Aihe

Näätsaaren koulun koronat varmaan peräisin alueen ravintoloiden avaamisesta

Anonyymi

Havahtukaa hyvät ihmiset. Kuntavaalit2021 tulossa. Se on myös yksi vaikutuksen paikka ja antaa palautteensa myös valtakunnan tasolla toimiville hallituspuolueille.

Kokoajan jauhetaan koronatartuntoja tai altistumisia tulee kaupoissa, ravintoloissa, elokuvateattereissa, urheilukatsomoissa jne. Kuinka monta tartuntaa tai altistumista on näistä paikoista tullut?

Sen sijaan korona leviää Torniossakin ja muualla Suomessa todennäköisimmin kouluissa ja yksityisissä bileissä. Koulujen tartunnat olisi helppoa saada kuriin. En tiedä tarkkaan kuinka Näätsaaren koululla on toimittu rajoitusten kanssa. Sen sijaan mitä mediassa on ollut ja muilta kuullut Suomessa on paljon kouluja, joissa pienissä luokkatiloissa ei käytetä juurikaan maskeja ja muutkin koronatoimet turvavälit, käsihygienia ynnä muut ovat vähän niin ja näin.

Mielestäni on täysin typeryyttä, että kun jotain pitää tehdä niin Suomessa sammutetaan (korona) tulipaloja sulkemalla paikkoja, joissa ei ole todettu yhtään tai koko aikana vain mitättömän vähän altistumisia koronalle.

HOX: Kun urheiluista kiellettiin yleisö, ei tietoon ollut tullut yhtäkään urheilukatsomossa tapahtunutta koronatartuntaa. Ulkoliikuntapaikat ovat saanet olla auki, mutta edes ulkonatapahtuvaan urheilutapahtumaan ei ole saanut yleisöä ottaa. Torniolaisille hyvin tutun lajin Jääpallon seurat ovat mm. kärsineet tarpeettoman rajusti taloudellisesti tämän takia. Samalla aikaa sama tekojäärata Helsingissä on ollut ääriään myöten täynnä vapaalajan luistelijoita, mutta jääpallo-ottelujen aikana ei saanut olla katsojan katsojaa. Sama kaikilla muilla paikkakunilla missä lajia pelattiin kaudella 2020-2021

Otiskko oli siis sarkasmia, jos joku ei sitä tajunnut.

3

177

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ruotsin työreissulta tuliaisia huhun mukaan oli tämä ketju. Sais pistää seurantapannan kaulaan nuille testistä ja karanteenistä kieltäytyjille.

   • Anonyymi

    Ei sitä välttämättä ole testistä kieltäytyjä tuonut, saanu työpaikalta tai muualta tartunnan, ajellu rajalle eikä vielä näkynyt testissä, itänyt aikansa ja tarttunut muihin, siitä se ketju alkaa.


  • Anonyymi

   Juu niin varmaan ovat......soooo. suuuu.....olkaa vaan hiljaa, mitää tietämättömiä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   401
   9132
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   259
   8202
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   4494