Aihe

Nuorille miehille ajateltavaa

Anonyymi

Nuoren miehen on hyvä miettiä mitä tekee tulevaisuudellaan.
On fakta että mies ei nauti minkäänlaista suojaa jos elää naisen kanssa yhteiseloa minkäänlaisessa liitossa.
Itsellä, eikä laajassa tuttavapiirissä ole kenelläkään tiedossa että puolisoista nainen olisi vienyt miestään ulkomaille lomailemaan, ostanut tai rakentanut taloa, hankkinut autoa, huomioinut arvoesineillä ja tavaroilla jne...
Erotapauksissa nainen vie AINA miheltä omaisuuden tai vähintään puolet. Toisinpäin niin ei tapahdu koskaan. Ja tilastojen mukaan suurin osal liitoista päättyy eroon.
Eron laittaa vireille lähes poikkeuksetta nainen.
Lisäksi mahdollisten lasten huoltajuus erotapauksissa menee naiselle. Mies toimii elatusvelvollisena ja maksaa naiselle lasten menetetystä huoltajuudesta AINA vaikka olisi määrätty yhteishuoltajuuskin.

Nuorille miehille vinkki että kannattaa ottaa tilastot tosissaan. Niiden mukaan miehet ovat lainsuojattomia ja joutuvat aina heikommaksi osapuoleksi.
Jos on pakko saada omia lapsia, niitä voi nykyään tilata netistä ja ihan omien mieltymyksten mukaan voi valita värin, sukupuolen, sekä muut geneettiset ominaisuudet.
Eikä joudu rahoittamaan eroavan naisen elämää vaan voi kohdistaa kaiken huomion omiin asioihin.
Naisia riittää kuten miehiäkin. Molempia on lähes 4000 miljoonaa joista löytyy kyllä seuraa silloin kun siltä tuntuu. Eikä ole tarvetta jäädä suhteeseen roikkumaan.
Itsellä on 4 lasta eikä ole tarvetta maksella elatusapuja kenellekään.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

    Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
    Maailman menoa
    429
    3686