Ennenkuin allekirjoitat tuulivoimasopimuksen, lue tämä!

Anonyymi

Kyllon tuulivoima maanvuokra sopimukset tehty ykspualisen kiärästä, siis tuulivoimayhtiön hyväksi.
Mettänomistajat ovat antanehet kaikki omistamansa hehtaarit maanvuokrasopimuksen alle, siinä luulos että saavat sitä enemmän rahaa mitä enemmän on hehtaareja sopimuksella.

Torellisuus on aiva toinen, tuulivoimayhtiö on rasittanu kaikki kiinteistönumerot jokka on saanehet vuokrasopimukselle mutta maksavat mettänomistajalle aiva lopuuksi vain pienen pienen osan kaikista annetuusta hehtaariista, tämä perustuu siihe notta sieälon sopimukses mainittu notta lopullinen tuulivoimapuiston määrä-ala määräytyy vasta aiva sitte lopuuksi.

Näin ollen mettänomistajan jokaasella kiinteistönumerolla on merkitty vuasikymmenien tuulivoimarasitteet, niitei saa enää ikänä pois siältä eikä niistä makseta pennin jeniä vuokraa ku ei oo määritellyn määräalan alla, mutta rasitteet kiinteistönumeroolla on ja pysyy ainiaan ikuusesti.

Sitte tuulivoimayhtiöllä on yksipualinen oikeus ku ensimmäänen vuakraaika tuloo päätöksehen niin jatkaa samaa sopimusta toistaaseksi, elikkä tämä tarkoottaa mettänomistajalle sitä että sopimusta ei koskaa ikinä saa irtisanottua, siinon tuulivoimala hamaha tappihi asti.

Sitte ku mettänomistaja loppujen lopuuksi havahtuu siihe, että mitä perkeles tulikaa tehtyä ku allekiriootti, niin se äkkiä lähtöö myimähän mettiänsä ja uskoo notta riskit siirtyy näin uurelle omistajalle esimerkiksi myllyn puruusta, näin ei sitte kuiteskaa ookkaa, yllätys yllätys.

Vaikka mettä, siis kiinteistönumero myytääs kuinka monta kertaa eteheppäin, pysyy tuulivoimarasite sillä kiinteistönumerolla aina ja iänikuusesti. Sopimus kans, seki pysyy sillä kiinteistönumerolla ja niillä nimillä mikkä on alakuperääses sopimukses allekiriootettu.

Elikkä ku Raimo on allekirioottanut sen alakuperääsen sopimuksen mettästä ja sitte myy sen Erkille, niin se luuloo että nyt onki kaikki riskit siirtyny Erkille, eipäs ookkaa, katos ku se alakuperäänen sopimus on allekiriootettu Raimon nimis, sitte ku tuulivoimayhtiö on myity ulukomaille joskus, iliman että mettänomistaja itte tietää siitä mitää ku tuulivoimayhtiön ei sitä tartte kellekkää ilimoottaa, niin sitte ei enää tuukkaa kiinteistöveroja, kukaa ei maksa niitä, mutta Erkin pitää maksaa ku se omistaa sen mettän, sille tuloo se kiinteistövero lappu mutta ku Erkki ei enää tiäräkkää että kukas tämän ny sitte omistaa, niin se ei voi lähettää sitä maksukuittia kellekkää että sais rahan lopuuksi tilitettynä omalle tilillensä.

Sitte tämä tulooki tosi miälenkiintooseksi, ku tuntematon tai varaton tuulivoimayhtiö pitääs purkaa tuulivoimala joskus, niin kukaa ei tiä kuka se yhtiö on, mutta voimala pitää purkaa se on vissi.

Laki määrää kiinteistön omistajan purkamaha sen, elikkä Erkin, no erkkihän ei sitä tuu hyväksymähä, Erkki sanoo että ku se olemassa oleva sopimus on Raimon nimellä niin emmä sitä pura, sitte laki sanoo että kyllä vain Erkin pitää se purkaa koska omistaa mettän ja sitte erkin pitää nostaa oikeustaisto Raimoa vastaan ku sillä on se tuulivoimasopimus ja lopuuksi sitte molempien tulis nostaa oikeusjuttu sitä tuntematonta tuulivoimayhtiötä vastaha, notta saasivat ne purkukustannukset perittyä siltä.

Eikä täs viälä kaikki, 4-5 vuaren päästä, ku kaikki suamen myllyt on lopullisesti pystys ja suami on täyttäny pariisin sopimuksen pykälät uusiutuvan energian osalta, hallitus ja eduskunta päättääki, notta tuulivoimala alueet alakaa maksamaha valtiolle voimalaitos verua, elikkä kaikki ne mettätä jolla on allekiriootetut maanvuokrasopimukset alkaa maksamaha kaikista niistä hehtaariista verua valtiolle, mettäthä ei oo enää mitää talousmettää vaan ne onki voimalaitos aluetta, kaavoitettua sellaasta.

Tätei oo vissihi kukaa huamannu räknätä, notta näin vois käyrä.

Kannattaas varmaha äkkiä myyrä ne mettät pois, ennenku nämä ongelmat tuloo mediaha, sitte ei kukaa enää niitä osta.

Lycka till tavataha sanua!

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taidat olla kallu

      • Anonyymi

        Juu, kyllä
        olen muuttanut nimeni Jalluksi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe