Kaunis kumisaapas suolle ja salonkiin

Anonyymi

Mikä on seksikkäin, salonkikelpoisin, tyylikkäin ja aistikkain kumisaapasmalli tuulipukukansan tulotasolle sopivaan hintaan?

12

1927

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itselläni on Nokian nilkkakorkuiset, keltaiset Hai-saappaat. Sopivat seksiin, salonkiin, suolle ja katuloskaan. Ai niin hinta, en muista, mutta on ehkä kova kaikkein köyhimmille.

    • Anonyymi

      Makuasioita, mutta Hai saappaat sopii aina.

    • Anonyymi

      Salonkiin en tiedä, mutta keskitason ravintoloissa on tullut käytyä ihan tavallisissa kontiosaappaissa. Itse asiassa eipä ole vielä ollut paikkaa, johon en kumisaappaissa olisi mennyt, jos keli on vaatinut saappaita. Hintakin ihan kohtuullinen ja jos uudet tuntuu kalliilta, käytettyinäkin liikkuu ihan mukavasti. Tyylikkyydestä ja aistikkuudesta en niin perusta. Tärkeintä on käytännöllisyys ja kuivat sukat.

    • Anonyymi

      Onkohan kyseessä fetissi vai ihan oikea saappaan tarve?

      Itse olen kärsinyt heikkolaatuisista kumisaappaista. Melkein heti kohta ovat jostain kohti vuotaneet. Sellaisia ei viitsi ostaa. Kumppareiden pitäisi kestää kävelyäkin siinä missä vettä. Ostin urheiluliikkeestä polyuretaanikumisaappaat. Niissä on riittävän leveä lesti kävelyyn ja riittävä pohjan kuviointi. Käyvät kesällä ja talvella, metsässä ja kaupungissa, kävellen ja lätäkössä seisten.

      Kaupunkiin harkitsen nyt ostavani jotkut kunnolliset nilkkapituiset kumisaappaat. Kumisaapas ei jousta, joten liian siro se ei voi olla. Kun varsi on pois, tulee hengittävyyttä ja keveyttä. Tosin saattaahan siinä kaatosateella olla housunlahkeet märät polvitaipeeseen saakka.

    • Anonyymi

      Aika vaikea on löytää nykysaappaista sellaista, joka täyttäisi kaikki nuo vaatimukset. Jotkut naiselliset kukkakuvioiset kumpparit ehkä tulisi kyseeseen. Sen sijaan Nokian entisistä naisten malleista löytyisi mielestäni upeita saappaita kaikkiin tarkoituksiin: Sagat tai Dianat varsinkin punaisena tai valkoisena.

    • Anonyymi

      Hei, onko kokemuksia eri saappaiden liukkaudesta. Meillä on on kertynyt useammat hai-saappat komeron pohjalle kun ne ovat kuluneet ja tällaisilla loskakeleillä niillä vaan luistelee. Onkohan tämä yleinen ongelma, haita kuitenkin näkyy niin paljon käytössä..onko kokemusta millaiset pohjat hain tyylisissä Vikingeissä ta Tretorneissa olisi liukkautta vastaan..

      • Anonyymi

        Hait on kyllä tosi liukkaat, kun niissä on niin tasainen pohja. Tasainen pohja on hyvä esim metsässä tai syksyn kurakeleillä, kun rapa tai muu maa-aines ei kulje saappaan pohjassa sisälle niin helposti, mutta ei talvella. Talvikelillä suunnilleen kaikki kumpparit ovat kylläkin liukkaat. Minulla ei ole käyttökokemusta, mutta kun olen joskus katsonut kaupassa muiden valmistajien hain tyylisiä kumppareita, niin kyllä niissäkin on tasainen pohja eli varmaan ovat liukkaat. Itsellä on vielä tallella vanhat Tretornin Themsen saappaat. En tiedä saako niitä enää mistään, mutta niissä on selvästi karkeampi pohjakuvio kuin haissa tai vaikkapa kontioissa, joten se ei ole kaikkein liukkain saapasmalli.


      • Anonyymi

        Jos Hai saappaita käyttää usein, kuten minä kun ulkoilutan koiria, niin pohjat kuluvat parissa vuodessa aika sileäksi. Mutta samoin kuluvat kaikki kengät. Minulla onkin nyt tapa, että ostan kahden vuoden välein uudet Hai-saappaat. Vanhat saa palvella pihahommissa ja uudet vastaavasti kaupungilla.


    • Anonyymi

      Jos olet hoikkapohkeinen, Hunter Refined Creeper -saappaat ovat sinulle omiaan. Sirot, mutta vartta puoli metriä, eli hyvin pärjää suollakin.

    • Anonyymi

      Eiköhän se vanha kunnon Kontio kumisaapas ole paras vaihtoehto. On monikäyttöinen ja vieläpä erittäin hyvän näköinen ja väreissäkin löytyy.

      • Anonyymi

        Ennen oli ennen, mutta valitettavasti Nokian Kontiot valmistetaan ulkomailla ja kumin laatu pn todella huono. Mieheni osti minulle puolivuotta sitten keväällä luumun väriset kontiot ja olen käyttänyt niitä viikottain. Nyt on varsi murtunut puolesta välistä ja selvä aukko. Syksyn myötä kun tuli sateet ja kumisaappaita olisi todella tarvittu suolla, ei niillä uskalla lähteä jalkojaan kastelemaan.


    • Anonyymi

      Mielestäni Hai-saappaat täyttävät nuo kaikki kriteerit. Hait jalassa olen käynyt lähes kaikkialla. Vaikuttaa että Hait myös kaikkialla saaneet sanattoman hyväksynnän. Oikeastaan olen kuullut niistä vain pelkkiä positiivisia kommentteja. Punainen värikin saa positiivisia katseita. Näillä on käyty festarit, ravintolat kaupunki ja mökkimatkat. Ovat hyvät talvikenkinäkin, kun suomen talvet ovat vaihtelevia. Lisäksi kestävät aika hyvin kaupunkikäyttöä.
      Olen huomannut, että jos on jotkut Hai- saappaiden tyyliset, niin niitä katsotaan vähän ylimielisesti. Esimerkiksi Viking Seilas saappaat ovat ihan hienot ja vähän Hain tyyliset. Ovat kai myös laadukkaat ja kestävät. Suomessa vaan Hai on se jalkine, joka saa monien hyväksynnän kaupunkisaaåpaana. Kontio miellän ainakin itse enemmän metsä ja työsaappaiksi. Hai-saappaiden laadusta vielä sen verran, kestävät hyvin kun niitä ei säilytetä auringonpaisteessa, ja hoidetaan aina joskus kuminhoitoaineella. Lisäksi joku marjassa tai puutarhassa kyykyssä työskentely on helppo tapa pilata saappaat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3309
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      558
      3117
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2563
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2032
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1842
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      10
      1702
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      121
      1383
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1241
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    Aihe