Aihe

Nykyihmiset ei osaa edes Ruokaa laittaa

Anonyymi

Akat tekee kakaroita mutta kauha ei pysy kädessä! Eikö ole tosi? Miksi näin? Tiedättekö, ylenmääräinen lisäaineiden syönti aiheuttaa mielenterveysongelmia...ym..

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aromaatilla kaikki hoituu...huh mitä myrkkyä! Nuorena tietämättömänä minäkin sitä lisäsin joka soossiin vaan en enää ikinä.

  • Anonyymi

   Suuri häpeä lähes kaikille nuorille äideille on tuo laiskuus ja kyvyttömyys tehdä hyvää ja terveellistä ruokaa.Mikrot ..ttuun keittiöistä!

  • Anonyymi

   Nykyisin trendi onkin se, että miehet opettelevat porukoissaan ruoan valmistuta ja ovat perheissä ne jotka tekevät herkkuruokia.

  • Anonyymi

   Asun nykysin väliaikasesti kaverini kämpässä ja me ollaan huomattu että me syödään ...vetin hyvää ja halpaa ruokaa ja tehdään ne ite.Ei tee vähääkään mieli tilata pizzoja,ostetaan Lidlistä edullista ruokaa ja säilykepurkkeja herkkusieniä oliivia jne.UPEETA EDULLISTA JA TERVEELLISTÄ RUOKAA.

   • Anonyymi

    Pidemmässä juoksussa itse tehty ruoka tulee paljon halvemmaksi, kun tekee sitä enemmän ja syö useampana päivänä tai panee pakkaseen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   370
   8623
  2. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   8013
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   378
   6273
  4. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   243
   4223
  5. Korona-altistuminen joogasalilla ja puutteelliset tiedot

   "Ylilääkäri Jarno Rieppo kertoo, että tartuntaketjujen jäljitys on kesken eikä kaikkia mahdollisesti altistuneita ole vielä tavoitettu puutteellisten
   Iisalmi
   91
   2488