Heikot yksilöt sairastuvat koronaan

Anonyymi

Omalla dna:lla geeniperimällä on osuutta sairastavuuteen selviytymiseen. Tähän voi lisätä elämäntavat tottumukset. Pitääkö vahvempien yksilöiden lopettaa lakata elämästä olemasta että se heikompi aines saa jyllätä ja voi räpiköidä katastrofista toiseen kunnes ihmiskunta on sukupuutossa. Maapallon historiaa sen elämää ekosysteemiä tutkiessa karsintaa on tapahtunut aina. Vahvemmat yksilöt on se elämän kantava ylläpitävä jatkuvuutta tuova voimavara koska eivät ole moksiskaan viruksista bakteereista eivät ole niiden nujerrettavissa. On väärin, että vahvojen tuottavien ja kaikin tavoin laadukkaimpien yksilöiden elämää rajoitetaan koronarajoituksin heikkojen takia.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itselläni ei ainakaan ole mitään tarvetta ottaa kenenkään henkeä omalletunnolleni, oli geenit mitkä tahansa. En myöskään halua olla vastuussa yhdenkään minulle rakkaan ihmisrn kuolemasta. Jokaisen meistä geenit muuten ovat heikot jonkin sairauden edessä. Muista se sitten, kun se sinulle itsellesi tappava osuu kohdalle.

  • Anonyymi

   Varsinkin poikkeusolot näyttää kuka onkaan vahva. Kuten sotatila.
   Moni ulospäin vahva murtuu taistelussa kun heiveröisempi pystyy toimiin, ja ottaa ohjakset itselleen.
   Armeijassakin isotmiehet pyörtyi rokotejonossa.
   Jos aloitetaan summittainen karsinta lopputulema on katastrofi.
   Kaikki tappelee toisiaan vastaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   251
   3665
  Aihe