Aito DEMOKRATIA ei ole, korruptiopoliitikkojen yksityisomaisuutta

Anonyymi

Kaksoisstandardit halkovat jälleen EK-medioita, ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikkoja, kun Sipilän kerrotaan joutuneen, pahoinpitelyn kohteeksi kadulla kävellessään.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/juha-sipila-kertoo-valikohtauksesta-mtv-uutisille-kimppuuni-kaytiin-nyrkein-kylla-lyotiin-ihan-kunnolla/8034798#gs.qfl3w9

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

Joka ikinen päivä, jo vuosikymmenten ajan, korruptiopäättäjät ovat kohdistaneet, erittäin raakaa taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa, pakottamalla puoli miljoonaa sairaus-kansaneläkeläistä, vanhusta, vammaista ja pitkäaikaissairasta, äärimmäiseen köyhyyteen 800€/kk orjuuseläkkeille, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiaan, jotka kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, on turvattu 1 250€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ ja täysin maksuttomilla terveydenhoidolla ja julkisilla palveluilla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

Se mitä köyhyyseläkeläiset Suomessa, joutuvat köyhyyteen pahoinpideltyinä kokemaan, on sellaista väkivaltaa, joka tappaa ennenaikaisesti ja josta EK-medioissa ei näy uutisia, saati yksityiskohtaisia kuvailuja, mihin kohtiin tuli mustelmia, miltä nälkä tuntuu, tai ilman välttämättömiä reseptilääkkeitä, rahan puutteen takia jättäminen, elämälle ehdottoman hoidon evääminen ym.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

Pandemiatkaan eivät estä, korruptio-yksipuoluejärjestelmän kuntavaaleja - köyhyyteen pahoinpidellyt tekevät viisaasti, kun jättävät jo kuntavaaleissa äänestämättä. Omahyväisiä, ahneita korruptiopoliitikkoja, jotka pahoinpitelevät puolustuskyvyttömiä 800€/kk orjuuseläkeläisiä, ei kannata enää äänestää.

16

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kepun ja kokoomuksen oikeistolainen politiikka johtaa eriarvoistamiseen, ihmisriistoon ja väkivaltaan.

    • Anonyymi

      Äänestämättä jättäminen on AINA ääni kapitaali-imperiumin äärioikeistolle. Nukkujat on suurin porvaripuolue. Björn äänestää aina ja kun 100 000 nukkujaa jättää äänestämättä se on Björnin eliitin eduksi 100 000:1. Muuta tilanne ja äänestä 100 000:1 Björnien tappioksi.

      • Anonyymi

        Noin oli ennen vanhaan, kun Suomessa oli vielä aitoa demokratiaa - nyt ei ole ollut enää vuosikymmeniin. Viime eduskuntavaalit, äänestimme vielä epätoivoisina, yrittäen uskoa siihen, että äänestämällä voisi vaikuttaa eläkeläisköyhyyden korjaamiseksi, ei voinut.

        Kymmeniä kertoja, turhaan, äänestäneinä, lopetamme vain masokismin eli äänestämisen, jolla ei voi saavuttaa, aitoja demokraattisia ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, aitoa oikeusturvaa.

        Äänestäminen on nukkumista, kun eletään vuotta 2021 Suomi-äärioikeisto-diktatuurissa, jota ahneet ja korruptoituneet veroparatiisi-poliitikot, yhdessä ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoiden kanssa johtavat.


    • Anonyymi

      Haavoittuvimpaan asemaan jätetyt, kuolevat jo kymmeniä vuosia aiemmin, kuin perintö- ja verosuunnittelijarikkaat veroparatiisiyrityksineen. Mikään taho ei kirjaa ylös, heidän ennenaikaisia kuolemiaan, todellisia kuolinsyitä köyhyyden takia, saati köyhyydessä saatujen "mustelmien" määrää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

      Saarikon älähdys Sipilän, korruptiopäättäjien itsensä aiheuttaman , pahoinvoinnin todellisuuden kanssa törmäämisestä, kertoo suuresta omahyväisyydestä, korruptiopäättäjien irtautumisesta todellisuudesta, josta he tekevät päätöksiä, tavallisten ja köyhyyteen pakotettujen, elämien kurjistamiseksi ja kovan väkivallan toteuttamiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

      Ei ole liioittelua sanoa, että eduskunnan korruptoitunut yksipuoluejärjestelmä, potkii maassa jo makaavia, joka ikinen päivä ja raa´asti - missä medioitten tiedonvälitys ja uutisointi tästä, demokratian vastaisesta eriarvoistamisesta ja köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa jättämisestä ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

      Emme kannata väkivaltaa, mutta Sipilän kaltaisen kansankurjistajan- ja kahtia jakajan, olisi syytä miettiä, keillä niitä mustelmia tässä yhteiskunnassa on, ennen kuin kehuskelee "nyrkistä saamisellaan" ja uhriuttaa itsensä vaaliäänten toivossa, samalla kun jättää puoli miljoonaa vanhusta, vammaista,pitkäaikaissairaista, edelleen kituuttamaan, ilman sitä aitoa oikeusturvaa 1 250€/kk minimieläkkeitä, jotka ovat, aidon demokratian tunnusmerkki sivistysvaltioissa.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

      Pakko sanoa, ettei Sipilä ansaitse myötätuntoa, saati sääliä, eikä varmasti yhtään vaaliääntä, kuten ei koko eduskunnan korruptoitu yksipuoluejärjestelmä.

    • Anonyymi

      Toisaalta Vihervasurit puolustaa nyt Amerikan Big Tech yhtiöitä. Mitä siitä pitäisi päätellä?

    • Anonyymi

      Tuo jako oikeistoon ja vasemmistoon - on menneiden talvien lumia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

      Kaikki nykyisen eduskunnan, poliittiset puolueet, ovat syvästi korruptoituneita ja äärioikealle radikalisoituneita. Sen kertoo kansan syvä kahtiajako ja eriarvoistaminen, vaalilupausten pettämiset, sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden pahentaminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16727984/korruptiopoliitikkojen-koyhyyteen-pahoinpitelemat-ovat-mustelmilla-joka-ikinen-paiva

      Veroparatiisi-miljonääri-Sipilä, on tehnyt armottomia leikkauksia, kohdistettuna puolustuskyvyttömiin ihmisiin, niin ex-äärioikeistohallituksessa, kuin nykyisessä ollessaan. Ne nyrkkieniskut, lyönnit ja maassa jo makaavien potkimiset, eivät vain näy EK-medioissa mitenkään, vaikka jo toista miljoonaa,Suomen kansalaista, on ilman demokratian tunnusmerkkejä, eli ilman aitoa oikeusturvaa Suomessa 2021.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

      On erittäin vastenmielistä, että hän kehtaa esitellä, pahoinvointiin pakotettujen antamia "palautteita" EK-medioissa, kuin jotain voitonmerkkejä, vaikka on itse pahoinvoinnin pääarkkitehtejä Suomessa,PetosPersKokKe:n ja nyttemmin koko eduskunnan, yksipuoluejärjestelmän kanssa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosPersKokoomuslaisten keskitulot, ovat 7000€/kk, kuulutko kyseiseen ryhmään, vai luuletko kuuluvasi - ei kannattaisi.
      Myöskään nykyinen hallitus, ei tee mitään eriarvoistamiselle, köyhyysongelmalle, kansan kahtiajaolle, ellei pahentamista ja köyhyyteen pakottamisen pahenemista lasketa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

      Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on uusi kansanliike, johon saa liittyä, jos tuntee, ettei äänestämällä voi enää vaikuttaa, kuten ei voi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tulee olemaan kunnia-asia, jo kuntavaaleissa, jättää äänestämättä, korruptoituneen eduskunnan äärioikealle radikalisoituneita poliitikkoja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

      Tasa-arvoa ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille keskenään - miljardien ryöstämistä veroparatiisi-pörssikeinottelijoille - nukkehallitus on sovinistinen, kohdistaessaan silmitöntä köyhyyteen pakottamis vihaa, puolustuskyvyttömiin vanhuksiin, vammaisiin ja pitkäaikaissairaisiin.

      EK-Yle:n "uutisia" lukiessa, tulee tunne, kuin lukisi Kiinan veroparatiisi-äärioikeiston veroparatiisiyrityksien mainoksia ja erittäin vihaväkivaltaisia provokatiivisia heittoja, köyhyyteen pakotetulle kansalle suoranaista v-tuilua - jenkkienglanti-tyyliin: "get used to it".
      https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16810449/andersson--vas-sdp-vihreat---puheet-quothyvinvointivaltiostaquot-yhta-ja-teot-toista

      Anderssonin perhe-elämän-Teekutsut, yksityiskohtaisine tunne-avautumisineen EK-medioissa ja Marinin tunnepopulismi anteeksipyytely-esityksineen, ovat suoraan sanottuna, erittäin konservatiivisia ja sovinistisia, eli vastenmielisiä.

      Silmitön viha köyhyyteen jätettyjä 800€/kk sairaus-kansaneläkeläisiä kohtaan, kääntyy ylimieliseksi vale-tasa-arvo esityksiksi, Lintilän ja Sipilän siirrellessä miljardeja miljardien perään, suoraan veroparatiisi-pörssikeinottelijoille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

      Äänestämättä jättäminen tulee olemaan kunnia-asia, kun syvä korruptio läpäisee eduskunnan ja puolet Suomen kansalaisista, ei voi enää mitenkään vaikuttaa, omiin asioihinsa, toista miljoonaa kansalaista on köyhyysrajan alla, puolustuskyvyttömimmät jatkuvassa hätätilassa, saamatta edes tiedonvälitystä itseään koskevista asioista, saati köyhyystutkimusta ja raportteja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

    • Anonyymi

      Hallituspuolueiden vaalivalheet ovat yhtä vastenmielisiä, kuin laittoman ex-äärioikeistohallituksen. Lupaukset 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, eli aidon oikeusturvan toteuttamisesta, Suomen rakentaneille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, ovat vaihtuneet "emme hyväksy leikkauksia" - ruikutuksiksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

      Yksikään nykyisen korruptio-eduskunnan poliittista puolueista ja korruptiopoliitikoista, eivät ansaitse vaaliääniämme.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

      Miljardeja miljardien perään, näyttää löytyvän heti ja helposti, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, suoraan pörssikeinotteluun, eli voiton maksimointiin - mutta edelleenkään, Suomen valtio ei tee mitään, törkeän IHMISKAUPAN lopettamiseksi, sairaus-kansaneläkeläisiä 800€/kk orjuuseläkkeillä, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia pitämällä.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

      Äänestämättä jättämisestä, on syytä tehdä iso kansanliike. Yksikään nykyisen korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, poliittisista puolueista, ei ansaitse vaaliääniämme.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe