Aihe

Eteenpäin mennään

Anonyymi

Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia kuntalaisille on valmisteilla? Tiedämme että on korona aika vielä,mutta onko lähitulevaisuudessa mitä aktiviteetteja tulossa?

7

157

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyviä suunnitelmia kumpuaa päästämme. Niitä ei vielä uskalla julkaista. Säilytämme salaisuutena sen ja kerromme kun sen aika on.

  • Anonyymi

   Ainakin olemme saaneet avustusta .Talkoilla hoidetaan hommat kotiin.Se jos jokin luo yhteenkuuluvaisuuden tunteen kylään!

  • Anonyymi

   Se kasvimaan hoitaminen siinä kentän laidalla.Siinä on hommansa. Kohta saa kääntää ja kylvää siemenet ja istuttaa taimet , jotka on laitettu itämään.Ja potut myösMutta kelle se kuuluikaan?

  • Anonyymi

   On vaikka jo minkälaisia suunnitelmia! Aivan mahtava kesä on tulossa! En malta odottaa!

  • Anonyymi

   Nythän sitä on ollut aikaa rakentaa rauhassa tulevaa! Onneksi kylän väki on ottanut omakseen Kilpiaavan, tämä korona aika olisi ollut tosi ankea, jos kylän talkooväki ei olisi jaksanut touhuta tätä paikkaa! Toivoisi vain, että tämä talkoohenki virittyisi, nämä valittajatkin innostuisivat tekemään yhteistä hyvää! Odotan innolla, mitä liikunta-ja nuorisotyöntekijät ovat saaneet kehitettyä meidän nuorille, niin on ollut hiljaista viime vuodet! Tulevaisuus on täynnä monia mahdollisuuksia, uusi koulu, liikuntapaikoille tullut myös rahallista avustusta! Eniten on huolettanut tämä liikunta-asia, monta vuotta on ollut hiljaiseloa sillä rintamalla!

  • Anonyymi
   UUSI

   Ei mitään suunnitelmia.Ei oikein innostavalta näytä.Tulevaisuuden näkymät ovat lohduttomat Ihmiset ovat väsyneitä ja osa on hyvin ilkeitä,muka oikeuden varjolla ja sääntöjen mukaan toimivat,sillä peittelevät omia virheitään jälkeenpäin .

   • Anonyymi
    UUSI

    No nythän sinä kuvailitkin siinä omaa elämääsi, et Pelkosenniemeä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   6660