Uskaltavatko Orpo ja Halla-aho samaan linjan oikaisuun, mihin Ruotsi on menossa?

Anonyymi

"Ruotsidemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson kirjoittaa neljän oppositiopuolueen maahanmuuttoehdotuksesta Aftonbladetissa. Hänkin kuvailee tekstin aluksi tapahtumaa ”historialliseksi”.

– Järjen ääni ei ole koskaan aiemmin ollut maahanmuuttokysymyksessä näin selkeästi ja laajasti edustettuna näin yhtenäisen, konservatiivisen opposition toimesta, Åkesson luonnehtii.

Åkessonin mukaan Ruotsin maahanmuuttolaki tulisi ”repiä kappaleiksi”. Uudessa esityksessä on kaikkiaan seitsemän konkreettista lainsäädäntöehdotusta.

Oppositiopuolueet ehdottavat muun muassa, että oleskeluluvan saamista humanitaarisista syistä rajoitettaisiin. Pysyvää oleskelulupaa hakevilta tulisi esityksen mukaan testata ruotsin kielen ja ruotsalaisen yhteiskunnan tuntemusta nykyistä tiukemmin. Puolueet tiukentaisivat myös ehtoja perheenyhdistämisen kautta tapahtuvaan maahanmuuttoon."

Koko artikkeli suunnan muutoksesta on luettavissa IltaLehdestä!
Järki voittaa lopultakin jo siellä ja maan valtausta koetetaan saada hillityksi.
trollikka

0

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

    Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
    Viihde ja kulttuuri
    26
    2648
   Aihe