Pöljyyslepsian hoito

Anonyymi

Rokotuksilla ja maskin käytöllä hankittua pöljyyslepsiaa ei voida valitettavasti parantaa, joissain harvoissa tapauksissa on kuitenkin havaittu, että seurapiirin vaihto ei pöljyyslepsiaa sairastavien joukkoon saattaa lievittää pöljyyslepsonomisia aivo fakkiintumia, jotka ovat syntyneet laumaan yhteiseksi ns. kollektiiviseksi luulosairaudeksi eli kaikki lauman yksilöt luulevat toistensa tapaan samaa lauman alfanaaraan oksentamaa, puoliksi sulanutta agenda puuroa todelliseksi eliksiiriksi ja näin ollen harhautuvat yhä syvemmälle itse pöljyyslepsiaan lat. (Agendus pöljyslepsitus). Koodi PÖL666.-19-Wuhan.
Suomen poliisivoimat on hälytetty suurkaupunki Helsingissä, muuallakin, sisäministerin hiljaisella, äänettömällä hyväksynnällä estämään vaarallista maskipakolaisuutta ja kadulla kävelyä. Törkeimmät kävelijät on pidätetty ja viety putkaan, ompa jopa kansallinen Suomen lippukin ollut jollain aseena ja joku on uskaltanut puhua ääneen yleisen agendan vastaista propagandaa. Onneksi on viellä hevosia, joilla näitä propagandan ja salaliittojen levittäjiä voidaan työntää ja estää kulkemasta.
Sodankylään ei ole viellä levinnyt maskipako mielialaa, kuten Helsingissä jo oli havaittavissa, täällä tullaan jälkijunassa, osa jää valitettavasti aina asemalle, eikä huomaa koskaan myöhästyneensä mistään, heitä kutsutaan autuaiksi pöljiksi, he saavat kokea rokotusten ja muiden hömpötysten seuraamukset, koekaniineja tarvitaan, jotta Kiinan mallin mukainen valvonta järjestelmä kehittyy, sekä DNA manipulointi.

43

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sisäministerillä on pieni pää. Onhan se täysin selvää täysijärkisille tämä, pieneen päähän ei sovi isoja aivoja. Älykkyys riippuu aivojen koostakin paljon ihmisellä ainakin.
      Sanokaa mitä sanotte, näin se kuitenkin totuus on.

      • Anonyymi

        No joo jos sie itsees yrität tuota ympätä, niin taitaa jäädä utopiaksi. Isot korvat toki mutta ei ne aivoihin liity.


    • Anonyymi

      Lehmä sanoo, Ammuuuuu jo, kanat sanoo kot, kot, kot...
      kissa sanoo miauuu.....
      Lammas sanoo, KÄYTÄ MASKIAAA....

    • Anonyymi

      Vihreät terroristit iskivät jälleen

      Riko lasi ja pelasta maailma? Oh great. The unwashed are back. pic.twitter.com/PizRybSaEy — @sirfrank (@sir_frankuk) April 7, 2021

    • Anonyymi

      Koronahysteria on saanut sairaita muotoja jo pitkän aikaa.


      Se mistä vähemmän puhutaan on koronahysteerikkojen itsekkyys.

    • Anonyymi

      Tänään oli vääryyskäynnin kahdeksas ja viimeinen päivä.

      Video: Tuomari Jaakko Raittila kiusaaja? Kielsi kaiken kuvaamisen!

      Alusta asti syytetyt ja yleisö ovat pyytäneet saada kuvata vääryyssalissa ennen istunnon alkamista, koska se on normaali käytäntö, ellei kyse ole jostain esim. lapseen kohdistuneesta rikoksesta.


      Kaikissa normaaleissa vääryyskäynneissä lehdistö ja yleisö ovat nimittäin AINA saaneet saanut kuvata ENNEN istunnon alkua. Tämän takia lehdistö pystyy ottamaan kuvia silloinkin, kun syytetty ei sitä halua. Monet syytetyt sitten pistävätkin hupun päähänsä ja kädet naaman eteen.

    • Anonyymi

      Autuita ovat puupäät, sillä he eivät huku.
      Päinvastoin kuin vesipäät.

    • Anonyymi

      Itse asia ........... on niin hullu diktaattori, että syyti kieltoja suorastaan kasapäin. Tässä muutama esimerkki:



      1. Istuntoa ei saa nauhoittaa. (Varmistaa, ettei voida todistaa tuomarin ja syyttäjän sikailua.)

      2. Istuntoa ei saa videoida. (Amerikassa monista oikeudenkäynneistä on suorat lähetykset, muttei Suomessa)

      3. Ennen istuntoakaan ei saa videoida tuomareita.

      3. Ennen istunnon alkua ei saa videoida edes syytettyjä. (Suomessa normaalia, että kuvaajat videoivat ennen istunnon alkua syytettyjä.)

      4. Juuri ennen istunnon alkua tuomareista ei saa vääryyssalissa ottaa edes valokuvia. (Kuvan ottaminen tuomarista ei ole laitonta.)

      5. Ennen istuntoa syytetyistäkään ei saa ottaa edes valokuvia. (Ennenkuulumatonta. Suomessa normaalia, että syytetystä otetaan valokuvia.)

      6. Syytetystä ei saanut ottaa edes valokuvia, vaikka hän sitä nimenomaan halusi. (Täysin ennenkuulumatonta.)

      7. Syytetty ei saanut ottaa itsestään edes selfiekuvaa. (Täysin ennenkuulumatonta.)



      ........... kysyi tuomari J......... perusteluja näille täysin ennenkuulumattomille päätöksille.



      R....... ei halunnut – tai pystynyt – antamaan mitään perusteluja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hänen käydessään pissiä lorottamassa sukupuolineutraaliin huusiin, niin se sitte vähän niinku vailtuu se vespäääääää.....

      Siis ulukoministeri.

      menis ulos täältä suomesta iäksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvät rouvat, oletteko koskaa ajatelleet hyllyvien takamuksienne runsautta.
      Liikkukaa, liikkukaa. Syökää ja juokaan vähemmän. Siis itä viiniä ja olutta.
      Äidinne kohtu unohtaa teidät.
      Ei teidä kukaan halua vaimokseen.

    • Anonyymi

      Sunnuntaina poliittinen poliisi meni pidemmälle kuin koskaan ennen.



      Valtavalla voimalla se hyökkäili täysin rauhallisten ihmisten kimppuun. Pelkästään kadulla kävely johti pidätykseen ja joutumiseen poliisin pahoinpitelemäksi.
      KANNATTAA OLLA HUOLISSAAN JOKAISEN. Kohta on teidän vuoronne.
      Kuka teitä sitten puoltaa.
      Poliisi systemaattisesti motitti täysin rauhallisesti käyttäytyviä ihmisiä. Varsinkin kuvaajat olivat polpon kohteena, kuten tässä videossakin näkyy. Kuvaaja oli lähdössä kotiin, kun hänet motitettiin ja yhtäkkiä kidnapattiin polpon toimesta. Tällaisella rikollisella terrorilla pyritään tietysti pelottelemaan ihmisiä. https://www.youtube.com/watch?v=8pBpTTGNdCM&t=105s

    • Anonyymi

      Aivan käsittämätöntä, uskomatonta mitä tapahtuu Suomessa ja muuallakin. Mitä tämä kaikki sekoilu merkitsee? osaako kukaan kertoa? mistä on kysymys?
      Suuri osa kansaa antoi tukensa tälle hullutukselle, meni mukaan, kulki maskeissa, otti rokotuksia, uskoi mitä heille virallisesti kerrottiin.
      Itselleni selvisi parissa viikossa tilanne siitä kun WHO oli pandemian julistanut, että tässä on paljon klappia jossain, mätää ja huijausta. Koko kusetus on todellakin suuniteltu ja sitä johdetaan jostain, annetaan määräyksiä ja alaportaiden on pakko niitä noudattaa.
      Harmi kun pöljä kansa niin myöhään alkoi heräämään, ei uskottu "salaliittoteoriitikoita", uskottiin tähän virus salaliitto harhautus valheeseen.
      Onko sekään totta, että Venäjä kokoaa joukkojaan itä rajojen takana? Ukraina itä 100-150.000 sotilasta, Lenigradin sotilaspiiri ei tietoa, mutta jotain on.
      Aika sotaisa tunnelma, tuleeko jo kesällä Suomessakin "poikkeustila" taas? nyt pahempi kuin viimeksi 2020 keväällä, jolloin Suomi harjoitteli eristämistä.
      Pääseekö nuoret Suomen sotilaat puolustamaan EEEUUU liittoa, Suomeahan ei enää ole siinä mielessä mitä tarkoitettu oli joskus.
      Suomalaiset taisteli ja kärsi talvi-jatko ynm. sodissa, että olisi itsenäinen Suomi, mutta mitä tekivät jotkut? luovutti maan, Suomen pois pala kerrallaan. Jos sotilaat esim. jatkosodan kärsimysten keskellä olisivat tietäneet, mitä tulee tapahtumaan, niin olisivat luovuttaneet jo aikaisemmin Suomen pois.
      Taitaa Venäjä kohta rynniä, se on tavallaan ihan oikein ja menee kuten ennustettu on.

    • Anonyymi

      "Harmi kun pöljä kansa niin myöhään alkoi heräämään, ei uskottu ....."

      Missä on herätty?
      En ole kyllä huomannut heräämistä.

      • Anonyymi

        Esim. Helsingissä kävely tapahtumassa, ei ollut maskeja, kannattaa seurata muutakin kuin Ylen uutisia. Sodankylässä 99 prosentilla maskit kaupoissa, jopa kun ajavat autoa, niin maski loistaa valkoisena vastaan.
        Itse en ole kertaakaan käyttänyt maskia, heräsin lähes heti keväällä 2020 tähän valheeseen.


    • Anonyymi

      jeesiösssä on vain fanaatisia viher-kommureita.
      missä siellä persui on.

      • Anonyymi

        Puoluepolitiikasta ei kannattaisi ns. jauhaa yhtenään ja toistaa samoja viher-kommari ynm. persu fraaseja.
        Se on niin, että on melko sama minkä numeron äänestyslappuun laittaa tai laittaako mitään. Jokainen puolue on kuin pienois eduskunta, eripuraa ja yksilön on sopeuduttava puolue kuriin. Joukossa tyhmyys tiivistyy, sanonta. Kansanedustaja pakotetaan eduskunnassa ylhäältä määrättyyn kuosiin, eduskuntaakin korkeampi taho määrää, on salaista sopimusta ja monenlaista salaseuraa, hyväveli järjestöä, muuraria jne. Ei ole olemassa esim. demokratiaa, viime aikainen tilanne hyvin sen kertoo, väkivaltakoneisto ja maailman hulluus paimentaa tyhmää kansaa.


    • Anonyymi

      Suomessa toimii suuria laillisia "rikollisia" tahoja valtion johdossa, mm. ydinvoima-alalla, pankki sektorilla, kaivos alalla, jne.
      Katsokaa SUPON logo, siihen on "piilotettu" P2, se on Italiassa toimiva vapaamuurariloosi P2. Erikoista! Logo pitää kääntää kyljelleen, niin löytää tämän P2 merkinnän.
      Näillä lain yläpuolella olevilla tahoilla on lupa tehdä mitä hyvänsä, ne voi tulla vaikka kotiisi ja tappaa sinut POLIISIN asiaan puuttumatta.

    • Anonyymi

      komut ovat fanaattisia
      ne jaksaa haastaa riitaa

      mitä ne haluaaa...

    • Anonyymi

      No missä se viisas kansa sitten on. Onko se jiesiössä.

      Jiesiössä se on varmaan.

      Riipissä ei kuitenkaan pyyhitä.

      • Anonyymi

        Viisasta kansaa ei ole, on vain joukko (lauma), joka koostuu yksilöistä ja yksilö voi olla "viisas". Tietenkin viisaus on kunkin määriteltävissä oleva ominaisuus eli ihmisellä ei ole absoluuttista viisautta.
        Moni lintu osaa suunnistaa pitkän matkan Afrikasta Suomeen samaan paikkaan pesimään, onko se viisas? Ei, sanotaan, että vaistolla, tähtien, auringon, mangneetikentän, maasto kohtien avulla jne.
        Kun lentokapteeni lentää matkustajalentokoneen Helsinki-Vantaalta New Yorkiin hän ei lennä vaiston varaisesti, vaa käyttää järkeä ajattelemalla ja on ns. viisas, jotta pääsee perille.
        Jokin ihmisheimo voi elää tasapainossa suhteessa ympäristöön, ollen sen mukaan viisaita, mutta länsimaisen elämäntavan mukaan heitä pitää moni tyhminä eli miten viisaus määritellään? Onko järkevää esim. hokea vuodesta toiseen jatkuvan talouskasvun olevan tavoite? vai pitäisikö pyrkiä esim. jonkin heimon elämäntapaan? joka on tasapainossa.


    • Anonyymi

      Alkaa pikkuhiljaa närästää. Typerä uhkailu meinaan.

      Isänmaan vasen laita ja jopa jokunen kvasioikeiston edustaja jauhavat siitä, kuinka ”äärioikeisto” on aito uhka pohjoismaiselle demokratialle.

      ”Äärioikeisto sitä ja äärioikeisto tätä” on perusrunko keskustelulle, jota kuulee usein ihan kaveripiirissä. Liian usein.

      ”Äärioikeistosta” on tullut slogan, jota voi sirotella poliittiseen keskusteluun ilman sen kummempia perusteita. ”Äärioikeisto” on myös se vipu, jolla sananvapautta on kätevä kaventaa niin kutsutuin vihapuheargumentein.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Epilepsia on aivojen sähköisen toiminnan häiriötila, jonka voivat aiheuttaa erilaiset synnynnäiset ja hankitut tekijät. Epilepsiassa esiintyy toistuvasti kohtauksia, joissa tajunta hämärtyy ja samalla voi esiintyä kouristuksia tai muita oireita.

      Jokainen ihminen voi periaatteessa saada epileptisen kohtauksen, mutta kynnys kohtauksen syntyyn vaihtelee suuresti eri ihmisillä. Arviolta 8–10 % ihmisistä saa elämänsä aikana ainakin yhden epileptisen kohtauksen, mutta yli puolet heistä ei koskaan saa epilepsiadiagnoosia. Epilepsiaa sairastaa vajaa prosentti suomalaisista. Sairaus on puolitoista kertaa yleisempi miehillä kuin naisilla.

      Liekkö pöljyyslepsissa samankaltisia oireita. Ainakin se on pysyä sairaus. Siitä ei parane.

    • Anonyymi

      Tulisi vain sellainen vilpoisa ja vähäsateinen kesä. Sellainen terveen valkoihoisen kesä.
      Ei ainakaan mielellään yli plus 17 Celliusta ollenkaan.
      Tuulla saa ja lujasti koko ajan.

    • Anonyymi

      Koronarokotuksen haitat saattavat tulla vasta vuosinkin päästä.
      Eikä niitä kukaan enää muista.
      Kuten on aina käynyt muissakin rokotteissa..
      "Äidin kohtu unhottaa hänet, madot syövät hänet herkkunaan, ei häntä enää muisteta; niin murskataan vääryys kuin puu. (Job 24, 20)"
      - Bíblia Católica Online

      • Anonyymi

        Rokotteen antajan on tehtävä selväksi rokotettavalle ennen rokotusta seuraavat asiat:
        1) kertoa, että kyseessä on kokeellinen rokote
        2) että rokote ei ole riskitön ja sen ottamisesta voi seurata vakaviakin haittoja ja
        3) rokotuksen ottaminen on vapaaehtoista ja siitä voi kieltäytyä myös rokotustilanteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotteen antajan on tehtävä selväksi rokotettavalle ennen rokotusta seuraavat asiat:
        1) kertoa, että kyseessä on kokeellinen rokote
        2) että rokote ei ole riskitön ja sen ottamisesta voi seurata vakaviakin haittoja ja
        3) rokotuksen ottaminen on vapaaehtoista ja siitä voi kieltäytyä myös rokotustilanteessa.

        Asiaa, näin on.
        vanhukset kuolee viimeistään noin 3 vuoden päästä rokotuksesta tai sitten heti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiaa, näin on.
        vanhukset kuolee viimeistään noin 3 vuoden päästä rokotuksesta tai sitten heti.

        Nuoremmatkin kuolevat etuajassa tietenkin. Sen aika näyttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotteen antajan on tehtävä selväksi rokotettavalle ennen rokotusta seuraavat asiat:
        1) kertoa, että kyseessä on kokeellinen rokote
        2) että rokote ei ole riskitön ja sen ottamisesta voi seurata vakaviakin haittoja ja
        3) rokotuksen ottaminen on vapaaehtoista ja siitä voi kieltäytyä myös rokotustilanteessa.

        jo taas oli älykästä, ei kai noin terävää voi tulla kuin sieltäjiesiöstö, sillä kuka menee piikitettäväksi ja sitten kieltäytyy


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jos ei nöyrry antamaan henk.tietoja. Niin putkaan kolmeksi vuorokaudeksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei nöyrry antamaan henk.tietoja. Niin putkaan kolmeksi vuorokaudeksi.

        äänestäkää siis vihreitä jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei nöyrry antamaan henk.tietoja. Niin putkaan kolmeksi vuorokaudeksi.

        Ei tainnu olla ensimmäinen putkareissus. ekkö sie viisastu.Toki sen tiiän että ikääntyminen ei silti välttämättä viisastuta


    • Anonyymi

      Pelko vain lisääntyy-
      Siis jonku koronan pelko.
      Vaipat tiukasti ja naamalla kaikilla.

    • Anonyymi

      Olet ehkä kuullut, että rokote saattaa aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten kuolemaa, iho-ongelmia tai liikuntakyvyn menetystä. Olet ehkä lukenut jostakin tilaston, kuinka paljon erilaisia sivuvaikutuksia on tapahtunut. Kaikkia tapauksia ei välttämättä muuten tilastoida. Mutta nämä ovat pelkkiä numeroita, joihin ei ole minkäänlaista omakohtaista tunnesidettä. ”Nehän ovat vain pelkkiä numeroita tilastoissa!” ”Koska kyseessä on uusi ja kokeellinen lääke, on tietenkin odotettavissa että joillakin saattaa esiintyä joitakin pieniä sivuvaikutuksia!” ”Ei minulle mitään tapahdu, ne ovat ne muut jotka päätyvät tilastoihin!” ”En ymmärrä numeroita, matikka ei oo koskaan ollu mun juttu!”

    • Anonyymi

      Lukemattomat asiantuntijat ovat vastustaneet PCR-testausta ja menetelmän keksijä on kertonut, ettei se sovellu diagnoosien tekemiseen.

      Itävallan tuomioistuin tosiasiallisesti hylkäsi epäsuorasti koko Itävallassa harjoitetun koronapolitiikan, joka perustuu kyseiseen testimenetelmään, aivan kuten Suomessakin. Wienin hallinto-oikeus yhtyi itävaltalaiseen FPÖ-puolueen kanteeseen asiassa, joka käsiteltiin 31. tammikuuta Wienissä.

      ”Rajoitukset ovat väärin”, tuomoissa sanotaan. Tieteellisten tutkimusten perusteella tuomioistuin totesi, että valtion poliisin toimeenpanemien koronarajoitusten perusteet ovat täysin perusteettomia.

      Tuomioistuin yhtyi kanteluun ”kaikilta osin” ja ylittää jopa FPÖ:n esittämät perustelut. Koronaviruksen määrittämiseksi käytetyt kriteerit ja meneteömät kyseenalaistetaan voimakkaasti.

    • Anonyymi

      Tiesitkö että:

      Uutisissa ilmoitetut tapaukset eivät ole tautitapauksia vaan positiivisia testituloksia. Lukuisat asiantuntijat ovat todenneet käytetyn testin täysin epäluotettavaksi (Portugalissa tämä on myös oikeudessa vahvistettu).
      Luvut koronan aiheuttamista kuolemista ovat todellisuudessa koronaan liittyviä kuolemia – toisin sanoen kuolemia, joihin kytkeytyy tällainen epäluotettava testitulos. Ei ole siis osoitettu, että nämä tilastoidut kuolemat ovat koronan aiheuttamia.
      Tuhannet lääkärit, sairaanhoitajat ja asianajajat ympäri maailmaa ovat liittoutuneet vastustamaan ihmisarvoja polkevia koronatoimenpiteitä ja vakavia haittoja aiheuttavia rokotteita, joissa on kiinni miljardeja euroja.

    • Anonyymi

      Miepä se käväsin Juppuran päällä asti paskalla.

    • Anonyymi

      vaippanaamat ottakaa jo se rokotteene.

      jospa sitten rauhoittuisitte vähän edes.
      Juppura kuiten

    • Anonyymi

      Juppuran päällä käynti vapauttaa ehkä koronan pelkonnekin.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      80
      1625
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      71
      1303
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1228
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      179
      1045
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      149
      1004
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      994
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      882
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      844
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      816
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      784
    Aihe