aikuiset lapset

Anonyymi

olen neulonut aikuisille pojilleni villapaidat ja aioin antaa heille ne ystävänpäivälahjaksi. soitin asiasta heille ja toinen sanoi, ettei kiinnosta mitkään vi..n villapaidat. odotin kohteliaampaa käytöstä ja mietin annanko enää niitä ollenkaan heille, jos ei kiinnosta. niissä oli vielä iso työkin, mitä teen paidoille jos ne ei kelpaakaan heille..

12

57

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pura ne.

      • Anonyymi

        En haluaisi purkaa niitä, koska niissä oli iso työ ja vei aikaa. ehkä annan ne nykyiselle miehelleni, mutta hänellä on jo neulomiani kaksi ennestään..


      • Anonyymi

        Olet kamala ihminen sinä joka purkamaan käsket. Pura itsesi.


    • Anonyymi

      Kokeile myydä e-bay.ssa tai huuto.net.ssa tai lahjoita pelastusarmeijaan tai kysy käsityökaupassa jospa he ottaisivat ne myyntiin.
      Tai pidä itse! Ei haittaa vaikka olisivat liian isoja! Alle vain pari paitaa. Talvi ei lopu vielä pitkään aikaan.

      Tuollaisille lapsille , niin omia kuin olisivatkin, en tarjoaisi yhtikäs mitään.
      He eivät ymmärrä kunnioittaa sinun tekemisiäsi tai sanomisiasi.

      Vain jätä heidät omiin oloihinsa. Tietävät 100% varmasti että sinä kuuntele jos tarvitsevat kuulijaa. Tai henkistä tukea.

      Mammonaa heille EI saa työntää. Se vain edesauttaa heidä huonoa käytöstään. Siitä kärsivät kaikki!

    • Anonyymi

      Tuli melkein tippa linssiin kun tämän kirjoituksen luin. Ikävä kuulla kun omat lapset eivät osaa arvostaa äitinsä kovalla työllä tehtyä lahjaa. Moni muu kuitenkin arvostaa ja rakastaa villapaitoja ja sinuna laittaisin ne myyntiin esim. Facebookin käsitöiden myyntiryhmässä. Äläkä vain lopeta ihanaa harrastustasi, minäkin tykkään neuloa kaikenlaista ja se on tosi hieno taito. Mukavaa talven jatkoa sinulle!

    • Anonyymi

      Riippuu ihan aloittajan neulomistaidoista :).
      Mun äiti neuloi suoraan sanottuna paskoja vaatteita. Muotopuolia, epämukavia, liian isoja mutta silti jostain kohtaa liian kireitä. Karseen värisiä. Ei niitä kukaan täysijärkinen nuori olisi päälleen laittanut. Lapasissa peukalot olivat väärissä kohdissa, villasukissa kantapäät kavennettu niin ettei jalkaan mahtunut tai jäi mytyksi jalan alle jne.

      Teininä otin pitkin hampain vastaan, pistin päälle kotona ja riisuin pois heti kun pääsin kodin näköpiiristä. Kertaakaan en muiden ihmisten nähden pitänyt.
      Jostain syystä joka ikinen villapaita tarttui heti uutena johonkin rautalankaan tai oksaan ja repesi (leikkasin ja revin puutarhasaksilla rikki) tai niiden päälle kaatui jotain pahanväristä nestettä tai maalia, meni pesukoneeseen väärään lämpötilaan ja kutistui puoleen. Sitten ne voi heittää roskiin.
      Kun muutin pois kotoa, sanoin äidille ettei tee enää yhtään villapaitaa, ei sukkaa eikä lapasia, ostan kaikki kaupasta jos tartteen. Luojan kiitos ei ole tehnyt.

    • Anonyymi

      Ikävää ja ajattelematonta käytöstä pojalta.

    • Anonyymi

      Ihanaa olisi saada lahjaksi omatekoisia villapaitoja ym. käsitöitä, arvostaisin todella :) Ompa lapsellisia aikuisia poikia, kannattaa myydä eteenpäin tai antaa lahjaksi jollekin, joka osaa arvostaa. Kädentaidot on lahja, nauti siitä, monikaan ei osaa tehdä käsitöitä. T.keski-ikäinen nainen

    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Harva nuori on "villapaita"-ihminen. Sun ap kannattaa katsoa millaisia vaatteita pojillasi on yllään. Ei ole mitään järkeä kutoa niille villapaitoja jos niitä kotikutoisia ei heidän päällä ole näkynyt ennenkään.

      • Anonyymi

        Minunkin sormet syyhysivät aloittaa villapaitaa, kun Strömsössä oli upeat mallit ja ohjeet. En alkanut, kun ei ole ketään joka sitä tarvii. Itsellä jo monta. teen jatkuvasti käsitöitä ja paljon, sen takia oikein himottais aloittaa.
        Jos joku tilaa niin teen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minunkin sormet syyhysivät aloittaa villapaitaa, kun Strömsössä oli upeat mallit ja ohjeet. En alkanut, kun ei ole ketään joka sitä tarvii. Itsellä jo monta. teen jatkuvasti käsitöitä ja paljon, sen takia oikein himottais aloittaa.
        Jos joku tilaa niin teen.

        Miten voisin ottaa sinuun yhteyttä?


    • Anonyymi

      nuoret ei osaa arvostaa käsitöitä. miniän mielestä e sovi hänen sisustukseen, heillä tiettyä väriä kodissaan ja liian hienoa muutenkin. on kuin jostain sisustuslehdestä. on saanut poikanikin mukaansa hullutukseensa. villapaita liian rouhea heidän tyyliinsä. kyllä pojalle kelpasi ennen seurusteluaan vaatteet kuin vaatteet. toiselta pojalta ei mitään kommenttia paidasta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe