Ylimielinen EK-Yle julistaa "totuutta", vihaignoroimalla köyhyyseläkeläisiä hengiltä

Anonyymi

Pääsi tahaton naurunpurskahdus, kun luki tämän EK-Yle:n jutun otsikon:

https://yle.fi/uutiset/3-11780851

Kyllä, tragikoomista ja erikoista julistusta, korruptoituneelta valtion veroparatiisi-elättimedialta EK-Yle:ltä. Varsinkin kun puolta miljoonaa, äärimmäiseen köyhyyteen, Suomen oloissa jätettyä, 800€/kk köyhyyseläkeläistä, ei näy, voi jo sanoa, koskaan EK-Yle:n uutisissa, eikä muutakaan köyhyysongelmia, eriarvoistamista, kansan kahtiajakoa, jotka ovat jäätäviä tosiasioita Suomessa 2021.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16727859/aito-demokratia-ei-ole---korruptiopoliitikkojen-yksityisomaisuutta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16791164/ei-voi-vieda-kiinaan-ja-venajalle-sita-mika-ei-ensin-toteudu-kotimaassa-eli-aitoa-demokratiaa

Suomen korruptiopoliitikot ja EK-Yle vihaignoroivat ja jättävät uutisoimatta, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, vakavaa ahdinkoa, puuttuvaa oikeusturvaa, puuttuvia demokraattisia ja perustuslaillisia ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitä on VIHAIGNOROINTI? Jättää vihaisesti huomioimatta...?

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisihävittäjät jyrisevät jälleen Pirkanmaan ilmatilassa - ne miljardit joita lienee loputon määrä, tarvitaan aidon oikeusturvan toteuttamiseen ja päivittämiseen Suomen kansalaisille 2021, ym demokratian ja oikeusvaltion tunnusmerkkeihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Kävimme jo allekirjoittamassa, uuden kansalaisaloitteen hävittäjähankkeen, kansanäänestämisestä ja mahdollisesta perumisesta. Suosittelemme.

   • Anonyymi

    Kommarit kiljuvat mutta kuuleeko kukaan?


  • Anonyymi

   Ilmankos maamme on konkurssitilassa, kun päällepäsmärinä on olleet tunarit jotka osaa tehä vain uskomattomia töppäyksiä kansamme maksettavaksi, ja velaksiotetut rahat jaetaan pitkin maailman tunkioita, ilman mitään vastinetta, ja vasta 10vuoden päästä osaavat ottaa esimerkiksi muitten maiden ratkaisuja, että miten olisi voitu asiat hoitaa.
   Päättäjistämme se johtuu, että olemme jatkuvasti 10vuotta jäljessä naapurimaitten tasosta. Ja jotka ränkyttävät ja syyttävät työttömyyteen pudonneita, kun työpaikat on savustettu täältä, mikä minnekkin, ja ovat TEKEVINÄÄN muka uudistuksia, ja saavat kaiken aivan sekaisin, ja lisää työttömiä, kuin taksilain "uudistaminenkin" hyvin osoittaa. Saivat vain lisää työttömiä taksikuskeja ja tappeluita taksitolpille.

   JA saihan muuan moraaliton hallituksen zombiporukka Päivi Räsäsen, Raamatunsanan julkituomisesta syytteisiin, kuin pahemmankin rikollisen.

   • Anonyymi

    Jeesushihhuli kiljuu mutta kuuleeko kukaan?


  • Anonyymi

   EK-medioissa on toimittajille tehty LOBOTOMIA, siltä vaikuttaa, kun jankuttavat yhtä ja samaa siskojenhakkaajien veroparatiisipormestari-äärioikeisto-mainosta, joka ikinen vkl, ei edes mielikuvitusta sen vertaa, että vaihtaisivat välillä tylsää propagandaansa. Kokoomuslaisten veltot naamat, alkavat jo rasittamaan, tiedonvälitystä etsiviä kansalaisia.

   http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

   Oikeudet riippumattomaan, älykkääseen ja aitoon tiedonvälitykseen, ovat aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa kansalaisoikeuksia. Suomessa nuokaan oikeudet eivät ole enää aikoihin toteutuneet, kuten ei aito oikeusturva, enää toista miljoonalle kansalaiselle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   35
   3347
  Aihe