Miehet, jotka puhuvat treffeillä muista naisista

Anonyymi

Heippa! Olen tällainen pikkuhiljaa kohtaloonsa tyytyvä, parin vuoden päästä neljääkymmentä kolkutteleva entinen nuori nainen. En oikein ole lähipiiriltäni kysymällä saanut vastausta tähän seuraavaan mieltäni askarruttavaan ongelmaan, niin kysyn teiltä, oi viisas raati. (Vastatkaa pliis niin, että kehtaan käydä lukemassa, enkä siirrä koko ketjua vain lukuisten muiden käsittelemättä jätettävien asioiden romukoppaan.)
Olen siis muutamia kevyesti tapailemissani keski-ikäisissä miehissä (kahveja, lounaita, halimisia ja korkeintaan suuteluasteelle ehtimistä) huomannut tällaisen yhden epämiellyttävän yhteisen nimittäjän. He alkavat tarinoida minulle entisistään suhteistaan tai vielä pahempaa seksiseikkailuistaan, tai muuten arvioida muita naisia. Tulee ole kuin "poikain kanssa kaljalla". Mistä ihmeestä tämä voi johtua?
Olen miettinyt, että onko kyseessä joku vähemmän hienovarainen vinkki, ettei minua koeta mitenkään vakavasti otettavana vaan jatkona johonkin tällaisten seikkailujen pitkään jonoon siksi aikaa kun "se oikea" löytyy? Olen varmaan sosiaalisesti niin himmeä, että jään paikalle tällaisesta epäonnistuneesta kommunikaatioyrityksestä huolimatta. Ajattelen siis ainakin itse, etten sille, jota en soisi menettäväni, heti paljasta itsestäni kaikkein rasvaisimpia ja inhhottavampia salaisuuksia, saati esittele riviä muita potentiaalisesti todella kiinnostavia yksilöitä.
Vai luulevatko he, että minua kiihottavat naisjutut? Tämä on kerrassaan hämmentävää, koska olen kyllä tehnyt selväksi, etten kiinnostu naisista ja muutenkin, että tarvitsen vakaan luottamuksen ja vahvat keskinäiset tunteet ennen kuin kiihotun saati haluan seksiä.
Täällä aina kiinnostaa ulkonäköhommat. No minä en onneksi ole niistä niin tarkka (nämäkään herrat, vaikka minua kiinnostivatkin ihan aidosti, eivät mitään veistoksia olleet, mutta tykkään, että mies ainakin painaa minua enemmän, mikä ei yleensä ole ongelma). Olen pitkä, luonnostani siro ja kulutan myös yksinäisen vapaa-aikani kaikkein mieluiten luonnossa vauhtia pitäen. En siis ole kammottu läski ollenkaan. Kasvot ovat kohtuulliset, vaikka en mikään klassinen kaunotar olekaan. Kehtaan liikkua ilman meikkiäkin ilman pelkoa lasten pelottelusta. (Olen nähnyt rumemmillakin naisilla rakastavia aviomiehiä... aivan typerä aihe. Kukaan ei rakasta toista ulkonäön takia.)
TLDR: Miksi keski-ikäiset miehet alkavat puhua aina muista naisista treffeillä niin, että naiselle tulee "yksi äijistä" olo ja lakanat jäävät varmasti sileiksi ja puhtaiksi myös jatkossa?
(Sori tämä on nyt täällä kahteen kertaan jossain netin syövereissä...)

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletpa saanut tympeää kohtelua. Treffeillä olen ollut kuuntelemassa miehiä, jotka haukkuvat exiään tai jopa suoraan on sanottu, etten ole sellainen kuin odotti ja lähdetty paikalta.

      En tiedä mistä näitä löytyy, joilla ei ole käytöstapoja. Kyllä itse naisena olen pystynyt sen kahvikupin juomaan, vaikka olen tiennyt ettei vastapuoli kiinnosta minua ollenkaan.

      Onneksi voin sanoa, että joukossa kyllä on ihan kivojakin miehiä, joten jatka treffailua, jos vielä jaksat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe