Maskipakko

Anonyymi

Toivottavasti saadaan pian virallinen maskipakko yleisille paikoille. Tiesittekö, että voi laittaa kaksi maskia päälekkäin, ainakin kauppojen kassojen olisi ehdottomasti käytettävä kaksois maskia, jotta eivät tartuta korona virusmuotoja, saati alkuperäistä kantavirusta.
Rikesakko käytäntö myös maskittomille tai enintään 2-vuorokautta "Kemijärveä". Poikkeusoloissa tietenkin ankarammat sanktiot, mm. yhteiskuntapalvelu, haudankaivuu lapiolla 2 maskia päällä kesähelteellä tai henkilön eristäminen, umpioiminen, niitähän on semmoisia säiliöitä, joihin voi laittaa, esim. Nesteen jalostamolla.
Rokotuspassi myös saatava, se onkin jo suunnitteilla, kiitos ahkerien terveydenhuollon ammattilaisten ja ministeri joukon, unohtamatta maailman terveysjärjestöä, kiinalaisia monenlaisesta avusta ja myötäelämisestä näinä vaikeina aikoina. Erityis kiitos yleisesti Jeesiölle, joka jo muutenkin on eristäytynyt ilman koronaakin.
Ihmisiä kehoitetaan pysymään kotona, mutta toivottavasti tämä kotiaresti tulee pakolliseksi ja varsinkin nyt keväällä kun Olkiluoto kolmosta aletaan käynnistämään, niin on hyvä, että kansalaiset ovat kiltisti kotona, odottamassa rokotusta, joka antaa laumasuojan ja sitten voidaan alkaa vähitellen avaamaan uusia kaivoksia, jotta saadaan uraania ja ydinvoimaloihin polttoainetta sekä arvokasta plutoniumia ydinaseisiin. Olisi se vaan kauhiata, jos kolmas maailmansota jouduttaisiin käymään vanhoilla ruostuneilla pistimillä ja kolmen linjan kivääreillä.

9

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      taalla olla antelias pullu ja runsa tarjonta vagina.
      me tulla tannae
      ilmaine talo ja saada rahaa paljo ilman tuöta.
      olla anteias vagina runsaus. MASKI kuulua pulluu

    • Anonyymi

      Kaksi maskia ei uutisten mukaan riitä. Jos laittaisi kolme maskia ja jätesäkistä tekisi semmoisen suojan ympärille, siihen voi laittaa nuppineulalla hengitys reijät ja jonkinlainen peruutuskamera olisi hyvä olla säkin sisällä, jotta ei kävele kodin ohi, kun tulee kaupasta tai Kemijärveltä tai ihan mistä vain. Olisi ikävää, jos ei näkisi rokotus paikkaa ja menisi oma vuoro ohi ja sitten saisi kauhean koronan ja joutuisi makaamaan ilman laumasuojaa yksin jossain, kun ei saisi lähteä muun lauman mukana palkimaan, rykimään, räkimään tai muutakaan tekemään.
      Kamala kevät varmaankin tulossa, luistimet pitäisi kokonaan kieltää Sodankylässä, että ei pääsisi pelaamaan kiekkoa.
      Vanhainkoteihin koronavilkku sängyt, että heti summeri hälyttäisi, jos viruksen kantaja astuisi nutukkaan heittomatkaa lähemmäksi sänkyä. Tämä olisi sopiva turvaväli ja estäisi pandemian kiihtymisen, leviämisen ja varmasti myös kävelemisen, vaikka ei se virus varmaankaan itse kävele, kun sillä ei ole tiettävästi jalkoja.
      Bensan litrahinnaksi 10 euroa, niin ei varmasti kellään ole varaa lähteä ainakaan Riipistä Lidliin, puhumattakaan että Jeesiöstä lähtisi seikkailemaan ja sotkisi siinä samalla öljyn maailman markkina hinnan, kun arabit kuitenkin ajaa halvemmalla, niin kai se jotenkin vaikuttaisi aina kameli markkinoihin asti ja sitä kautta bensa saattaisi kokonaan loppua asemilta, koska liian arvokasta säilyttää varkauksien vuoksi asemilla sellaista. Ainoastaan OOPEEN pankkiholvissa olisi muutama litra, jota joku rikas saisi käydä haistelemassa, palvelu ja haistelumaksut kuitenkin niin korkeat, että ei kovin usein kannattaisi käydä, sekä tietenkin avaruuspuku pakko, kun käydään yleisessä pankissa, korona saattaa tarttua ja Ivalo tyyppisiä toimintoja syntyisi joka kylään oikeasti, poliisit, puolustusvoimat, Venäjän armeija, Trumpin Qanonit ja kaikki mahdollinen olentokunta jahtaisi lopulta virusta pitkin kairoja, eikä olisi bensan hinta esteenä.

    • Anonyymi

      Kukapa muu kuin kiinan persu taas asialla:

      "Mika Niikko (ps) osallistui kokoukseen videoyhteydellä eduskunnan kuntosalilta.

      Eduskunnan kaikissa maanalaisissa tiloissa on turvallisuussyistä kuvauskielto, joka koskee myös eduskunnan kuntosalia.
      Eduskunnan viestintäpäällikkö Rainer Hindsberg kertoo, että kuvauskielto johtuu siitä, ettei eduskunta halua ulkopuolisten näkevän mitään maanalaisista tiloistaan.
      – Meidän maanalaisiin tiloihin liittyy turvallisuuteen liittyviä järjestelyjä laajemmin, siksi kuntosalillakin on kuvauskielto".

    • Anonyymi

      Eihän se naurata syrjäkylien papparaisten elo ja kasvava katkeruus.

      Perjantai-dokkari: Sauli ei halua olla yksin:
      Parikymppisenä Sauli Paavola haaveili omasta perheestä. Nyt 43-vuotiaana ne unelmat on jo haudattu, mutta läheisyyttä hän kaipaa edelleen. Sauli ei ole koskaan vaihtanut ensisuudelmaa, ei pitänyt ketään kädestä kiinni eikä seurustellut. - En ole koskaan kuvitellut, miltä ensisuudelma ...
      YLE

    • Anonyymi

      Eduskunnassa Turtiainen väitti eilen, että vuosien 1918-1920 Espanjantautiin kuoltiin pääosin maskien aiheuttaman (!) keuhkokuumeen takia. Lapissa meni kokonaisia perheitä, jopa puolet kylän asukkaista. He eivät olleet koskaan maskeja nähneetkään. Uskomaton äijä tuo Ano.

      • Anonyymi

        Lapin Kansa: Vuoden jutut: Inarin surun ja surman vuosi 1920 jätti jäl­keen­sä au­tioi­ta taloja ja toista sataa or­po­las­ta –Es­pan­jan­tau­ti kaatoi muu­ta­mas­sa vii­kos­sa petiin lähes kaikki kunnan asuk­kaat
        Espanjantauti oli maailmanlaajuinen pandemia, joka tappoi kymmeniä miljoonia. Inariin tauti iski sata vuotta sitten ennennäkemättömällä voimalla.


    • Anonyymi

      Kuvittelin, että Suomen koulujärjestelmä on ollut hyvä ja siellä on oppinut historiasta perusasiat ja jopa jossain määrin käyttämään aivojaan. Mutta ilmeisesti se ei toimi ihan näin - ainakaan kaikkien kohdalla.

      Oletteko koskaan miettineet, miten noihin sekopäihin oltaisiin suhtauduttu 30 vuotta sitten eduskunnan riveissä? Vähän semmoinen fiilis, että ei hirveän kauaa oltaisi jaksettu kattella kasvot onnenkyynelillä
      Äänestäjät on nykyään sekopäistä sakkia.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1740
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1349
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1288
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      187
      1239
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1061
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1053
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      902
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      886
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      804
    Aihe