PÖLJYYS analyysi

Anonyymi

Pöljyys terminä on käytössä enemmän P-Suomessa havaintojeni mukaan ja erityisesti Sodankylä on pöljyys aluetta, sanan varsinaisessa merkityksessä, ei vain terminä, vaan myös monen ns. pöljän tavan vuoksi, joiden tarkastelussa ei löydy järjellistä syytä toimelle, toimille. Syy on tavallisesti se, että yhteisössä on tapana tehdä niin ja yksilö ei halua poiketa valtavirrasta joutuen ns. silmätikuksi tai muuten syrjityksi. On helppo mennä kulunutta ilmaisua käyttäen ns. massan mukana ja olla ajattelematta asioiden järjellisyyttä itse. On helppoa ulkoistaa ajattelu esim. työn kautta, koskien ns. "taviksia", joku ylempi sanoo mitä tehdään ja itse vain tekee, mitä käsketään, illalla katsotaan televisiosta hömppää esim. MTV viihdettä ja niin edelleen, ollaan yhteiskunta kelpoisia ja katu-uskottavia, kun viellä käytetään samankaltaisia vaatteita, kuin muutkin "tavikset", niin siinä meillä ja teillä "massasielu" (uusi keksimäni sana, ei löydy "kuukkelista"). Jos joku hiemankin poikkeaa tästä kaavasta käyttää esim. kumisaappaita kesät talvet, niin hän saa kuulla monet kerrat huomautuksia tavastaan. On myös olemassa virallinen pukeutumis sääntö, esim. kaikkiin ravintoloihin ei varsinkaan ennen päässyt, ellei ollut pukeutunut "oikein" oli jopa solmio pakkoja ja yksinäinen nainen ei päässyt ilman herraa sisälle. Urbaanissa katukuvassa diversiteettiä on vähän, muotinäytöksissä hulluudelle annetaan kuitenkin usein viisaan leima, nähdään monenlaista röyhelöä ja pyrstöä luomuksissa. Eli sitä pöljyyttä esiintyy eri yhteiskuntaluokissa monenlaista, diversiteetistä ei uupeloa siltä osin ja jos tarkastellaan muita yläluokan tekosia, elämän tyyliä, niin vastuu pakolaisuutta löytyy sieltä missä raha ohjaa ihmispoloa. Kun saa salkullisen rahaa ja lisää luvataan, niin ajetaan toimitusjohtajana tai muuna miehenä mitä hyvänsä pöljää agendaa. Suomessa esim. ydinvoimalat, monet kaivokset, joihin edellinen liittyy ovat näitä yläluokan pöljien, joita viisaina pidetään, suurelta kansan osalta salassa tehtäviä salapöljyyksiä, (taas uusi sana). Kukapa Sodankylän pöljä tietäisi esim. mitään Olkiluoto 3 voimalasta tai Arevasta.
On suorastaan järkyttävää huomata miten suuri osa kansaa on omaksunut maskin käytön yleisillä paikoilla ja kaikki muukin korona ja pandemia hölynpöly omaksutaan, että otettaisiin asioista itse selvää tai osattaisi ajatella itse, että onko tässä mitään järkeä, mitä tämän takana on?
Uskomattoman tyhmä kansa asuu Suomessa, se on mielipiteeni, monen asian, toiminta tavan ja muun seikan perusteella, jotka voi havaita.

196

1192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tyypillistä persua eli räksytetään, mutta mitään ei itse pystytä esittämään tilalle.
      Ainoa onnistuminen on kun koirapillin puhaltaja ilmoittaa sokeille kannattajilleen, että tehkääpä taas pari kärrynpyörää. Ja äijää jumaloivat tekee mitä käsketään ilman ommien aivojen käyttöä.

      • Anonyymi

        Minkä tilalle? aina ei tarvita jonkin tilalle mitään ja esim. hyviä energia ratkaisuja on jo kauan ollut olemassa ja niitä oikeasti viisaat ja vastuulliset ihmiset ehdottaneet, kuten aurinko, tuuli, vesi, geoterminen energia, mutta ydinvoima lobbarit pistäneet vastaan, varat tuhlattu tähän haitalliseen, kalliiseen, suureen hulluuteen.
        Maskin ja korona piikin tilalle ei tarvita mitään. Kun eletään terveesti ja vastustuskyky pysyy luonnollisena, niin se riittää elämiseen, ei tarvita kuin omaa järkeä ymmärtämään, mistä on kysymys.
        Kaivos = uraani = ydinvoimala = ydinase.
        Olkiluoto 3 nyt 11 vuotta myöhässä, piti valmistua v. 2009, 30 miljardia euroa kulunut jo rahaa, tyhmä kansa ei korviaan loksauta, veroja vain halukas maksamaan ja kaivokselle töihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä tilalle? aina ei tarvita jonkin tilalle mitään ja esim. hyviä energia ratkaisuja on jo kauan ollut olemassa ja niitä oikeasti viisaat ja vastuulliset ihmiset ehdottaneet, kuten aurinko, tuuli, vesi, geoterminen energia, mutta ydinvoima lobbarit pistäneet vastaan, varat tuhlattu tähän haitalliseen, kalliiseen, suureen hulluuteen.
        Maskin ja korona piikin tilalle ei tarvita mitään. Kun eletään terveesti ja vastustuskyky pysyy luonnollisena, niin se riittää elämiseen, ei tarvita kuin omaa järkeä ymmärtämään, mistä on kysymys.
        Kaivos = uraani = ydinvoimala = ydinase.
        Olkiluoto 3 nyt 11 vuotta myöhässä, piti valmistua v. 2009, 30 miljardia euroa kulunut jo rahaa, tyhmä kansa ei korviaan loksauta, veroja vain halukas maksamaan ja kaivokselle töihin.

        ... 30 miljardia euroa kulunut jo rahaa, tyh...

        Voisitko eritellä tuon? Taidat itse olla räksyttäjiä.

        Lue sitten tuo


        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/62b76336-7990-42d0-9351-ee6f26b9bfb3

        Siinä hiukan faktaa miksi Olkiluoto on ylivoimaisesti suurin ympäristöteko.


      • Anonyymi

        PÖLJÄ USA — PÖLJEMMÄT EU-MAAT

        tietovuoto:

        https://nyadagbladet.se/utrikes/chockerande-dokumentet-sa-planerade-usa-kriget-och-energikrisen-i-europa/

        Vihreät puolueet saavat Saksan "putoamaan ansaan".

        Erityisesti Euroopan vihreitä puolueita kuvataan helposti manipuloitaviksi, jotta ne voisivat toimia amerikkalaisen imperialismin tahdon mukaisesti.

        "Edellytyksenä sille, että Saksa joutuu tähän ansaan, on vihreiden puolueiden ja ideologioiden johtava asema Euroopassa. Saksan ympäristöliike on vahvasti dogmaattinen, ellei jopa fanaattinen liike, minkä vuoksi heidät on melko helppo saada jättämään huomiotta taloudelliset argumentit", kirjoittaa RAND. Esimerkkeinä tällaisista 'pöljistä' poliitikoista mainitaan Saksan nykyinen ulkoministeri Annalena Baerbock ja ilmastoministeri Robert Habeck.

        Suomen 'pöljät' sitä perässä mitä muut edellä.

        "Henkilökohtaisten ominaisuuksien ja ammattitaidon puutteen vuoksi voidaan olettaa, että 'pöljien' on mahdotonta myöntää omia virheitään ajoissa.

        Näin ollen riittää 'pöljille', että mediassa luodaan nopeasti kuva "Putinin hyökkäyssodasta" — ja että vihreistä 'pöljistä' tehdään innokkaita ja kovia pakotteiden kannattajia — "sotapuolue".

        Näin pakotteet voidaan ottaa käyttöön ilman esteitä."

        Baerbockin tiedetään julistaneen, että Venäjän kaasukielto pidetään voimassa myös talvella — riippumatta siitä, mitä hänen äänestäjänsä ajattelevat siitä ja mitä seurauksia siitä on Saksan väestölle.

        — Me pysymme Ukrainan rinnalla, ja se tarkoittaa, että pakotteet pysyvät voimassa myös talvella — vaikka se on hyvin vaikeaa poliitikoille", hän sanoi äskettäin Prahassa pidetyssä konferenssissa.

        "Parhaimmillaan täydellinen pysähdys"

        USA:ssa toivotaan, että Saksan ja Venäjän väliset vahingot ovat niin suuret, että maiden on mahdotonta palauttaa normaalit suhteet myöhemmin.

        "Venäjän energiatoimitusten väheneminen — parhaassa tapauksessa täydellinen katkaisu — johtaisi katastrofaalisiin seurauksiin Saksan teollisuudelle. Teollisuuden seisokit aiheuttavat puutteita valmistuksen komponenteista ja varaosista, logistiikkaketjujen romahtamisen ja ennemmin tai myöhemmin dominovaikutuksen."

        "Tämä ei ole vain murskaava isku Saksan taloudelle, vaan koko EU:n talous romahtaa väistämättä."

        USA:n yrityksille koituu vähemmän kilpailua maailmanmarkkinoilla, logistisia etuja ja pääomavirtoja Euroopasta, joiden arvioidaan hyödyttävän Yhdysvaltojen taloutta 7000—9000 miljardin dollarin verran [7—9 trillion dollars]. Lisäksi korostetaan, että monet hyvin koulutetut ja nuoret eurooppalaiset joutuvat muuttamaan Yhdysvaltoihin.


    • Anonyymi

      "Maskin ja korona piikin tilalle ei tarvita mitään."

      No mitä tuokin tarkoittaa.
      Sehän tarkoittaa lauseen mukaan tätä, kun käytät maskia ja otat piikin, niin olet turvssa koronalta.

      • Anonyymi

        Persut ei usko koronaviruksen olemassaoloon mutta salaliittoihin ne kyllä uskoo.


    • Anonyymi

      Enpä tiennyt, että maskien mukana saa annoksen morgelloneja. Ei mennyt hukkaan tämäkään päivä.
      Ai pahus. Nyt pitää ostaa mikroskooppi. Ja jostain niitä tikkuja.
      Ilmeisesti vanhoja 4g-morgelloneja, kun näkyvät tavallisella mikroskoopilla. 5g-versiot näkyvät vain elektronimikroskoopilla.
      Duodecimin Terveyskirjaston artikkelin mukaan Morgellonin tauti on suomennettuna syöpälaisharhaluulo eli akarofobia. Yksi tämän sairauden nimi on Ekbomin oireyhtymä.
      Tavataan usein toissijaisena sairautena hypokondriasta kärsivillä.

    • Anonyymi

      Ehkäpä suomalaiset kokevat uuvuttavana loputtoman itse-ehostuksen ja pyrkyrimäisen individualismin. Parempi mennä virran mukana ja säästää voimansa itsetutkiskeluun ja viisauden kartuttamiseen. Pöljä voikin olla salaviisas.

    • Anonyymi

      Pitää pysyä kotonaan turvassa, jos niin pelottaa.
      Voitte siellä siten pitää vaikka 5 maskia päällekkäin.

    • Anonyymi

      Martinlaakson Nesteen myyjä käy maskittoman kimppuun
      Donate

      113,410 näyttökertaa

    • Anonyymi

      Juristin neuvot

      Yhdenvertaisuuslain lähtökohtana on se, että sikäli kuin jossakin liike- tai toimitilassa edellytetään maskin (tai muun hengityssuojaimen) käyttöä, tämän tilan haltijan tulisi järjestää mahdollisuus myös maskittomaan asiointiin. Tämä on Yhdenvertaisuusvaltuutetun kanta ja perustuu siihen, että joillekin ihmisille maskin käyttäminen on vamman tai sairauden johdosta kohtuuttoman vaikeaa tai mahdotonta, ja palvelun epääminen tällaiselta henkilöltä täyttää lähtökohtaisesti Yhdenvertaisuuslain 3 luvun 8 §:n mukaisen syrjinnän määritelmän. Laki kieltää syrjinnän

    • Anonyymi

      Maskipakko on lain vastaista, koska ihmisellä voi aina olla jokin terveydellinen syy olla käyttämättä maskia.



      Esimerkiksi halu hengittää kunnolla. Tosin sinun ei tarvitse alkaa sen tarkemmin asiaa selittämään.



      Kauppa ei myöskään saa alkaa vaatimaan sinulta mitään terveys- yms. todistuksia.



      Tämä käy selväksi koronarealistien ohjeista, jotka voit myös tulostaa itsellesi ja tarjota kaupan tyhmille vartijoille.

    • Anonyymi

      Sopulit

      Suurin osa ihmisistä ei osaa itse muodostaa itsenäisesti omia mielipiteitään, vaan he tekevät sopulimaisesti aina mitä joku muu tekee, oli se sitten kuinka typerää tahansa. He kulkevat orjamaisesti maski naamalla ja antavat korona-anaalinäytteen vain media siihen kehottaa.

      He eivät kyseenalaista virallisia väitteitä, vaikka kukaan ei kuole väitettyyn tappavaan kulkutautiin tai pandemiaan ja oikeastaan kenelläkään ei edes ole sellaista. He tekevät aina mitä joku riittävän vaikutusvaltainen ja radikaali taho ohjaa tekemään.

    • Anonyymi

      "Pari viikkoa sitten Biden vahvisti allekirjoituksellaan yhteensä noin 1,9 biljoonan dollarin veroisen elvytyskokonaisuuden, johon sisältyneet koronashekit on jo postitettu kansalaisille."

      Eli jenkeissä luodaan rahaa tyhjästä ja sitä jaellaan ilmaiseksi. Muistuuko mieleen kasaarisionistien luoma lama viime vuosisadan alussa? Siinä Saksan talous romahti hyperinflaatioon juuri siksi, että rahaa luotiin liikaa.

    • Anonyymi

      – Lähden siitä, ettei valtioneuvoston jäseniltä alkaen pääministeristä tarvitse odottaa sitä, että he ovat oikeudellisten asioiden asiantuntijoita. Eikä varsinkaan sitä, että he osaavat kirjoittaa pykäliä ja laatia säädösteknisesti oikeanlaisia lakeja.

      Ministerien pitää Ojasen mielestä pystyä luottamaan siihen, että heidän ympärillään oleva virkakunta kykenee tarjoamaan sellaista oikeudellista osaamista, joka pysyy ainakin kohtuullisesti peruslain sallimalla kentällä.

      – Nyt mentiin sen verran pahasti kartalta ulos, että on pakko kysyä, miten meillä toimii laillisuusvalvonta eli valtioneuvoston oikeuskanslerin harjoittama laillisuusvalvonta.

      Ojanen muistuttaa, että oikeuskanslerin tehtävä on katsoa sen perään, että valtioneuvoston toiminta on lainmukaista. Erityisesti on syytä katsoa sitä, että se on perustuslain ja perus- ja ihmisoikeuksien mukaista.
      -
      Mietin vain mikä ukkeli tämä
      Oikeuskansleri Tuomas Pöysti .Onko oikein ajantasalla ....

    • Anonyymi

      Tiesitkö että:

      Uutisissa ilmoitetut tapaukset eivät ole tautitapauksia vaan positiivisia testituloksia. Lukuisat asiantuntijat ovat todenneet käytetyn testin täysin epäluotettavaksi (Portugalissa tämä on myös oikeudessa vahvistettu).
      Luvut koronan aiheuttamista kuolemista ovat todellisuudessa koronaan liittyviä kuolemia – toisin sanoen kuolemia, joihin kytkeytyy tällainen epäluotettava testitulos. Ei ole siis osoitettu, että nämä tilastoidut kuolemat ovat koronan aiheuttamia.
      Tuhannet lääkärit, sairaanhoitajat ja asianajajat ympäri maailmaa ovat liittoutuneet vastustamaan ihmisarvoja polkevia koronatoimenpiteitä ja vakavia haittoja aiheuttavia rokotteita, joissa on kiinni miljardeja euroja.

    • Anonyymi

      Pitää pysyä kotonaan turvassa, jos niin pelottaa.
      Voitte siellä siten pitää vaikka 5 maskia päällekkäin.

      Älkää tulko kauppoihin

    • Anonyymi

      Kyllä se joku tuo portaille sitä pötyä, pitää vain vähän maksaa.

      Eli pysykää poissa te jotka pelkäätte jotain flunssaa.

    • Anonyymi

      Aloituskommentti on kyllä aivan OK.

      • Anonyymi

        On suorastaan järkyttävää huomata miten suuri osa kansaa on omaksunut maskin käytön yleisillä paikoilla ja kaikki muukin korona ja pandemia hölynpöly omaksutaan, että otettaisiin asioista itse selvää tai osattaisi ajatella itse, että onko tässä mitään järkeä, mitä tämän takana on?


    • Anonyymi

      On se näköjään niin, että kun alkaa elää yhdeksättä vuosikymmentään, niin jo pitkään orastanut höppänyys puhkeaa kukkaan. Ei juuri päivää mene ilman, että töpeksii jotakin.

      • Anonyymi

        Menin kirjastoon. Tuli tarve ulostaa, joten vessaan. Istuin pöntölle nauttimaan ja väänsin siinä ihan kelpo paskat. Samalla luin Sartren kirjaa inho. Mainio kirja ja istuinkin aika pitkään lukemassa.

        Sitten tuli aika pyyhkiä peräaukko, paska oli vielä erityisen vetelää ja sitkeää joten sitä oli tarttunut lujasti takamukseen. Ja yllätys, ei paskapaperia! Mietin mitä tehdä. Ei ollut edes nenäliinaa taskussa.

        Ei auttanut kun repäistä pari sivua Sartren klasikkoteoksesta. Repäisin vain etusivun -ja taka, joilla ei ole tarinaa edistävää sisältöä.

        Toivoisin, että pidettäisi huoli siitä, että huusissa on ihan sontapaperia. Tiedän kyllä, että paperia varastetaan. Ehdotankin, että eriöihin laitetaan turvakamerat jotta saadaan nämä paskapaperivarkaat kiinni!.

        51

        143

        1

        Äänestä

        Kommentoi

        Jaa
        Vastaukset
        Vanhimmat

        Anonyymi (
        Kirjaudu
        /
        Rekisteröidy
        )
        5000
        Kirjoita kommentti...
        Lähetä

        Anonyymi
        07.03.2021 14:35

        Kuka paperia varastaa, ei ainakaan riippiläiset? 😵


        Äänestä

        Kommentoi

        Anonyymi
        07.03.2021 14:42

        olen lukenut ton kirjan aika nuorenakin kuin sinä
        en muista paljoa, mutta ihan lukukelpoinen paperinippu
        karja aivan kaikessa!!!


        Äänestä

        Kommentoi

        Anonyymi
        07.03.2021 14:42

        kirja aivan kaikessa


        Äänestä

        Kommentoi

        Anonyymi
        07.03.2021 14:44

        Vihreiden eli vasemmiston puoluekokous menossa. Monikulttuuri on rikkUS.
        https://www.youtube.com/watch?v=jmThPHlDia0


        Äänestä

        Kommentoi

        Anonyymi
        08.03.2021 10:40

        ano14:44 miksi persun pitää aina ja joka kerta siirtää maalia? Kertokaa syy persut.


        Äänestä

        Kommentoi

        Anonyymi
        07.03.2021 14:44

        miehellä aina taskussa on jotakin...
        mulla aina paperin palanen
        lompakossa vanha kuitti kvittu

        mcgyver mitä tekisi?
        tuli mieleen kastaa kättä huuhtoutuvaan veteen ja pyyhkiä kädellä aanusta
        ellei syventyä pönttöön ja huuhtoa riittävästi
        suomalais-japanilainen veskis


        Äänestä

        Kommentoi

        Anonyymi
        07.03.2021 14:46

        tavallisempi on käydä lavuaarilla pesemässä suoraan hanalla

        tai onko sodankylässä kesän heiniä varastossa


        Äänestä

        Kommentoi

        Anonyymi
        07.03.2021 14:47

        Anonyymi kirjoitti:
        tavallisempi on käydä lavuaarilla pesemässä suoraan hanalla

        tai onko sodankylässä kesän heiniä varastossa

        meet ulos ja pyyhit lumella


        Äänestä

        Kommentoi

        Anonyymi
        07.03.2021 14:47

        kylmä lumi saattaa tuntua tulikuumalta anuksessa


        Äänestä

        Kommentoi

        Anonyymi
        07.03.2021 14:53

        Yleensä, ellei paperia ole jätän pyyhkimättä, kaupassa tai virastoissa asioidessa, katselen nenien väristelyjä kun etsivät hajun kohdetta.


        Äänestä

        Kommentoi

        Anonyymi
        07.03.2021 14:57

        Suosittelen paperiksi Kalle Päätalon tuotantoa, siinnä sitä kuulkaa riittää paperia 🥺


        Äänestä

        Kommentoi

        Anonyymi
        07.03.2021 15:13

        Teeskentelee olevansa riipiläinen, vaikkei olekaan.


        Äänestä

        Kommentoi


    • Anonyymi

      Menin kirjastoon. Tuli tarve ulostaa, joten vessaan. Istuin pöntölle nauttimaan ja väänsin siinä ihan kelpo paskat. Samalla luin Sartren kirjaa inho. Mainio kirja ja istuinkin aika pitkään lukemassa.

      Sitten tuli aika pyyhkiä peräaukko, paska oli vielä erityisen vetelää ja sitkeää joten sitä oli tarttunut lujasti takamukseen. Ja yllätys, ei paskapaperia! Mietin mitä tehdä. Ei ollut edes nenäliinaa taskussa.

      Ei auttanut kun repäistä pari sivua Sartren klasikkoteoksesta. Repäisin vain etusivun -ja taka, joilla ei ole tarinaa edistävää sisältöä.

      Toivoisin, että pidettäisi huoli siitä, että huusissa on ihan sontapaperia. Tiedän kyllä, että paperia varastetaan. Ehdotankin, että eriöihin laitetaan turvakamerat jotta saadaan nämä paskapaperivarkaat kiinni!.

      51

      143

      1

      Äänestä

      Kommentoi

      Jaa
      Vastaukset
      Vanhimmat

      Anonyymi (
      Kirjaudu
      /
      Rekisteröidy
      )
      5000
      Kirjoita kommentti...
      Lähetä

      Anonyymi
      07.03.2021 14:35

      Kuka paperia varastaa, ei ainakaan riippiläiset? 😵


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      07.03.2021 14:42

      olen lukenut ton kirjan aika nuorenakin kuin sinä
      en muista paljoa, mutta ihan lukukelpoinen paperinippu
      karja aivan kaikessa!!!


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      07.03.2021 14:42

      kirja aivan kaikessa


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      07.03.2021 14:44

      Vihreiden eli vasemmiston puoluekokous menossa. Monikulttuuri on rikkUS.
      https://www.youtube.com/watch?v=jmThPHlDia0


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      08.03.2021 10:40

      ano14:44 miksi persun pitää aina ja joka kerta siirtää maalia? Kertokaa syy persut.


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      07.03.2021 14:44

      miehellä aina taskussa on jotakin...
      mulla aina paperin palanen
      lompakossa vanha kuitti kvittu

      mcgyver mitä tekisi?
      tuli mieleen kastaa kättä huuhtoutuvaan veteen ja pyyhkiä kädellä aanusta
      ellei syventyä pönttöön ja huuhtoa riittävästi
      suomalais-japanilainen veskis


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      07.03.2021 14:46

      tavallisempi on käydä lavuaarilla pesemässä suoraan hanalla

      tai onko sodankylässä kesän heiniä varastossa


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      07.03.2021 14:47

      Anonyymi kirjoitti:
      tavallisempi on käydä lavuaarilla pesemässä suoraan hanalla

      tai onko sodankylässä kesän heiniä varastossa

      meet ulos ja pyyhit lumella


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      07.03.2021 14:47

      kylmä lumi saattaa tuntua tulikuumalta anuksessa


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      07.03.2021 14:53

      Yleensä, ellei paperia ole jätän pyyhkimättä, kaupassa tai virastoissa asioidessa, katselen nenien väristelyjä kun etsivät hajun kohdetta.


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      07.03.2021 14:57

      Suosittelen paperiksi Kalle Päätalon tuotantoa, siinnä sitä kuulkaa riittää paperia 🥺


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      07.03.2021 15:13

      Teeskentelee olevansa riipiläinen, vaikkei olekaan.


      Äänestä

      Kommentoi

    • Anonyymi

      Rohkaisun sana Herran kansalle
      1.
      - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
      2.
      Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
      3.
      Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
      4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
      5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
      6.
      Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
      7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
      8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
      9.
      Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
      10.
      Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
      11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
      Jumalan suuruus ja kaikkivalta
      12.
      Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
      13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
      14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
      15.
      Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
      16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
      17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
      18.
      Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
      19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
      20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
      21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
      22.
      Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
      23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
      24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
      25.
      - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
      26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
      27.
      Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiastani ei Jumala välitä.
      28.
      Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa.
      29. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa.
      30. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat,
      31. mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.

      • Anonyymi

        Rohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.
        - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiastani ei Jumala välitä.
        28.
        Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa.
        29. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa no voimaahanse onlla pitää.
        30. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat,
        31. mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.
        - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiastani ei Jumala välitä.
        28.
        Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa.
        29. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa no voimaahanse onlla pitää.
        30. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat,
        31. mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.

        Rohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.
        - Mihin te minua vertaisitte? En mithän.Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiastani ei Jumala välitä.
        28.
        Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa.
        29. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa.
        30. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat,
        31. mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.
        - Mihin te minua vertaisitte? En mithän.Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiastani ei Jumala välitä.
        28.
        Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa.
        29. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa.
        30. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat,
        31. mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.

        Rohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.
        - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiastani ei Jumala välitä.
        28.8865
        Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa.
        29. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa.
        30. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat,
        31. mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.
        - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiastani ei Jumala välitä.
        28.8865
        Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa.
        29. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa.
        30. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat,
        31. mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.

        Rohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.0983
        - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiastani ei Jumala välitä.
        28.
        Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa.
        29. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa.
        30. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat,
        31. mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.


    • Anonyymi

      Kriminologi tutki: ”Mustien kokema poliisivaino” on median luoma valhe

      Professori Jukka Savolainen toteaa, että valtamedia ja akateemista maailmaa panttivankinaan pitävät aktivistit ovat luoneet valheellisen mielikuvan "mustien kohtaamasta poliisiväkivallasta".

    • Anonyymi

      Jopa ”kansallismielinen” hallittu oppositio osoitti kunnioitusta Floydia kohtaan. Perussuomalaisten johtaja Jussi Halla-aho rankaisi kansanedustaja Ano Turtiaista, kun tämä oli rohjennut laskea leikkiä pyhimykseksi nostetun Floydin kustannuksella. Halla-aho tai kukaan muukaan kosher-konservatiivi ei ole kuitenkaan osoittanut solidaarisuutta Timpalle tai muille poliisin surmaamille valkoisille.

    • Anonyymi

      Tilastot myös osoittavat, että valtamedia (joka on Yhdysvalloissa tiukassa juutalaiskontrollissa) todellakin pyrkii aivopesemään ihmisiä rotukysymyksissä. Georgian valtionyliopiston tutkimuksessa selvitettiin, että media uutisoi yhdeksän kertaa enemmän poliisin tappamista mustista kuin valkoisista.

    • Anonyymi

      Savolainen kummastelee myös Yhdysvaltojen akateemista maailmaa, jossa ”väärät mielipiteet” pyritään tukahduttamaan riippumatta siitä, mikä tieteellinen totuus on. Kulttuurimarxistit ovat hyökänneet armottomasti jopa Fryeriä vastaan tämän tutkimustulosten vuoksi, vaikka Fryer itsekin on musta!

      ”Tämä on huolestuttava trendi. Tieteellisen keskustelun tavoite on totuus, ei poliittisen ideologian kannattaminen. On kuvaavaa, että ainoastaan afroamerikkalaiset intellektuellit, kuten Fryer, rohkenevat kyseenalaistaa vallitsevia uskomuksia. Heitä on vaikeampi leimata rasisteiksi”, Savolainen toteaa

    • Anonyymi

      Pöljä
      Kylä Suomessa
      Pöljä on kylä ja taajama Pohjois-Siilinjärvellä valtatie 5:n varrella, Pöljänjärven ja Pitkäjärven rannoilla. Asutusta Pöljällä tiedetään olleen jo viisituhatta vuotta sitten. Tätä keramiikkatyyppiä löydettiin Suomesta ensimmäisenä juuri Pöljältä, siksi sitä sanotaan Pöljän

    • Anonyymi

      Pöljä tarkoittaa samaa kuin typerä, hölmö, pöhkö, pölhö tai tollo. Sanan kirjallinen ensiesiintymä on Lönnrotin sanakirjassa vuodelta 1880. Sana on siis verrattain nuori. Murteissa sanan esiintymisalue on Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa ja Peräpohjola sekä näiden lähialueet.

      Sanan alkuperästä ei ole tietoa, mutta sana liittyy selvästi samaan luovaan sanailukenttään kuin pöhkö, pöhlö, pölhö, pöllö, pölvästi (esiintyy kirjallisesti jo vuonna 1745 Jusleniuksen sanakirjassa, levikkialue lähinnä länsimurteissa) sekä pölvänä.

      • Anonyymi

        Elikkä siis pöliyys-analyysi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elikkä siis pöliyys-analyysi.

        Eli taas uusi termi. Oikein mejän murthella.


      • Anonyymi

        no sama se vain pölhö-kustille. Sillä on omat probleemansa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no sama se vain pölhö-kustille. Sillä on omat probleemansa

        Korj. Pölhö-kustaa!


    • Anonyymi

      On se näköjään niin, että kun alkaa elää yhdeksättä vuosikymmentään, niin jo pitkään orastanut höppänyys puhkeaa kukkaan. Ei juuri päivää mene ilman, että töpeksii jotakin.

      Suurimmalla osalla se alkaa heti syntymän jälkeen. Pahenee tietenkin vnahetessa.

    • Anonyymi

      Savolainen vahvistaa, että jopa konservatiivit ovat nielleet kulttuurimarxistien valheellisen tarinan poliisin vainoamista mustista. Yhdysvalloissa tehtiin helmikuussa kysely siitä, kuinka suuren osan poliisin ampumista ihmisistä vastaajat arvelivat olevan mustia. Naurettavimman vastauksen antoivat ennalta-arvattavasti liberaalit, joiden mukaan luku on noin 60 prosenttia. Myös konservatiivit olivat kuitenkin täysin hakoteillä vastatessaan keskimäärin 40 prosenttia. Todellinen luku on nimittäin vain 25 prosenttia.

    • Anonyymi

      Afrikan viidakoissa poliisit eivät ammu tummia käkkäräpäitä niinkään herkästi.

    • Anonyymi

      Syy on tavallisesti se, että yhteisössä on tapana tehdä niin ja yksilö ei halua poiketa valtavirrasta joutuen ns. silmätikuksi tai muuten syrjityksi. On helppo mennä kulunutta ilmaisua käyttäen ns. massan mukana ja olla ajattelematta aOn helppoa ulkoistaa ajattelu esim. työn kautta, koskien ns. "taviksia", joku ylempi sanoo mitä tehdään ja itse vain tekee, mitä käsketään, illalla katsotaan televisiosta hömppää esim. MTV viihdettä ja niin edelleen, ollaan

    • Anonyymi

      Kirjoittaminen on taitolaji.
      Tietenkin siihen tarvitaan myös tietoa jne.
      Älykkyyttä tietenkin etupäässä.

      Joillekin se on helppoa.

    • Anonyymi

      Vapaaksi koronasta – tukahdutusstrategia, nyt! -kansalaisaloite on hyväksytty ja allekirjoitettavissa oikeusministeriön palvelussa. Antakaa äänenne kuulua. Allekirjoittakaa & jakakaa!

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/8215

      Koronalle ja jatkuville rajoituksille on vaihtoehto. Tukahdutusstrategia sisältää tukahduttamisen sekä tiukan rajakontrollin valvottuine karanteeneineen: molemmat ovat välttämättömiä kestävien tulosten saavuttamiseksi. Suomessa paluu lähes tavalliseen arkeen ja elinkeinojen harjoittamiseen on kiinni vain poliittisesta tahdosta. Nyt on kyse siitä, millaista täällä on elää lähivuosina.

    • Anonyymi

      Pöljyys-diagnoosi tarkoittaa päätelmää.....

      Diagnoosi tarkoittaa oireiden perusteella tehtyä päätelmää oireiden aiheuttajasta sairaudesta. Diagnoosien tekoon on kehitelty 1990-luvulta lähtien tietokoneohjelmia, sillä diagnosointi on osittain myös loogista päättelyä.

    • Anonyymi

      Sodankylästä alkaa lähtemään porukka jo huonommassakin päästä pois.
      Parhaasta päästä olevat onkin lähtenyt jo ajat sitten.
      Ainoastaan semmoset työikäiset jää paikkakunnalle jotka jonkun alkoholismin huumeongelmien tai pälli ongelmien takia pysty mihinkään lähtemäänkään.

    • Anonyymi

      En ole taikauskoinen, mutta koskaan aamulla kun nousen vuoteesta en laske jalkaani maahan parittoman minuutin näkyessä herätyskellossani.

    • Anonyymi

      No noin vuonna 2060 eläkeläisten määrä ylittää työssäkäyvien määrän. Mielenkiintoista sikäli, että samalle vuodelle Newton ennusti maailmanlopun. Jotkut onnekkaat saavat siis työskennellä maailmanloppuun asti.

    • Anonyymi

      ohkaisun sana Herran kansalle
      1.
      - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
      2.
      Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
      3.
      Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
      4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
      5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
      6.
      Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
      7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
      8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
      9.
      Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
      10.
      Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
      11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
      Jumalan suuruus ja kaikkivalta
      12.
      Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
      13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
      14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
      15.
      Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
      16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
      17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
      18.
      Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
      19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
      20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
      21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
      22.
      Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
      23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
      24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
      25.0983
      - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
      26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
      27.
      Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiastani ei Jumala välitä.
      28.
      Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa.
      29. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa.
      30. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat,
      31. mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      04.04.2021 11:58
      UUSI

      Kriminologi tutki: ”Must

    • Anonyymi

      ohkaisun sana Herran kansalle
      1.
      - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
      2.
      Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
      3.
      Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
      4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
      5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
      6.
      Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
      7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
      8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
      9.
      Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
      10.
      Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
      11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
      Jumalan suuruus ja kaikkivalta
      12.
      Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
      13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
      14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
      15.
      Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
      16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
      17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
      18.
      Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
      19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
      20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
      21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
      22.
      Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
      23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
      24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
      25.0983
      - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
      26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
      27.
      Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiastani ei Jumala välitä.
      28.
      Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa.
      29. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa.
      30. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat,
      31. mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      04.04.2021 11:58
      UUSI

      Kriminologi tutki: ”Mustaa

      • Anonyymi

        Sitä on näköjään golkatalla käväisty aasialla ratsastamassa vai mikä kohtaus tuo?


    • Anonyymi

      Oikeusministeriön muistio valmiuslain käyttöönotosta vahvistaa kuvaa siitä, ettei poikkeuksellisten toimivaltuuksien käyttöönottoon ole ohituskaistaa. Hallitus joutui aiemmin perääntymään suunnitelmastaan ottaa valmiuslain pykäliä osittain käyttöön jo ennen varsinaisen asetuksen antamista eduskunnalle. Äkkijarrutuksen syynä oli oikeusoppineilta tullut arvostelu, joka saa tukea STT:n pyytämästä muistiosta.

      • Anonyymi

        Raju jälkipyykki lausunnosta jatkuu – Professori: ”Miksi ohjasitte perustuslakivaliokunnan kokonaan ulos kartalta?”

        Jälkipyykki perustuslakivaliokunnan (PeV) lausunnossa, jolla se tyrmäsi hallituksen esityksen liikkumisrajoituksista vakavan koronatilanteen vuoksi, jatkuu.
        DEMOKRAATTI
        Demokraatti

        Kansainvälisen oikeuden ja ihmisoikeuksien professori Martin Scheinin on penkonut asiantuntijalausuntonsa ja hänen syyttävä sormensa osoittaa oikeusasiamiehen kansliaan.

        Scheinin käytännössä epäilee, että oikeusasiamiehen lausunto olisi aiheuttanut sen, että perustuslakivaliokunta arvioi hallituksen esitystä kokonaan väärältä pohjalta.

        – PeV teki ison virheen kun se a) sivuutti HE:n 1 §:n tarkoituksen väestön suojaamisesta tappavalta ja vammauttavalta tartuntataudilta ja sen takia b) käytti väärää vaakaa toimien välttämättömyyden ja oikeasuhtaisuuden arvioinnissa, Scheinin kirjoittaa pitkässä tviittiketjussaan.

        Kun valiokunnan lausunto valmistui 31.3., Scheinin sanoo ihmetelleensä heti sen kohtia, joissa hallituksen esityksen säännös lain tarkoituksesta oli hänen mielestään ensin sivuutettu ja sitten todettu ehdotetut toimet epäsuhtaisiksi valiokunnan valitsemaan huomattavasti kevyempään tarkoitusperään verraten-

        – PeV lukee esitystä ikään kuin sen ”keskeisin tarkoitus” olisi tiettyjen kokoontumisten rajoittaminen. Mutta lakiehdotuksessa on paljon kunnianhimoisempi tarkoitus (1 §), jossa keskiöön on vihdoin nostettu kuolemien estäminen. Oikeasuhtaisuuden tulisi asettua sen perusteella, Scheinin kirjoitti tuolloin.

        – Kun sitten luin PeV:n pöytäkirjan huomasin että ao kohdat olivat tulleet lausuntoon kokouksessa, siis kansanedustajien muutosehdotuksina valiokuntaneuvoksen pohjaan. Tein tästä liian yksioikoisen päätelmän, että PeV oli unohtanut oikeudellisen roolinsa ja ryhtynyt politikoimaan, hän kirjoittaa tänään.

        Scheininin näkemuksen mukaan valiokunta ei politikoinut niin, että sen jäsenet olisivat ilman mitään tukea kuultujen asiantuntijoiden lausunnoissa.

        – Tarina ei lopu tähän. Enkä sulje pois, etteikö joku PeV:n jäsen olisi politikoinut haluamansa lopputuloksen ajamiseksi. Mutta jos asiassa oli politikointia, se saattoi tukeutua ainakin yhteen oikeudelliseen asiantuntijalausuntoon. Siis kenen? Eduskunnan oikeusasiamiehen (EOA), Scheinin lataa.

        Scheininin mukaan EOA:n lausunto oli alusta loppuun rakennettu perusoikeuksien normaaliolojen rajoitustestin ympärille.

        – Tietenkään esitys ei voisi läpäistä tuota vaatimustasoa, ja juuri siksi se annettiinkin perusoikeuspoikkeuksia poikkeusoloissa koskevan perustuslain 23 §:n nojalla.

        Eduskunnan oikeusasiamiehen lausunnon ovat allekirjoittaneet oikeusasiamies Petri Jääskeläinen ja kansaliapäällikkö Matti Marttunen. Sinänsä on huomattava, että lausunto on yksi kymmenien muiden lausuntojen joukossa ja lopulta perustusvaliokunta tekee päätöksensä itsenäisesti. Scheinin kuitenkin osoittaa voimakasta kritiikkiä juuri tätä yhtä lausuntoa kohtaan.

        – Yllättävänä asianhaarana pidän, että EOA:n lausunnon laati kansliapäällikkö Matti Marttunen ensimmäisenä kuukautenaan tässä tehtävässä siirryttyään siihen PeV:n ns. ykkösvaliokuntaneuvoksen tehtävästä. PeV kuuli häntä kokouksessaan ja ilmeisesti luotti. Marttunen oli korona-ajan vastannut PeV:n mietintöjen ja lausuntojen laadinnasta valmiuslain tai PL 23 §:n asioissa. Nyt hän laati PeV:lle lausunnon, joka on perustavalla tavalla virheellinen: se hyppää ulos poikkeusolojen kartalta heti ensimmäisellä sivullaan eikä palaa sinne, Scheinin kirjoittaa ja vaatii kirjoituksessaan Jääskeläiseltä ja Marttuselta selitystä lausunnosta.

        – Miksi ohjasitte perustuslakivaliokunnan kokonaan ulos kartalta, jota käytetään suunnistettaessa poikkeusoloissa, perusoikeuksia rajoittaen tai niistä sallitusti poiketen? Scheinin kysyy.

        Scheinin tviittiketju on luettavissa tästä:

        22/Oikeudellisen legitimaation tälle antoi eduskunnan oikeusasiamies, unohtamalla perustuslain 23 §:n poikkeusolosäännöksen. Asia ei törmännyt perustuslakiin vaan perustuslain kokonaisuuden sivuuttamiseen. Kun ollaan metsässä, saatetaan mennä päin puuta.


    • Anonyymi

      Hevosmiehetkö ne sotkee näitä keskusteluåalstoja.

    • Anonyymi

      Aloitusviesti on harvinaista kyllä täällä.
      Asiaa.
      LiekköJeesiöstä lähetetty.
      Asiaa kuitenkin. Olkoot vaikka Riipistä.
      Pyyhkimättömyys ei tekstiä huononna.

      • Anonyymi

        Aivomme on rakennettu siten, että näemme enemmän negatiivisia asioita ja virheitä kuin hyvää. Ajatteluaan voi kuitenkin muokata yksinkertaisella tavalla myönteisemmäksi: keskity siihen, mikä on hyvin, ei siihen, mikä on huonosti!


    • Anonyymi

      Hyvät analyysit ovat kyllä aina piristäviä poikkeuksia näihin kopioihin.
      Se onkin taitolaji tämä kirjoittaminen.
      Pöljyys-analyysi on kyllä ihan hyvä termi.
      Terv. Yks pöljä.

      • Anonyymi

        Olipa pöljä kommentti. No sehän tulikin pöljältä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipa pöljä kommentti. No sehän tulikin pöljältä.

        Näin on. Tässä tulee nyt jo kolmas pöljä.

        Pöljä pyyhkii.
        Riipissä ei ole siis pöljiä lainkaan.


      • Anonyymi

        Kommunistinen terveystarkastaja yritti polpon voimin tunkeutua kirkkoon, mutta pastori hääsi heidät pois.


    • Anonyymi

      Koronarokotuksen haitat aaattavat ilmetä vasta vuosienkin päästä.

      Viestien sensurointi ei poista totuutta.
      Totuus velvoittaa.

      • Anonyymi

        ohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he hänkuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.0983
        - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiast


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he hänkuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.0983
        - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiast

        ohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.0983
        - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaamme katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiast


    • Anonyymi

      ohkaisun sana Herran kansalle
      1.
      - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
      2.
      Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
      3.
      Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
      4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
      5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
      6.
      Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
      7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
      8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
      9.
      Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
      10.
      Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
      11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
      Jumalan suuruus ja kaikkivalta
      12.
      Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
      13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
      14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
      15.
      Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
      16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
      17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
      18.
      Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
      19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
      20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
      21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
      22.
      Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
      23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
      24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli vie heidät mukaansa kuin oljenkorret.
      25.0983
      - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.pirei
      26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
      27.
      Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiast

      • Anonyymi

        ohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli viepii heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.0983
        - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiast


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ohkaisun sana Herran kansalle
        1.
        - Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne.
        2.
        Puhukaa lempeästi Jerusalemille ja kertokaa sille, että sen pakkotyö on päättynyt, että sen syyllisyys on sovitettu, sillä kaksin verroin on Herran käsi sitä kurittanut kaikista sen synneistä.
        3.
        Ääni huutaa: - Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
        4. Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot!
        5. Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. Näin on Herra puhunut.
        6.
        Ääni sanoo: - Julista! Ja minä kysyn: - Mitä minun pitää julistaa? - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka!
        7. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset.
        8. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti.
        9.
        Nouse korkealle vuorelle, Siion, ilosanoman tuoja! Korota äänesi, Jerusalem, ilosanoman saattaja! Korota äänesi, älä pelkää! Julista Juudan kaupungeille: - Teidän Jumalanne tulee!
        10.
        Itse Herra tulee suuressa voimassaan, hän hallitsee vahvalla kädellään. Hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa laumaa, jonka on omakseen hankkinut,
        11. paimenen lailla hän kaitsee sitä, omin käsin hän kokoaa sen yhteen. Karitsoita hän kantaa sylissään, emolampaita hän ohjailee eteenpäin.
        Jumalan suuruus ja kaikkivalta
        12.
        Kuka mittasi kourallaan meren vedet, kuka kämmenensä leveydellä taivaat? Kenen mittakuppiin mahtui kaikki maan tomu, kenen vaaka punnitsi vuoret ja kukkulat?
        13. Kuka on ohjannut Herran henkeä, kuka neuvonut ja opettanut häntä?
        14. Kenen kanssa hän on neuvotellut, kuka on antanut hänelle ohjeita? Kuka on johtanut hänet oikeuden poluille ja opettanut häntä, kuka osoittanut hänelle viisauden tien?
        15.
        Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa'assa. Meren saaret painavat hiekkajyvän verran.
        16. Libanonin metsät eivät riittäisi uhritulen polttopuiksi eivätkä kaikki sen eläimet Herralle uhriksi.
        17. Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää.
        18.
        Mihin te vertaisitte Jumalaa, mikä voisi häntä kuvata?
        19. Patsasko? Senhän mestari valaa, ja kultaseppä päällystää sen kullalla ja takoo sille hopeiset ketjut. He auttavat toinen toistaan ja sanovat toisilleen: "Pidä kiinni!" Ja takoja auttaa kultaseppää, vasaranheiluttaja alasinmiestä. Hän sanoo saumasta: "Nyt on hyvä", ja vahvistaa sen niiteillä, ettei se liiku.1
        20. Jonka varat eivät riitä suuriin kustannuksiin, hän valikoi vain kappaleen lahoamatonta puuta ja etsii käsiinsä taitavan mestarin veistämään patsaan, joka pysyy tukevasti pystyssä.
        21. Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet, eikö teille ole kerrottu tätä alusta alkaen? Ettekö ole oppineet ymmärtämään, miten maailma on saanut alkunsa?
        22.
        Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja. Hän leväytti auki taivaan kuin kankaan ja jännitti sen kuin teltan asuttavaksi.
        23. Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat:
        24. tuskin heidät on istutettu, tuskin kylvetty, tuskin vesat ovat juurtuneet, kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat ja myrskytuuli viepii heidät mukaansa kuin oljenkorret.
        25.0983
        - Mihin te minua vertaisitte? Kuka on minun kaltaiseni? kysyy Pyhä.
        26. Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois.
        27.
        Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: - Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiast

        Meehän lohduttaan itseäs tuonne uskovaisten palstalle ,sieltä sitä saat koko kourallisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meehän lohduttaan itseäs tuonne uskovaisten palstalle ,sieltä sitä saat koko kourallisen.

        Pellervon tutkimusseura on julkaissut raporttinsa


    • Anonyymi

      Nekö tekee töitäkin. Kummallinen käsitys työnteosta.

      Kansanedustajien pelko vain lisääntyy päivä päivältä. Nyt on lähellä, ettei 199 kansanedustajaa uskalla enää mennä töihin eduskuntaan.



      Kauhu on käsinkosketeltavaa.





      Valtamediakin on peloissaan. Ano on kuulemma eilen uhkaillut kansanedustajia väkivallalla.

      • Anonyymi

        eräänä päivänä mietin, minkälaisia ääliöitä meitä onkaan, kun olin kassajonossa ja joku persun näköinen keski-ikäinen kaveri heitti "läppää" ilman maskia nuorella kassaneidille.
        Jos eivät omasta hengestään välitä, niin välittäisivät edes viattomien kanssaihmisten.
        Voi pyhä yksinkertaisuus jessus sanois


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eräänä päivänä mietin, minkälaisia ääliöitä meitä onkaan, kun olin kassajonossa ja joku persun näköinen keski-ikäinen kaveri heitti "läppää" ilman maskia nuorella kassaneidille.
        Jos eivät omasta hengestään välitä, niin välittäisivät edes viattomien kanssaihmisten.
        Voi pyhä yksinkertaisuus jessus sanois

        "ja joku persun näköinen keski-ikäinen kaveri heitti "läppää" ilman maskia "

        Oli varmaan seksikäs ko nuinkin kiihotuittu.
        kastuko oikke pökätkin.
        pökät, pökät kheh, kjeh, kjeh, kjeh.....


    • Anonyymi

      Satelee räntää ja vettä. Lumi lähtee ennätysajassa.

      Tulee sääsket jne.

    • Anonyymi

      Ilman munasuojia ei saa mennä ulos.
      Poliisi tarkastaa onko munasuojat paikallaan.
      Eikä sitten pääse kauppaankaan.

      • Anonyymi

        Ota varmuuden vuoksi poliisibiilistä kuva ja laita youutuubeen


    • Anonyymi

      Maskin ja korona piikin tilalle ei tarvita mitään. Kun eletään terveesti ja vastustuskyky pysyy luonnollisena, niin se riittää elämiseen, ei tarvita kuin omaa järkeä ymmärtämään, mistä on kysymys.
      Kyllä se vain näin on

    • Anonyymi

      Sirppi heilui ja vasara takoi huittisissa.
      on se kamala kuolema se

    • Anonyymi

      kertaus: pysykää peräkamareissanne jos pelkäätte, silloin pelastutte kooroornalta

      älkää tulko niihin kauppoihin ikävissänne. monta kertaa päivässä

      • Anonyymi

        Pitää pysyä kotonaan turvassa, jos niin pelottaa.
        Voitte siellä siten pitää vaikka 5 maskia päällekkäin.
        näin se menee juuri


    • Anonyymi

      Kauhu on käsinkosketeltavaa.

      Valtamediakin on peloissaan. Ano on kuulemma eilen uhkaillut kansanedustajia väkivallalla.

      No anokaa Anolta armoa
      Ei Ano pahamies ole
      Anoa ei saa vain kiusata tahallaan.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      On suorastaan järkyttävää huomata miten suuri osa kansaa on omaksunut maskin käytön yleisillä paikoilla ja kaikki muukin korona ja pandemia hölynpöly omaksutaan, että otettaisiin asioista itse selvää tai osattaisi ajatella itse, että onko tässä mitään järkeä, mitä tämän takana on?
      Uskomattoman tyhmä kansa asuu Suomessa, se on mielipiteeni, monen asian, toiminta tavan ja muun seikan perusteella, jotka voi havaita.

    • Anonyymi

      Nyt on persujen näköistkin huomioitu.
      No minkä näköisiä ne sitten ovat.
      Haluamme tietää, että voimme ne maskituttaa, eli vitututttaa.

    • Anonyymi

      Koronarokotuksen pahimmat jälkiseuraukset tulevat enimmäkssee viiveellä. Kuten ne aijemmatkin piikitykset.

    • Anonyymi

      Demokratiaan perehtynyt valtiotieteiden tohtori, muun muassa Viron presidentin neuvonantajana toiminut Iivi Anna Masso korostaa huhtikuussa ilmestyneessä uusimmassa Suomen Sotilaassa, että koronapoikkeusolot muodostavat uhan demokratialle.

      – Tätä kirjoittaessa Suomi on sotaan verrattavassa poikkeustilassa. Syynä infektiosairaus, joka THL:n tietojen mukaan ei ole lisännyt kuolleisuutta. Monet perusoikeudet on hyllytetty: oikeus työhön ja elinkeinovapaus, kokoontumis- ja sananvapaus, liikkumisvapaus. Uusi tartuntatautilaki vaarantaa myös oikeuden vapauteen ja koskemattomuuden sekä rikosoikeudellisen laillisuusperiaatteen mahdollistamalla pidätyksen suljettuun laitokseen pelkän sairastumisepäilyn perusteella.

    • Anonyymi

      – Epäily voi perustua altistumiseen, se voi kohdistua kehen tahansa, milloin tahansa. Sairastumisesta epäilty on syyllinen, kunnes toisin todistetaan, hänet voidaan eristää kuukausiksi vailla oikeudenkäyntiä. Tällainen laki avaa väärinkäyttöjen loputtoman Pandoran lippaan. Perusoikeutemme tehdään riippuvaisiksi viranomaisten subjektiivisista mielipiteistä.

    • Anonyymi

      Masson mukaan julkisuudessa rajoituksia perusteellaan tieteellä vain valikoivasti.

      – Meille puhutaan tieteestä, mutta media tai hallitus ei huomioi tieteellisiä tutkimuksia ja argumentteja, jotka osoittavat, että oireettomat henkilöt eivät levitä virussairauksia ja että yliherkäksi viritettyä PCR-testiä ei voida pitää luotettavana tartunnan varmistajana. Epäiltyjä tapauksia voidaan eristää ja perusoikeuksiamme polkea tieteellisesti hatarin perustein.

      Yhdysvaltalaiseen valtio-oppineeseen Naomi Wolfiin viitaten Masso huomauttaa lopuksi, että ”’vallanpitäjät harvoin haluavat luovuttaa heille kerran myönnettyjä erityisoikeuksia'”, ja ettei perustuslaissa lue ”’nämä kaikki oikeudet ovat ehdottomia, paitsi jos jokin tartuntatauti on liikkeellä'”.

    • Anonyymi

      Yhdysvaltalaiseen valtio-oppineeseen Naomi Wolfiin viitaten Masso huomauttaa lopuksi, että ”’vallanpitäjät harvoin haluavat luovuttaa heille kerran myönnettyjä erityisoikeuksia'”, ja ettei perustuslaissa lue ”’nämä kaikki oikeudet ovat ehdottomia, paitsi jos jokin tartuntatauti on liikkeellä'”.

    • Anonyymi

      Ne nuo Marinadin pelkästään omiin poliittisiin motiiveihin perustuvat ulkonaliikkumiskiellot ovat erittäin vaarallisia koko kansanterveyden kannalta. Kaikki kykkivät kotonaan, niin vastustuskyky tavallista nuhakuumettakin vastaan häviää ja näin muodoin pelkästä tavallisesta flunssastakin tulee pahoja seurauksia jälkitautien muodossa, jostain infulenssasta nyt puhumattakaan. Jos kaiken maailman ulkonalikkumiskiellot saatetaan voimaan, seuraava infulenssa aalto tulee niittämään kuolonuhreja joiden määrä lasketaan vähintäänkin kymmenissä tuhansissa ja näin Marinadi pääsee historian lehdille ensimmäisenä suomalaisten joukkomurhan toteuttajana.

    • Anonyymi

      "massasielu"

      Itteasiassa koko sielu on ihmisen mielikuvituksen tuotetta. Mikä sielu.
      Ei ole sieluja.
      Aivot on ovat sähköinen massa.
      Siellä ei sielua ole, vain sähköä ja hermoratoja jne.

      Eli.
      Aivot ovat eläimen päässä sijaitseva elin, joka hallitsee ruumiintoimintoja. Aivot koostuvat hermokudoksesta, jonka erikoistuneita soluja ovat neuronit ja gliasolut. Aivot kuuluvat eläimen keskushermostoon, joka ottaa vastaan ja välittää hermoimpulsseja

      • Anonyymi

        Aivojen absoluuttisella koolla on jonkin verran merkitystä älykkyyteen: esimerkiksi isoaivoiset apinalajit menestyvät pieniaivoisia apinalajeja paremmin älyä vaativissa tehtävissä, ja korrelaatio on havaittu myös lintujen välillä.[6][7] Toisaalta esimerkiksi pieniaivoiset varislinnut ovat suhteellisen älykkäitä, eikä isoaivoisia valaita pidetä ihmistä älykkäämpinä.[6]

        Pienistä aivoistaan huolimatta varikset ja korpit ovat suunnilleen yhtä nokkelia kuin simpanssi.[8]


      • Anonyymi

        Sielutiede, nykyisin psykologia eli massasielu voidaan kääntää esim. joukkopsykoosissa oleva. Maskinokat kuuluvat tähän lajiin. (esim. lat. Maskitus pöljä), hyvin yleinen olento nykyisin yleisillä paikoilla.
        Mitä tulee itse henkimaailmaan, johon varsinaiset sielut liitetään, niin siihen vastauksen on jokaisen itse etsittävä elämässä, sen joko löytää tai ei.


    • Anonyymi

      Persuthan ovat olleet koko ajan muuten kaikista hanakimpia maskin kannattjia ja pakottajia. Kaikista fanaattisimpia poiisiensa kanssa. Haluavat poliisivaltion Suomesta.

    • Anonyymi

      Lukija kirjoittaa: Geneettisesti terveen ihmisen tunnistaa ensisijaisesti symmetrisistä kasvonpiirteistä ja terveestä ihosta, sekä muiden sairauksien poissaolosta. Luonnossa kaikki on symmetristä. Äärimmäisen harva asia, jos mikään on luonnossa epäsymmetrinen. Kasvien lehdissä on kaksi samanmuotoista ja samanlaista puolta. Ihmisessä on kaksi kehon puolta, kaksi puolta aivoja, kaksi keuhkon puolta, kaksi sydämmen puolta jne. Näyttää siltä, […]

    • Anonyymi

      Yllättävää kyllä, jos katsot kaupassa naistenlehtien kansikuvia, lähes aina kansikuvaan on valittu kaunis nainen jolla on symmetriset kasvonpiirteet, koska suvakitkin tietävät, että terveellä naisella on hyvä iho ja symmetriset kasvonpiirteet. Ihmisen geneettisen terveyden näyttää näkevän hyvin pitkälti terveen ihon lisäksi leuan ja poskien luiden muodosta, jotka ovat symmetriset kasvonpiirteet omaavalla naisella, sekä miehellä aina pääpiirteittäin samanlaiset ja hyvin virtaviivaiset, kun taas mutanttien varsinkin leuan ja poskien luut ja iho ovat lähes aina jollain tavalla oudot.

    • Anonyymi

      Hyvin harvalla hyvät geenit omaavalla valkoisella silmien kulmakarvat ovat myös kasvaneet yhteen, joka oli tohtori Edward Duttonin mukaan keskiajalla yksi noitien piirre.

    • Anonyymi

      Jos ovessanne lukee, käytä maskia, niin empä avaa oveanne paskia ikinä.

    • Anonyymi

      Ei se auta. Tämä ketju pysyy ja elää.
      Tämä on nyt jautaa.
      HYVIÄ KOMMENTTEJA.
      Näin on Jeesiössä nyt päätetty.

    • Anonyymi

      sannamarrin suosio perustuu kiimaan.
      se vanhenee ja rypistyy, niin kiimakin laantuu.

    • Anonyymi

      Maskiraivoa kauppakeskuksessa Espoossa – mies huitoi veitsellä maskitonta asiakasta

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vakavia oireita myrkyllisistä maskeista Kanadassa


    • Anonyymi

      Se on pian näin, jos ei ole koronarokotetodistusta ja maskia, niin ei pääse kauppoihin jne.
      Jotain on meneillään ja se ei ole korona.
      Korona on ekosyy.

      • Anonyymi

        Korona on keksitty tekosyy-
        Jehovalaist ovat olleet siis aina oikeassa, HERÄTKÄÄ.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korona on keksitty tekosyy-
        Jehovalaist ovat olleet siis aina oikeassa, HERÄTKÄÄ.

        Jehovan todistaja soitteli sunnuntaina ja lupasi pelastusta. Odottelen yhä.


    • Anonyymi

      diversiteetti5*C
      (taivutus: diversiteet/tiä, -illä jne.)
      moninaisuus, monimuotoisuus.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jehovan todistaja soitteli sunnuntaina ja lupasi pelastusta. Odottelen yhä,mutta taitaa odottavan aika venähtää.


    • Anonyymi

      Texas näyttää taas! Globalistit eivät pysty orjuuttamaan texasilaisia! Texasilaiset ovat nimittäin palanneet takaisin normaalin päiväjärjestykseen. Ihmiset eivät välitä enää maskeista ja turvaväleistä. Stadionitkin ovat tupaten täynnä maskittomia ihmisiä. Leviääkö korona nyt sitten kulovalkean tavoin? Vielä mitä. Feikkikoronatestitkin näyttävät koronatapausten romahtaneen. Mitenköhän koronahysteerikot tämän selittävät? Varmaan vaikenemalla koko […]

    • Anonyymi

      Jehovalaiset ovat OK.

      • Anonyymi

        Viimeistään huomenna politiikan erikoistoimittajat taas kerran ennustavat hallituksen pikaista kaatumista sisäisiin ristiriitoihin ja kansan tyytymättömyyteen. Sehän on vuoden ajan ollut näiden erikoistoimittajien panos yhteisiin koronaponnistuksiin.


      • Anonyymi

        Se on tasan 10 sekuntia kun meidän ovelta lentävät huits haits nevadaan typerine höpinöineen.Eikö se jehovien taivas tullut jo täyteen valttuja 60-luvulla


    • Anonyymi

      Kenenkään ovelle ei nykyisin tule ketään.
      Ei vuosikymmeniin. Ei ketään.
      60 luvulla oli niitä kulkukauppiaita, vähän kyllä niitäkin.

    • Anonyymi

      Jos ja kun on kännykkä, niin puhelinmyyjät soittelee ja häiritsee. On sähkösopimusta, teleoperaattoria, lehtimyyjää, monenlaista kaupustelijaa ja sitten viellä erilaiset talouskyselyt ja muut kyselyt. DNAaan kanssa alkoi jo menemään hermot, oli kova ja kallis työ päästä eroon tästä roskasakista ja ns. luulin jo, että pääsin, mutta eikös viellä soitettu ja kyseltiin jotain tai kaupusteltiin. Sinne (DNA) onkin pesiytynyt aikamoinen kieroilu sakki, sieltä lakkautetusta kusetus Plus-TVstä osa siirtynyt tähän DNAahan. Vaikuttaa ihan, että satanisteja joukossa johtamassa. Outo nimi DNA, aikovatko joskus päästä ihmisen sisälle huseeraamaan?

      • Anonyymi

        1, neuvo. Kannattaa vastata puheluihin. ja kun kuulee asian, niin jättää puhelimen päälle.
        Vie puhelimen kuulumattomiin ja antaa kaupata rauhassa.
        Sitten parempi neuvo, ottaa sellaisen korttinumeron. Eli sellaisen johon voi ostaa puheaikaa.
        Sitä numeroa ei ainakaan kukaan tiedä. VAIN NE JOILLE SEN HALUAA ANTAA.
        Sitten kolmas hyvä neuvo, pitää puhelimen suljettuna. Avaa vasta sitten kun tarttee.


    • Anonyymi

      Nykyisn on netti ja sähköposti.
      Sähköposti on aivan ylivomainen viestintätapa.
      Aivan ylivoimainen.
      Mihin tarvitaan perinteistä puhelinta enää.
      Ei mihinkään.

    • Anonyymi

      DNA on ylimielinen pinkkisateenkaari höpö höpö sutki pulju myös. Ottakaa mieluummin joku muu operaattori.
      Mikään ei toimi. Pakkorahastus kyllä ja kiristys.
      Välttäkää DNA sateenkaarta viimeiseen asti.
      Kokemukset erittäin, erittäin ikävät ja negatiiviset.
      Varokaa dna sutkeja. NE VARASTAA RAHASI.

    • Anonyymi

      Alkoholi on huumausaine joka aiheuttaa vakavan riippuvuuden. Suunnattomat menot ja tappiot yhteiskunnalle. Mittaamattomat inhimilliset kärsimykset. Riitaa, rikollisuutta, onnettomuuksia, tuskaa jne, jne, jne........ Muunmuassa terveyshaitat jne. jne.jne....... Vanhemmat pilaavat lastensa lapsuuden ajan ja osaltaan tulevaisuudenkin siten. Kaiken lisäksi vanhempien alkoholin käyttö vaikuttaa myös heidän lapsiensa alkoholiriippuvuuteen.

    • Anonyymi

      Tyhmät ovat oletettavasti onnellisia. Siis ainakin riittävästi tyhmät.
      Yksi syy tähän on: Hehän eivät tajua olevansa tyhmiä.
      Niin... milläpä ne sen tajuaisivat.

    • Anonyymi

      Sehän on mahdottomuus olla kaikille mieliksi.
      Aina löytyy valittajia joka paikasta, teki mitä teki.
      Vaikea on tietää etukäteen mikä ei sovi kaikille.
      Joillekin ei sovi mikään.

    • Anonyymi

      Tämä juttu on tosi ja testattu: Joskus aikoinaan sikatarhassa tehtiin sioille testi. Elikkä tarjoiltiin säännöllisesti alkoholia. No tietenkin alussa johtaja-siat nautiskelivat yksin kaiken alkoholin. No ajan myötä alempiarvoiset siat ottivat sikatarhassa määräysvallan. Elikkä pitivät näitä entisiä johtajia pulisikoina.
      No sitten kävikin näin: No nämä alkoholisoituneet siat huomasivat virheensä ja raitistuivat. Alkoholitarjoilua kuitenkin jatkettiin. Seuraus oli: Alempiarvoiset siat nauttivat nyt yksin kaiken alkoholin ja niistä tuli sitten pulisikoja.
      Elikkä voimme tästä päätellä, sika on älykkäämpi eläin mitä ihminen

    • Anonyymi

      Tutkija Helmuth Nyborg kertoo: ¨Kolmannesta maailmasta tuleva maahanmuuttajien virta on syy älykkyysosamäärän laskemiseen kaikissa Euroopan maissa. 14 suurimmassa Saksan kaupungissa joka toinen lapsi on siirtolaisperheestä. Etniset eurooppalaiset kuolevat pian sukupuuttoon omissa maissaan väestörakenteen mullistusten vuoksi keskimääräisen älykkyysosamäärän laskiessa. Kun kansakunnan keskimääräinen älykkyyosamäärä on laskenut 90:een, demokraattisen hyvinvointivaltion toteuttamiskelpoisuus katoaa. Samoin tulee käymään myös Yhdysvalloissa.¨

    • Anonyymi

      Sananvapauden ydinajatus.
      Sananvapauden keskeisenä tarkoituksena on taata kansanvaltaisen yhteiskunnan edellytyksenä oleva vapaa mielipiteenmuodostus, avoin julkinen keskustelu, joukkotiedotuksen vapaa kehitys ja moniarvoisuus sekä mahdollisuus vallankäytön julkiseen kritiikkiin.Ydinajatukseltaan: sananvapautta on perinteisesti pidetty ennen muuta poliittisena perusoikeutena.

    • Anonyymi

      Kateus – Wikipedia määrittelee kateuden erittäin hyvin.
      Kateus on mielentila, joka merkitsee toisen paremmuuden, menestyksen tai muun sellaisen aiheuttamaa vihan, alemmuuden, mitättömyyden, huonommuuden, kykenemättömyyden, syyllisyyden tai harminsekaisen pahansuopeuden tunnetta.
      Kateus – Wikipedia
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kateus

    • Anonyymi

      Valtaosa kansasta on elänyt pelossa, ja osa pelkää edelleen, koska sen edustajat pelkäävät. Nyt iso osa kansasta suunnittelee jo ottavansa ohjat omiin käsiinsä, koska sen edustajat eivät ymmärrä lopettaa pelkäämistä, ja se kansanosa kasvaa koko aika. On aika viheltää koko koronapeli poikki.

      • Anonyymi

        Texas näyttää taas! Globalistit eivät pysty orjuuttamaan texasilaisia! Texasilaiset ovat nimittäin palanneet takaisin normaalin päiväjärjestykseen. Ihmiset eivät välitä enää maskeista ja turvaväleistä. Stadionitkin ovat tupaten täynnä maskittomia ihmisiä. Leviääkö korona nyt sitten kulovalkean tavoin? Vielä mitä. Feikkikoronatestitkin näyttävät koronatapausten romahtaneen. Mitenköhän koronahysteerikot tämän selittävät? Varmaan vaikenemalla koko […] nnnn


    • Anonyymi

      VAROKAA myös Hobby Hallia.
      Oikein sutki liike nykyään.

      Se sutkaa ja rosvoaa nykyisin Virossa.
      Mikään ei toimi. Takuu jne.
      ennen sekin oli paljon luotettavampi.
      Nykyään pelkkä sutki rahastaja-pulju.
      Älkää sotkeutuko Hoppuhalliin.
      Siis jos haluatte pysyä ongelmista erillään.

    • Anonyymi

      Olen ainakin varoittanut. Oma tyhmyydenne, jos ette usko.

      DNA on ylimielinen pinkkisateenkaari höpö höpö sutki pulju myös. Ottakaa mieluummin joku muu operaattori.
      Mikään ei toimi. Pakkorahastus kyllä ja kiristys.
      Välttäkää DNA sateenkaarta viimeiseen asti.
      Kokemukset erittäin, erittäin ikävät ja negatiiviset.
      Varokaa dna sutkeja. NE VARASTAA RAHASI.

      • Anonyymi

        Siis. Aivopestyt hölmöt tehkää kuitenkin niin kuin haluatte.
        Ei se sen kummemmin kiinnosta.

        Olen ainakin varoittanut. Oma tyhmyydenne, jos ette usko.

        PS
        En luota kyllä persuhinkaan, kuten en muihinkaan.
        Ahneita oman edun tavoittelijoita kaikki.


      • Anonyymi

        Sinulla unohtuu lukea se pienellä kirjoitettu teksti. Sehän se ratkaisee miten kaupanteko onnisuu.


    • Anonyymi

      Älkää kadehtiko myöskään "lähimmäisenne" sanansäilän käyttoä.
      Harjoitelkaa vain sitä omaanne.

    • Anonyymi

      Persuthan olivat jo 4 vuotta hallituksessa.
      Söivät ihan kaikki lupauksensa.
      Yliittivät ne roimasti negatiivisesti-
      Yhtä ja samaa vasmmistoa ne on kaikki.
      Sellaisia paavo arhimäkeloisia

    • Anonyymi

      ”Suomalaiset ovat koronarajoitusten suhteen kuin sammakko hiljalleen kuumenevassa kattilassa. Koko ajan enemmän rajoituksia, enemmän kyttäämistä ja enemmän kaikenlaista täysin epänormaalia käytöstä hyväksytään kritiikittä, eivätkä ihmiset tule ajatelleeksi sitä, että vielä reilu vuosi sitten he olisivat pitäneet nykyistä yhteiskunnan tilaa täysin epärealistisena kauhukuvana.

      Jotkut todella soittelevat hätäkeskukseen huomatessaan kuntoilijoita salilla tai illallisjuhlat naapurissa, ja korona-aika on näiden pikkutärkeiden kyylien unelmaa. He pääsevät toteuttamaan haluaan tehdä kiusaa ja käyttää valtaa muihin ihmisiin, ja järjestelmä kannustaa tällaiseen käytökseen, joka on omiaan murentamaan kansalaisten keskinäistä luottamusta ja yhtenäisyyden tunnetta.

      Ja miksipä ei, koska sitähän punavihreä hallitus haluaisi ilman koronaakin: kansan vailla yhtenäisyyttä ja identiteettiä, ja kun niitä ei ole, ei ole tietenkään myöskään taistelutahtoa tämän kansan yhteisen edun puolesta

    • Anonyymi

      Ainoa ero Neuvostoliiton johdon ja oman hallituksemme välillä tämän asian suhteen on siinä, että neuvostojohtajat sanoivat täysin avoimesti tavoitteekseen perheyksikön ja muiden ihmissuhteiden murtamisen sekä vallattujen maiden kansallisen identiteetin hajottamisen, jotta lojaliteettia olisi vain hallinnolle, ei läheisille tai kansalle, ja ainoa identiteetti olisi kasvottoman toverin identiteetti.

      Ja mielivallalta ei säästy kukaan. Päiväkotilapsiakin pakkotestataan, ja koululaiset laitetaan käyttämään maskeja – terveyshaitoista viis, puhumattakaan siitä ahdistuksesta ja traumasta, jonka tällaiset toimet ja jatkuvan kriisitilan tarpeeton kokeminen lapsille aiheuttavat.

    • Anonyymi

      On lapsia, jotka ovat saaneet vanupuikon poskionteloonsa jopa toista kymmentä kertaa, ja kun tutkimustulokset osoittavat aikuistenkin saavan maskeista, eritoten kangasmaskeista, hengitystieinfektioita, voi vain arvailla lasten herkille keuhkoille aiheutuvaa vahinkoa ja sen pitkäaikaisseurauksia.

    • Anonyymi

      THL:n mukaan korona ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa, mikä on täysin loogista. Kuolleiden mediaani-ikä on 83 vuotta, mikä on vanhuuteen kuolemisen tyypillisen ikähaarukan yläpäässä, ja tämän ikäluokan ihmisiä kuolee vuosittain kymmeniä tuhansia.

      Ihminen kun on elävä organismi, ja jokaisella sellaisella on elinkaarensa. Ja THL:n joustava tilastointitapa pitää huolen siitä, että tavalliset vanhuuskuolemat, joissa keuhkokuume on useimmiten se viimeinen tekijä, joka murtaa kehon, lasketaan koronakuolemiksi.

    • Anonyymi

      On surkeaa nähdä, miten suomalaiset saadaan mukaan perusoikeuksista luopumiseen, kanssaihmisten kyttäämiseen, lasten kaltoinkohtelun ja hoitovelan tuottamien kuolonuhrien hyväksymiseen kunhan media riittävästi hysteriaa ylläpitää. Ja tietenkin se tekee sen niin kauan kuin mahdollista, koska koronauutiset tarjoavat heille helppoja päivittäisiä mainostuloja minimivaivannäöllä. Kopioidaan vain THL: tiedotteet, laitetaan etusivulle, ja klikkauksia tulee.

      Ja monet vain menevät lampaina mukana, kun yhteiskuntaa hivutetaan poliisiyhteiskunnaksi.”

    • Anonyymi

      Ja monet vain menevät lampaina mukana, kun yhteiskuntaa hivutetaan poliisiyhteiskunnaksi.”

    • Anonyymi

      Jussi Halla-aho hallituksen koronatoimista: Suomalaisia johdetaan jatkuvasti harhaan

      PS:n puheenjohtaja Jussi Halla-aho ihmettelee Twitterissä, että missä ovat kuntavaalien siirtämisen perusteena käytetyt "säikäyttäneet luvut" koronatartunnoista? Hän toteaa, että luottamusta ei herätä se, että suomalaisia johdetaan jatkuvasti harhaan.

    • Anonyymi

      Alkuperäisen aikataulun mukaan kuntavaalit olisi pitänyt lain mukaan järjestää 18.4.2021, mutta Sanna Marinin (sdp) hallitus päätti oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin johdolla siirtää kuntavaalit kesäkuuhun, esitellen huimia, peräti 11 000 ihmisen saamia päivittäisiä koronatartuntoja vaalien aikaan. Ennakkoäänestys olisi alkanut alkuperäisen aikataulun mukaan tänään. Eipä alkanut.

    • Anonyymi

      Poromiehetkään ei tee muuta kuin haisevat ja nostavat tukiaisia.

    • Anonyymi

      Nürnbergissä sitouduttiin pakkorokotusten kieltämiseen ja rokottamattomien syrjintä kiellettiin. Kokeelliset rokotteet voi antaa niitä haluaville. Nürnberg 2.0 häämöttää...

    • Anonyymi

      Maskin Haitat

      Maskisuosituksien antamisessa tulisi vertailla maskista saatavia hyötyjä ja haittoja keskenään. Jos haitat ovat suuremmat kuin hyödyt – kuten tieteellinen data tällä hetkellä antaisi olettaa – ei ole mielestäni järkevää suositella maskien käyttöä.

      Jokaisella tulee olla vapaus käyttää maskia tai olla käyttämättä (kts. Lääkärin etiikka).

    • Anonyymi

      Perustuslakivaliokunta tyrmäsi kaksi viikkoa sitten hallituksen kaavailemat liikkumisrajoitukset perustuslaillisten ongelmien takia. Marinin johtamassa valtioneuvoston kansliassa valmistelua tehtiin salassa, ja vaihtoehtojen harkinta jäi ohueksi.

    • Anonyymi

      Pankaahan vain lisää niitä lappujanne kauppojenne oviin ja ja ikkunoihin.
      pysymme suosiolla poissa, jos niin kauhiasti pelkäätte jotain keksittyä flunssavirusta.

    • Anonyymi

      Eikö se kannattis laihuttaa itteään. Se on hirmuinen terveysriski se ylipainao ja liikkumattomuus. Se on niin rumaakin se roikkuva läski.
      Liikkukaa enemmän ja syökää vähemmän.
      Siinä teille hyvä neuvo.

    • Anonyymi

      D-vitamiini ei liukene veteen, mistä syystä elimistön on vaikea päästä siitä eroon - näin ollen se kerääntyy elimistöön. Tämä ravintoaine toimii kuin steroidihormoni ja kiertää solujen sisällä. vrt. ano

    • Anonyymi

      kuivuneet housut voi ravistella pelakuu purkkeihin
      joten vettä ei välttämättä tarvitakaan D-vitam liukenemiseen
      ainakaan meillä riipissä

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mie otin vaihteeksi dnan, saas nähdä miten ne yrittää nyt huijata, ei minua pysty huijaamaan, näin se vaan on


    • Anonyymi

      EI NE NYKYSIN PYSTY ENÄÄ HUIJAAMAAN.
      Olen saanut ne kuriin aivan yksin.

      • Anonyymi

        Sama se sinulle, mutta met rehe....set kanssakulkijat, meitä ei saisi huijata, mutta onneksi on teliaelisa


    • Anonyymi

      Emme huijaa Riipissäkään.
      siis, jos pyyhkimättä jättäistä ei lueta huijaukseksi.

    • Anonyymi

      Kuivuneet houtut ravistellaan, ei sekoiteta
      Riipin ohje.

    • Anonyymi

      Maskin Haitat

      Maskisuosituksien antamisessa tulisi vertailla
      maskista saatavia hyötyjä ja haittoja keskenään. Jos haitat ovat
      suuremmat kuin hyödyt – kuten tieteellinen data tällä hetkellä antaisi
      olettaa – ei ole mielestäni järkevää suositella maskien käyttöä.

      Jokaisella tulee olla vapaus käyttää maskia tai olla käyttämättä (kts. Lääkärin etiikka).

    • Anonyymi

      Kannatus vajaa prosentti.
      Kokkiohjelmia, missikisoja, politiikan talkshow'ta. Kristilliskonservatiivinen AlfaTV esittää hiipuvia tv-formaatteja ja kärsii talousvaikeuksista. Silti kanavalle rakennettiin miljoonien eurojen studiot.
      Mistä rahat tulevat?

      • Anonyymi

        Luen tuota Suomen Kuvalehteä kö son niin hyvä .Sieltä löyät alfa-tv jutun. On härskiä menoa


    • Anonyymi

      Onko nyt todella sopiva hetki lopettaa koronarokotteiden haittavaikutusilmoituksiin liittyvien tietojen julkaisu sivulta, josta suomalaiset ovat oppineet tietoutta etsimään?

      Health Impact News raportoi eilen tiistaina 20.3.2021 mennessä EU:n lääkeviraston EMA:n kirjaamista koronarokotteiden haittavaikutusraportoinneista. Viranomaisten julkisista tietokannoista koottujen tietojen mukaan EudraVigilance on saanut tiedot yhteensä 199,213 koronarokotteiden haittavaikutuksesta. Yhteensä 4,576 ihmisen epäillään kuolleen rokotehaittoihin neljästä eri COVID-rokotteesta.

    • Anonyymi

      Lääkäreille tarjotaan lahjuksia väärennetyistä COVID-rokotetodistuksista

      Moni ei halua riskeerata terveyttään kokeellisilla koronarokotteilla. Moni haluaa ostaa rokotetodistuksen ilman varsinaista COVID-piikitystä, joten lääkäreille tarjotaan lahjuksia väärennetyistä rokotustodistuksista.

    • Anonyymi

      Tulivuori purkautui – Vain COVID-rokotteen saaneet evakuoitiin Karibialla

      Viikonloppun aikana noin 20 000 ihmistä pakeni kodeistaan tulivuorenpurkauksen vuoksi Karibialla St.Vincentin saarella. Kuitenkin vain ihmiset, joilla on COVID-passi ja jotka pystyvät todistamaan, että heidät on rokotettu koronavirusta vastaan, saivat apua evakuointiin.

    • Anonyymi

      Ihmettelen itse, että osaako suomalaiset hakea tietoa ulkomailtakin? Käännöskoneet on keksitty. Itänaapurissa julkaistaan uutisia, joita täälläkin pitäisi julkaista.

    • Anonyymi

      Jiesiön ja riipiläisten suositellaan käyttää kasvonaamaria, ei niinkään corona- viruksen vuoksi vaan ne teidän pierunne levittää p-ska hiukkasia ja keuhkonne on sitä itteä täynnä, muutamilla levinny jo ylemmäksikin. Että semmosta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Riipi ennallaan
      on opittukin kuitenkin
      emme ylikastele kaktusia

      pyyhkimättömyys on kuiten pysyvää.

      • Anonyymi

        Joo sen se teki kun riipit ja yuutuubet lopetti pyyhkimiset. Meni vessapaperitehtaat nurin, hävetkää kirjastonvessassa kirjojen sivuja repivät sontasittiset


    • ERITTÄIN hyvin sanottu mutta turhaa haukut Sodankylää. Nuoriso oli viel 10v sitten kieroa, vanhemmat perkele lopettakaa juominen.

    • Anonyymi

      Toista se on tuola ulukomailla

      Azerbaidžan hyökkää Armeniaan. Tadžikistan taistelee Kirgisiaa vastaan. Taleban pommittelee Uzbekistania. Tšetšenian oppositio yhdistää. Georgia harkitsee kansanäänestystä Ossetian takaisin ottamisesta. Kazakstan jakaa Kiinan kanssa.

      Venäjän koko eteläraja on tulessa.
      mini-putia vaan naarattaa, eri asja kuinka kauan

    • Anonyymi

      Edelleen jauhetaan turpeesta. Pystyisikö kukaan asiaa tunteva osoittamaan yhtään voimalaa, joka olisi ajettu alas turpeen käytön vähennyttyä siksi, koska se on vaihtoehtoja kalliimpi polttoaine veroedustakin huolimatta?

      Minulle ei tule mieleen, mutta voin olla väärässä.

      • Anonyymi

        Olet väärässä.


    • Anonyymi

      viheriät ovat kyllä vanaattisia kommunisteja aina olleet

      • Anonyymi

        kuten puttekin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kuten puttekin

        ihannoivat possu logoja jne


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ihannoivat possu logoja jne

        Siellä jo samovaari kuumana ja pieni punainen lippu varattuna huiskutettavaksi, kun tulevat pesukonetta "lainaamaan". 🐖.. (mahtavatko päästä Jesiöjoen yli pesukone seljässä uiden? jos tulee kiire eli hoppu? no onhan ne (net) harjoitelleet Niebrillä).
        Sama "sairaus", putella natseja kaikkialla ja siellä ,,,,,,,,, viheriäiset vaivana, sylkykuppina ja teko kommonisteina. 🐖..
        Mitä nyt palvot ja jumaloit, kun se huhtaperse lopetti mm. ydinvoiman lobbaukset, kun rahavirta loppui TVOOOOOlta jne. 🐖..
        Kaikkihan ne lobbaa viheriätkin ja nyt jopa riiinpiisikin, että äänestäkää pöljät edelleenkin joku porsas naama muuraamaan asioita "kuntoon". 🐖..
        Puolueella ei merkitystä kaikki ajavat samaa agendaa, joku ehkä ei pienpuolueessa, mutta sitten taas toisaalla klappia, niin että tuntuu. 🐖.. Mutta kun vallan syrjään päästään ja salkulla rahaa kannetaan muuttuu mieli.
        No, jotkut viheriät kai joskus yritti jotain muutosta saada mm. tärkeään ympäristö asiaan, mutta sortuivat sitten nopeasti valtavirtaan, valta pöljyyteen, jossa kuljetaan mm. nokkamaski nokalla ja ollaan lojaaleja ydinvoimalle, eikä liian kärkkäästi puututa epäkohtiin mm. tähän törkeään "yleiseen" luonnonvarojen raiskaukseen, josta taas johtuu mm. se luontokato ja tästä johtuu "yleinen" ihmisten lisä pöljyytyminen, sairastuminen, pahoinvointi jne. kun terve ympäristö pilaantuu ja ekosysteemi yksinkertaistuu, köyhtyy. 🐖.. Se tasapaino ja harmonia, joka pitäisi olla elämässä on kiihtyvällä tahdilla kaikkoamassa, "kauas pilvet karkaavat" niin kohta sinäkin.
        Suomessa voi nyt Matin ja Tepon sanoin sanoa, että "kaiken takana on nainen" tai naiset, jotka "ihanasti" kurittaa jne. jatkakaa uusin sanoin. 🐖..
        Nyt sekin näyttää olevan oikeaksi todettu, että "nainen vaietkoot seurakunnassa" (Ison kirjan opetus). 🐖..
        Metjeeeved sanoi, että ei puhettakaan ole meillä Kremlissä liikekannalle panosta. Tämän kun kääntää selkokielelle tarkoittaa se, että kova on tuhina ja tohina liikekannalle panossa, vankilatkin tyhjenee ja kohta kai tulevat ryöväämään meidänkin vankilat ja palkkaavat meidän hyvin koulutetut vangit pesukone puolelle Niebrin aromaille. 🐖.. "Puhtaus on puoli ruokaa".
        Mihin ne (net) Nutukkaassa kuolleet vanhukset oikeasti kuolivat? tässä "tussari" POLIISEILLE ajankuluksi selvitettävää, mutta ei se kiinnosta, eikä kuulu agendaan. 🐖.. joten antaa mennä vaan, kun on alamäki. 🐖.. "Lisää VODKAA!". 🐖..
        Jauhot kallistuu. 🐖..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä jo samovaari kuumana ja pieni punainen lippu varattuna huiskutettavaksi, kun tulevat pesukonetta "lainaamaan". 🐖.. (mahtavatko päästä Jesiöjoen yli pesukone seljässä uiden? jos tulee kiire eli hoppu? no onhan ne (net) harjoitelleet Niebrillä).
        Sama "sairaus", putella natseja kaikkialla ja siellä ,,,,,,,,, viheriäiset vaivana, sylkykuppina ja teko kommonisteina. 🐖..
        Mitä nyt palvot ja jumaloit, kun se huhtaperse lopetti mm. ydinvoiman lobbaukset, kun rahavirta loppui TVOOOOOlta jne. 🐖..
        Kaikkihan ne lobbaa viheriätkin ja nyt jopa riiinpiisikin, että äänestäkää pöljät edelleenkin joku porsas naama muuraamaan asioita "kuntoon". 🐖..
        Puolueella ei merkitystä kaikki ajavat samaa agendaa, joku ehkä ei pienpuolueessa, mutta sitten taas toisaalla klappia, niin että tuntuu. 🐖.. Mutta kun vallan syrjään päästään ja salkulla rahaa kannetaan muuttuu mieli.
        No, jotkut viheriät kai joskus yritti jotain muutosta saada mm. tärkeään ympäristö asiaan, mutta sortuivat sitten nopeasti valtavirtaan, valta pöljyyteen, jossa kuljetaan mm. nokkamaski nokalla ja ollaan lojaaleja ydinvoimalle, eikä liian kärkkäästi puututa epäkohtiin mm. tähän törkeään "yleiseen" luonnonvarojen raiskaukseen, josta taas johtuu mm. se luontokato ja tästä johtuu "yleinen" ihmisten lisä pöljyytyminen, sairastuminen, pahoinvointi jne. kun terve ympäristö pilaantuu ja ekosysteemi yksinkertaistuu, köyhtyy. 🐖.. Se tasapaino ja harmonia, joka pitäisi olla elämässä on kiihtyvällä tahdilla kaikkoamassa, "kauas pilvet karkaavat" niin kohta sinäkin.
        Suomessa voi nyt Matin ja Tepon sanoin sanoa, että "kaiken takana on nainen" tai naiset, jotka "ihanasti" kurittaa jne. jatkakaa uusin sanoin. 🐖..
        Nyt sekin näyttää olevan oikeaksi todettu, että "nainen vaietkoot seurakunnassa" (Ison kirjan opetus). 🐖..
        Metjeeeved sanoi, että ei puhettakaan ole meillä Kremlissä liikekannalle panosta. Tämän kun kääntää selkokielelle tarkoittaa se, että kova on tuhina ja tohina liikekannalle panossa, vankilatkin tyhjenee ja kohta kai tulevat ryöväämään meidänkin vankilat ja palkkaavat meidän hyvin koulutetut vangit pesukone puolelle Niebrin aromaille. 🐖.. "Puhtaus on puoli ruokaa".
        Mihin ne (net) Nutukkaassa kuolleet vanhukset oikeasti kuolivat? tässä "tussari" POLIISEILLE ajankuluksi selvitettävää, mutta ei se kiinnosta, eikä kuulu agendaan. 🐖.. joten antaa mennä vaan, kun on alamäki. 🐖.. "Lisää VODKAA!". 🐖..
        Jauhot kallistuu. 🐖..

        possuja...röh, röh siellä. röh, röh täällä, joka puolella röh, röh...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        possuja...röh, röh siellä. röh, röh täällä, joka puolella röh, röh...

        Kuivuneet housut ravistellaan, ei sekoiteta
        Riipin ohje.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuivuneet housut ravistellaan, ei sekoiteta
        Riipin ohje.

        Riipin ohje on oikein ja se on omaksuttu myös Jeesiössä. 🐖..
        Kunpa saisimme myös päättävissä elimissä olevat olematta sekoittamatta housujaan. 🐖..
        Jauho ja viina bileissä menee kaikki sekaisin, mutta onhan net kuiten ihmisii? vai onko enää? 🐖..


    • Anonyymi

      Perskules kun alfa tvllä menee kehnosti. Mieki sijoitin siihen 3x500 euron satsin eli 3 osaketta.. Nyt ne halluu lissää tai tulloo konkurssi.
      Pistivät 4 miljoonaa puolessa vuodessa jonnekin. Mietipä sitä veliseni sieki.
      ---
      Kesällä 2021 suomalaisia houkuteltiin televisiokanava Alfa-tv:n omistajiksi. Osakeannin mainoslauseet lupasivat jotain uutta, jotain erilaista.

      Erottuu kilpailijoistaan ja tarjoaa vastapainoa muun kanavakentän poliittiselle suuntautuneisuudelle.

      Alfa-tv:n piti olla myös taloudellinen menestys. Jopa pörssilistautumista väläytettiin.

      Kustannustehokas mallimme mahdollistaa tasokkaiden uutisten tuottamisen murto-osalla siitä, miten muut ne toteuttavat.
      --

      Panneeko pojat lisää pököä pesään vaan annetaanko mennä sinne minne se kuuluuki

      • Anonyymi

        kristilliset ohjelmat ovat jääneet Alfa-tv:llä sivurooliin. Missikisatkaan eivät varsinaisesti vie evankeliumia eteenpäin, mutta niiden naiskuvan voi nähdä sopivan yhteen konservatiivisen perhekäsityksen kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kristilliset ohjelmat ovat jääneet Alfa-tv:llä sivurooliin. Missikisatkaan eivät varsinaisesti vie evankeliumia eteenpäin, mutta niiden naiskuvan voi nähdä sopivan yhteen konservatiivisen perhekäsityksen kanssa.

        Yrittäjät Eero Lehti ja Leevi Hakola valittiin viime vuonna Alfa-tv:n taustayhtiön hallitukseen. Nyt he ovat jo jättäneet luottamustehtävän.
        semmonen "💩" sijoitus, muutkaan ankkurisijoittajat eivät ole olleet innostuneita uusista panostuksista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yrittäjät Eero Lehti ja Leevi Hakola valittiin viime vuonna Alfa-tv:n taustayhtiön hallitukseen. Nyt he ovat jo jättäneet luottamustehtävän.
        semmonen "💩" sijoitus, muutkaan ankkurisijoittajat eivät ole olleet innostuneita uusista panostuksista.

        Harkimo tuttuun tapaansa kieltäytyy haastattelusta jo ennen kysymysten esittämistä vetoamalla siihen, ettei ”tiedä asiasta mitään”.
        Soinikin on lopettanut "kuulemasta ääniä!" paitsi putput 🐖..


    • Anonyymi

      parempi pöljä kuin kommunisti

      • Anonyymi

        Muistan hyvin kun jiesiöläiset vappukulkueissa oli taistolaisina eturivissä lippuineen.
        Neukut kun meni persielleen, niin siiryttiin vennamo- soini- purra linjalle ja joillakin kierros täyttyi kun janus - ano veti puoleensa eli tuohon mahtuu niin pöljät kuin kommaritkin eli samaa följyä kaikki


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistan hyvin kun jiesiöläiset vappukulkueissa oli taistolaisina eturivissä lippuineen.
        Neukut kun meni persielleen, niin siiryttiin vennamo- soini- purra linjalle ja joillakin kierros täyttyi kun janus - ano veti puoleensa eli tuohon mahtuu niin pöljät kuin kommaritkin eli samaa följyä kaikki

        On se ollut melkoista aivopesua.Vieläkin näitä kaappi kommunisteja löytyy kaikkialta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se ollut melkoista aivopesua.Vieläkin näitä kaappi kommunisteja löytyy kaikkialta

        Juu, mutta se on pelastanut elämäni. Samoin ideologia, jota noudatan.


    • Anonyymi

      Onko sinulla kaikki hyvin? Oletko muistanut ottaa lääkkeesi? Tee se, ennenkuin postaat mitään tyhmää!

    • Anonyymi

      Sodankylään kun saadaan lisää näkkäreutä, niin pöljyys lisääntyy satavarmasti!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloittaja ei ymmärrä kertoa, että eihän siellä, missä ei tiedetä elävän kivikautta, osata myöskään nousta pois siitä.
      Eihän sekään osaa lääkäriin hakeutua, joka ei tiedä olevansa sairas.

      Tilanne on sama, kun USA:ssa, kun kivikautiset inkkarit otti valkoisen miehen teollisia tavaroita vastaan, eläen edelleen kivikautta, koska eivät osanneet tehdä sellaisia tavaroita itselleen. Sama koski valkoisia miehiä.

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe