Aihe

Ei yhtään karkkia,verenpaine

Anonyymi

Nyt uusi ohjelma,ei yhtään karkkia,korvaan karkit omenilla ja vähän muitakin hedelmiä.Ohjelma on nyt tämä että pieniä 300g ruokaannoksia noin 3:men tunnin välein tavallista kotiruokaa,Esim nuudelivokki kasviksilla,hernekeitto,sipuliperunat +ketsuppi yms.

Ravintoarvot rasva n 40g hiilihydraatti 220g proteeni 90g kalorit 1500-1900

Rasvainen ruoka kokonaan pois,ja ruoka vähäsuolaista koska liika suola nostaa verenpainettaa.Jos yleensä syö vähäkään karkkia,niin salmiakkia ei kannata syödä ollenkaan koska se nostaa verenpainetta.Kävin vasta lääkärissä ja todettiin korkea verenpaine,yläpaine oli 155 ja se on ennen ollut 120 .Pulssi oli vain 55
Syy siihen salmiakin syönti karkki mitä söin eniten oli turkisk peber patukka ja käytin kivennäisvettä jossa vähän kolajuomaa,siitä en ole aivan varma aiheuttaako se verenpainetta.

Kun karkit ja muun rasvaisen ruuan jättää kokonaan pois kalorimäärät laskee aivan automaattisesti puolella,minullakin tuli yhtenä päivänä PELKÄSTÄÄN karkista 1700 kaloria,hiilihydraatit siltä päivältä ehkä 800g.

PELKÄSTÄÄN KARKISTA tuli hiilihydraattia 550g päivässä

Liian suuri hiilihydraattimäärä teki olon väsyneeksi,ja tuli kova päänsärky,eikä jaksanut mennä hiihtämään,mikä aiheutti lihomiskierteen
1 väsynyt vetämätön olo,siitä seuraus
2 ei liikuntaa
3 tulos lihominen

Hiilihydraatti PITÄÄ olla aina vähintään 200g päivässä.SE EI sairastuta ketään VAIN liika hiilihydraattien syönti on vaarallista.

Kyllä tämän asian jokainenYMMÄRTÄÄ ,jos hiilihydraatin tarve on vain 300g ja syö 800 g.Elimistö ei pysty käsittelemään liian suurta hiilihydraatin määrää.

EI hiilihydraattia tarvitse laihdutuksessa vähentää 50 grammaan päivässä,se riittää että VÄHENTÄÄ syötyä kalorimäärää NIIN laihtuu.

Liikunta luistelutyylin hiihtoa 2-2,5 melkein tuntia joka päivä + kauppapyöräily.
Niille jotka ei pysty huonon kunnon takia tai jotka eivät muutenkaan halua liikkua liikunta pitää olla vähintään kävelyä tai muuta hyötyliikuntaa esim työtä

Olen vähinen hiilihydraatin käyttäjä,paino on vain nyt vain 67 kiloa.Nämä rasvan ja hiilihydraatin suurkäyttäjät painavat yleensä120-180 kiloa ja toiset vielä enemmän.

40

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onpas komea talvinen päivä tänään, aurinko paistaa komeesti. Muutama viikko enää ja päästään kevääseen.

      • Anonyymi

        Päiväkin on pidentynyt täällä Helsingissä jo 2 tuntia 20 minuuttia verrattuna talven lyhimpään päivään. Upeaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päiväkin on pidentynyt täällä Helsingissä jo 2 tuntia 20 minuuttia verrattuna talven lyhimpään päivään. Upeaa!

        Savossakin on komeaa, talvista, ja aurinko alkanut välillä näkymään.


    • Anonyymi

      Vai että pieni annos. 300 g kotiruokaa on aika tuhti annos (punnitsetko sen myös?). Kun tuo vedetään kolme kertaa päivässä niin kyllähän siinä päästään noihin lukemiin, jotka on yläkantissa laihduttajalle.

      Eilen tein jauhelihalla "terästettyä" vihannespataa ja tein pakasteeseen valmiita. Mallina pidin annosta jonka söin tuoreeltaan ja annoskooksi tuli 225 g pataa + yksi tomaatti + näkkileipäviipale magariinilla + lasi vettä (riitti oikein hyvin lounaaksi). Päivän muut annokset olikin sitten kevyempiä.

      • Anonyymi

        Sen kun syö 2 kertaa,niin siitä tulee vain 600 kaloria,sitten siihen kolmannella aterialla 2 siivua leipää esim makkaralla 300 kal .Alussa kalorit saa olla 1300,sitten lisää niitä pikkuhiljaa liikunnan mukaan 1800-2300 kaloriin.

        Jos vain kävelee ne saa olla 1300-1500 päivässä.Ruokamäärät on silloinkin aika hyviä,kun ei syö yhtään karkkia ja rasvaisia roskaruokia.


      • Anonyymi

        jaksoit sitten innostua palstan vakioprovosta...

        minä en enää jaksa, jutellaan jostakin muusta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jaksoit sitten innostua palstan vakioprovosta...

        minä en enää jaksa, jutellaan jostakin muusta

        Hän on Havukka-ahon ajattelija, jonka mietteitä jaksaa lukea vaikka monta tuntia joka päivä. Vaistoan hänessä ajattomuuden liikuntoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän on Havukka-ahon ajattelija, jonka mietteitä jaksaa lukea vaikka monta tuntia joka päivä. Vaistoan hänessä ajattomuuden liikuntoa.

        minä en jaksa sitä havukka jauhamista yhtään

        siinä maailma pysähtyy ennenkuin siitä touhusta saa yhtään järkevää ajatusta ulos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        minä en jaksa sitä havukka jauhamista yhtään

        siinä maailma pysähtyy ennenkuin siitä touhusta saa yhtään järkevää ajatusta ulos

        Toisaalta tämä ei ole mikään tsättipalsta, ja jos kyllästyttää, on helppo siirtyä muualle. Jos jokin kirjoitus ei kosketa, niin se voi ilman turhia kommentteja helposti sivuuttaakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisaalta tämä ei ole mikään tsättipalsta, ja jos kyllästyttää, on helppo siirtyä muualle. Jos jokin kirjoitus ei kosketa, niin se voi ilman turhia kommentteja helposti sivuuttaakin.

        olet kyllä siinä mielessä ihan oikeassa, mutta kun tämä sankari kirjoittaa 95% palstan aloituksista ja meiningillään saastuttaa palstan niin, ettei täällä enää näe mitään järkevää kirjoitusta

        toki pari muutakin sankaria on osallistunut noihin talkoisiin mutta aloitusten määrässä tämä kalorimies lienee ehdoton voittaja

        ehkä on vaan aika tehdä jotakin muuta kuin kattella tätä soopaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        olet kyllä siinä mielessä ihan oikeassa, mutta kun tämä sankari kirjoittaa 95% palstan aloituksista ja meiningillään saastuttaa palstan niin, ettei täällä enää näe mitään järkevää kirjoitusta

        toki pari muutakin sankaria on osallistunut noihin talkoisiin mutta aloitusten määrässä tämä kalorimies lienee ehdoton voittaja

        ehkä on vaan aika tehdä jotakin muuta kuin kattella tätä soopaa

        Tässä ON syyllinen,antti heikkilä,väittää filmissä että leipää ja perunaa ei saa syödä,mikä ON aivan väärä tieto.Hiilihydraatti ON ravintoa aivoille.Minäkin kuvittelin ennen että olen syönyt täysin väärin.Terveellisestä ruuasta tulee päivässä hiilihydraatteja yleensä vain 200g ja karkeista ja muusta roskaruuasta helposti 600g.Tämä tulee siis aivan helposti,vaikka kuvittelee syövänsä normaalisti.

        https://www.youtube.com/watch?v=19SD_keLWSI&t=257s


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisaalta tämä ei ole mikään tsättipalsta, ja jos kyllästyttää, on helppo siirtyä muualle. Jos jokin kirjoitus ei kosketa, niin se voi ilman turhia kommentteja helposti sivuuttaakin.

        Tuntuu vaan hassulta, että sama tyyppi keksi dieetin uudelleen harva se päivä.


      • Jos lautasella on 150 g jauhelihakastiketta, 150 g keitinperunaa ja 300 g kasviksia niin energiaa tulee 450 kcal. Lihomatta tuollaista voi siis syödä 4-5 kertaa päivässä.

        Toisaalta jos kotiruoka on 300 g nakkeja ja 300 g perunamuusia niin energiaa tulee 960 kcal.


    • Anonyymi

      Hyvin on pystynyt olemaan ilman karkkia,nyt on ruuat sen verran hyviä ettei niitä tee edes yhtään mieli.Kalorit jää tällekkin päivälle vain 1300,se sisältää täytekakkukahvit 2 kertaa päivässä,se on se asia mistä EN luovu.

      Sain muutama vuosi sitten salmiakin syönnistä virtsatienkivet,se on erittäin kivulias tauti nytkin se yritti tulla uudestaan,ne lähti onneksi pois veden juonnilla.Kipu tuntuu alaselässä .Salmiakkipussin kylessä saisi olla varoitukset siitä mitä kaikkia se voi aiheuttaa
      Virtsatienkivet
      https://www.is.fi/terveys/art-2000005221559.html

      • Anonyymi

        Nämä ketoilijat puhuvat tästä hyvästä olosta mikä tulee kun jättää hiilihydraatit pois.
        Tottakai olo on silloin huono kun hiilihydraattia syö liikaa.Silloin kun sitä osaa syödä sopivan määrän olo on huomattavasti parempi kuin olo vähillä hiilihydraateilla.Ja olo mikä tulee myöhemmin monien kuukausien jälkeen on aivan huomattavasti parempi verrattuna siihen että olisi laihduttanut vähillä hiilihydraateilla.ON tästä asiasta omaakin kokemusta.
        Ainakin ne jotka on joskus laihduttaneet jollakin kitudietillä ymmärtävät hyvin tämän asian.

        Myös oikean rasvan laihtumisnopeudessa EI ole mitään eroa.Se on vain nestettä mikä lähtee nopeasti pois kun jättää pois hiilihydraatit,eikä oikeaa läskiä.

        Silloin ennen kun en ymmärtänyt yhtään mistään ravintoarvoista olo oli aina väsynyt ja päätä särki aivan jatkuvasti liiallisen hiilihydraattien syönnin takia.Silloin oli varmasti rasvamaksa joka on nyt puhdistunut.Nyt on olo ja vireystila olleet erittäin hyviä suuremmaksi osaksi melkein 2 vuotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä ketoilijat puhuvat tästä hyvästä olosta mikä tulee kun jättää hiilihydraatit pois.
        Tottakai olo on silloin huono kun hiilihydraattia syö liikaa.Silloin kun sitä osaa syödä sopivan määrän olo on huomattavasti parempi kuin olo vähillä hiilihydraateilla.Ja olo mikä tulee myöhemmin monien kuukausien jälkeen on aivan huomattavasti parempi verrattuna siihen että olisi laihduttanut vähillä hiilihydraateilla.ON tästä asiasta omaakin kokemusta.
        Ainakin ne jotka on joskus laihduttaneet jollakin kitudietillä ymmärtävät hyvin tämän asian.

        Myös oikean rasvan laihtumisnopeudessa EI ole mitään eroa.Se on vain nestettä mikä lähtee nopeasti pois kun jättää pois hiilihydraatit,eikä oikeaa läskiä.

        Silloin ennen kun en ymmärtänyt yhtään mistään ravintoarvoista olo oli aina väsynyt ja päätä särki aivan jatkuvasti liiallisen hiilihydraattien syönnin takia.Silloin oli varmasti rasvamaksa joka on nyt puhdistunut.Nyt on olo ja vireystila olleet erittäin hyviä suuremmaksi osaksi melkein 2 vuotta.

        Parasta hiilihydraateilla laihduttamisessa on se että KUNTO vain kasvaa ja samaan aikaan olo paranee.Vaikka olen jo vanha ukko,niin kunto on 30 vuotiaan tasolla.Laihtumiseen riittää hyvin 1800 kaloria ,sen alle ei kannata ottaa yhtään ainoaa päivää,ennemmin lisää liikuntaa jos ei laihdu.
        Nyt kannattaa hiihtää paljon,koska on lunta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parasta hiilihydraateilla laihduttamisessa on se että KUNTO vain kasvaa ja samaan aikaan olo paranee.Vaikka olen jo vanha ukko,niin kunto on 30 vuotiaan tasolla.Laihtumiseen riittää hyvin 1800 kaloria ,sen alle ei kannata ottaa yhtään ainoaa päivää,ennemmin lisää liikuntaa jos ei laihdu.
        Nyt kannattaa hiihtää paljon,koska on lunta.

        Et ole yhtään vanha ukko.


    • Anonyymi

      1️⃣ Jos on lihava, jotain on normaalista ruokavaliosta poistettava. Yleensä ei kannata vähentää proteeneja, vaan joko hiilihydraatteja tai rasvaa (tai molempia).

      2️⃣ Hiilihydraateista kannattaa poistaa ensimmäisenä höttöhiilarit.

      3️⃣ Kun tavoitepainoon on päästy, ei kannata lisätä hiilihydraatteja, vaan ottaa enemmän kasviöljyjä (esim. kylmäpuristettua rypsiöljyä).

      4️⃣ Eri asia, jos liikkuu paljon. Silloin tarvitsee polttoaineeksi hiilihydraattia.

      5️⃣ Tavallinen sohvaperuna ei paljon hiilihydraatteja tarvitse.

      6️⃣ Hiilihydraateissa on kuitenkin kuitua, joka on ruokaa suolistomikrobeille.

      7️⃣ Suolistomikrobit ovat toinen keskushermostomme.

      • Anonyymi

        Proteenilla siis tarkoitetaan valkuaisainetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Proteenilla siis tarkoitetaan valkuaisainetta.

        Valkuaisaine-nimitystä ei pitäisi enää nykypäivänä käyttää, koska se viittaa harhaanjohtavasti vaaleaan väriin.

        Proteeni-nimitys on korrektia suomea. Onhan vanhastaan puhuttu kapteenista ja korsteenistakin. Pro-etuliite on tuttu suomalaisille professori-sanasta. Itsekin satun olemaan sellainen.

        Hiilihydraattiakaan ei ole suomennettu. Miksi sitten proteenia tulisi kutsua valkuaisaineeksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valkuaisaine-nimitystä ei pitäisi enää nykypäivänä käyttää, koska se viittaa harhaanjohtavasti vaaleaan väriin.

        Proteeni-nimitys on korrektia suomea. Onhan vanhastaan puhuttu kapteenista ja korsteenistakin. Pro-etuliite on tuttu suomalaisille professori-sanasta. Itsekin satun olemaan sellainen.

        Hiilihydraattiakaan ei ole suomennettu. Miksi sitten proteenia tulisi kutsua valkuaisaineeksi?

        Suomeksi ei ole sanaa proteeni. On valkuaisaine ja proteiini. Hikipedia tuntee roteenin ja roteesin


    • Anonyymi

      Nyt verenpaineet on jo normaalit yläpaine 136 alapaine 85 ja pulssi 53

      Olen ollut nyt ilman karkkia noin 4 päivää ja kalorit n 1900 päivässä.

      Ei siinä mitään menetä jos ei syö yhtään karkkia,silloinhan saa syödä muuta ruokaa enemmän,nyt uusin herkku millä olen korvannut karkin on terveellistä ruokaa.
      Täysjyväruisleipää kabanossioriginal makkaralla.Siivutan makkaran ja paistan sen pannussa,samalla lämmitän pannussa leivätkin johon laitan hieman flooraa.Kalorit siitä vain 350 koska en syö koko makkaraa kerralla.

      Verenpaineet parantuu varmasti lisääkin,syy verenpaineen nousuun oli liikasyönti ja karkin syönti.Ei minulla ole mitään makean himoa eikä riippuvuuta,pystyn hyvin olemaan ilmankin.

      • Anonyymi

        Alussa lähti nestepainoa 2 kiloa ja nyt pihtimittauslukema pienentyi 2 mm.Pitää nyt aloittaa laihdutus tosissan.Olo on vieläkin ähky,eikä ole ollut yhtään laihtuvaa oloa ja oikeaa nälkää.
        Laihtuminen alkaa VASTA sitten kun tulee oikein kova ruokahalu ja se laihtuva kalorivajeessa oleva olo.
        Karkkien syönnin lisäksi lopetin samalla keksien napostelun,koska niistäkin tuli monesti 500 kaloria päivässä.Syöntiä pitää seurata koko ajan,ja JOS jostakin alkaa tulemaan liikaa kaloreita ne pitää lopettaa kokonaan.

        Nyt sain tehtyä erittäin RUNSAASTI HIILIHYDRAATTEJA sisältävän herkullisen ruuan,laitoin siihen perunaa,kasviksia,riisiä,pastaa,porsaan sisäfilettä,naudansuikalepaistia,rasvaista sikanautajauhelihaa kolmea erillaista juustoa,kasviskermaa ja hyvät mausteet.

        Sipuliperunat syön vain illalla ,tavallisessa uunissa niistä tulee huomattavasti paremmat kuin ilmafriteeraaamalla.Myyn sen laitteen pois.Perunoista tuli sillä kylmiä ja kuivia ja makkaranpalaset paloivat ja kutistuivat eikä niissä ollut mitään makua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alussa lähti nestepainoa 2 kiloa ja nyt pihtimittauslukema pienentyi 2 mm.Pitää nyt aloittaa laihdutus tosissan.Olo on vieläkin ähky,eikä ole ollut yhtään laihtuvaa oloa ja oikeaa nälkää.
        Laihtuminen alkaa VASTA sitten kun tulee oikein kova ruokahalu ja se laihtuva kalorivajeessa oleva olo.
        Karkkien syönnin lisäksi lopetin samalla keksien napostelun,koska niistäkin tuli monesti 500 kaloria päivässä.Syöntiä pitää seurata koko ajan,ja JOS jostakin alkaa tulemaan liikaa kaloreita ne pitää lopettaa kokonaan.

