Aihe

Parasta parisuhteessa

Anonyymi

Varsinkin kun muutettiin yhteen ja vielä kun lapsi syntyi ei koskaan olla rajoitettu toistemme menoja, on saatu pitää kavereihin yhteyttä normaalisti, käydä ulkona jne. Pitää olla tietty itsenäisyys ja vapaus kuten vaimo sanoo, muuten alkaa ahdistaa ja tulee vielä ero jos huonosti käy. Näin menty pian 30 vuotta ja jos hengissä pysyy sama jatkuu. Näin vaan kun kahdelle hyvälle kaverille tuli avioero kun vaimot ei antaneet olla yhteydessä lapsuuden aikaisiin kavereihin ja rajoittivat miehiltänsä lähes kaiken sosiaalisen elämän.

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rajoittaminen ei ole normaalia, eikä siitä hyvä seuraa koskaan. Viestii rajoittajan psyykkisestä epävarmuudesta. Suhde kuivuu muutenkin kokoon ajan kanssa, jos nyhjätään vain keskenään eikä ystäviäkään saada tavata.

   • Anonyymi

    Joo, sosiaalinen kanssakäyminen kuuluu ihmisten perusluonteeseen, jos toinen rajoittaa tai määräilee tulee ikäviä vaikutuksii.


  • Anonyymi

   Jos parisuhde on kunnossa, löytyy myös luottamusta ja rehellisyyttä. Silloin myös kuvaamasi liitto on mahdollinen. Olette onnekkaita kun olette löytäneet toisenne ja luotte yhteistä hyvää jokaisena päivänä toisillenne ja varmasti muillekin lähipiirissä. Rakkauden täyteistä tulevaa teille, onnelliset❤️

  • Anonyymi

   Jos ei ole valmis sitoutumaan vaan haluaa yhä mennä kuin sinkkuna,parempi jäädä sellaiseksi. Teillä on kaveriliitto. Kukaan ei usko että kolkytvee oletta uskolliset tuolla menolla olleet. Hahaa.kiva provo.

   • Anonyymi

    Ei kai se sitä tarkoita et haluu mennä kuin sinkkuna. Kotiympyröistä on hyvä välillä irtaantua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai se sitä tarkoita et haluu mennä kuin sinkkuna. Kotiympyröistä on hyvä välillä irtaantua.

    Kaikkea voi itselleen uskotella. Jos todella sitoutuu,ei ota, eikä itse tahdo ottaa mitään riskejä.kukaan kun meistä ei ole satasella täydellinen. Aina ihmetellyt sitä miksi aviopuolisot menee erikseen. Eikö oman puoliso mukaan mahdu ja seura kelpaa.vai onko sittenkin jännempiä pikku seikkailut naapurin nurmelle. Nykyään ei enää sitouduta kuin joskus tyyliin,kunnes kuolema erottaa. Ei se mitään,mutta älkää valehdelko itselle ja toisillenne.


   • Anonyymi

    Sinkkuna meneminen on eri juttu kuin yhteyden pito lapsuuden aikaisiin kavereihin. Seurustelin yhden tytön kanssa ennen puolisoo, tyttö halusi määrätä ajat ja päivät kun nähdään ja omat harrastukset ja kaveruussuhteet kärsi ja suhde loppu.


  • Anonyymi

   Silloin kun ”sosiaalisella elämällä” tarkoitetaan räkälöissä laukkaamisillä ja jatkuvasti hakemalla huomiota vastakkaiselta/ samalta sukupuolelta, se ylittää kahden-kaupassa- valitun yhteisymmärryksen.

   Harrastukset ja opinnot jotka (tavallisesti) liittyvät ystäviin, on tervettä ja normaalia elämää. Omien ystävien ei tarvitse poistaa puolisoa tuosta ryhmästä.
   “Minun ystävät ovat sinunkin ystäviä” -tyyli on vain suoraviivaista ja rehellistä.

   • Anonyymi

    Tämä hyvä jos näin ja selvinpäin. Ilmanmuuta. On vaan näitä varattuja joiden kanssa menty porukoissa ja ihan sillä mielellä lähtevät että huomiota ja iskemään.mitä pitempään liitossa sen enempi pettävät.ikävää katsottavaa.


  • Anonyymi

   Avioliittoissa löytyy, kaikenlaista. AInoa, jonka varmasti tietää, on oman avioliiton tila ja tilanne, muiden avioliitoista tietää vain sen, mitä kerrotaan ja usein valitettavasti sen peruteella tehdään sitten omia johtopäätöksiä.

   Se, mikä kenellekin on hyvä avioliitto on toinen juttu ja sen voi määritellä jokainen itse. Jos oma vapaus on se numero yksi, on hyvä että puolisokin ajattelee samalla lailla.

  • Anonyymi

   Paljon niitä eroja tulee kun nyhjätään kotona ja vaan se puolison naama aina vastassa, ei ihme jos hermo menee.

  • Anonyymi

   Mulla oli avomies joka tahtoi mennä kuten ennen lasta.
   Itse en ole koskaan juonut, enkä tykkää viettää aikaa kapakoissa.
   Olihan se ikävää jäädä kotiin kun mies lähti lapsuuskavereittensa kanssa muutamalle joka kuukausi ja tuli kotiin joskus aamu kolmen - neljän aikaan ja vonkasi känniseksiä. Miehellä ei seisonut ikinä humalasas, mutta panna olisi pitänyt. En montaa kertaa jaksanut tuntikausia kestävää äheltämistä vaan vihelsin pelin poikki ja sanoin, että jatkossa kaveri-iltojen jälkeen nukut sohvalla. Naidaan kun olet selvinpäin, mutta kännissä ollessa ei tipu seksiä.
   Siitäkös ne riidat alkoi, minä muka kielsin kavereiden näkemisen sun muuta.

   Aikani kuuntelin piruilua ja sitten sanoin, että hänelle olisi parempi jos hän etsii itselleen sellaisen naisen joka viihtyy hänen kanssaan kapakoissa tai juo kotona. Pakkasin omat ja lapsen kamat ja muutin vuokra-asuntoon.

   Muutto ja parisuhteen päättyminen oli elämäni paras päätös.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   372
   8175
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   237
   7295
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   3511