Aihe

Kuin lottoaisi

Anonyymi

Hyvänä päivänä vaimo antaa häärätä ihollaan ihan rauhassa ja on silloin itsekin usein mukana puuhassa. Normaali päivänä pusu miksei suukkokin onnistuu tai hellä kosketus. Huonona päivänä ei kannata lähelle mennä, turvaväli on silloin syytä pitää kuten koronassakin. Jos eksyy liian lähelle tai iholle menee heti otsa kurttuun ja voi suustakin päästä painokelvotonta jos suoraan sanotaan, kysyäkkään ei kannata mitään jos ei pakko ole. Pitäis vaan osata tulkita vaimon ilmeitä millä tuulella on, onko muita samanlaisia.

7

90

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oletkos koskaan kokeillut piristää muijaas, jos se on ärtynyt, tai jutella sen kanssa ongelmista?

   Nimittäin jos omaat kyvyn piristää muijaas huonona päivänä, saat siitä uskollisen ja palvelualttiin rakastajan. Mutta ei kannata joka kerta auliisti lähteä piristämään, voit joskus riidelläkin jos itselläs on huono päivä, eipähän opi pitämään itsestäänselvänä.

  • Anonyymi

   Kannattaisi puhua hänen kanssaan ihan rehellisesti, että sinua harmittaa se, kun hän välillä tyrmää lähestymisyrityksesi. Että mikähän siihen voisi olla syynä, voisitko sinä itse tehdä asialle jotakin. Ei kannata heti luovuttaa, vaan koittaa eri kysymyksiä, jospa nainen johonkin voisi vastata.

   • Anonyymi

    En tykkäis miehenä jos oma muija koittais saada seksii jos jo huonolla tuulella muutenkin, silloin haluun rauhaa.


  • Anonyymi

   Anna vaimon tehdä aloite, niin ei tarvitse koko ajan pettyä. Näin minä ainakin menettelen. Seksiä ei ole ollut 17 vuoteen, mutta yhtään kertaa en ole tullut torjutuksi.

  • Anonyymi

   Jos tyttöystävä sanois pahasti kun yritän halata tai jotain niin eroaisin välittömästi.

   • Anonyymi

    :D :D minkä ikäinen olet? Teini? :D

    Aloittajalle sanoisin että vaimo ja nainen ei ole esine joka otetaan käyttöön kun itseä haluttaa.
    Vaimo ja nainen on ihminen, tunteineen ja hyvine ja huonoine päivineen.
    Vaimolla ja naisella on oikeus omaan rauhaan jos sille tuntuu. Vaimolla ja naisella ei ole velvollisuutta asettua miehen käytettäväksi, tuntuu mille tuntuu.
    Ja sama toisinpäin.
    Parisuhteeseen kuten kaikkiin ihmissuhteisiin kuuluu toisen rajojen kunnioitus. Vaikka pappi on aamenensa sanonut, ei se tee vaimostasi ja naisesta käyttöesinettä.
    Kuvittele itse mille tuntuisi jos joku tunkee iholle kun olo on paha ja haluaa vain rauhaa? Kommunikointi parisuhteessa on kaiken A ja O. Ja se toisen kunnioitus.
    Jos katsot ettei sinun velvollisuutesi ole ottaa huomioon toisen tunteet, hanki pumpatttava barbara. Se ei koskaan sano ei.


  • Anonyymi

   Jos asioista puhuminen on noin vaikeeta ja tunnetilojen tulkinta hepreaa, niin hommatkaa seinälle sellanen tunnetilamittari. Molemmat kun muistaa sitä aina siirreellä kullosenkin tuntern mukaan, niin ei tarvii kenekään arvailla. Se sopii oikein hyvin lastenkasvatukseen ja opettaa tunnetilojen tulkintaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   146
   7564
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   257
   4301
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   143
   2412