Olemmeko unohtaneet kumppaniemme toiveet ja tarpeet

Anonyymi

Kun olen seurannut sinkkujen , homojen ja lesbojen määrän lisääntymistä tulee mieleen, että olemmeko muuttuneet itsekkäimmiksi vai välinpitämättömiksi vai emmekö ymmärrä kumppaniemme tarpeita ja toiveita. Ajatukseni herätti pääasiassa epäonnistuva miesten seuranhaku; ilmoitukset ja kumppanien etsintä jopa luonnosta.
Onkohan tervettä, että parisuhteessakin asuvat joutuvat hakemaan hakuilmoituksilla jopa " käsitöitä" autossa. Kun katselin treffichatti -ilmoituksia, niin en enää ihmettele miksi ihmisten pahoinvointi sekä homous ja lesbous lisääntyy.
Olkaamme avoimempia ja hyväksykää ja keskustelkaamme tarpeistamme avoimemmin.

Lisäksi julkisen median suhtautuminen on epätervettä, sillä asennoituminen on todella kauhistuttavaa ; jos alastoman ihmisen sukupuolielimet vilahtaisivat kuvaruudussa, on se ehdottomasti sensuroitava, mutta joka päivä telkkarissakin pahoinpidellään ja tapetaan ihmisiä niin että veri roiskuu, mutta se on hyväksyttyä viihdettä.
Nauttikaamme avoimemmin toisistamme.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

    OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
    Kotimaiset julkkisjuorut
    38
    6517
   Aihe