        Nyt sain tehtyä erittäin RUNSAASTI HIILIHYDRAATTEJA sisältävän herkullisen ruuan,laitoin siihen perunaa,kasviksia,riisiä,pastaa,porsaan sisäfilettä,naudansuikalepaistia,rasvaista sikanautajauhelihaa kolmea erillaista juustoa,kasviskermaa ja hyvät mausteet.

        Sipuliperunat syön vain illalla ,tavallisessa uunissa niistä tulee huomattavasti paremmat kuin ilmafriteeraaamalla.Myyn sen laitteen pois.Perunoista tuli sillä kylmiä ja kuivia ja makkaranpalaset paloivat ja kutistuivat eikä niissä ollut mitään makua.

        Tämän ruuan nyt tein,suunnittelen itse aina kaikki ruokani

        Lihakasvispata,tulee 2 täyttä uuninpellillistä.
        370g sipuli
        570g tomatti
        390g porkkana
        1,300g puikulaperuna (siitä 700g lisätään jälestä päin)
        130g purjosipuli
        1 tuorepaprika
        1 sitruuna (siitä puristetaan vain mehut)

        100g täysjyväriisi
        260g tumma makarooni

        3 dl kasviskermaa

        Juustot
        170g shedarjuusto
        170g mossarella juustoraaste
        80g tumma koskenlaskijajuusto

        Lihat
        400g sikanautajauhelihaa (rasvaista)
        400 g naudanpaistisuikaleita
        700g porsaan sisäfilettä

        Mausteet
        10 mm aromisuola
        4 mm mustapippuri
        2 mm aromisuola
        1 kasvisliemikuutio
        2 lihaliemikuutio
        1 kananliemikuutio
        1 kasvisfondi
        2 rkl soijakastike

        1 Kaikki kypsennetään kattilassa hellan päällä vähässä vedessä ja lopuksi laitetaan uuniin tunniksi.Ensin kypsennetään riisi ja pasta,sitten pilkotut kasvikset .Porkkanansuikaleet kattilaan alimmaksi annetaan kiehua n 10 min siihen päälle perunat 600g ja lopuksi pehmeimmät kasvikset + kermat+ juustot

        2.Lihat ruskistetaan pannulla ja lisätään siihen sipuli ja kaikki mausteet

        2.Paistetaan uunissa noin tunti

        3 Lopussa lisätään kuoritut ja paloitellut perunat 700g sekaan,kattila pitää olla vähintään 10 litraa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän ruuan nyt tein,suunnittelen itse aina kaikki ruokani

        Lihakasvispata,tulee 2 täyttä uuninpellillistä.
        370g sipuli
        570g tomatti
        390g porkkana
        1,300g puikulaperuna (siitä 700g lisätään jälestä päin)
        130g purjosipuli
        1 tuorepaprika
        1 sitruuna (siitä puristetaan vain mehut)

        100g täysjyväriisi
        260g tumma makarooni

        3 dl kasviskermaa

        Juustot
        170g shedarjuusto
        170g mossarella juustoraaste
        80g tumma koskenlaskijajuusto

        Lihat
        400g sikanautajauhelihaa (rasvaista)
        400 g naudanpaistisuikaleita
        700g porsaan sisäfilettä

        Mausteet
        10 mm aromisuola
        4 mm mustapippuri
        2 mm aromisuola
        1 kasvisliemikuutio
        2 lihaliemikuutio
        1 kananliemikuutio
        1 kasvisfondi
        2 rkl soijakastike

        1 Kaikki kypsennetään kattilassa hellan päällä vähässä vedessä ja lopuksi laitetaan uuniin tunniksi.Ensin kypsennetään riisi ja pasta,sitten pilkotut kasvikset .Porkkanansuikaleet kattilaan alimmaksi annetaan kiehua n 10 min siihen päälle perunat 600g ja lopuksi pehmeimmät kasvikset + kermat+ juustot

        2.Lihat ruskistetaan pannulla ja lisätään siihen sipuli ja kaikki mausteet

        2.Paistetaan uunissa noin tunti

        3 Lopussa lisätään kuoritut ja paloitellut perunat 700g sekaan,kattila pitää olla vähintään 10 litraa.

        Siis vain 1 lihaliemikuutio


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis vain 1 lihaliemikuutio

        Siitä puuttui myös kesäkurpitsa 350g,Siinä on pääruoka reiluksi viikoksi,osan siitä joutuu pakastamaan,illalla sitten eri ruoka.Laskin että tuossa on n 5500 kaloria,paino 4,7 kiloa
        Vaikka sitä söisi kilon päivässä saisi vain reilu 1000 kaloria


      • Anonyymi

        Leivässä ja makkarassa on paljon suolaa, ja suola nostaa verenpainetta. Itsellä vähäsuolainen dieetti ja verenpaine alle 120/80. Käytän tosin myös verenpainelääkettä, josta pääsen toivottavasti vielä laihtumisen myötä eroon, vaikkei siitä mitään sivuvaikutuksia olekaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä puuttui myös kesäkurpitsa 350g,Siinä on pääruoka reiluksi viikoksi,osan siitä joutuu pakastamaan,illalla sitten eri ruoka.Laskin että tuossa on n 5500 kaloria,paino 4,7 kiloa
        Vaikka sitä söisi kilon päivässä saisi vain reilu 1000 kaloria

        Mutta siinä on lihaa liikaa, härkäpapu loistaa poissaolollaan. Koko satsissa raakapaino 1,5 kg punaista lihaa. Punaista lihaa kannattaisi syödä vain vajaa kilo viikossa raakapaino tai n. puoli kiloa kypsänä. Tuossa on kahden viikon lihat. Kun et selvästikään ole ihan avuton keittiössä, voisit opetta kasviproteiinin käyttöä. Tosin monissa on kasviproteiinivalmisteiissa liikaa suolaa.

        Itse olen tänään syönyt yli puoli kiloa kasviksia raakana smoothiena. Lisäksi 400 grammaa kaurahiutale-ruishiutale-härkisrouhe-soijarouhe-kaurakuitu-vehnänalkioseosta sekä litran rasvatonta maitoa ja viisi annosta kylmäpuristettua rypsiöljyä. Lisäksi n. neljä ruokalusikallista (ikävä kyllä) Lidlin Kania-tomaattiketsuppia, josta tykkään ja jonka ehkä heitän huomenna roskikseen kun tykkään siitä liikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta siinä on lihaa liikaa, härkäpapu loistaa poissaolollaan. Koko satsissa raakapaino 1,5 kg punaista lihaa. Punaista lihaa kannattaisi syödä vain vajaa kilo viikossa raakapaino tai n. puoli kiloa kypsänä. Tuossa on kahden viikon lihat. Kun et selvästikään ole ihan avuton keittiössä, voisit opetta kasviproteiinin käyttöä. Tosin monissa on kasviproteiinivalmisteiissa liikaa suolaa.

        Itse olen tänään syönyt yli puoli kiloa kasviksia raakana smoothiena. Lisäksi 400 grammaa kaurahiutale-ruishiutale-härkisrouhe-soijarouhe-kaurakuitu-vehnänalkioseosta sekä litran rasvatonta maitoa ja viisi annosta kylmäpuristettua rypsiöljyä. Lisäksi n. neljä ruokalusikallista (ikävä kyllä) Lidlin Kania-tomaattiketsuppia, josta tykkään ja jonka ehkä heitän huomenna roskikseen kun tykkään siitä liikaa.

        Siinä tulee päivässä lihaa vain 50-70g kun syö kerran päivässä n 350g.Tuo ruoka toimii hyvin laihdutuksessa koska siinä on hiilihydraatit rasvat ja proteenit monesta eri lähteestä.
        Lisäämällä linssejä ja papuja ruokiin saa enemmän kasvisproteenia.

        Nyt tulee frii ja kanava 6 delta maailman herkullisimmat ruuat.Olen nauhoittanut yleensä ne kaikki,niistä voi ottaa sitten myöhemmin mallia joistakin rasvattomista ruuista.
        Ehdottomasti kannattaa opetella tekemään itse erillaisia terveellisiä ruokia,niin lihottavia herkkuja ei tee sitten yhtään mieli koska ne terveelliset ruuat ovat paremman makuisia kuin ne rasvaa tai sokeria täynnä olevat roskaruuat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Leivässä ja makkarassa on paljon suolaa, ja suola nostaa verenpainetta. Itsellä vähäsuolainen dieetti ja verenpaine alle 120/80. Käytän tosin myös verenpainelääkettä, josta pääsen toivottavasti vielä laihtumisen myötä eroon, vaikkei siitä mitään sivuvaikutuksia olekaan.

        Laihtuminen ja kevyt vähäsuolainen ruoka vähentää verenpainetta.En lisännyt tuohon ruokaan ollenkaan oikeaa suolaa ja siinä oli kuitenkin sopiva suolaisuus,suola tuli juustosta,soijakastikkeesta ,aromisuolasta.
        Ennen lisäsin keitinvesiinkin runsaasti suolaa,nyt en yhtään ja sitä ei huomannut maussa ollenkaan.Leivissä on suolaa moninkertainen määrä verrattuna ruokiin mitkä valmistetaan maustamalla.Maku leipiin saadaan aivan suolalla,suolaton leipä on pahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laihtuminen ja kevyt vähäsuolainen ruoka vähentää verenpainetta.En lisännyt tuohon ruokaan ollenkaan oikeaa suolaa ja siinä oli kuitenkin sopiva suolaisuus,suola tuli juustosta,soijakastikkeesta ,aromisuolasta.
        Ennen lisäsin keitinvesiinkin runsaasti suolaa,nyt en yhtään ja sitä ei huomannut maussa ollenkaan.Leivissä on suolaa moninkertainen määrä verrattuna ruokiin mitkä valmistetaan maustamalla.Maku leipiin saadaan aivan suolalla,suolaton leipä on pahaa.

        Soijakastike ja aromisuola ovat aivan sama kuin ripottelisi suolaa suoraan pussista kattilaan. Pansuolassakin on vähemmän suolaa kuin aromisuolassa. Jos haluaa vähäsuolaista ruokaa, se on opeteltava maustamaan mausteilla ja yrteillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soijakastike ja aromisuola ovat aivan sama kuin ripottelisi suolaa suoraan pussista kattilaan. Pansuolassakin on vähemmän suolaa kuin aromisuolassa. Jos haluaa vähäsuolaista ruokaa, se on opeteltava maustamaan mausteilla ja yrteillä.

        Laskin äsken Finelissä, että em. reseptin mukaan tulee jo soijakastikkeesta, juustoista, liemikuutioista ja aromisuolasta yhteensä 23,6 g suolaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän ruuan nyt tein,suunnittelen itse aina kaikki ruokani

        Lihakasvispata,tulee 2 täyttä uuninpellillistä.
        370g sipuli
        570g tomatti
        390g porkkana
        1,300g puikulaperuna (siitä 700g lisätään jälestä päin)
        130g purjosipuli
        1 tuorepaprika
        1 sitruuna (siitä puristetaan vain mehut)

        100g täysjyväriisi
        260g tumma makarooni

        3 dl kasviskermaa

        Juustot
        170g shedarjuusto
        170g mossarella juustoraaste
        80g tumma koskenlaskijajuusto

        Lihat
        400g sikanautajauhelihaa (rasvaista)
        400 g naudanpaistisuikaleita
        700g porsaan sisäfilettä

        Mausteet
        10 mm aromisuola
        4 mm mustapippuri
        2 mm aromisuola
        1 kasvisliemikuutio
        2 lihaliemikuutio
        1 kananliemikuutio
        1 kasvisfondi
        2 rkl soijakastike

        1 Kaikki kypsennetään kattilassa hellan päällä vähässä vedessä ja lopuksi laitetaan uuniin tunniksi.Ensin kypsennetään riisi ja pasta,sitten pilkotut kasvikset .Porkkanansuikaleet kattilaan alimmaksi annetaan kiehua n 10 min siihen päälle perunat 600g ja lopuksi pehmeimmät kasvikset + kermat+ juustot

        2.Lihat ruskistetaan pannulla ja lisätään siihen sipuli ja kaikki mausteet

        2.Paistetaan uunissa noin tunti

        3 Lopussa lisätään kuoritut ja paloitellut perunat 700g sekaan,kattila pitää olla vähintään 10 litraa.

        Sopiva ruokaannos laihduttajalle on 300g päivällä ja 200g illalla yht n 500 kal mitä vain KORKEAHIILIHYDRAATTISTA ruokaa perunasta,pastasta tai riisistä + muut ruuat välipalat yms
        Ruokaa kannattaa tehdä paljon kerralla ja pakastaa ne pieniin rasioihin,niin aikaa jää muuhunkin kuin ruuan tekemiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sopiva ruokaannos laihduttajalle on 300g päivällä ja 200g illalla yht n 500 kal mitä vain KORKEAHIILIHYDRAATTISTA ruokaa perunasta,pastasta tai riisistä + muut ruuat välipalat yms
        Ruokaa kannattaa tehdä paljon kerralla ja pakastaa ne pieniin rasioihin,niin aikaa jää muuhunkin kuin ruuan tekemiseen.

        Jos syöt viisi päivää tuota ruokasatsia, siitä tulee suolaa kuitenkin AINAKIN 4,7 g päivässä plus että suolaa tulee muualtakin paljon: leivästä ja maidosta. Maidossakin on luontaisesti runsaasti natriumia, joka suolaksi muutettuna tekee 1 g/litra


    • Anonyymi

      Karkittomuus alkoi nyt laihduttamaan ERITTÄIN nopeasti ja nälkä lähtee hyvin tuolla perunakasvisliha juustopadalla.

      Sillä lähtee nälkä huomattavasti paremmin kuin pelkällä lihalla ja kasviksilla.JOS syö saman kalorimäärän edestä vain lihaa ja kasviksia niinkuin ketogeenistä ruokaa syövät tekee ,TUNTUU SILTÄ ettei olisi syönyt mitään.

      Karkkien lisäksi pitää jättää pois myös leipä jos haluaa laihtua nopeasti ,KOSKA leipä yhdessä rasvan ja muun kanssa sisältää yhtä paljon kaloreita kuin esim munkki.

      Kun en ole syönyt yhtään karkkia kalorimäärät ovat laskeneet 1500-1700 kaloriin päivässä,myös laihdutuksen aikainen olo on parempi kuin ennen.

      • Anonyymi

        Minä juon päivässä 1½ litraa sokeri-Jaffaa. Olen laihtunut sen avulla jo 273 grammaa kuukaudessa. Saan myös kaikki suojaravintoaineet sekä antioksidantit siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä juon päivässä 1½ litraa sokeri-Jaffaa. Olen laihtunut sen avulla jo 273 grammaa kuukaudessa. Saan myös kaikki suojaravintoaineet sekä antioksidantit siitä.

        Kannattaa ennemmin juoda miedosti sokeroitua kivennäisvettä 100g sis vain 13 kal Ja ottaa muut hiilihydraatit sitten terveellisestä ruuasta.

        Laihdutuskuuri on toimiva VASTA SITTEN kun oikea läskipaino laskee vähintään 3 kiloa kuukaudessa.Painon lisäksi pitää mitata myös vyötärönympärysmitta ja ottaa pihtimitta kahdesta kohdasta vatsasta.
        Vasta sitten kun KAIKKI mitat muuttuu yhtäaikaa pienemmäksi tietää että on varmasti laihtunut.


      • Anonyymi

        Tämä 1700 kaloria on niin pieni kalorimäärä että siihen pitää jättää kaksi PIENTÄ ateriaa kokonaan syömättä,mikä tarkoittaa käytännössä sitä että päivään tulee yksi 5-6 tunnin täyspaasto.
        Siinä ei ole mitään muuta järkevää vaihtoehtoa koska pienet annoskoot menee muuten liian pieneksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä 1700 kaloria on niin pieni kalorimäärä että siihen pitää jättää kaksi PIENTÄ ateriaa kokonaan syömättä,mikä tarkoittaa käytännössä sitä että päivään tulee yksi 5-6 tunnin täyspaasto.
        Siinä ei ole mitään muuta järkevää vaihtoehtoa koska pienet annoskoot menee muuten liian pieneksi.

        Tarkistin nyt uudestaan nyt tällä hetkellä MELKEIN täyspaasto klo 15.00- 19.00 eli vain 4 tuntia ja vain 4 isompaa ateriaa + välipalat 2 kertaa+ napostelut 4 kertaa
        (iso ateria on 200-300g noin 300 kaloria näin laihdutuaikana EI missään nimessä 800g)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkistin nyt uudestaan nyt tällä hetkellä MELKEIN täyspaasto klo 15.00- 19.00 eli vain 4 tuntia ja vain 4 isompaa ateriaa + välipalat 2 kertaa+ napostelut 4 kertaa
        (iso ateria on 200-300g noin 300 kaloria näin laihdutuaikana EI missään nimessä 800g)

        Tulokset nyt paino laski päivässä 400g ,viikon tulos 5 dessä päivässä pihtimittaus 3 mm,vyötärönympärysmitta 1cm paino 2 kg
        Sen mukaan laihtumista tulisi kuukaudessa noin 8 kiloa ERITTÄIN PALJON hiilihydraatteja sisältävällä ruualla.JOS olisin lihavampi laihtumista tulisi puolet enemmän.

        Olo on erittäin hyvä ja energinen.Liikunta vain hiihtoa 2 tuntia päivässä.Kalorit 1700
        Uusi paino on nyt 63,9 kg ja vyötärönympärysmitta 81 cm pihtimitta alapuoli 9 mm ja yläpuoli 12 mm
        Pakkasta on ollut -19 eikä se ole estänyt hiihtämään lähtemistä.Vaatetus pitää olla alla neljät välihousut+ kelkkailuhaalari,paksu talvitakki + 2 paitaa,kasvonsuoja,suojalasit,akkulämmitteiset pohjalliset ja kahdet mononsuojat.Monot ja kinttaat pitää myös lämmittää valmiiksi ennen lähtöä kengänkuivaajalla.
        Olkalaukussa pidän aina lämmittelytuulipukua ja ohutta nailonistamaastotakkia.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Stockmannista kirpputori

      Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
      Maailman menoa
      139
      6944
    2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

      En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
      Maailman menoa
      186
      3330