Heräisit Pohjois-Koreassa, mitä tekisit

Anonyymi

https://www.youtube.com/watch?v=filsGXtRlks&t=468s
Siinä mennään junan kyydissä Kiinasta Pohjois-Koreaan..
Mitä tekisit, jos heräisit ja huomaisit olevasi Pohjois-Koreassa pensaan suojassa ja lähelläsi näkyisi Pohjois-Korealaisia maalais neitoja, kuten kohdassa 9:30 alkaen.
Välttelisitkö ja yrittäisit hiippailla kohti rajaa ja ylittää rajan salaa ja yritää sen jälkeen matkaa kohti suomea.
Vai piilottelisitko ja katselisit ympärille ja etsisit sopivan oloisen Pohjois-Korealaisen neidon ja yrittäisit saada majoituksen hänen luonaan.
Jos havaitsisit, että neito yrittää ilmiantaa sinut sotilaille, niin polvistuisit ja alkaisit vollottamaan, niin että neito säälistä ei sinua ilmiantaisi.
Kertoisit olevasi Suomesta ja kertoisit, että olet heränyt ja huomanut olevasi Pohjois-Koreassa ja pyydät armoa neidolta, että hän ei sinua ilmiantaisi viranomaisille, koska se tietäisi työleiriä jossakin pohjoisessa.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yrittäisin hiippailla. Jos olisin se neito, piilottaisin sinut, kunnes olet turvallisesti rajan yli ja kaikki salaisuutesi henkeni uhalla, siihen voisit luottaa. Tietenkin siinä kävisi se ihme, että pääsisin itsekkin muuttamaan Suomeen.

      • Anonyymi

        Olisko Pohjois-Koreassa siis neitoja, jotka muuttaisivat mielellään pois Pohjois-Koreasta ja huomaisvatko, jos lähtisi kävelemään kohti Pohjois-Korealaisia neitoja, että tuossa on joku ulkomaalainen muukalainen ja olisivatko kiinnostuneet mistä maasta muukalainen on.
        Jos toistaisi, että Finland, niin ymmärtäisivätkö, että Suomi vai olisko tuntematon maa se heille.
        Jos valitsisi sattumalta jokun talon tai ausnnon, soittaisi ovikelloa ja avaamaan tulisi Pohjois-Korealainen neito, niin pyytäikö peremmälle ja huomaisi, että asunnossa on 5 Pohjois-Korealaista neitoa, niin kyselisivätkö he sinulta kaikkea ja yrittäisit kääntää Googlen kääntäjällä, vaikka ei siellä nettiyhetys taitaisi toimia.
        Olisko mahdollista, että neidot ruokkisivat sinua ja saisit viettää yöt neidon sängyssä ja jokainen neito vuotollaan lämmittäisi sinua nukkumalla vierelläsi ja saisit pimperoa, koska olet ulkomaalainen muukalainen, joka on Pohjois-Koreassa harvinaisuus, varsinkin suomalainen miesmuukalainen, joka on heränyt Pohjois-Koreassa tietämättään miten on sinne päätynyt.


    • Anonyymi

      Minä hakisin poliittista turvapaikkaa Pohjois-Koreasta päästäkseni pois diktatuurvailtio suomesta.

    • Anonyymi

      Varmaan sun sössötystä ymmärtöisivät, vai kuinka hyvin puhut koreaa?

      • Anonyymi

        Hyvin ymmärtävät sössötystäni maailmalla.
        Japanissa sössötin ja heti järjestyi yksityinen sviitti, hanhemaksapalleroita, susheja, pihvejä, olutta ja muuta mukavaa, eikä maksanut mitään.
        Tunkivat rahaa käteeni siitä ilosta, että söin ja nukuin sviitissä.


    • Anonyymi

      Ilmoittautuisin paikallisessa TE-toimistossa. Eiköhän sieltä joku majurin vakanssi löytyisi.

    • Anonyymi

      Näyttävät sutjakoilta neitosilta, kyllä kai tuonne yks suomipeasantti mahtus sulhoksi, kuokallahan se jussiki suonsa käänsi. Tuolta se näyttää ku ei maanviljelyyn käytetä ulkomaan panoksia. Ei se öljy suomalaista ole.

      • Anonyymi

        Tuonne, kun lahjoittaisi 500 hevosvoimaisen Valtran ja 10 metriset äkeet, niin alkais nopeasti maa kääntymään äkeiden alla, että olisi siellä ihmettelemistä, kun kääntyy maa silmissä sen alan, mitä härällä käännetään päivässä, niin kääntyy Valtralla muutamassa minuutissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuonne, kun lahjoittaisi 500 hevosvoimaisen Valtran ja 10 metriset äkeet, niin alkais nopeasti maa kääntymään äkeiden alla, että olisi siellä ihmettelemistä, kun kääntyy maa silmissä sen alan, mitä härällä käännetään päivässä, niin kääntyy Valtralla muutamassa minuutissa.

        Ei siellä taida olla sitä polttoainetta ku pieni rakettimies on vihastuttanu maailman. Mutta eikö se öljyn käyttö pidä muuallakin lopettaa ennen pitkää, onko niitä jotain biokaasutraktoreita.


    • Anonyymi

      https://www.youtube.com/watch?v=IBqeC8ihsO8
      Kohdassa 1:26:00 Pohjois-Korean ompelutehtaalla, kauniita neitoja siinä on työpaikalla töissä ja aloittavat taukojumpan.
      Oi, että, kyllä siinä on monta kaunista neito, että kyllä ätmille kelpaisi, voisi tuonne mennä työharjoitteluun.
      Varmaan tällainen suomi ätmi olisi eksoottinen ja voisi hyvinkin kelvata näille neidoille, eivät ole niin kranttuja miesten suhteen, kuin suomi nainen, oletan, koska ovat eläneet vaatimattomissa olosuhteissa ja köyhyydessä.
      Kyllä tuolta suomeen ahkeraa työvoimaa toivoisi tuotavan, monta pinosa ovat vaatteita ommelleet ja ahkeroivat kovasti, oi, oi.

      • Anonyymi

        Sano tuo mies, että yks ihminen saa tuosta riisiviljelmältä 1000kg riisiä, mitä se tekee, pitääkö sen sitte ite vaihtaa sitä muuhun tarvitsemaansa. Oli niin pitkä dokumentti etten jaksanut kattoo kokonaan.


    • Anonyymi

      Ottaisin herättyäni taedong oluen krapulaani koska selvin päin en olisi tuonne mennyt ja olo aamulla olisi siten kamala.

      AsianVierestä

    • Anonyymi

      Menisin korealaiseen ihanaan asmr spa:han.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2863
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      20
      1042
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe