Saanko avautua vanhoista ajoista?

Kohmelon innoittamana kerron jutun vanhoista ajoista. Tämä juttu on sitten totta.

Tero-vainaan (silloin oli hengissä) kanssa otimme nuorena alkoholia. Seuraavana päivänä oli nälkä suuri. Pyöräilimme siis kotipizzaan ja tilasimme perhelätyt kumpikin.

Kun kohtuus ei riittänyt, niin Tero kysyi minulta:

-Jäikö sinulle nälkä?
-Kyllä jäi.

Siitä siis pyöräilimme mäkkäriin ja koska pyöräily kulutti energiaa, niin tilasimme big macit tuplana. Olimme kylläisiä ja paluumatka tehtiin lasiliikkeen kautta.

Se oli sitä hurjaa aikaa kun molemmat vielä harrastimme voimanostoa. Nyt edesmennyt Tero ei enään harrasta muuta kuin lepokautta.

4

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   BOOM suuri nälkä kuin joku Steopenwolf-demoni elokuvasta, nälkä kuin näkkäri BOOM-äänikin. tule multiunersaalista ulottuvuudesta.

  • No tuossa torstai-iltana käytiin treenien jälkeen olusilla ja tuumattiin, että kylläpäs maistuu hyvälle. Jokunen vuosi taaksepäin, oltais saatettu pistää autot parkkiin ja jatkaa pikkutunneille. Tuollaiset spontaanin päätöksen illat on parhaita. Tosin seuraava päivä saattaa olla haikeampi. Ja tuon haikean olon takia ei enää tulisi kuuloinkaan. Siitä on tullut vuosien aikana sina vaan kurjempi.

   Sitäpaitsi ne nuoremman iän ajat oli mitä oli. Silloin oli tuollainen jees, nyt ei tartte olla enää.

   Ei ksnnata minusta koettaa elää niitä hetkiä enää, kun ei siitä enää samaa fiilistä tuliskaan. Nyt voi keksiä fiiliksiä jostain muusta. Krapulaton kevätaamu auringonpaisteella ja pihatyöt hyvässä kelissä ilman krapulaa saa jo nyt hyvän fiiliksen aikaan. 😎

  • Voimanostajille ei varmaan sanota, että keveät mullat. Hautaankin varmaan pannaan penkkipunnerrusvyö ylle ja tanko ja kolmesataa kiloa painoja päälle. En tiedä. Innokkaita maratoonareita ja ultrajuoksijoita ainakin kuulemma on haudattu juoksuhautoihin.

  • Anonyymi

   Mulla olis neuvo sulle Similä; Pahaan krapulaan sekä nälkään ja vie myös samalla neste vajeen. Kolme kananmunaa ja 2rkl sokeria vatkataan, lisätään vielä 1 rkl hunajaa ja 2 dl Valion appelsiini tuoremehua. ( 1 tl tabaskoa, myös jos on.)

   Juodaan makustelematta koko lasti ja pidetään se myös sisuksissa!
   Kyllä mies siihen pystyy, jos pystyy kerta ryyppäämääkin itsensä huonoon kuntoon.
   10-15 min. ja krapula sekä nälkä ovat hoidettu.

   Sokeri ja hunaja korjaavat veren sokeriarvot, tuoremehu +munat tasaavat nestehukkaa.... munista saa myös ravintoa sen sokerimäärän myötä.
   Tabaskon vaikutusta en tiedä, paitsi ett on tarpeksi pahan makuista kuten viinakin.

   Vanha aforismi;Jumala itse hankittua tautia, puolella pahentakoot!
   Hauskaa vappua, jääthän henkiin... kaikesta huolimatta!
   Olen itsekin sairastanut pari kunnon kankusta, mutt vahingoista oppii.
   trollikka

   ps. Norjanmunkit ovat sokerittomia ja raseptejä on monen kirjavia.
   Mä teen piimäpohjaisia munkkeja, isoäitini munkkipannussa. (Perintö v.1948)
   Melkein kakkutainasta tehdyistä ja kattilassa öljyssä uppopaistettuja!

   Noita kaikkia voi toki sokerida jos haluaa ...erilaisilla sokereilla.
   Norjanmukit nyt ovat lähinä diabeetikoille tarkoitettuja. Mutt kelpaavat myös muille, varsinkin jos ne sokeroi jollain tapaa. Niitä tapoja on ties miten monta, eilen sokeroin osan munkeista, sihdin läpi tomusokerilla. Hento valkoinen pölykerros, vain toisella puolen munkkia.
   trollikka

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   4348
  Aihe