Aihe

Mikä Turkua vaivaa?

Anonyymi

6

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oliko asialla palstalta tuttu vajaa kolmikymppinen?

  • Paha mennä sanomaan mistähän on ollut kyse, kamala tapaus joka tapauksessa, mutta veikkaisin ihan hatusta jotain jengijuttuja taikka kansallispukuun pukeutuvien keskinäisiä välienselvittelyjä.

   Itse pidän Turkua ihan turvallisena kaupunkina tavalliselle ihmiselle. Ja vaikka uutisessa ei ollut mitään mainintaa taustoista tms. niin sanonpa nyt silti, että kuluvalla viikolla olen muistaakseni ollut tekemisissä 4-5 ulkomaalaistaustaisen tutun/kaverin/asiakkaan kanssa. Että ainakaan mä en ole esim. työssäni, tai juurikin Pernossa tai vaikkapa Varissuolla liikkuessani kohdannut koskaan uhkaavaa käytöstä, en suomalaisilta "kalluilta" enkä maahanmuuttajataustaisilta. Paljon vaikuttaa se miten itse käyttäytyy.

   Reilu vuosi sitten meinasin Porissa joutua käsirysyyn, mutta siinäkin puhuin itseni ulos tilanteesta enkä provosoinut/provosoitunut liikoja. Laitoin kaverin osoitteen yhdellä kirjaimella väärin navigaattoriin ja sellainenkin katu Porissa todellakin oli kirjoitusvirheestä huolimatta. Mutta vastaanotto ei ollutkaan kovin ystävällinen, vaan joku keski-ikäinen känniääliö raivosi miksi käänsin autoni hänen pihan risteyksessä ja kuljeskelin kävellen kyseisellä rivitaloalueella. Hän kyllä ilmaisi negatiiviset tunteensa harvinaisen selvästi pitäen mua olkapäästä kiinni suht kovin, mutta pyysin häntä rauhoittumaan, kerroin että asetin ilmeisesti vahingossa väärän osoitteen naviin, ja sanoin että lähden kyllä välittömästi pois. Teki mieli sanoa Vares-leffan legendaarinen lausahdus että "mikä vttu teitä porilaisia oikein vaivaa?" mutta silloin olisi takuulla tullut turpiin.

   Ja palatakseni vielä Turkuun, niin vaikka täälläkin varmasti jotkut jengityypit, tietyt maahanmuuttajayksilöt, romaniyksilöt jne. tekee rikoksia ja varmasti prosentuaalisesti enemmän kuin valtaväestö, niin mielestäni ei täällä taviksen tarvitse pelätä. Keskenään ne omia kahinoitaan yleensä selvittää. Toki terve itsesuojeluvaisto kannattaa pitää mielessä, ettei nyt itse ala aukomaan päätään ja varsinkin naisten vähän katsoa miten pukeutuu, mihin aikaan liikkuu yksin missäkin jne.

  • Anonyymi

   Alkaa nämä rikastuttajat tuomaan tänne mälmöön tavat ruotsista.

   • Jos artikkelissa poliisi ei ota kantaa, liittyikö rikos järjestäytyneeseen rikollisuuteen, niin siitä voi jo päätellä jotain osapuilleen. Itse veikkaan että asialla ovat olleet jotkut vähän heikommilla älynlahjoilla siunatut tyypit, jotka ovat sitten ihan kuninkaita piripäissään ja komiat liivit päällä. Mutta en tosiaan tiedä, ihan arvailen.

    Ja valitettava faktahan on se, että nämä rikastuttajat todellakin ovat tehneet esim. seksuaalirikoksia ja omaisuusrikoksia, ja ainakaan multa ei heru sympatiaa näille yksittäisille henkilöille ketkä eivät ole sopeutuneet suomalaiseen yhteiskuntaan.

    Mutta kuten tuossa ylempänä sanoinkin, niin mulla on yllättävänkin paljon maahanmuuttajataustaisia tuttuja ja asiakkaita ja voin sanoa että varsin asiallisia tyyppejä olleet kaikki. Jotkut toki asioineet vain yksittäisiä kertoja eivätkä ole tulleet silleen tutuiksi, mutta alkuviikosta eräskin vakioasiakas kirjoitti "I like your style bro" kun hierottiin kauppoja, ja ihan siis suomeksi noin muuten kommunikoidaan. Vastasin vain että "Thanks bro" ja myöhemmin asiakas esim. tarjosi tupakan paikan päällä asioidessaan.

    Voi olla että pääkaupunkiseudulla meno on paljon hurjempaa, ja varmasti Turussakin jossain Vakkella yöaikaan. Enkä ole siis suoranaisesti suvakki, eli kritisoin kyllä edellistä hallitusta huonosta maahanmuuttopolitiikasta ja tuomitsen maahanmuuttajataustaisten tekemät rikokset siinä missä kenen tahansa tekemät. Mutta itse en ole omakohtaisesti millään tavalla havainnut mitään "Malmön tapoja" vaan juurikin verkostoitunut monen eri taustan omaavien tyyppien kanssa ja ilmeisesti mulla on heidän keskuudessaan sellaisen hyvän tyypin maine. Mutta ehkä tän ikäinen maalla asuva mies nyt ei muutenkaan ole kaikkein haavoittuvaisemmassa asemassa mitä tulee ihan spontaaneihin ryöstöihin kadulla tai juurikin seksuaalirikoksiin, eikä tosiaan ole yhdestäkään tuntemastani maahanmuuttajasta syntynyt sellaista mielikuvaa että tollasiin edes syyllistyisi.


  • Anonyymi

   Jännämies tappanut naisen ja sen uuden miehen. Jännämies ei kestänyt että nainen kelpuutti toisen jännämiehen. Asun tääl turus ja jutut lähtee nopeasti liikkeelle. Jännämiehet mustasukkaisia.

   • Anonyymi

    Jännämies tappaa talossa ja puutarhassa


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   290
   5999
  2. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   736
   5593
  3. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   204
   4416