Nuuskaruuhka

Anonyymi

Nuuskaruuhka rajalla osoittaa ihmisten välinpitämättömyyden. Idiootit liikkeellä. Rajat saa olla kiinni niin kauan, että kaikki on rokotettu ja turvassa.

10

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vihdoinkin tehtiin oikeat päätökset Suomessa ja Ruotsissa! Eihän tämä epidemia lopu ellei kaikki turha liikkuminen pysäytetä. Ei monikaan ihminen ymmärrä tilanteen vakavuutta. Tai sanotaanko ei välitä vähääkään.

      • Anonyymi

        Turhat reissut oli jo aiemmin suositeltu lopettamaan. Nyt ei kaikki pääse hoitamaan asioitaan. Alkaneet huolestumaan noista töissäkävijöiden tuomista tartunnoista, vaikka ennen on nekin olleet nuuskanhakijoiden syytä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhat reissut oli jo aiemmin suositeltu lopettamaan. Nyt ei kaikki pääse hoitamaan asioitaan. Alkaneet huolestumaan noista töissäkävijöiden tuomista tartunnoista, vaikka ennen on nekin olleet nuuskanhakijoiden syytä..

        Ei kai sitä töissä kannata käydä kunhan nuuskaa vaan saa. Laitetaan asiat tärkeysjärjestykseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai sitä töissä kannata käydä kunhan nuuskaa vaan saa. Laitetaan asiat tärkeysjärjestykseen.

        Sote-henkilöstö kantoi keväällä Ylitorniolle, kaivosmiehet ympäri maata kesällä ja nyt nuo Skellefteån työntekijät altistuneet muuntovirukselle 150 tehtaalla 10 tartuntaa Tornion testauspisteellä. 27 tehtaalla todettua muuntoviruksen aiheuttamaa tartuntaa. Kannattaisi määrätä karanteeniin joka ikinen sorkka joka tuolla liikkunut riippumatta epävarman pikatestin tuloksesta! Tämä siis jos tavoitteena oikeasti torjua muuntovirusta! Länsi-Pohjassa vaan eivät usko siihen että ne työntekijät voivat tartuttaa. Ainoastaan nuuskanhakijat, vaikka itämisaika on vähintään vuorokausi ja ei voi näkyä testissä!

        Aikaisemmin ei ole löytynyt muuntovirusta Länsi-Pohjassa, pahoin pelkään että nyt kun tulee tulokset testeistä on tilanne toinen.


      • Anonyymi

        Olen rampannut koko ajan noin kolme kertaa kuukaudessa Haaparannalla ostoksilla eri kaupoissa ja ilman maskia tai käsidesejä, välillä nuuskaa laittanut huuleen kun räplännyt paljain käsin ostoksia ja sitä rataa. Testissäkin olen kerran käynyt, ei ole ollut mitään. Harmi kun ei enää pääse ostoksille, mutta ei se maailma siihen kaadu - mennä sitten kun taas raja avautuu!


      • Anonyymi

        eipä ole lentokentillä mitään tarkastuksia ollut kaikki pääsee suomeen ihan vapaasti oli koronaa tai ei, ketään ei edes tullissa kiinnosta pätkääkään, tulin just aasiasta ja mitään papereita tarkastuksia testejä ei suomella ole muualla mailmassa on jo nini että et pääse edes lentokentän chek-in sisään ilman kaikenlaisia papereita todistuksia testejä, suomen toiminta tässä on täysin pelleilyä ja ainoastaan media propagandaa ja huuhaa touhua.


    • Anonyymi

      Turhat nuuskareissut voi helposti skipata, kun tilaa netistä. Laillisia sivustoja ei ole montaa, mutta tämä ehdottomasti testaamistani paras: www.nikotiinipussit.com

      • Anonyymi

        Piipputupaasta tullee hyvä mälli kun opettelee ja sitä mälliä voi käyttää uuvelleen kun kuivattaa ja laittaa takasin purujen sekaan kuivatuksen jäläkeen. Kostutusta tokkaan vähän.


      • Anonyymi

        tuo nikotiinipussi on täyttä feikkiä ja huuhaa touhua 4mg pusseja myyvät joka on laillista suomessa mutta oikeat nuuskat knu on 17mg-24mg pusseja niistä sentään on jotain hyötyäkin, nämä nikopussi.com on täysin pelleilyä ja feikki touhua rahat pois toimintaa tyhmiltä.


    • Anonyymi

      Kiitos Ruotsi! Teidän toimilla luvut rajalla ja Länsi- Pohjassa on saatu alas. Täällä Suomessa pelätään että rikotaan lakia kun tehdään erinäisiä toimia. Voi jumalauta näitä meidän päättäjiä. Ihan älyvapasta toimintaa. Suomessa ollaan alueellisestikun niin eriarvoisessa asemassa ettei mitään rajaa. Etelässä on koko ajan harrastettu ja tuolla pohjoisessa on kaikki aikuisten ryhmäharrastukset olleet tauolla sen puoli vuotta? Ainoastaan lasten toiminta on jatkunut ja ryhmäkoko ja porukka on pidetty samana. Eikö ole kyselty rikotaanko jotain lakia. Se on itsestäänselvyys että paikat kiinni jotta koronasta selvittäisiin. Kyllä olisi pitänyt presidentillä pitää päätösvalta niin hän olisi voinut määrätä yksin, kuinka toimitaan . Tämä vuosi on ollut niin raskas ja päättäjät vaan hyssyttelee että yhdessä tästä selvitään. Kyllä tästä selvitään. Voi helvetti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe