Heräisit Pohjois-Koreassa, mitä tekisit

Anonyymi

https://www.youtube.com/watch?v=filsGXtRlks&t=468s
Siinä mennään junan kyydissä Kiinasta Pohjois-Koreaan..
Mitä tekisit, jos heräisit ja huomaisit olevasi Pohjois-Koreassa pensaan suojassa ja lähelläsi näkyisi Pohjois-Korealaisia maalais neitoja, kuten kohdassa 9:30 alkaen.
Välttelisitkö ja yrittäisit hiippailla kohti rajaa ja ylittää rajan salaa ja yritää sen jälkeen matkaa kohti suomea.
Vai piilottelisitko ja katselisit ympärille ja etsisit sopivan oloisen Pohjois-Korealaisen neidon ja yrittäisit saada majoituksen hänen luonaan.
Jos havaitsisit, että neito yrittää ilmiantaa sinut sotilaille, niin polvistuisit ja alkaisit vollottamaan, niin että neito säälistä ei sinua ilmiantaisi.
Kertoisit olevasi Suomesta ja kertoisit, että olet heränyt ja huomanut olevasi Pohjois-Koreassa ja pyydät armoa neidolta, että hän ei sinua ilmiantaisi viranomaisille, koska se tietäisi työleiriä jossakin pohjoisessa.

13

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yrittäisin hiippailla. Jos olisin se neito, piilottaisin sinut, kunnes olet turvallisesti rajan yli ja kaikki salaisuutesi henkeni uhalla, siihen voisit luottaa. Tietenkin siinä kävisi se ihme, että pääsisin itsekkin muuttamaan Suomeen.

   • Anonyymi

    Olisko Pohjois-Koreassa siis neitoja, jotka muuttaisivat mielellään pois Pohjois-Koreasta ja huomaisvatko, jos lähtisi kävelemään kohti Pohjois-Korealaisia neitoja, että tuossa on joku ulkomaalainen muukalainen ja olisivatko kiinnostuneet mistä maasta muukalainen on.
    Jos toistaisi, että Finland, niin ymmärtäisivätkö, että Suomi vai olisko tuntematon maa se heille.
    Jos valitsisi sattumalta jokun talon tai ausnnon, soittaisi ovikelloa ja avaamaan tulisi Pohjois-Korealainen neito, niin pyytäikö peremmälle ja huomaisi, että asunnossa on 5 Pohjois-Korealaista neitoa, niin kyselisivätkö he sinulta kaikkea ja yrittäisit kääntää Googlen kääntäjällä, vaikka ei siellä nettiyhetys taitaisi toimia.
    Olisko mahdollista, että neidot ruokkisivat sinua ja saisit viettää yöt neidon sängyssä ja jokainen neito vuotollaan lämmittäisi sinua nukkumalla vierelläsi ja saisit pimperoa, koska olet ulkomaalainen muukalainen, joka on Pohjois-Koreassa harvinaisuus, varsinkin suomalainen miesmuukalainen, joka on heränyt Pohjois-Koreassa tietämättään miten on sinne päätynyt.


  • Anonyymi

   Minä hakisin poliittista turvapaikkaa Pohjois-Koreasta päästäkseni pois diktatuurvailtio suomesta.

  • Anonyymi

   Varmaan sun sössötystä ymmärtöisivät, vai kuinka hyvin puhut koreaa?

   • Anonyymi

    Hyvin ymmärtävät sössötystäni maailmalla.
    Japanissa sössötin ja heti järjestyi yksityinen sviitti, hanhemaksapalleroita, susheja, pihvejä, olutta ja muuta mukavaa, eikä maksanut mitään.
    Tunkivat rahaa käteeni siitä ilosta, että söin ja nukuin sviitissä.


  • Anonyymi

   Ilmoittautuisin paikallisessa TE-toimistossa. Eiköhän sieltä joku majurin vakanssi löytyisi.

  • Anonyymi

   Näyttävät sutjakoilta neitosilta, kyllä kai tuonne yks suomipeasantti mahtus sulhoksi, kuokallahan se jussiki suonsa käänsi. Tuolta se näyttää ku ei maanviljelyyn käytetä ulkomaan panoksia. Ei se öljy suomalaista ole.

   • Anonyymi

    Tuonne, kun lahjoittaisi 500 hevosvoimaisen Valtran ja 10 metriset äkeet, niin alkais nopeasti maa kääntymään äkeiden alla, että olisi siellä ihmettelemistä, kun kääntyy maa silmissä sen alan, mitä härällä käännetään päivässä, niin kääntyy Valtralla muutamassa minuutissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuonne, kun lahjoittaisi 500 hevosvoimaisen Valtran ja 10 metriset äkeet, niin alkais nopeasti maa kääntymään äkeiden alla, että olisi siellä ihmettelemistä, kun kääntyy maa silmissä sen alan, mitä härällä käännetään päivässä, niin kääntyy Valtralla muutamassa minuutissa.

    Ei siellä taida olla sitä polttoainetta ku pieni rakettimies on vihastuttanu maailman. Mutta eikö se öljyn käyttö pidä muuallakin lopettaa ennen pitkää, onko niitä jotain biokaasutraktoreita.


  • Anonyymi

   https://www.youtube.com/watch?v=IBqeC8ihsO8
   Kohdassa 1:26:00 Pohjois-Korean ompelutehtaalla, kauniita neitoja siinä on työpaikalla töissä ja aloittavat taukojumpan.
   Oi, että, kyllä siinä on monta kaunista neito, että kyllä ätmille kelpaisi, voisi tuonne mennä työharjoitteluun.
   Varmaan tällainen suomi ätmi olisi eksoottinen ja voisi hyvinkin kelvata näille neidoille, eivät ole niin kranttuja miesten suhteen, kuin suomi nainen, oletan, koska ovat eläneet vaatimattomissa olosuhteissa ja köyhyydessä.
   Kyllä tuolta suomeen ahkeraa työvoimaa toivoisi tuotavan, monta pinosa ovat vaatteita ommelleet ja ahkeroivat kovasti, oi, oi.

   • Anonyymi

    Sano tuo mies, että yks ihminen saa tuosta riisiviljelmältä 1000kg riisiä, mitä se tekee, pitääkö sen sitte ite vaihtaa sitä muuhun tarvitsemaansa. Oli niin pitkä dokumentti etten jaksanut kattoo kokonaan.


  • Anonyymi

   Ottaisin herättyäni taedong oluen krapulaani koska selvin päin en olisi tuonne mennyt ja olo aamulla olisi siten kamala.

   AsianVierestä

  • Anonyymi

   Menisin korealaiseen ihanaan asmr spa:han.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   590
   13739
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   12981
  3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   21
   3723
  Aihe