Aihe

Suomen hallituksen on kokoonnuttava, hätäistuntoon 800e/kk köyhyyseläkeläisten oikeusturva puuttuu

Anonyymi

Suomessa on tällä hetkellä, puoli miljoonaa vakavasti sairasta, vanhusta, vammaista, 800€/kk orjuuseläkkeille jätettyä, vakavassa hätätilanteessa, koronankin suhteen, kun olematon orjuuseläke, ei riitä edes välttämättömiin ravintoon, reseptilääkkeisiin, matkakortteihin ym ihmis-kansalais-potilaiden-itsemäärämisoikeuksiin, vakavan pandemian keskellä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685002/marinin-tunnepopulismi-loukkaa-800ekk-orjuuselakelaisia--ilman-aitoa-oikeusturvaa

Miten "pääministerin kyselytuntia", voi vetää Oriveden opistokoulutuksella Kejonen, joka tunnetusti mielistelee ylempiään ja vähät välittää, isoista yhteiskunnallisista ongelmista, saati olisi kertaakaan edes maininnut, että Suomessa on puoli miljoonaa sairaus-kansaneläkeläistä, äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/17582cbd-16f4-4bf1-8d3c-3c6df5882cc3

EK-Kok-Ylä-Anttila on ollut virhevalinta, EK-Yle:n johtoon, naissukupuoli ei tarkoita oikeudenmukaisuutta, varsinkaan, kun kyseessä on itseään kovuudesta kehuskeleva, kuin Kiinan kulttuurivallankumouksen tekijä. Kok-Ylä-Anttila-Apunen-Jokinen-mafian aika erota, Yle-rahoitus kyseenalaistettava.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

Eikä kyse ole mistään "tunteesta", vaan konkreettista oikeusturvan puuttumisesta, eli 800€/kk orjuuseläkeläisillä, ei ole rahaa ruokaan, reseptilääkkeisiin- ja niihin liittyvään pääsymaksuun, jonka poistamisen piti olla Sdp:n kunnia-asia, kuten aitojen eläkekorotusten, joita ei ole tullut, tuli käytännössä eläkeleikkaus.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

Ruotsin pahempi koronatilanne, perustuu rehellisempään tiedonvälitykseen. Ruotsi ei jätä heikoimpiaan, vaan korotti jo 1 250€/kk minimieläkkeet ja tekee jatkuvasti aktiivista tiedonvälitystä ja tekoja heikoimpien kipukohtien korjaamiseksi.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/laaginkomsttagare-betalar-mer-foer-kollektivtrafiken.R_Z6Nogs-

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706316/quothyvinvointialuequot-nimitys-koyhien-pahoinpitelemista-ja-pilkkaamista

Onko korruptiovalta tappamassa, Suomen vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita - tiedotusvälineistä emme saa tietoa, missä ihmis-kansalaisoikeuksia puolustavat tahot Suomessa ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suuri osa näistäkin on aikanaan kaikenmaailman maksuja valtiolle maksaneet jotta ei olisi pelkoa köyhyysloukusta mikäli jotain sattuu , nyt maksetaan rosvoillekin samat tuet ja korvaukset kun työssään terveytensä uhranneille , miksi räikeisiin vääryyksiin ei haluta puuttua , tämmöiset asiat pitäisi olla listan kärjessä mutta ilmeisesti muiden maiden asiat ovat tärkeämpiä kuin omanmaan.

  • Anonyymi

   Ei se nykyisen hallituksen kokoontumisesta miksikään tule.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Toimeentulotukea ja asumistukea pitää hakea niin sitten kela maksaa reseptilääkkeet yms. toimeentulotuesta. ei mitään ongelmaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   104
   4730