Parhaat vinkit työnvälttelyyn

Anonyymi

Kohta mittarissa 40v enkä ole ikinä käynyt oikeissa töissä. Tuet juoksee kunhan aina välillä käy nuo kuntouttavissa ja höpökursseilla missä ns opettajat juovat kahvia eivätkä välitä mitä teet kunhan laitat tunnin alussa nimen paperiin.

- Älä hanki ajokorttia. Suomessa isohkomosa töistä vaatii ajokortin joten jos sinulla ei ole sitä työkkäri voi unohtaa kaikki lähihoita yms koulutusten ehdottelut

- Älä mene koulutuksiin peruskoulun jälkeen joskin nykyään ilmeisesti vaikeampaa kuin minun aikana.

- Tuhlaa kaikki rahat mitä tulee. Säästöön ei kannata jättää mitään.

- Punkkua kannattaa nauttia päivää tai tunteja ennen työkkäriin menoa eikä hampaita saa harjata kuin vasta työkkärissä käynnin jälkeen.

- Kannattaa kasvattaa epäsiisti parta.

Tähän voitte muut lisätä vinkkejä.

9

121

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oma vinkkini on hakeutus lääkäriin hakemaan joku diagnoosi työkyvyttömyyseläkkeeseen. Masennus, aikuisiän ADHD, asperger jne. Tai sitten ihan fyysisistä oireista. Helpommin kuitenkin saa diagnoosin näistä mielenterveydellisistä syistä. Netissä on ihan testikin millä voi testata onko ihminen masentunut vai ei. Itse sain pisteeksi 27 ja jos saa kuulema yli 12 olisi hyvä hakeutua lääkäriin. Luultavasti ihan samoilla keinoilla ja kysymyksillä toteavat psykologitkin onko ihminen masentunut vai ei. Itse en ole kokenut tarpeelliseksi mutta olisin ihan 100% varma, että mut toteaisi joku psykologi hetkessä masentuneeksi jos vain jollekin kallonkutistajalle menisin. Jokaiselle työttömälle pitäisi kyllä tulla lakisääteiset terveystarkastukset kutsusta 3-5 vuoden välein jossa testataan juuri fyysinen ja psyykkinen terveys.

   • Anonyymi

    ADHD ei estä työntekoa.


  • Anonyymi

   Suomessa voi istua koulussa vanhuuteen asti. Sitten ei kelpaa enää töihin vaikka on useita tutkintoja!
   Ja näitä liikaa opiskelleita, työttömyyttä piilossa olleita, on tosi paljo.
   Ja jos pää ei kestä opiskelua, tai perslihakset, niin osaamatonkin joutuu tem, te, typ "koulutus" kuntoutus kierteeseen. Tekee vuosia erilaisia aktiivisuunnitelmia, yms.. työllistäen näin yli suurta tem hallintoa.

   Jos alipalkattuja töitä tarjoillaan liikaa, niin voi olla täysin ymmärtämätön. Olen huomannu, että vain alipalkka töitä on tarjolla. Pula siis on orjatyövoimasta.

   Ja kun sitten heittäytyy pyhäksi mieheksi, esim johonkin uskontoon, niin voi päivät levätä, ( rukoilla ja siittää..) ja pureskella kavereiden kanssa khattia, tms pyhää toimitusta. Jotkut saa huvia kun leikkii profeettaa, jne.. Papit on aina saanu pelottelemalla ja kiihoittamalla elintason!

   Että onhan näitä perinteisiä työn välttelijöitä aina ollu ja lisää tuodaan ulkomailta, jotta asuntokeinotteluun saadaan siirrettyä verorahaa miljardeja e/vuosi !!

   Ikävää se, että näin vähitellen talous ja se hyvinvointivaltio romahtaa!

  • Anonyymi

   Vaihda nimesi, esim joku tunnettu vähemmistöporukan valtasuvun nimi:D
   Ei tarvi muita konsteja

  • Anonyymi

   Parhaat vinkit työnvälttelyyn, tilanteessa jossa vapaita työpaikkoja ei ole edes yhtä jokaista 20 työtöntä kohden? Niitä vinkkejä ei tarvita koska ei työttömän tarvitse töitä vältellä koska työt joka tapauksessa välttelevät työttömiä. Ja tuo että työt välttelevät työttömiä on sinänsä jo pitkään jatkuneen työttömiin kohdistetun järjestelmällisen demonisoinnin luonnollinen seuraus.

   Mutta pohtikaamme miten parhaiten voi edistää ja ylläpitää sitä tilannetta että työ yhä ja edelleen välttelisi sinua?
   -Ensinnäkin ala vain tavisten lapseksi tai muuksi sukulaiseksi. Seuraus ei pääsyä suhteilla töihin.
   -Lisäksi kun käy koulut tavisten lapsena niin ei tule saamaan turhan hyviä arvosanoja, joka tietenkin osaltaan yhtäällä lisää mahdollisuutta saada kokea työn sinuun kohdistamaa välttelyä ja toisaalla estää sinulta pääsyn kouluttautumaan helppoihin mutta avokätisesti palkitseviin ylhäisö ammatteihin.

   Edellistä sivuten vielä silloin kun isoisä nuorena miehenä kulmilta pimeän pullon osti oli tilanne se että ylhäisö ammatteja harjoittavia oli ehkä yksi jokaista 20 prolea kohtaan, nykyään tilanne on päinvastoin jokaista ruumiillista työtä tekevää prolea kohden on ainakin 20 jonkun turhan akateemisen tutkinnon suorittanutta joista jokaiselle on joku hyväpalkkainen ja helppo herran virka jostain keksittävä. Ja näin ollen ei jää rahnaa prolelle maksaa elämiseen riittävää palkkaa eikä eläkettäkään silloin jos prole lääkärikunnan ponnisteluista huolimatta sattuisi elämään eläkeikään asti ja ylikin.

   Mutta varsinaiseen asiaan palatakseni:
   -Eroa, tai jos et ole jäsen niin älä missään tapauksessa liity varsinkaan erääseen hurskastelevaan uskontoryhmään, seuraus että varsinkin pohjois-Suomessa ei juurikaan tarvi töihin joutumista pelätä.

  • Anonyymi

   Töiden välttely on todella helppoa. Itsellä ajokortti mutta en ole siitä kertonut kenellekkään. Jos joutuu työhaastatteluun niin siellä voi puhua niin ettei se ala kiinnosta tai ei ole osaamista. Omaa luonnetta voi vääristellä että on hankala tyyppi ja hermot menee herkästi ja se jo tekee sen ettei sinua tai minua palkata vaikka en hermostu koskaan ja olen rauhallinen ja hiljainen tyyppi. Just se hiljaisuus ja epäsosiaalisuus pitää sanoa siellä niin eivät ne varmana palkkaa epäsosiaalista miestä.

   • Anonyymi

    mun ei tarvi teeskennellä, en vaan kelpaa minnekään pallkalla töihin.
    Ja ilman palkkaa en töitä tee. Joten aika vähissä on työt.
    Ei voi mitään.
    Työpanos palkalla ei kelpaa.


  • Anonyymi

   Työkkärin CV:hen harrastuksiin: kotiviiniteko , pornoelokuvien katselu ja runkkaus.

  • Anonyymi

   Sosiaalitoimiston työntekijät on osoittaneet tukensa tietyille tahoille, näin nätisti ilmaisten. Jyrkikataisenhallituksen jäljet tosin näkyy kauan. Hän ei säästy tulevalta eläkkeeltään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   6724
  Aihe