmärrä niitä, mitkä Jumalan Hengen ovat; sillä ne ovat hänelle hulluus, ja ei taida käsittää, sillä ne hengellisesti tuomitaan.


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        Et ilmeisesti katsonut tuota videota?

        Mä en kato mitään helppoheikkejä jotka on ohjaamassa ihmisiä harhaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mä en kato mitään helppoheikkejä jotka on ohjaamassa ihmisiä harhaan.

        Kannattaa katsoa. Se ei kestä kuin 7 minuuttia. Itse tulin uskoon tuon videon kautta.


      • LukasWiltzon kirjoitti:

        Kyllä sinä aikanasi ymmärrät olevasi väärässä tässä asiassa.

        Ymmärtäisin heti, jos sinulla olisi todisteita eikä pelkkää jankkausta.



      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        Sinä et pysty ymmärtämään Raamattua, koska sinä et ole pelastunut:

        1. Kor. 2:14.Mutta ei luonnollinen ihminen ymmärrä niitä, mitkä Jumalan Hengen ovat; sillä ne ovat hänelle hulluus, ja ei taida käsittää, sillä ne hengellisesti tuomitaan.

        Mistä en ole pelastunut?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mistä en ole pelastunut?

        Sinua ei ole pelastettu helvetiltä. Sinä et ole saanut syntejäsi anteeksi. Olet matkalla kohti tulista järveä. Suosittelen katsomaan tuon linkkaamani "Raamatun Tie Taivaseen" videon.


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        Sinua ei ole pelastettu helvetiltä. Sinä et ole saanut syntejäsi anteeksi. Olet matkalla kohti tulista järveä. Suosittelen katsomaan tuon linkkaamani "Raamatun Tie Taivaseen" videon.

        Ymmärrätkö että Raamattu varottaa tuomitsemasta toisia ihmisiä helvettiin koska tuomiovalta on yksin Jumalalla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrätkö että Raamattu varottaa tuomitsemasta toisia ihmisiä helvettiin koska tuomiovalta on yksin Jumalalla.

        Minulla ei ole valtaa tuomita ketään Helvettiin. Kerroin vain minne tuo henkilö on tällä hetkellä matkalla. Kristittyjen tulee varoittaa ihmisiä Helvetistä. Mikäli joku haluaa pelastua, ensimmäinen askel on se, että tämä henkilö ymmärtää tilanteensa vakavuuden. Hänen tulee ymmärtää olevansa pelastajan tarpeessa, jotta hän voisi kääntyä pelastajan puoleen.


      • LukasWiltzon kirjoitti:

        Tässä on todisteet:

        Raamatun tie taivaaseen suomeksi tekstitetty
        https://www.youtube.com/watch?v=yJTh1fbpfmk

        Tämä on keskustelupalsta eikä leffakerho. Kirjoita todisteet tähän tai linkki, josta ne voi lukea.


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        Sinua ei ole pelastettu helvetiltä. Sinä et ole saanut syntejäsi anteeksi. Olet matkalla kohti tulista järveä. Suosittelen katsomaan tuon linkkaamani "Raamatun Tie Taivaseen" videon.

        Ja missä se helvetti on?
        Miten mä osaan matkustaa helvettiin kun en tiedä edes osoitetta sinne?


      • Repe.RuutikaIIo kirjoitti:

        Tämä on keskustelupalsta eikä leffakerho. Kirjoita todisteet tähän tai linkki, josta ne voi lukea.

        Etkö oikeasti jaksa katsoa seitsemän minuutin videota maailman tärkeimmästä asiasta?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja missä se helvetti on?
        Miten mä osaan matkustaa helvettiin kun en tiedä edes osoitetta sinne?

        Helvetti on jalkojesi alla.


      • Repe.RuutikaIIo kirjoitti:

        >Yksikin synti riittää lähettämään ihmisen ikuisuudeksi helvettiin:

        Hirviöjumalasi on satuolento, kuten on satua Helvettikin.

        Pitää olla hyvin pahasti vinksahtanut palvoakseen mokomaa psykopaattista sadistia. Ja tuo Jaakoppi oli selvästi idiootti.

        Helvetti on todellinen, halusit tai et.

        Job 21:13-14
        He vanhenevat hyvissä päivissä, ja menevät silmänräpäyksessä helvettiin. Jotka sanovat Jumalalle: mene pois meidän tyköämme; sillä emme tahdo tietää sinun tietäs.


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        Helvetti on jalkojesi alla.

        Tiedätkö kenelle tai keille helvetti on alun perin valmistettu?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tiedätkö kenelle tai keille helvetti on alun perin valmistettu?

        Saatanalle ja hänen enkeleilleen.


      • Anonyymi
        LukasWiltzon kirjoitti:

        Kannattaa katsoa. Se ei kestä kuin 7 minuuttia. Itse tulin uskoon tuon videon kautta.

        Ei kukaan voi tulla uskoon videon kautta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan voi tulla uskoon videon kautta.

        Tietenkin voi. Evankeliumin voi kuulla sitäkin kautta.


    • Anonyymi

      Kiito sulle jumalani,
      Et tehnyt mitään tänäänkään
      Et puuttunut maailman menoon.

    • Anonyymi

      Eikös noin vaarallisesén ja vittumaisen jumalan palvonta kannata lopettaa välittömästi.

      • Anonyymi

        Niin siis Jumala on vittumainen ja vaarallinen jos sitä ei halua palvoa tai sitä ei halua rakastaa.


      • Ei ole kuin yksi jumala:

        Jes. 44:6 Näin sanoo Herra Israelin kuningas, ja hänen pelastajansa Herra Zebaot: minä olen ensimäinen ja minä olen viimeinen, ja paitsi minua ei ole yhtään Jumalaa.


    • Anonyymi

      Miten lahkossasi ajatellaan, voisiko jumalasi tervehtyä vaikka terapialla ennen kuin se narsisti hajoo tuolleen lopullisesti?

    • Anonyymi

      Tuollaiset tuhot oli vuohipaimenenkin helppo mielessään kuvitella.
      Mutta fysiikasta tietämätön jumala ei arvannut käyttää ilmastonmuutosta, otsoonikatoa, ydinsäteilyä, magneettikentän heikkenemistä, mustaa aukkoa, supernovaa, putinia, asteroidin törmäystä tai Arttu Viskaria.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe