Ei jaksa enää

Anonyymi

Mä en vain jaksa. Mulla ei ole potkua lähteä tästä suhteesta. Välillä kivaa välillä raakaa väkivaltaa. En halua että Lapset enää kokee tätä. Tuntuu että ainoa mahdollisuus on että tapan itteni,niin miehenkin on sanonut jo vuosia.. tapa ittes teet kaikille palveluksen.

10

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Soita Kriisikeskukseen ja kerro nämä asiat sinne.

    • Anonyymi

      Soita kriisipuhelimeen, saat sieltä apua itsellesi ja lapsille.
      Miksi haudot itsemurhaa, päinvastoin sinun täytyy pelastautua lasten kanssa turvalliseen elämään.
      Toimi älä jää tilanteeseen.

    • Anonyymi

      Ellei mikään muu saa sinua jaksamaan, ajattele lapsiasi.

      Sinun velvollisuusi jo yksistään vaatii sinua turvaamaan lapsillesi rauhallisen ja turvallisen kasvuympäristön. Tuon täytyy antaa sinulle energiaa ottaa tärkeimmät tavarasi ja lapsesi ja poistua kauas tuosta kauhujen pesästä. Tavaroita sinä et tarvitse, vain turvaa itsellesi ja lapsillesi.

      Ota heti tänään yhteyttä kriisikeskukseen saadaksesi selville missä lähin ensiapukoti.
      Sinne jo huomenna lastesi kanssa.

      Saatuasi lapsesi turvaan, heidän ei enää tarvitse koskaan nähdä eikä kuulla väkivaltaa kodissaan. Saat ohjeita oman asunnon hankkimiseen ja kuinka jatkaa elämääsi ilman itsemurha-ajatuksia.
      Ajatukseksesi saavat terveemmän kohteen: kuinka opettaa , hoivata, tukea ja tehdä lapsistasi henkisesti terveet ja yhteiskuntaa ja itseään kehittävät jäsenet.
      Sinä itse hyödyt tuosta ehkä kaikista eniten!

      Ja pysy miehistä kaukana - niin kauan kuin olet laillisesti lapsistasi vastuussa!

    • Anonyymi

      Onko paikkakunnallasi turvakotia? Jos on hakeudu sinne. Auttavat sinua saamaan alkuun asiat rullaamaan niin, että saat uuden alun elämälle ja lapsillesi. Yhden lyönnin jälkeen tulee aina se kolmas neljäs ja kuinka mones. Luottaa siihen, että anteeksi annat. Katkaise sä se kierre pahaan. Olet elämän arvoinen!

    • Anonyymi

      Lähde hyvä ihminen, tuollaisesta suhteesta. Tiedän kertoa kokemuksesta, että ajan myötä se vain pahenee, lapset kärsii.
      Eivät nyt ehkä oireile, mutta sen aika on edessäpäin. Suhde ei tule muuttumaan, ja jos niin hetkellisesti. Tiedän että tulet pärjäämään lastesi kanssa. Olet vielä onnellinen jos uskallat päästää irti.

    • Anonyymi

      Hei AP ketjun aloittaja,
      Oletko jo poistunut kertomastasi olosuhteesta?
      Ellet, ajattele rakas ystävä, lapsiasi. He eivät saa kokea kuvailemaasi enää sekunntiakaan kauempaa.
      Vain POISTU. Tee tuo palvelus itsellesi, lapsillesi ja yhteiskunnalle. Yhteikunnalla tulee paljon kalliimmaksi hoitaa seuraavat 50-60 vuotta henkisesti sairaita lapsiasi> aikuisia. Puhumattakaan sinusta itsestäsi!

    • Anonyymi

      Yksinhuoltajanaisia tuetaan yhteiskunnan taholta ylenpalttisesti, sulle hommataan kaikki tarvittava, kun vaan paat töppöstä toisen eteen ja marssit järjestelmän pakeille.

    • Anonyymi

      Henkistä väkivaltaa fyysisen lisäksi, tarkoitus murskata itsetunto siten, että tunnet itsesi arvottomaksi.
      Kerää kimpsut ja kampsut, ota lapset mukaan, ilmoita päiväkotiin, kouluun että nyt tuli paikkakunnan vaihto.
      Tiedot salaisiksi, estä osoitteen ja puhelinnumeron kaivelut netistä. Tee pitkän tähtäimen suunnitelma rauhassa. Ja sitten, kun äijä on poissa kotoa, toteuta lähtö. Taxi pihalle ja uusi osoite.
      Sitä ennen; pahoinpitelystä todisteet, lääkärissäkäynnit, valokuvat vammoista ja yhteys viranomaisiin, poliisille rikosilmoitus ja eropaperit vetämään jos niitä vaaditaan.
      Ja täysi kielto yhteydenpidolle, ei miehen sukulaisille yhteystietoja, miehen työkavereihin ei yhteyttä, täysi irtautuminen.
      Se on vain tehtävä, puuduta itsesi, menetettävää ei ole tässä valinnassa, jos jäät, voit kuolla seuraavana päivänä, joten helppo valita; haluatko elää vai kuolla? Suhteessa kuolet, olet jo hyvää vauhtia liukumassa vainajien puolelle, enää puuttuu vain ruumiin löytyminen. Yksikään äijä ei ole sen arvoinen, että hukkaa elämänsä.
      Sitten, kun olet päässyt eroon, uuteen osoitteeseen, lähestymiskielto voimassa, vältä netin käyttöä, seuranhakupalstoja, älä siis ryntää etsimään uutta suhdetta, koska nämä äijät kyttäävät netin palstoja, jos sieltä löytyy se ” saatanan vitun huora, joka jätti”. He ovat uskomattoman pakkomielteisiä sen suhteen, että hakattava on saatava takaisin hakattavaksi sitä ennen romanttista paskaa pukkaa vaikka kuinka paljon, ja kun on astunut loukkuun, ansaan, olet taas alkulähtökohdissa silmä mustana, kylkiluut murtuneina. Ja ihmettelet, että taasko tämä tapahtuu juuri sinulle. Äijä voi olla eri niminen, eri näköinen, mutta peruspaketti sitä samaa paskaa. Ei siis uutta suhdetta, eikä netin kautta, ei baareista, yökerhoista, ravintoloista eli paikoista joista potentiaalisesti löytyy juuri näitä pahoinpitelijöitä.

    • Anonyymi

      Älä tapa ittees vaan se mies.

    • Anonyymi

      Minä olen parisuhteessani aivan lopussa!!Mies huutaa,hänellä on 2-tyypin diabetes jota ei hoida eikä käytä lääkkeitä,kun kuulemma ei ole mitään ongelmaa..kuitenkin saa kauheita raivareita vaikkapa kaupassa ollessamme jos en ole samaa mieltä hänen kanssa...hän on kuin lapsi kun mennään kauppaan,ja hänellä on mielitekoja johtuen verensokerin vaihtelusta.Makaa sohvalle selällään ja pelaa nettipeleihin kaikki rahansa,osallistuu kuitenkin asumiskuluihin.Käy töissä,pelaa öisin ja nukkuu muka kissan takia eri huoneessa..sänkyhommat on melkein loppuneet,ei kosketa toisiimme.lähinnä yhtä riitelyä on elämä,nyt ollut kaksi viikkoa lomalla.ja nyt on ollut erityisen rankkaa...on hyvin mustasukkainen ja määräilevä,aina oikeassa.Ihmetttelen mitä olen hänessä nähnytkään aikoinani,on varmaan ollut ne vaaleanpunaiset silmälasit päässä..hänennä on ainoan siskonsa kanssa hyvin läheiset välit...äiti sekä sisko mahdollistavat peliriippuvuuden niin kuin aikoinaan alkoholin käytönkin..hyvin läheisriippuvaisia kaikki.Edes autoa ei kaveri omista,niin hyvin saanut ryssittyä elämänsä,ei tarvi kantaa vastuuta mistään,kunhan saa käyttäytyä kuin pikkupoika!Paljon on vaivoja,ja pelkoja sairauksista kaiken aikaa hänellä.Sohvastakin jousi katkennut kun makaa siinä aina.Saapa nähdä mihin tämä suhde päättyy,eroamisesta ei halua kuulla puhuttavankaan,mihinpä hän nyt menisi tästä,asunto on minun,ei olla naimisissa.Meillä ei ola fyysistä väkivaltaa enää,silloin oli kun käytti alkoholia,mutta henkistä ja uhkailua senkin edestä päivittäin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe