blondista bruneksi?

Anonyymi

onko jollain jotain hyvää kaupan tummaa hiusväriä? mulla on siis nyt hiukset blondit ja niinku mulla on luonnostaa vaaleet mutta oon värjänny vielä vaalemmaks nii tietäskö kukaa mitää hyvää tummaa hiusväriä? jostain luin että kannattaa jollai punaruskeella värillä värjätä ettei vihreeks mee nii onko se totta että voi mennä vihreeks? mutta siis etin semmosta aika tummaa ehkä jopa ruskeemustaa väriä mut pystyykö sitä vetämää värjättyä blondia suoraa tosi tummaks että tuleeko siitä hyvä ja pysyykö kauan?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kukaan ei pysty sanomaan varmaksi, mikä väri sinulla toimii ja on hyvä. Mitä enemmän hapettavia käsittelyitä hiuksissa on ollut, sitä enemmän hiuksissa on vaurioita, ja sitä kautta värjäyksessä saattaa tulla yllätyksiä. Kannattaisi mennä kampaajalle, jos hiuksissa on jo vanhoja käsittelyitä. Tosin sekään ei takaa, että värjäys onnistuisi toivotusti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   313
   3231
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   357
   2267
  Aihe