ÄÄNESTYSLAKKO kunnes 1 250e/kk minimieläkkeet Suomessa, kuten sivistys-oikeusvaltioissa

Anonyymi

Erityisesti äärioikealle radikalisoituneen Keskustan, olisi pitänyt miettiä kahteen kertaan, ennen kuin meni lupaamaan, eduskuntavaalien suorissa lähetyksissä: "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen", köyhyyteen ilman aitoa 2021-luvun oikeusturvaa jätetyille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille äänestäjille.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

Sivistys- ja oikeusvaltioissa ei puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kerjuuteta ja temputeta byrokratialla, johon he eivät iän, vakavien sairauksien ja vammaisuuden takia kykene, vaan aidon oikeusturvan minimi
1 250€/kk minimieläkkeet, ovat niissä ihmisten turvana.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

Äärioikeistolaiseksi puolueeksi muutettu Keskusta, on unohtanut keille se on velkaa ja keiden kustannuksella, sen upporikkaat perintö- ja verosuunnitteliijat, ovat rikastuneet, eli veroparatiisi-tilojen- ja yrityksien, ilmaisena orjatyövoimana käytetyt naiset.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

Se, etteivät toisetkaan hallitus- (oppositioporvareista puhumattakaan) puolueet, näytä pitävän tärkeimpiä vaalilupauksiaan sairaus-kansaneläkeläisille, on nyt tullut siihen pisteeseen, ettei itsetuhoiseksi käynyttä äänestämistä, voi enää jatkaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

ÄÄNESTYSLAKKO on tosiasia, jo kuntavaaleissa, toivottavasti viesti välittyy, myös korruptiopäättäjille eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko palstalla ylläpito, jonka tehtävä olisi poistaa PetosPersKok:n vihakirjoitukset, tuossa olisi välihuutomerkkejä poistettavaksi.

      Terveisiä Kepuille, että aiotteko toteuttaa Hilloahojen hartaimman toiveen, eli kiristää hallituksesta lähtemisellä - vai pidättekö lupauksenne äänestäjille, eli 1 250€/kk minimieläkkeet = aidon oikeusturvan minimi SIVISTYSVALTIOISSA, siitä riippuu onko teillä jo kuntavaaleissa, enää mitään puoluetta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

      Sivistys- ja oikeusvaltioissa, eivät vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, joudu kituuttamaan ja kerjäämään osaansa, joka on Suomessa perustuslakiin kirjattu, eli sitä aitoa oikeusturvaa, joka nyt puuttuu, jo puolelta miljoonalta sairaus-kansaneläkeläiseltä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16715985/suomen-hallituksen-on-kokoonnuttava--hataistuntoon-800ekk-koyhyyselakelaisten-oikeusturva-puuttuu

    • Anonyymi

      Urpilainen saisi itse hävetä, kun siirtelee Suomen vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden oikeusturvaan tarkoitetut varat, rikkaiden EU-valtioiden "tukipakettiin".

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

      Demarit jälleen VeroparatiisiKokoomuksen kainalossa - ja EK-mediat, erityisesti EK-Yle innoissaan. EK-Yle:n äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden mainonta, ei ole enää aikoihin, täyttänyt tiedonvälityksen kriteerejä.

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/lo-kraever-hoejda-pensioner.FCemAD8pA

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16926616/attendon-johtajien-harski-tapaus-menee-poliisin-rikostutkintaan-ruotsissa

    • Anonyymi

      Eläkkeet pois kaikilta, jotka ei koskaan ole vaivautuneet käymään töissä.

    • Anonyymi

      Köyhempiä eläkeläisiä on yhteensä vain noin 700 000 kaikista eläkeläisistä,heidän äänet tai äänestämättä jättämiset ei riitä muuttamaan puolueasetuksia eikä nostamaan minimieläkkeitä,muillehan se vain on eduksi jos köyhempien eläkkeitä ei nosteta,rahaa riittää paremmin vain heille itselleen. Työntekijäthän ei kostu nostosta mitään,päinvastoin,heille tulee myös automaattisesti minimiä suurempi eläke,joka tulee myös yritysten pomoille ja muille rikkaille.
      Suurituloisemmilla eläkeläisillä on jo valmiiksi suuremmat eläkkeet,miksi hekään enää välittäisivät mistään köyhemmistään ja äänestäisivät heidän edukseen? Ja kaikki nuo em ryhmät inhoaa valtion lisävelanottoa sekä minkään veronnostoa.

      Lapset saavat sen minkä saavat ,ja lapsiperheille sekä yksinhuoltajille olisi heidän mielestään parempi jos valtion rahaa riittäisi vain heille.

      Ainoat muut,yritysten lisäksi, ketkä asiasta voisi olla kiinnostuneet asiasta on n.200 000 työtöntä koska heidän eläkkeensä tulee jäämään pieneksi tulevaisuudessa.

      Eli köyhyyseläkeläiset ovat lopussa aina täysin muiden hyväntahdon ja armon varassa tässä kapitalistimaailmassa.

      Noin 350 000 yritystä tietysti asia kuuluu kiinnostaa kun ne lisämiljardit tulee kansantalouden kiertoon , ja olisi suuri n.4-5 miljardin ostovoiman lisäys eläkeläisiltä jos lasketaan että kaikilla olisi minimissään 1250e/ kk eläke,nykyäänhän se on siinä 800-900e/ kk.

      Tosin köyhyyseläkeläisistäkin lisärahantarpeessa ovat vain nuoremmat ikäluokat ,juuri vanhuuseläkkeelle päässeet ja pieneläke työkyvyttömät joita on ehkä 120 000 kaikista 200 000 työkyvyttömästä.

      Vanhemmat köyhyyseläkeläiset ei lisärahaa edes tarvitse kun eivät pysty sitä edes järkevästi mihinkään käyttämäänkään muuhun kuin ehkä loppuhoitopaikkaan,perusasiathan heillä on jo hoidettu nykyäänkin kuntoon muiden sosiaaliavustusten kautta.
      Ja tietysti meneehän ylijäämärahat kyllä sukulaisille aikanaan käyttöön tai takaisin valtiolle jos perijiä ei ole olemassa,joten sekään raha ei sinällään kyllä huku mihinkään vaan jää Suomeen ja jos sitä ei viedä sitten jonkun toimesta ulkomaille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe