Aihe

Huonommuuden tunne

Anonyymi

Olen vähän niinku ikisinkku. Jokaisella kaverilla, tuttavalla, työkaverilla vähintään kumppani. Osalla taas oma asunto ja perhe perustettu.

Masentavaa huomata, kun vuodet vierii eikä itse löydä naista jonka kanssa perheen perustaa, vaikka haluja olisi paljon.

Asua yksin ja vuokralla kaupungin yksiössä.

Mitä järkeä tässä mun elämässä enää on.

50

198

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En usko että vaikuttaa siihen ollenkaan, on vain elämän valintoja että haluaako olla itsenäinen vai et jne.

   Karannut potilas ja palautti itsensä sänkyyn sitten makaamaan oli hassuimpia juttuja elämässä, kun olin hoidettavana ja katosin sitten hetkeksi.

  • Anonyymi

   Kovin on kapea horisontti aloittajalla jos elämän ainoa merkitys löytyy naisesta ja naisen ympäriltä!
   Saa sitä tuijottaa yhtä pistettä ja sääliä itseään kun ympärillä avautuu kokonainen mahdollisuuksien maailma! itsestä kiinni mitä haluaa nähdä.
   En usko että kenelläkään silmälappuja silmille on pakotettu, ihan varmasti on jokaisella lupa laajentaa katsontakantaansa, tarkistaa arvojaan ja löytää sisältöä elämäänsä.

   Olen kyllä huomannut että toisten (lue: naisten) syyttely on erittäin rakas harrastus palstan miehille. Jostain syystä itsesääli ja uhriajattelu on niin makeaa että siinä täytyy saada piehtaroida.
   Sehän toki on oma valinta, mistä kukakin onnensa löytää. Perin kummalliselta tuntuu kuitenkin ihmiset jotka nauttivat mahdollisimman syvälle omaan surkeuteensa vaojoamisesta! Vapaaehtoisesti!

   • Anonyymi

    Ap kirjoitti näin " vuodet vierii eikä itse löydä naista jonka kanssa perheen perustaa, vaikka haluja olisi paljon"

    Perheeseen sisältyy muutakin kuin nainen. Ookko vähä lukutaidoton tolvana.


  • Anonyymi

   Seksiä saat rahalla mutts et ikinä bensa-autolla.

  • Anonyymi

   Tee elämässäsi niitä kaikkia muita asioita, joista pidät ja joista haaveilet. Omaan elämäänsä ja olemiseensa tyytyväinen ihminen on paremmassa asemassa myös parisuhdemarkkinoilla. Ihmisen hyvä olo itsensä kanssa näkyy kauas. Myös se jos sun on huono olla näkyy kauas.

  • Anonyymi

   Totuus on aina nasurettavaa valhetta.

  • Anonyymi

   Odotahan vain. Löydät puolison, olet loppuelämäsi velkavankeudessa, lapset vittuilee ja puolisokin kuolee. Sekö on tavoiteltava tila?

   >Simiti<

  • Anonyymi

   Miksi rakennat elämäsi vain naisen varaan? Itsekin murehdin tuota vuosia miltei vuosikymmeniä, mutta kun alat rakentamaan elämääsi itsesi varaan se helpottaa oloa.
   Olin kaltaisessasi tilanteessa vuosia. Joskus vaan pitää osata laittaa stoppi murehtimiselle, sillä liika murheissa rypeminen voi sairastuttaa.
   Toteutan itselleni mieluisia asioita ilman ajatusta, että "nyt pitää saada nainen"
   Hoidan työni äärimmäisellä innokkuudella, keskityn harrastuksiini, omaan kotiini, huolehdin terveydestä, olen onnellinen. Mieli on kepeä ja taakat pois harteilta.
   Saat varmasti vinkiksi kuten täälläkin on valheellisesti annettu, että tekemällä kuten itsekin olen tehnyt saa ikäänkuin sitten huomaamattaan naisen. Voin sanoa, että ei saa. Sinua karsastetaan syystä eli biologiset ominaisuutesi eivät houkuttele naisia. Eivät minullekaan, mutta elämästä voi tehdä äärimmäisen onnellista ilman naistakin.
   Lopeta itsesääli ja ala elämään itseäsi varten. Biologista "virhettäsi" saat kyllä kantaa hamaan loppuun asti murehtimalla tai murehtimattakin. Se ei muuksi muutu.

   • Anonyymi

    Hyvä kommentti. Sääli on sairautta ja hyvin paljon kokeneena voin kirjoittaa, että yksinkertainen elo ilman turhia murheita on parasta.

    >Simiti<


   • Anonyymi

    Loppujen lopuksi elämän voi rakentaa vain itsensä varaan. Sinä itse olet se ainoa ihminen, joka taatusti on aina olemassa sinun elämässäsi ja pysyy siinä siihen saakka, kunnes kuolet. Vaikka sen maailman upeimman pyolison löytäisi ja saisi liudan ihania lapsia niin kukaan ei voi luvata, että yksikään heistä on edes hengissä vielä kymmenen vuoden kuluttua. Elämäänsä ei siis kannata rakentaa kenenkään muun varaan. Rakastaa saa ja haaveilla ja rakentaa tulevaisuutta myös yhdessä, mutta täytyy ymmärtää, että itsen kanssa pitää voida elää vielä vaikka kaikki muu katoaisi. Nykyään tietysti harvempi länsimaalainen enää menettää koko perhettään, mutta menneinä aikoina se ei ollut edes harvinaista. Silloin ihmiset joutuivat pitämään mielessä sen, että kaiken muun voi menettää paitsi itsensä.


   • Anonyymi

    Täällä toinen tolvana.


   • Anonyymi

    Kyllä, tuo "biologiset ominaisuudet" tuskin naisia miellyttää. Muuta en keksi itsekään. Karu totuus..

    Ap


  • Taitaa oikeasti olla vain homouden tunnetta.

   • Anonyymi

    Mutta siitä on täysin mahdollista opetella eroon jos haluaa! Ei ole kiveen kirjoitettua että loppu elämä olisi elettävä itseään säälien.
    Mieti mikä sinua pidättelee ja estää alkaa katsoa asioita laajemmasta näkökulmasta ja opettelemasta löytämään hyvin asioita itsestäsi. Tuskin niin paatunut pakana olet etti mitään hyvää löytyisi! Mikä pelottaa ja miksi?


  • Anonyymi

   Tiedän tuon tunteen niin hyvin. Mutta usko itseesi. Vielä sinä tulet löydetyksi. Se oikea astuu vielä sun elämääsi, ja hänen kanssaan saat kokea suurta onnea. Usko itseesi, huolehdi itsestäsi, äläkä koskaan luovuta.

  • Anonyymi

   Mulla vähän sama juttu.. ei naiset mitenkää kiinnostu. Vaikka olen ihan ok näkönen ja pitkä mies vielä. En vain ymmärrä... ehkä en oo kiinnostava mies

   • Anonyymi

    Ei oikein jaksaisi enää kun ei kelpaa.. näkeeki naisia ja ovat niin pinnallisia kaikki. Hienot vaatteet meikkiä.. ei kai noille tavallinen mies kelpaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei oikein jaksaisi enää kun ei kelpaa.. näkeeki naisia ja ovat niin pinnallisia kaikki. Hienot vaatteet meikkiä.. ei kai noille tavallinen mies kelpaa

    Itseäni kiinnostaa monetkin naiset. Mutta oon kai tuomittu oleen yksin.. no se elämä on sellasta yksin ja toiset saa naisen


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei oikein jaksaisi enää kun ei kelpaa.. näkeeki naisia ja ovat niin pinnallisia kaikki. Hienot vaatteet meikkiä.. ei kai noille tavallinen mies kelpaa

    Älä luovuta. On myös mukavia ja herttaisia naisia olemassa. Ja myöskään ei kannata olettaa mitään etukäteen jonkun kiinnostuksen kohteista tai kriteereistä :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä luovuta. On myös mukavia ja herttaisia naisia olemassa. Ja myöskään ei kannata olettaa mitään etukäteen jonkun kiinnostuksen kohteista tai kriteereistä :)

    Mukavia joo,mutta ei mitenkää naiset kiinnostu.. yksin saa vaan olla.


  • Anonyymi

   ME-NE AL-LU SIN-NE O-MAAN RUI-KU-TUS-KET-JUU-SI jossa saat ulista yksin. Emme ole kiinnostuneet. Häivy.

  • Anonyymi

   Olet vaan ruma eikä kukaan halua kanssasi perhettä. Koita tottua, sunlaisia miehii on satoja tuhansia suomessa.

   • Anonyymi

    Onhan niitä lihavia rumia naisiaki? Saako ne miestä?


  • Anonyymi

   Ryvet vain itsesäälissä, sitä se on.

  • Anonyymi

   On olemassa erittäin tyytyväisiäkin ikisinkkuja. Mikset sinä ole, mikä estää?

  • Anonyymi

   Kyllä rumatki miehet pitäs saada naista

   • Anonyymi

    Rahallahan tuota saa!


  • Anonyymi

   Ei elämäs ole järkeä jos ei saa naista eikä seksiä. Ei kannata töitäkään tehdä. Tein 16 vuotta töitä putkeen enkä saanut naista joten lopetin työt koska kyllästyin samaan paskaan työhön.

   • Anonyymi

    No pakko saada naista ja seksiä.. ei jaksa aina vain olla töissä kun ei saa naista.


  • Anonyymi

   Missäs päi suomea asustelet? :) T. Typykkä

   • Anonyymi

    Vantaalla. Miten ni?


  • Anonyymi

   Rumat lihavat naiset saa komeita miehiä ja ovat muuten sinkkuna jos eivät saa. Ruma mies on vaan niin paha ja huono ettei naiset niitä halua.

   • Anonyymi

    Mutta eivät rumat lihavat voi saada komeita koska eivät kelpaa komeille?


  • Teininä ajattelin että tän ikäsenä mitä nyt olen (41-v), mulla on hyvä työpaikka jossa harjoittaa unelma-ammattiani, mies ja lapsia, matkustelisin ympäri maailmaa ja asuisin kivassa kodissa.

   Sen sijaan mulla on selkä ja jalat paskana, ja jotka aiheuttaa lähes jatkuvien helvetillisten kipujen takia työkyvyttömyyden, jonka myötä taas olen persaukinen jatkuvasti. Olen ollut yksin viimeiset 11 vuotta, eikä mulla ole yhtään lasta, eikä edes mahdollisuutta saada niitä lapsia. En matkustele kuin erittäin harvoin koska rahatilanne ei sitä salli, vaan istun pääosin yksin neljän seinän sisällä, ja seuraan somen kautta toisten ihmisten elävän elämäänsä ulkomaailmassa. Saamatta koskaan mahdollisuutta parempaan elämään. Tai edes niitä omia lapsia.....koskaan.

   Satunnaisia kovissa tuskissa tulevia lyhyitä riittämättömyyden tunnetta lukuunottamatta en sääli ja voivottele tilannettani. Olenhan sen itse omilla teoillani aiheuttanut.

   Sen sijaan nautin niistä pienistä asioista mitä elämässäni on. Lyhyistä lenkeistä koirani kanssa, pleikkarilla pelaamisesta, tai muista vastaavista.

   Menneet 10 vuorokautta ei ollut fyysisesti tai henkisesti mistään helpoimmasta päästä, kivut oli lähes jatkuvasti päällä, enkä saanut tarpeeksi lepoa päivien aikana. Siitä huolimatta nautin sydämeni pohjasta noista päivistä. Juttelin paljon, nauraa räkätin useita kertoja niin paljon, että nauraminen alkoi sattua lopulta mahaan. Löysin uusia tuttavuuksia, sekä sain paljon vertaistukea, ja lopulta vuosien jälkeen löysin myös uuden ystävän, jonka kanssa pystyimme puhumaan kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Samanlaisen kuin itse olen, ja joka ymmärtää puolesta sanasta.

   Itse on vastuussa omasta elämästään ja sitä koskevissa päätöksissä. Nainen tai mies -kumpaan sitten on kallellaan- ei ole se asia, joka määrittää kenenkään elämän suunnan tai tarkoituksen. Eikä pidä kuvitella että ei voi olla onnellinen tai elää täyttä elämää, jos ei ole löytänyt kumppania rinnalle.

   Sitä paitsi ei se ole tae, että elämä on parempaa jos on se puoliso ja lapsia. Siitä saa lukea lähes päivittäin eri medioista.

  • Anonyymi

   No ei ole helppoa sullakaan.. mä vaan itse miehenä kaipaisin läheisyyttä sun muuta.

  • Anonyymi

   Kyllä naista niin tekisi mieli ja kosketella ja pussata. Taitaa vain jäädä haaveeksi kun ei läskille edes kelpaa.

   T.allu

  • Anonyymi

   Jos se onni on kiinni perheen perustamisessa, niin huonoissa kantimissa ollaan. Onni tulee lähteä itsestä, ei sitä pidä vierittää muiden hartioille. Itse se elämisen arvoinen elämä rakennetaan.

   Jos et ole onnellinen itsesi kanssa, miten kukaan muukaan voisi olla onnellinen sun kanssa? Ja jos kumppani ei ole onnellinen sun kanssa, voit olla varma ettet sinäkään siinä tilanteessa ole onnellinen. Eikä ne lapset.

   Jos taas onni tulisi siitä omistusasunnosta, niin ei muuta kuin säästämään omaa asuntoa varten. Jos onni tulisi kimppa-asumisesta, niin ota kämppis tai pari.

   • Anonyymi

    Asuntoon minulla olisi jo hiukan säästöjä. Pitää vielä säästää..
    Terveisin AP


  • Anonyymi

   Mikä oli James Bondin ensimmäinen vaimo? Ei tainnut olla ollenkaan vaimoa, olipa, mutta Blofeld tappoi sen oli joskus tällä vaimo, ei ikinä oikeasti sitten ollutkaan, kun valitsi vapauden ja seksin aviovaimon sijasta.

  • Anonyymi

   Mutta ehkä joo voi saada piristettä höpötyksistä tälläkin palstalla, tuntuu että aika paljon on nuoria naisia auttamassa jos masentaa.

  • Anonyymi

   Tuttu tunne, hyvä kommentti oli toi 18.02.2021 kl. 10:01 niinkuin itsekin totesit. Keskity itseesi tee asioita, joista saat hyvän mielen. Ihastumisia tulee. Ihastumiset voivat olla myös haitaksi, itselle kävi niin. Vältä niitä, jollet ole aloitteellinen puhumaan toiselle ja siten todentamaan, et teidän välille voisi jotain syntyä?

   Olin varovainen liikkeissäni ja lähestymisyrityksissä, maksoin näistä kovan hinnan, siksi neuvoni on selkeä. Älä haaveile ja anna mielikuville valtaa. Oikeanlainen varovaisuus on hyvästä. Arka ja ujo mielikuva toisesta voi pettää ja uskomuksesi koituu tappioksi, näin kävi minulle. Otin opiksi, enkä toista virhettäni.

  • Anonyymi

   Ikisinkku minäkin olen, mies. Vaikea saada naista, jos ei ole pitkä ja komea. Myös "dark triad"-piirteet auttavat naisen saannissa, tämä on tutkittu fakta. Elikä jos olet alle 180 cm pitkä, etkä erityisen komea + olet vielä kiltti ja ehkä vähän ujoki, niin on melkein mahdotonta saada naista. Jos sen sijaan olet pitkä ja komea ja sinulla on anti-sosiaalisia piirteitä, niin siinä tapauksessa joudut juoksemaan naisia pakoon...

  • Anonyymi

   Mä olen 195 cm mutta ongelmia pahasti tuntuu etten saa naista koskaan.. aina on yksin ja muut saa parisuhteen.

  • Anonyymi

   Ei komeus pituus ei auta mitää.. rumat lyhkäset saa naisia ja mä olen aina yksin

  • Anonyymi

   Naisia ei oikee ymmärrä koskaa.. ei ne koskaa kiinnostu..

  • Anonyymi

   Naiset aina juttelee muille miehille...ja oon aina ulkopuolinen ja yksin..

  • Anonyymi

   Mulla on ihan ulkopuolinen fiilis.. aina oon töis yksin.. lenkillä yksin.. ei kavereita.. naiset ei halua tavata... masentaa elämä

  • Anonyymi

   Poistin tinderin ku en saa koskaan osumia.

  • Anonyymi

   Vanhat lapsuuskaverit seurustelee ja mä en kelpaa kellekkään

  • Anonyymi

   Huonommuuden tunne pistää ihmisen tekemään ihmeellisiä asioita.
   Summa summarum.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   236
   6167